aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Vi har gleden av å presentere denne fine 1-roms leiligheten med god beliggenhet i Hamar sentrum
Vi har gleden av å presentere denne fine 1-roms leiligheten med god beliggenhet i Hamar sentrum

HAMAR Skappels gate 1B

Lekker 1-roms leilighet i 4.etasje med balkong. Nytt flislagt bad og pent kjøkken fra 2015. Perfekt førstegangskjøp!

 • kr 2 100 000
 • BRA 41 m²
 • Prisantydningkr 2 100 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 518 797
 • EierformAndel
 • Byggeår1957
 • Soverom -
 • ArealP-rom 41 m²
 • Andel fellesgjeldkr 401 196
 • Felleskostnaderkr 5 088
 • Tomt2 025 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 100 000 (Prisantydning) 401 196 (Andel av fellesgjeld)   2 501 196 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 518 797 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Velkommen til Hamar sentrum og Skappels gate 1 B! Leiligheten ligger i 4. etasje i oppgang B i Hamar sentrum. Leiligheten har en sentral beliggenhet med gangavstand til butikker, kaféer, Hamar kulturhus og jernbanestasjonen. Leiligheten holder en gjennomgående god standard med kjøkken fra 2015 og bad fra 2021. I tillegg har leiligheten en balkong med mjøsutsikt og kveldssol. Dette er en ypperlig førstegangsleilighet med gangavstand til byens fasiliteter. Merk deg dette: -Fin balkong med noe mjøsutsikt og kveldssol -Solid kjøkken fra 2015 -Bad og rørfornying fra 2021 -Kort veg til alle byens fasiliteter -Koigen og mjøsstranda i umiddelbar nærhet Ønsker deg velkommen til hyggelig visning!
Lys entré med plass til å henge fra deg ytterklær og sko.

Skappels gate 1B, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 41 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 41 kvm Entré, gang, stue, kjøkken, bad, sovealkove  Tomt
  2025m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget på ca. 2025 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med asfalterte internveger og bakgård.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Hamar sentrum med gåavstand til alt du måtte tenke deg av fasiliteter og kulturliv. Hamar kan by på en rekke flotte restauranter og kaféer. Basarene, Victoriahaven og Nagomi er eksempler på hyggelige steder hvor god mat kan nytes. Kafé Larsen og Kai og Mattis er svært populære kaféer med lun atmosfære og gode kaker. 1 km fra leiligheten ligger CC Hamar med over 70 butikker og flere spisesteder. Her finnes det noe for alle og enhver. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 som ligger kun noen hundre meter fra leiligheten. Det er ca. 800 meter til Hamar togstasjon. Herfra er det hyppige avganger til Oslo og Trondheim. Like utenfor leiligheten stopper flere av bybussene i Hamar, som tar deg til de fleste steder i byen. Hamar kulturhus med et rikt tilbud av aktiviteter, ligger like rundt hjørnet. Her finner du bibliotek, kino og en rekke konserter og underholdningstilbud året igjennom. Tar du beina fatt er du ved Mjøsas bredder i løpet av noen få minutter. Her kan strand- og båtliv nytes om sommeren, og ellers er det flotte turstier året rundt. Koigen er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg. Med et kvarters kjøring er du i Vangsåsen, her er det et stort og flott løypenett om vinteren og fine turstier ellers i året. Er du glad i å trene finnes det mange tilbud i Hamar. Actic treningssenter ligger ved Tjuvholmen rett ved Mjøsa, dit går du på noen minutter. På CC Hamar finner du Fønix som er et nytt og moderne treningssenter med flotte fasiliteter. Espern aktivitetspark er også et populært senter med blant annet golfsimulator, squashhall, opptil flere padelbaner og klatrevegg. 1 km fra leiligheten ligger Ankerskogen med både svømmehall, tennisbaner og stort grøntanlegg med fotballbaner og frisbeebane. Høgskolen i Innlandet med blant annet lærerutdanning, spill- og designfag, språkfag mv. ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten.

  Byggemåte
  2021: Badet ble overflatefornyet 2021: Utført rørfornying i borettslaget 2015: Ny kjøkkeninnredning 2012: Nye vinduer og balkongdør Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig > Vinduer Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Utvendig > Dører Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte glass. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Utvendig > Andre utvendige forhold Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Innvendig > Innvendige dører Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/toalettrom Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er montert vinduer eller dører i våtsonen. Det er uegnede materialer i våtsoner. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/toalettrom Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Våtrom > Ventilasjon > Bad/toalettrom Rommet har kun naturlig ventilasjon. Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende. Tekniske installasjoner > Ventilasjon Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Skiftet alt av rør i blokka. Felles varmtvannsbereder i kjeller og helt nytt bad etter dagens standard og krav. OBOS har dokumentasjon. Arbeid utført av: Th. Johansen og sønner. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Ja. Beskrivelse: Totalrenovering av rør og baderom i alle leiligheter. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? Svar: Ja. Beskrivelse: OBOS sammen med styret stod for planlegging og har fulgt alle regler knyttet til dette. 3 Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Svar: Nei. 4 Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Nei. 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Ved skifte av bad ble også varmtvannsbereder og sentralfyr oppgradert. Arbeid utført av: Th. Johansen og sønner. 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Svar: Ja. 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja. Beskrivelse: El-sjekk fra Eidsiva for 1 eller 2 år siden. Fant ingen feil. 26 Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Svar: Ja. Beskrivelse: Egenandel blir skrudd opp ved neste årsmøte. Husker ikke hvor mye nå, kan sjekkes med OBOS/styret. Snakk om 200-300kr i mnd.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Entré, stue/kjøkken med utgang balkong, sovealkove og bad/vaskerom. I tillegg medfølger to boder, en i kjeller og en på loft.

  Standard
  Velkommen Du tar deg til leiligheten via felles bakgård og opp i felles trappegang. Videre kommer du inn i entréen. Her er det god plass til oppheng av yttertøy og sko. Stue og kjøkken i åpen løsning med utgang balkong Stuen er et fint sted å oppholde seg. Delikate farge- og materialvalg, kombinert med store vindusflater, gjør rommet trivelig å oppholde seg i. Stuen har plass til både spisestue og en sofagruppe. Det er skyvedør ut til balkongen, hvor det er det plass til en liten sittegruppe. Fra balkongen har du mjøsutsikt. Kjøkkeninnredning av type Ikea fra 2015 med glatte fronter, laminerte skrog og laminerte benkeplater. Kitchen-boards i benkeryggen for beskyttelse. Godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Enkel kum med liten skyllekum og ett-greps blandebatteri. Plass til medfølgende frittstående hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk med kullfilter. Sovealkove Leiligheten har en sovealkove. Her er det stor medfølgende skyvedørsgarderobe. Montert elektrisk styrt vifte i taket. Baderom Lekkert flislagt bad fra 2021 med dokumentert utførelse. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget, samt rørfornying. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Baderomsinnredning med glatte fronter, heldekkende servant med ett-greps blandebatteri og speilskap med lys. Dusjvegger, vegghengt toalett og opplegg til medfølgende vaskemaskin. Sentralavtrekk med utkast til felles ventilasjonskanal. Det er etablert tilluft fra tilliggende rom. For øvrige beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

  Innbo og løsøre
  - Hvitevarer på kjøkken, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger i handelen. - Vaskemaskin på bad medfølger i handelen. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2012: Nye vinduer og balkongdør 2015: Ny kjøkkeninnredning 2021: Badet ble overflatefornyet 2021: Utført rørfornying i borettslaget

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter venteliste/ansiennitetsprinsippet). Borettslaget har 28 parkeringsplasser. Mulighet for å leie parkeringsplass i Vestre Torg P-hus via Hamar kommune. Se hamar.kommune.no for ytterligere informasjon. Parkering skjer eller langs tilstøtende gater etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2022, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2042.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 100 000 (Prisantydning) 401 196 (Andel av fellesgjeld)   2 501 196 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 518 797 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming: -Vannbårne radiatorer via fjernvarme -Elektriske varmekabler

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  478252

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1721706

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  2408

  Part.obl.nr.
  950178248

  Felleskostnader pr. mnd.
  5088

  Andel fellesgjeld
  401196

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  45412

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Skappelsgate 1 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950178248

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Skappelsgate 1 Borettslag (org.nr. 950.178.248), et frittstående borettslag bestående av totalt 72 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2022 på kr 966.747,-. De disponible midlene var per 31.12.2022 kr 3.889.489,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget gjennomført de siste årene -2021: Rehabilitering av bad og rørfornying i borettslaget -2019: Rehabilitering av varmeanlegg i fyrrom -2018: Rensing av ventilasjonskanaler -2018: Spyling av stigerør og bunnledninger, samt inspeksjon av kvaliteten på nevnte rør. Det vurderes om disse rørene skal rehabiliteres. -2016: Rekkverk balkonger og nye entrédører -2012/13: Skifte av vinduer og balkongdører -1999: Oppussing av utvendige anlegg (bakgården)

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Da andelen tilhører ett frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører OBOS på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer felles forsikring
  587555

  Dyrehold
  Jf. borettslagets husordensregler må det søkes styre om dyrehold. Lufting i bakgården skal ikke forkomme.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for franske balkonger, gjelder høy første etasje, datert 27.08.2019. Det ble også utstedt ferdigattest for Skappels gate 1 A-F for rehabilitering av 72 bad, datert 10.11.2021. Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for øvrig bygningsmasse. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være behov for å søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger under kommuneplan for Hamar kommune 2018-2030. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til sentrumsformål og veg. Eiendommen ligger også under kommunedelplan for sentrum, med ikrafttredelsesdato 14.06.1995. Området er regulert til boligbebyggelse og hovednett for sykkel. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger inntil sone/alternativt område for planlagt utbygging av dobbeltsporet jernbane. Dette er en prosess under utredning og ny informasjon vil kunne komme etter at salgsoppgaven er utarbeidet (det vil si underveis i salgsprosessen). Man kan holde seg a jour i planprosessen ved å gå inn på www.hamar.kommune.no.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 100 000 (Prisantydning) 401 196 (Andel av fellesgjeld)   2 501 196 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 518 797 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 35.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), oppgjørshonorar kr 6.250,-, markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 11.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Sindre Ilseth Heia

Megler

Sindre Ilseth Heia

91 59 55 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev