aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Oluf Melvolds gate 63A

Pen og velholdt 3-roms leilighet på Børstad i toppetasjen. Garasje- Innglasset balkong- Heis- Bodplass.

 • kr 2 990 000
 • BRA 83 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 269 832
 • EierformAndel
 • Byggeår1981
 • Soverom2
 • ArealP-rom 72 m²
 • Andel fellesgjeldkr 270 000
 • Felleskostnaderkr 6 888
 • Tomt6 314 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000 (Prisantydning) 270 000 (Andel av fellesgjeld)   3 260 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 269 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Oluf Melvolds gate 63A. Romslig og fin leilighet med to soverom, kjøkken, bad og stor stue med innglasset balkong. Her bor du godt i rolige og trygge omgivelser med turområder, gåavstand til sentrum og nærbutikk. Busslomme for kollektiv transport et steinkast utenfor døren. Hele leiligheten ble pusset opp i 2014 og holder god stand. Garasjeplass i kjeller medfølger samt 2 boder for oppbevaring. Merk deg dette: - Innglasset balkong - Heis i bygget - Pent opparbeidet fellesområder - Gode kollektive transport tilbud - Turmuligheter i Børstadlunda rett i nærheten - Populær og attraktiv beliggenhet - God standard Velkommen til visning!

Oluf Melvolds gate 63A, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  ANDELSLEILIGHET
  Bruksareal
  4. etasje: 83 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 72 kvm Entre, gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 11 kvm Innglasset balkong.  Tomt
  6314m²

  Beskrivelse av tomt
  Nydelige fellesarealer som borettslaget nylig har utbedret. Beplantning av planter/bed og busker/trær. Eiendommen har interne veger og øvrige adkomst og fellesareal er asfaltert. Flere sitteplasser som benyttes av beboerene.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Brubakken Børstad, ca. 2 km utenfor Hamar sentrum. Her bor du sentralt med kort veg til sentrum, samtidig som du har landbruksareal og friområder like i nærheten. Det er ca. 1,5 km til Høgskolen i Innlandet. Ved Børstad ungdomsskole er det et flott idrettsanlegg med både kunstgressbaner og løpebane. Fra leiligheten har man også umiddelbar nærhet til Børstadlunda med flott turområde for både liten og stor. Ca. 1 km fra leiligheten ligger CC Hamar med et rikt utvalg av butikker og spisesteder. Her er det noe for alle og enhver. Ytterligere en km i retning Mjøsa ligger sentrum i Hamar. Her er det en rekke kaféer og restauranter. I Hamar kulturhus finner du både bibliotek, kino og arena for en rekke konserter og forestillinger året igjennom. Hamar jernbanestasjon ligger også i sentrum med hyppige avganger både til Oslo, Elverum og Trondheim. Til Hempa barnehage er det 100 meter og til Hvitveisen barnehage er det 300 meter. Rollsløkken barneskole ligger 700 meter unna. Børstad ungdomsskole ligger 700 meter unna. Til Hamar katedralskole er det 2,7 km. Langs Mjøsa finner du et av Hamars beste uteområder. Her er det lange turstier som strekker seg hele vegen til Brumunddal. På vegen passerer man blant annet Koigen som er et yndet sted for barn og ungdom. Her er det en flott badestrand, skateanlegg, sandvolleyballbaner osv. Går man videre kommer man til Domkirkeodden og Jernbanemuseet, som gir påfyll av både historie og kultur.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS. Malte trevinduer med 2-lags isolerglass fra 2007. Finert leilighetsdør i tett utførelse som er klassifisert B30/40DB. Leilighetsdøren av kikkhull. Malt balkongdør med 2-lags isolerglass fra 2007. Innglasset balkong med konstruksjoner av støpt betong, gulvoverflater med teppe, samt vegger av glass, metall og plater. Det foreligger ikke Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig > Vinduer. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Utvendig > Dører. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Utvendig > Andre utvendige forhold. Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/toalettrom. Det er montert vinduer eller dører i våtsonen.Det er uegnede materialer i våtsoner. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/toalettrom Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Avviket gjelder oppsprukne tettelister til dusjveggene. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken. Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tekniske installasjoner > Vannledninger. Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-irør-system. Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. En-faset elektrisk anlegg. Sikringsskap med strømmåler, hovedsikring 40A og jordfeilautomater for 8 kurser. Årsak: Manglende dokumentasjon/samsvarserklæring. Kostandsestimat: Under kr. 10.000,- For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 4. etasje som er byggets toppetasje og inneholder entré, stue, kjøkken, bad og to soverom. Innglasset balkong, garasjeplass i felles parkeringskjeller og 2 boder. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.

  Standard
  Velkommen til Oluf Melvoldsgate 63A. Du tar deg til leiligheten via felles innvendige trappegang eller via heis til 4. etasje. Entré med omkledningsmuligheter og gardeobeskap med skyvedører. Enkel adkomst til bad og soverom. Stue med innglasset balkong Romslig og lys stue med plass til både sofamøbler og spisebord. Utgang til sør-vestvendt innglasset balkong på ca. 11kvm. Balkongen har plass til møbler etter ønske og er et kjærkomment rom og forlenger sommersesongen betraktelig. Kjøkken Pen kjøkkeninnredning med fyllingsfronter, laminerte benkeplater og finerte skrog. Takhøye overskap og skuffer og underskap. Enkel kum med liten skyllekum. Plass til frittstående hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Ved vinduet er det plass til et lite spisebord. Bad Bad med flislagte vegger og flislagte gulv med varmekabler. Baderomsinnredning med slette fronter og heldekkende servant. Speil og lys. Badet er utstyrt med dusjvegger og vegghengt toalett. Opplegg og plass til vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Oppvaskmaskin og komfyr følger leiligheten. Kjøleskap medfølger ikke handelen.

  Moderninseringer og påkostninger
  2014- Pusset opp innvendige overflater-Overflatefornyet badet- Ny kjøkkeninnredning.

  Parkering
  Biloppstillingsplass i fellesanlegg i kjeller. Øvrig parkering langs gaten etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2004 uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2024.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000 (Prisantydning) 270 000 (Andel av fellesgjeld)   3 260 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 269 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner.

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  729448

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2626012

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet på tv og internett

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  63342

  Part.obl.nr.
  948143097

  Part.obl.pålydende
  6888

  Felleskostnader pr. mnd.
  6888

  Andel fellesgjeld
  270000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-30T22:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  782

  Andel fellesformue
  11727

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inngår i felleskostnadenen.

  Borettslaget
  Brubakken Borettslag

  Borettslagets org.nr
  948143097

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Brubakken Borettslag (org.nr. 948.143.097), bestående av totalt 48 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2022 på kr 1.225.189,-. De disponible midlene var per 31.12.2022 kr 485.569,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven. Større vedlikehold og rehabilitering gjennomført de siste årene: - 2016 - Reparasjon av lekkasje på garasje. - 2016-2017 - Maling av gulv i kjeller, garasjeanlegg og trappenedgang. - 2014 - Maling oppussing av trappehus. - 2009 - Taktekking. - 2004-2005 - Innglassing av balkonger. - 2004 - Installasjon av heis. Det har vært diskutert hvorvidt heisene i borettslaget skal skiftes ut/gjennomføre omfattende utbedringer. Det er foreløpig ikke tatt en avgjørelse omkring dette, men et vedtak kan føre til låneopptak og økt fellesgjeld/felleskostnader for beboerne.

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til å gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr.: OBBK01-98207572675 Type: Annuitet Restsaldo: Kr 13.024.221,- Andel restsaldo: Kr 269.790,- Restløpetid: 18 år og 4 mnd Terminer per år: 12 Type rente: Flytende Rente: 5,30 % Overnevnte opplysninger er hentet fra opplysninger fra forretningsfører, datert 31.07.2023

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  6615842

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Hundehold er i alminnelighet ikke tillat/ønskelig. Spesielle husdyr utover innekatt, fugl og fisk skal godkjennes skriftlig av styret i hvert enkelt tilfelle. Styret vil uansett ikke kunne innvilge dyrehold utover - To hunder - To katter - En hund og en katt

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument): - Dagboknr. 100111, tinglyst den 11.01.1964. Gjelder bestemmelse om bebyggelse, vann/kloakkledning, veg og benyttelse. - Dagboknr. 101184, tinglyst den 02.04.1965. Gjelder bestemmelse om vann/kloakkledning. Gir kommunen rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. - Dagboknr. 103278, tinglyst 07.06.1972. Gjelder leieavtale for Hamar Vang og Furnes kommune. Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligbygg i 1980. Det er utstedt ferdigattest for rehabilitering av balkonger i 2005.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av "Kommuneplanens arealdel Hamar 2018-2030. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for "Endre reguleringsplan for eiendommen Skogvegen 41, Børstadallén", fra 1978. Nyere kommuneplan gjelder foran eldre reguleringsplan. Området eiendommen ligger i omfattes også av "Kommunedelplan for kulturminner kulturmiljøer innenfor byvekstgrenden". Området eiendommen ligger i omfattes også av "Bebyggelsesplan for varmesentral Oluf Melvolds gate" fra 2001, hvor formålet er kjørevei.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000 (Prisantydning) 270 000 (Andel av fellesgjeld)   3 260 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 269 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), markedspakke (kr 26.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 3.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev