aktiv-eiendomsmegling

Hamar Storhamargata 23B

Romslig og meget tiltalende 2(3)-roms leilighet i Hamar sentrum. Nyere kjøkken og bad - Balkong - Heis.

 • 2 900 000
 • BRA 64 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING2 900 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 344 263
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 959
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 64 m²
 • ANDEL FELLESGJELD435 331
 • FELLESKOST./MND5 740
 • TOMT1 508 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 900 000,- (Prisantydning)
  435 331,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 335 331,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 344 263,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Storhamargata 23b og denne lekre leiligheten midt i Hamar sentrum.
Leiligheten ligger i byggets 3 etasje med vestvendt balkong og fritt utsyn. Hele leiligheten er pusset opp i nyere tid og fremstår som delikat og moderne. Leiligheten har ett stort soverom som opprinnelig var 2 soverom (kan tilbakeføres). Leiligheten ellers kan by på en romslig entré, stue, spisestue og ett romslig og lekkert kjøkken med god skapplass. Det er foretatt rørfornying i regi av borettslaget og utbedret hyggelig fellesareal som alle kan benytte seg av. Er du på utkikk etter en leilighet i sentrum hvor du kan flytte rett inn? Velkommen til visning.

Merk deg dette:

Praktisk planløsning
Gjennomgående god standard
Heis i bygget
Balkong
Sentrum
Kort veg til Mjøsa
Boder til oppbevaring

Velkommen til visning!

Storhamargata 23B, Innlandet

 • b>Velkommen
  Via felles trapperom tar du deg opp til leiligheten enten via heis eller innvendig trapp. Leiligheten ligger i byggets 3.etasje,
  En lys entré møter deg inne i leiligheten med plass til å henge opp yttertøy. Herfra er det enkel adkomst til badet, soverommet og resten av leiligheten.

  Stue
  Trivelig og romslig stue med god plass til spisegruppe i tilknytning til kjøkkenet. Rommet oppleves luftig med lyse overflater og flere store vindusflater. Stuen har plass til sofamøblement og er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten. Fra stuen er det utgang til overbygget vestvendt balkong.

  Kjøkken
  Lys og nyere kjøkkeninnredning med over- og underskap, samt høyskap. Enkelte av overskapene har glassdører. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, laminerte skrog og heltre benkeplate. Enkel oppvaskkum og ett greps blandebatteri. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. To vinduer som slipper inn godt med dagslys. Plass til spisebord.

  Baderom
  Baderom med fliser på veggene og flislagt gulv med elektriske varmekabler. Innredningen har skuffer til oppbevaring med heldekkende servant og speilskap med lys. Badet er utstyrt med dusjvegger og vegghengt toalett. Plass og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom
  Leiligheten har ett soverom med god størrelse. Det har opprinnelig vært to soverom og kan enkelt føres tilbake til to soverom om ønskelig.
  Rommet er innredet med skyvedørsgarderobe og plass til soveromsmøbler.

  For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.
 • Leiligheten ligger i Hamar Sentrum med gangavstand til alle servicetilbud. Hamar sentrum har et rikt tilbud av koselige kaféer og restauranter som Café Valuta, Larsen Kafé, Royal India og Nagomi. Rema 1000 Basarene er ca. 1 minutts spasertur fra leiligheten. Gåavstand til Koigen og Mjøsa. I nærområdet finner du også flere frisører, butikker, apotek mm. Kino, bibliotek ligger rett ved leiligheten og Hamar kulturhus har forestillinger for både store og små. Gangavstand til CC Hamar og Maxi Storsenter som har et rikholdig utvalg av butikker og spisesteder.
  Mjøsa og Koigen er i kort avstand fra inngangsdøren. Her er det blant annet laget en sandstrand, skateanlegg og volleyballbaner. Langs Mjøsa er det gangsti som fører deg til Domkirkeodden, videre mot Jessnes og helt til Brumunddal.
  Det er ca. 1 km til Hamar jernbanestasjon med hyppige avganger mot Oslo og Trondheim. Ca. 300 meter til bussholdeplass (med avganger hvert 15 minutt på hverdager) som tar deg videre til Hamar skysstasjon, med gode bussforbindelser i Hedmark.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS..

  Overbygget balkong med gulv av støpt betong, gulvoverflater av trelemmer, samt rekkverk og
  Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 1985. Malt balkongdør med 2-lags isolerglass fra 2015. Finert leilighetsdør i tett utførelse som er
  klassifisert B30/40dB (med ukjent alder). Leilighetsdøren har kikkhull.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2
  (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendige vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
  Utvendige dører: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Leilighetsdøren har noe overflateslitasje.
  Balkonger, terrasser og rom under balkong: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepanel.
  Utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet TLR, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
  Etasjeskille innvendig gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tg 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører som har endel slitasje.
  Våtrom: Overflater vegger og himling på bad/toalettrom: Skade/avskalling i en av veggflisene.
  Overflater på gul i bas/toalettrom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrom hvor vann ikke vil gå til sluk.
  Vannledninger: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i rør system.
  Tekniske installasjoner: Mer enn halvparten av forventet levetid er oppbrukt.
  Elektrisk anlegg: Sikringsskap med strømmåler, hovedsikring 3x25A og jordfeilautomater for 6 kurser. 1 reservekurs (tidligere kurs til varmtvannstank)

  Modernisering:
  2015: Montert ny kjøkkeninnredning. Innvendige overflater ble pusset opp.
  2018: Gjennomført rørfornying og etablert nytt bad.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Leiligheten - P-rom / Bra: 64 m²/ 64m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, stue, kjøkken, bad og toalettrom og et soverom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Sentralvarmeanlegg med vannbårent spredenett ut til radiatorer.
  Elektriske varmekabler i gulv på bad.
 • Felles eiertomt for borettslaget på ca. 1.508 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.
 • Mulighet for leie av garasjeplass gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet). Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for borettslaget eller langs tilstøtende gater etter gjeldende bestemmelser.
 • Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Borettslaget har ansvar for de private stikkledningene.
 • Storhamargaten 23 brøl. v/ forretningsfører Erik Grøndalen
  Viborgveien 17 2316 HAMAR
  TF: 915 16 003
 • Andelen er en del av AL Storhamargaten 23 Borettslag (org.nr. 964 342 377), et frittstående borettslag bestående av totalt 68 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et positivt årsresultat i 2021 på kr 529.426,-.
  De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Viser til regnskap og resultat for 2020 foreligger og er behandlet på generalforsamling. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/ eller generalforsamling+
 • Da andelen tilhører ett frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av bud aksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører OBOS på kr 7.644,- for den som benytter forkjøpsrett.
 • Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til å gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.
 • Det er generelt forbud mot å holde hund og katt. Søknad må eventuelt sendes borettslagets styre.
 • Borettslagets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Fremtid forsikring med poliser. 19737038. Hver enkelt andelseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 649.742,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2.339.070,- per 31.12.2020
 • Per. 08.11.202 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 5.740,-. Av disse går kr 450,- til á konto fyring, ca. kr 5.290 ,-til renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, kabel-tv, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.
 • Andel fellesgjeld kr 435 331,- pr. 08.11.2022
  Andel fellesformue kr 55.028,- pr. 31.12.2021
 • Låner: Handelsbanken 83987212716
  Total restsaldo: Kr 26.539 148,-
  Rentesats: 2,89%
  Andel restgjeld: Kr 435.331,-
  Innfrielsesdato: 30.08.2047.

  Låner: Husbanken 11463240
  Total restsaldo: Kr 895.969,-.
  Andel restgjeld: Kr 435.331,-
  Rentesats: 0,90%
  Innfrielsesdato: 01.11.2025

  Restgjeld andel på Kr. 435.331,- er fordelt på begge lån.
  Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.
 • Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader
 • Det er utstedt ferdigattest for balkonger i 2004. Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for heis i 1997.
  Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for øvrige bygningsdeler.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.
 • Erverv av andelen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det er ikke foretatt noe besiktigelse på det elektriske anlegget. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte gå mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen.

  På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument):
  Dagboken. 101049, tinglyst den 06.04.1960. Gjelder bestemmelser om tilfluktsrom.

  Hamar kommune har rett til fri adkomst til de offentlige tilfluktsrom som er anlagt på A/L Storhamargaten 23 sin eiendom og har videre rett til å nytte de offentlige tilfluktsrom ved beredskap. A/L Storhamargaten 23 forplikter seg herunder til å klargjøre de offentlige tilfluktsrom for kjellerboder, lagre o.l. med 48 timers varsel.

  Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel
 • Borettslagets eiendom omfattes av kommuneplanens arealdel Hamar 2018-2030. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til sentrumsformål. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for sentrum, hvor området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan (kulturminneplan) for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen. Eiendommen omfattes av planforslag for ny kommunedelplan for sentrum, planen er under utarbeidelse.

  Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at boligen ligger i et område med hyppig/ekspansiv utvikling og at eksisterende regulerings- og kommuneplaner er i stadig endring. Det må derfor påregnes endringer i områdebildet over tid og som ikke er kjent per i dag
 • Andelen. 23231 Org.nr. 964342377 i Hamar kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Pkt. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
  Ja, kun av faglært. Full renovering på bad. Arbeid utført av AF gruppen.

  Pkt.2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
  Ja. i 2018.

  Pkt.2.2. Er arbeidet bygge meldt?
  Ja. Hamar kommune.

  Pkt.11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner?
  Ja. kun av faglært. Ventilasjon, fjernvarme. Arbeid utført av AF gruppen.

  Pkt.11.1. Foreligger det samsvarserklæring(i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
  Ja.

  Pkt.12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
  Fjernvarme.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på kr 47.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 25.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 11.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Beate Bjørnestad Pedersen
  Gerny Bjørnestad
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev