aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Skappels gate 1B

Rålekker 3-roms leilighet i toppetasjen med fantastisk mjøsutsikt. Nytt bad og kjøkken. Bør oppleves.

 • kr 2 990 000
 • BRA 60 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 539 539
 • EierformAndel
 • Byggeår1 957
 • Soverom2
 • ArealP-rom 60 m²
 • Andel fellesgjeldkr 540 607
 • Felleskostnaderkr 6 488
 • Tomt2 025 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 150 000,- (Prisantydning) 540 607,- (Andel av fellesgjeld) 3 690 607,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 8 932,- (Omkostninger totalt) 3 705 671,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Ønsker du en delikat leilighet i Hamar sentrum? Da er denne noe for deg! Leiligheten ligger i 5. etasje i Skappels gate 1 i Hamar sentrum. Denne leiligheten har en av byens flotteste utsikter. Fra balkongen har du nydelig utsikt utover Mjøsa og videre mot Toten og landskapet forøvrig. Du får en sentral beliggenhet med gangavstand til butikker, kaféer, Hamar kulturhus og jernbanestasjonen. Leiligheten er i stor grad pusset opp i 2017 og holder en god standard med tidsriktige farge- og materialvalg. Merk deg dette: -Nydelig mjøsutsikt og gode solforhold -Sørvendt balkong -Lekkert kjøkken fra 2017 -Kort veg til alle byens fasiliteter -Koigen og mjøsstranda i umiddelbar nærhet Velkommen på visning i Skappels gate 1 B!

Skappels gate 1B, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  5. etasje: 60 kvm
  Primærrom
  5. etasje: 60 kvm Entré, stue, tv-stue, kjøkken, soverom og bad.  Tomt
  2025m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget på ca. 2025 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med asfalterte internveger og bakgård.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Hamar sentrum med gåavstand til alt du måtte tenke deg av fasiliteter og kulturliv. Hamar kan by på en rekke flotte restauranter og kaféer. Basarene, Victoriahaven og Nagomi er eksempler på hyggelige steder hvor god mat kan nytes. Kafé Larsen og Kai og Mattis er svært populære kaféer med lun atmosfære og gode kaker. 1 km fra leiligheten ligger CC Hamar med over 70 butikker og flere spisesteder. Her finnes det noe for alle og enhver. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 som ligger kun noen hundre meter fra leiligheten. Det er ca. 800 meter til Hamar togstasjon. Herfra er det hyppige avganger til Oslo og Trondheim. Like utenfor leiligheten stopper flere av bybussene i Hamar, som tar deg til de fleste steder i byen. Hamar kulturhus med et rikt tilbud av aktiviteter, ligger like rundt hjørnet. Her finner du bibliotek, kino og en rekke konserter og underholdningstilbud året igjennom. Tar du beina fatt er du ved Mjøsas bredder i løpet av noen få minutter. Her kan strand- og båtliv nytes om sommeren, og ellers er det flotte turstier året rundt. Koigen er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg. Med et kvarters kjøring er du i Vangsåsen, her er det et stort og flott løypenett om vinteren og fine turstier ellers i året. Er du glad i å trene finnes det mange tilbud i Hamar. Actic treningssenter ligger ved Tjuvholmen rett ved Mjøsa, dit går du på noen minutter. På CC Hamar finner du Fønix som er et nytt og moderne treningssenter med flotte fasiliteter. Espern aktivitetspark er også et populært senter med blant annet golfsimulator, squashhall og klatrevegg. 1 km fra leiligheten ligger Ankerskogen med både svømmehall og stort grøntanlegg med fotballbaner og frisbeebane. Høgskolen i Innlandet med blant annet lærerutdanning, spill- og designfag, språkfag mv. ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS. Etasjeskillere av støpt betong. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 2012. Malte balkongdører med 2-lags isolergalss fra 2012. Balkong med konstruksjoner av støpt betong, gulvoverflater av trverk og `teppe`, samt rekkverk og håndlist av metall og treverk. Det foreligger ikke Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l for fellesdeler i bygget. Overflater gulv på våtrom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Ventilasjon på bad/våtrom: Rommet har kun naturlig ventilasjon: det etablerte avtrekksystemet fungerer ikke tilfredstillende. Tekniske installasjoner: En-faset elektrisk anlegg: Sikringsskap med strømmåler, hovedsikring 32A og jordfeilautomater for 27 kurser. Tilbygg/modernisering. 2007- Bygningsmassen ble utvendig overflatebehandlet. Maling av vegger og nytt gulvbelegg i fellesarealene. Montert nye porttelefoner. 2017- Innvendige overflater ble pusset opp. Montert ny kjøkkeninnrednig. Badet ble overflatefornyet. Utført rørfornying i borettslaget. 2021- Badet ble overflatefornyet. Utført rørfornying i borettslaget. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt. 2 Kjenner du til om det er utført arbeid på våtrom? - Ja, kun av faglært. Helt nytt avløpssystem i hele borettslaget. Badet ble revet ned og bygget opp igjen med nye avløp, vannrør, golv veggkledninger, membraner, fliser, dusj, toalett, innredning. Nytt avløp også til kjøkkenet. Arbeid er utført av TH Johansen og Sønner AS. Pkt. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? -Ja.Helt nytt avløp, membran og fliser. Pkt. 2.2 Er arbeid byggemeldt? -Ja. Bestilt av borettslaget og utført av hovedentreprenør. Pkt.11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? -Ja, kun av faglært. Helt nytt el-anlegg i 2017. Utført av KB Elektro. Pkt. 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektrisk lavspenningsanlegg)? - Ja. Pkt. 24 Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? - Duer er/har vært en utfordring i borettslaget. Pkt. 27 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? - Duer på taket/uteområdene.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Entré, stue, tv-stue, kjøkken, soverom og bad.

  Standard
  Velkommen Du tar deg til leiligheten via felles bakgård og opp i felles trappegang. Videre kommer du inn i entréen i denne flotte leiligheten. Her er det satt inn en romslig skyvedørsgarderobe, slik at du praktisk kan oppbevare sko og yttertøy. Stuen Stuen er et stort og godt rom, som virkelig er noe for seg selv. Det er lagt et lekkert 1-stavs parkettgulv, som videre går oppover den ene veggen. Dette i kombinasjon med de øvrige veggene malt med grå kalkmaling, gjør dette rommet helt unikt. Her er det plass til både spisestue og en sofagruppe. Downlights i deler av taket og store vinduer, gir rikelig med lysinnslipp. Det er skyvedør ut til den sørvendte balkongen, hvor det er det plass til en liten sittegruppe. Balkongen er vendt mot sør, så her kan de gode solforholdene og den nydelige utsikten mot Mjøsa og landskapet forøvrig nytes. Utsikten må oppleves. Kjøkken Åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkenøy som skiller. Stilig, svart innredning fra Epoq fra 2017. Takhøye skap med slette fronter hvor enkelte dører har frostet glass. Hvit benkeplate i stein med helstøpt oppvaskkum. Benkeryggen har påsatt blå mosaikkfliser som gir et unikt uttrykk. Komfyr, platetopp, kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin og kaffemaskin er integrert. Kjøkkenøyen har underskap med god oppbevaringsplass, heltre benkeplate og fire spiseplasser. Downlightsene i taket gir godt med arbeidslys. Soverom Leiligheten har to soverom. På hovedsoverommet er det satt opp garderobeskap både ved siden av og over sengen for maksimal utnyttelse av rommet. Det er plass for dobbeltseng mellom skapene hvor det er montert stikkontakter for bl.a. en leselampe. Rommet er malt i en fin blåfarge som gir en lun atmosfære, her ligger alt til rette for en god natts søvn. Det andre soverommet er stor og luftig med innfeldt tv i veggen. Baderom Nytt flislagt bad som er pusset opp i 2020 i borettslagets regi. I gulvet er det lagt varmekabler og i taket er det downlights. Badet er utstyrt med veggmontert toalett, baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. I overkant av servanten er det speil. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og veggmontert dusjbatteri med regnfall. Opplegg for vaskemaskin. For øvrige beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter venteliste/ansiennitetsprinsippet). Borettslaget har 28 parkeringsplasser. Mulighet for å leie parkeringsplass i Vestre Torg P-hus via Hamar kommune. Se hamar.kommune.no for ytterligere informasjon. Parkering skjer eller langs tilstøtende gater etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2002, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Det er ikke opplyst om når neste kontroll kan forventes gjennomført. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 150 000,- (Prisantydning) 540 607,- (Andel av fellesgjeld) 3 690 607,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 8 932,- (Omkostninger totalt) 3 705 671,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Info strømforbruk
  Oppvarming: -Vannbårne radiatorer -Varmekabler

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  646359

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2326893

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  2572

  Part.obl.nr.
  950178248

  Felleskostnader pr. mnd.
  6488

  Andel fellesgjeld
  540607

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Avdrag fellesgjeld
  1200

  Rentekostnad fellesgjeld
  1200

  Borettslaget
  Skappelsgate 1 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950178248

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Skappelsgate 1 Borettslag (org.nr. 950.178.248), et frittstående borettslag bestående av totalt 72 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et negativt årsresultat i 2018 på kr 79.123,-. De disponible midlene var per 31.12.2018 kr 1.008.967,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget gjennomført de siste årene -2019: Rehabilitering av varmeanlegg i fyrrom -2018: Rensing av ventilasjonskanaler -2018: Spyling av stigerør og bunnledninger, samt inspeksjon av kvaliteten på nevnte rør. Det vurderes om disse rørene skal rehabiliteres. -2016: Rekkverk balkonger og nye entrédører -2012/13: Skifte av vinduer og balkongdører -1999: Oppussing av utvendige anlegg (bakgården) Borettslaget har vedtatt å renovere alle rør, herunder renovere alle bad. Arbeidet er i gang. Renoveringen for B-oppgangen vil starte i løpet av oktober 2020. Arbeidet med feridgstillelse av nytt bad er estimert til ca 5 uker. Fellesgjeld og felleskostnader som er oppgitt er hensyntatt renoveringen.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Da andelen tilhører ett frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører OBOS på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer felles forsikring
  587555

  Dyrehold
  Jf. borettslagets husordensregler må det søkes styre om dyrehold. Lufting i bakgården skal ikke forkomme.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for noe av bygningsmassen. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være behov for å søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger under kommuneplan for Hamar kommune 2018-2030. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til sentrumsformål og veg. Eiendommen ligger også under kommunedelplan for sentrum, med ikrafttredelsesdato 14.06.1995. Området er regulert til boligbebyggelse og hovednett for sykkel. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger inntil sone/alternativt område for planlagt utbygging av dobbeltsporet jernbane. Dette er en prosess under utredning og ny informasjon vil kunne komme etter at salgsoppgaven er utarbeidet (det vil si underveis i salgsprosessen). Man kan holde seg a jour i planprosessen ved å gå inn på www.hamar.kommune.no.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleide deler. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 150 000,- (Prisantydning) 540 607,- (Andel av fellesgjeld) 3 690 607,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 8 932,- (Omkostninger totalt) 3 705 671,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1,5 % av salgssummen, ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 23.900,-) og innhenting av opplysninger (kr 7.500,-). Utlegg utgjør kr 480,- (tinglysing av sikringsobligasjon). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev