aktiv-eiendomsmegling
Solgt

HAMAR Solvangvegen 18

Lys og trivelig 3-roms leilighet i 3. etasje. Sør- vestvendt balkong med fint utsyn. Sentral beliggenhet!

 • kr 2 200 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 200 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 641 267
 • EierformAndel
 • Byggeår1 956
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Andel fellesgjeldkr 431 435
 • Felleskostnaderkr 8 371
 • Tomt3 301 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 200 000 (Prisantydning) 431 435 (Andel av fellesgjeld)   2 631 435 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 641 267 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Solvangvegen 18! Denne lyse og trivelige leiligheten kan nå bli din. Her får du et lyst og pent kjøkken som er separat fra resten av leiligheten, flislagt bad med varmekabler i gulvet og to romslige soverom. I stuen er det plass til både sofa og spisebord. Du får også balkong med flott utsyn over Hamarområdet. En liten gåtur unna finner du CC Hamar med en rekke butikker og spisesteder. Det er også kort veg til sentrum med både Høgskole og togforbindelse. Merk deg dette: - Praktisk leilighet med gode rom - Sørvendt balkong - Her bor du rett i utkanten av sentrum - Bod på loft og i kjeller - Skoler og barnehager rett i nærheten Høres dette ut som din nye leilighet, da ønsker vi deg velkommen til en hyggelig visning!

Solvangvegen 18, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  3. etasje: 64 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 64 kvm Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.  Tomt
  3301m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Solvang borettslag på Børstad, ca. 1,5 km utenfor Hamar sentrum. Her bor du sentralt med kort veg til sentrum, samtidig som du har landbruksareal og friområder like i nærheten. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra, ca. 400 meter fra leiligheten. Det er ca. 300 meter til Hvitveisen barnehage og ca. 400 meter til Lundbo barnehage. Det samme er det til Rollsløkka barneskole. Børstad ungdomsskole ligger kun et par hundre meter fra leiligheten. Her ligger også et flott idrettsanlegg med både kunstgressbaner og løpebane. Fra leiligheten har man også umiddelbar nærhet til Børstadlunda med flott turområde for både liten og stor. Ca. 1 km fra leiligheten ligger CC Hamar med et rikt utvalg av butikker og spisesteder. Her er det noe for alle og enhver. Ytterligere en km i retning Mjøsa ligger sentrum i Hamar. Her er det en rekke kaféer og restauranter. I Hamar kulturhus finner du både bibliotek, kino og arena for en rekke konserter og forestillinger året igjennom. Hamar jernbanestasjon ligger også i sentrum med hyppige avganger både til Oslo, Elverum og Trondheim. Langs Mjøsa finner du et av Hamars beste uteområder. Her er det lange turstier som strekker seg hele vegen til Brumunddal. På vegen passerer man blant annet Koigen som er et yndet sted for barn og ungdom. Her er det en flott badestrand, skateanlegg, sandvolleyballbaner osv. Går man videre kommer man til Domkirkeodden

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 2011. Finert leilighetsdør med ukjent alder i tett utførelse. Malt skyvebalkongdør med 3-lags isolerglass fra 2011. Balkong med konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist av metall. Lagt nytt terrassebord/platting sommeren 2018. Det foreligger ikke tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Vinduer - Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Utvendige dører - Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Innvendige overflater - Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Innvendige dører - Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Andre innvendige forhold - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt for radiatorene. Overflater vegger og himling på bad - Svertesopp er registrert. Det er påvist avvik i fuger. Sanitærutstyr og innredning på bad - Det er påvist skader på innredning. Avviket gjelder servantskapet. Ventilasjon på bad - Rommet har kun naturlig ventilasjon. Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende. Rommet har kun naturlig avtrekk via ventil i vegg eller tak. Overflater og innredning på kjøkken - Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Ventilasjon - Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Andre tekniske installajsoner - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på porttelefon. Vannbåren varme - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på anlegg for vannbåren varme. Elektrisk anlegg - Eldre installasjon uten dokumentasjon. Anbefaler på generelt grunnlag en teknisk gjennomgang av el.takstmann/tilsyn av DLE. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Ja, det er påbegynt jordslag/sopp på fuggen innerst i dusjen. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, i regi av borettslaget ble badet totalrennovert i 2016. Utført av Th. Johansen og Sønner AS. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Ja, hele badet ble totalrenovert i 2016. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? Ja, i regi av borettslaget. 4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja, skiftet røropplegg i forbindelse med oppgradering av bad i 2016. Utført av Rørservice Innlandet AS. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? - Ja, som nevnt tidligere er det påbegynt jordslag/sopp på fugen innerst i dusjen. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, skiftet sikringsskap sommer 2016 i regi av borettslaget. 13. Har du ladeanleggh/ladeboks for elbil i dag? - Ja, de fleste garasjene har lagt til rette for elbil-lading. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Lagt terrassebord/platting på balkong sommeren 2018.

  Innhold
  Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder entré, kjøkken, 2 soverom, bad og stue med utgang til balkong. Bod i kjeller og på loft. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Standard
  Velkommen inn Du tar deg inn via felles innvendig trappegang og opp til 3. etasje. Her kommer du til en lys og innbydende leilighet. I entréen er det plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Kjøkkenet Leiligheten har separat kjøkken med under- og overskap i laminerte skrog med lyse profilerte fronter. Overskapene har fronter med glass. Laminerte benkeplater og oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Rommet har to vinduer som gir godt med naturlig lys. Ved det ene vinduet er det laget en barløsning, perfekt for å nyte frokosten til utsikt over byen. Det er plass for frittstående hvitevarer som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Hvitevarene medfølger i salget. Stuen Stuen er stor og romslig og malt i lyse og delikate farger. Her er det god plass til både spisestuebord og sofagruppe med tilhørende TV-møblement. Skyvedøren ut til balkongen gir godt med lys inn i rommet og skaper en åpen følelse mellom balkong og stue. Balkongen er sørvendt og har plass til hagemøbler, blomster og annet ønskelig. Det er fint utsyn over byen og områdene rundt fra balkongen. Soverommene Det er to soverom i leiligheten. Det ene har adkomst fra entréen og det andre fra stuen. Begge rommene har garderobeskap og ellers plass til seng, skrivebord og andre ønskelige møbler. Baderom Badet er flislagt og oppgradert i regi av borettslaget i 2016. Det har varmekabler i gulvet. Rommet er utstyrt med baderomsinnredning med underskap og servant med ett-greps blandebatteri. I overkant av servanten er det speil og lys. Ellers har badet veggmontert toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne med innfellbare dusjdører og veggmontert dusjbatteri. Vaskemaskinen medfølger i salget.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken og bad medfølger i salget.

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass via borettslaget. Ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet. Parkering skjer ellers etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2012, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2032.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 200 000 (Prisantydning) 431 435 (Andel av fellesgjeld)   2 631 435 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 641 267 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Sentralvarmeanlegg med vannbårent spredenett ut til radiatorer. Elektriske varmekabler i gulv på bad.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  667597

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2403349

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet for TV og internett.

  Andelsnummer
  1831

  Part.obl.nr.
  950130067

  Felleskostnader pr. mnd.
  8371

  Andel fellesgjeld
  431435

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-02-28T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Andel fellesformue
  31348

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Solvang Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950130067

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Solvang Borettslag (org.nr. 950.130.067), bestående av totalt 32 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2021 på kr 510.324,- (før nedbetaling på fellesgjeld). De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2021 kr 1.107.129,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven.

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til å gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: OBBK02-98207849839 Type: Annuitet Restsaldo: Kr 13.527.878 Rest løpetid: 23 år, 3 mnd. Term. per år: 12 Type rente: Flytende Rente: 4,40% Overnevnte opplysninger er hentet fra opplysninger fra forretningsfører, datert 31.03.2023

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  560624

  Dyrehold
  Eventuelt dyrehold skal godkjennes av styret. Søknad sendes på skjema som fås ved henvendelse til styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På borettslagets eiendom er det tinglyst pantobligasjoner til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument): - Dagboknr. 103629, tinglyst den 24.11.1954. Gjelder rettigheter iflg. skjøte. Herunder bestemmelser om veg, bebyggelse, vann/kloakkledning m.m. Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble foreligger ferdigbesiktigelse av boligblokk i 1956. Det er i den anmerket følgende merknader: Det gjenstår støping av utvendige trapper mot gårdsplass. Blokken er ennå ikke malt utvendig. Det må legges jernplate foran feieluke på loftet og alt listverk nærmere luker enn 30 cm må fjernes eller kles brannsikkert. Det forutsetter at Bolig- og byggelaget straks løser spørsmålet med hensyn til fellesvaskeriet i kjelleren. Bygningsvesenet kan ikke godkjenne den måte rekkverkene utenfor balkongdørene i leiligheter over 1ste etasje er utført på. Forholdet må rettes straks. Det ble utstedt ferdigattest for rehabilitering av bad og røropplegg i Solvangvegen 12, 14, 16 og 18 i 2017.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for "Furnesvegen 107", fra 2002. Reguleringsformål for eiendommen er boliger. Eiendommen omfattes av kommuneplan for "Hamar kommune 2018-2030", hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse og veg. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrenden.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 200 000 (Prisantydning) 431 435 (Andel av fellesgjeld)   2 631 435 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 641 267 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 13.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Katrine Bakken Larsen

Megler

Katrine Bakken Larsen

40 48 47 99

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev