aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Skisporet 368

Meget pen 3-roms leilighet med god standard. 2 soverom- IN-ordning - Garasje - Heis - Stor og overbygget balkong.

 • kr 1 900 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 900 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 453 832
 • EierformAndel
 • Byggeår2 016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 67 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 544 000
 • Felleskostnaderkr 12 939
 • Tomt3 992 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 900 000 (Prisantydning) 1 544 000 (Andel av fellesgjeld)   3 444 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 453 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Skisporet 368 er en fin og praktisk leilighet med beliggenhet på Volljordet. Leiligheten ligger i 2.etasje med Mjøsikt og har gode kvaliteter. Leiligheten inneholder to soverom, flislagt bad og åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til stor overbygget balkong. Garasjeanlegg i kjeller med heis. Velkommen til en hyggelig visning! Merk deg dette: - Vannbåren varme - Praktisk og fin planløsning - Ny og god standard - Turområder - Bussforbindelse - Parkering i felles garasje - Bod Velkommen til visning!

Skisporet 368, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 70 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 67 kvm Bad/vaskerom, to soverom, gang, stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  2. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  3992m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Tomten består i alle hovedsak av borettslagets bygninger. Kjøre,- gangveger og adkomstarealer er asfaltert.

  Beliggenhet
  Boligen ligger fint til i et nyetablert område på Voll & Lund i Hamar kommune. Ved butikken finner du også bussholdeplass for bybuss som tar deg enkelt ned til Hamar sentrum, og ellers rundt i byen. I sentrum finner du jernbanestasjonen med hyppige avganger til Oslo Lufthavn, Lillehammer og Trondheim. Til sentrum er det ca. 4 km, hvor du finner et godt utvalg av restauranter, butikker og servicefunksjoner. Her ligger også Hamar kulturhus, med bibliotek, kino og et rikt utvalg av konserter og forestillinger året igjennom. Det er gangasvstand til barnehager, barneskoler, ungdomskoler og videregående skoler. Like utenfor sentrumskjernen ligger CC Stadion Hamar med over 70 butikker og flere spisesteder. Her finnes det noe for alle og enhver. Fra sentrum er det kort veg til Mjøsas bredder. Her kan strand- og båtliv nytes om sommeren, og ellers er det flotte turstier året rundt. Koigen er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg. Like i nærheten av leiligheten finnes flotte turstier i Klukhagan til både sommer- og vinterbruk. Ellers det kort veg og fine tur- og rekreasjonsmuligheter i Furuberget som strekker seg videre mot Jessnes.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta. Leilighetsblokk over tre etasjer med kjeller. Konstruksjon er støp betong og tre. Utvendig fasade i tre og fasadeplater. Ytterdør med brann/lydmotstand. Vinduer med 3-lags isolerglass. Adkomst til leilighet via felles trappegang og heis. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig dører: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i treverk. Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet tilstandsannalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Innvendige overflater: En del hakk/sår i parketten ved inngangsparti. Overflater vegger og himling på bad/vaskerom: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsone. Løsningen eller byggematerialet er uegnet. Overflater gulv på bad/vaskerom: Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrom. Sluk, membran og tettesjikt: Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder registrerte jeg ingen unormale verdier. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Eiendommen er en del av et dødsbo og selges vis bobestyrer. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke spesifikk kunnskap om denne. Egenerklæring er derfor ikke utfylt/besvart og interessenter oppfordres til å foreta nøye undersøkelser av eiendommen, helst med bistand av bygningskyndig, før bud gis. Dette er et offentlig skifte.

  Innhold
  Boligen inneholder: 2.etasje: Bad, to soverom, gang, kjøkken/stue. Bod Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen Velkommen til Skisporet 368! Innkjøring og garasjeplass felles garasje. Herfra tar du heis opp til felles oppgang med svalgang til leiligheten. Lys entre med garderobeløsning og omkledningsmuligheter. Enkel adkomst til bod og vaskerom. Stue Åpen og luftig stue med vinduer som slipper dagslyset inn. Det er skyvedør mot balkong med flott utsikt. Balkongen er stor av størrelse, så her får mann plass til det man måtte ønske av utemøblement. Lys stue med plass til sofagruppe. Spisebord praktisk plassert mot kjøkken. Kjøkken Åpen kjøkkenløsning mot stue med spiseplass. Lys kjøkkeninnredning med laminerte skrog og benkeplater. Belysning over benkeplate og komfyrvakt. Kjøkkenvifte og kjøkkenkum. Integrert komfyr, steketopp og mikro. Plass til kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad Pent lyst bad med flislagte vegger og gulv. Servant med underskap med speil og belysning. Badet har dusjvegger og vegghengt toalett. Dusjvegger og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. Soverom Leiligheten har to soverom. Det største soverommet med romslig garderobeløsning og plass til dobbeltseng. Det andre soverommet passer fint til gjester, barnerom eller hjemmekontor.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 900 000 (Prisantydning) 1 544 000 (Andel av fellesgjeld)   3 444 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 453 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i gulv på badet og radiatorer i øvrige rom.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  946353

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3407526

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  10

  Part.obl.nr.
  916496222

  Felleskostnader pr. mnd.
  12939

  Andel fellesgjeld
  1544000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Avdrag fellesgjeld
  2333

  Rentekostnad fellesgjeld
  5594

  Andel fellesformue
  34102

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Linåkeren Borettslag

  Borettslagets org.nr
  916496222

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Linåkeren Borettslag (org.nr. 916 496 222), bestående av totalt 27 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2020 på kr. 393.384,-. De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2020 kr. 578.752,- og viser borettslagets likviditet. I løpet av 2020 ble det innbetalt kr 300.000,- på IN-ordningen. Innbetalingen ble brukt til å nedbetale den enkeltes andel av borettslagets fellesgjeld. Årsresultat korrigert for innbetalinger gjennom IN-ordningen er kr 93.384,-. I 2020 har styret jobbet godt for alle beboerne i borettslaget. Styret har hatt 6 styremøter i perioden. Det har vært et Budsjettmøte med OBOS og påfølgende godkjenning hos styret av budsjettforslag. Linåkeren borettslag har gjennomført husvask. Dette var en avtale Vaktmesteren hadde inngått med Toma AS, som styret godkjente. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamlin

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.494,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Mulige datoer for nedbetaling av fellesgjeld er 28.02 og 30.08, men det gjøres oppmerksom på at avtale om nedbetaling må være gjort i god tid (senest én måned) før selve nedbetalingen skjer. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslagets forvaltningskonsulent for nærmere opplysninger.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er XX måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Fremtind

  Polisenummer felles forsikring
  22871592

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Ta kontakt med meglerforetaket for å få utlevert bestemmelsene vedrørende dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3403/1/7508: 05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening Org.nr: 913 894 537 Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder denne registerenheten med flere 05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening Org.nr: 913 894 537 Bestemmelse om friområde / park Gjelder denne registerenheten med flere 05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening Org.nr: 913 894 537 Bestemmelse om lekeplasser Gjelder denne registerenheten med flere 05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Stavsberg Velforening Org.nr: 913 894 537 Gjelder denne registerenheten med flere 24.02.2016 - Dokumentnr: 163121 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3403 Gnr:1 Bnr:7507 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 02.02.2018 - Dokumentnr: 393093 - Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme Rettighetshaver: Eidsiva Bioenergi AS Org.nr: 980 258 165 Bestemmelse om bygging, drift og vedlikehold av fjernvarmeanlegg 24.04.2013 - Dokumentnr: 328321 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3403 Gnr:1 Bnr:7495 18.01.2016 - Dokumentnr: 45685 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0403 Gnr:1 Bnr:7553 01.01.2020 - Dokumentnr: 1304992 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0403 Gnr:1 Bnr:7506 24.02.2016 - Dokumentnr: 163121 - Bestemmelse om veg

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for nybygg boligblokk i 2016 på 3 eller 4 etasjer. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av Kommuneplanens arealdel 2018-2030 for Hamar kommune. Eiendommen omfattes av "Detaljreguleringsplan for Vold og Lund Søndre", fra 2012. Området er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse, garasjeanelgg for bolig-/fritidsbebyggelse, friområder og gatetun. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar 2018-2030. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde, foran kommuneplan. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Stavsberg. Området er avsatt/utnyttet til fremtidig boligbebyggelse og fremtidig park/turvei. Eiendommen omfattes også av kommundelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen fra 2011. Eiendommen ligger i hensynsone H210_ Rød støysone, hensynsone H410_krav vedrørende infrastruktur, hensynsone H220_gul støysone, hensynsone H339_radon og hensynsone H510_hensyn landbruk. Eiendommen ligger i hensynsone H50_4_bevaring kulturmiljø.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Utleie meldes til styret for registrering.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 900 000 (Prisantydning) 1 544 000 (Andel av fellesgjeld)   3 444 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 453 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev