aktiv-eiendomsmegling
Solgt

HAMAR Storhamargata 23C

Pen 2-roms leilighet i toppetasjen med nyere bad og kjøkken - Fin balkong med flott Mjøsutsikt - To private boder - Heis

 • kr 2 400 000
 • BRA 45 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 400 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 791 967
 • EierformAndel
 • Byggeår1959
 • Soverom1
 • ArealP-rom 45 m²
 • Andel fellesgjeldkr 382 135
 • Felleskostnaderkr 5 556
 • Tomt1 508.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 400 000 (Prisantydning) 382 135 (Andel av fellesgjeld)   2 782 135 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 791 967 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har gleden av å presentere denne lyse og fine 2-roms leiligheten i Storhamargata 23C midt i Hamar sentrum. Leiligheten ligger i byggets toppetasje og holder en gjennomgående god standard med moderne overflater, nyere bad og kjøkken. I leiligheten har du en åpen og lys stue med utgang til østvendt balkong med utsikt mot Mjøsa og Hamar sentrum, kjøkken i delvis åpen løsning, romslig soverom med garderobeløsning og flislagt bad. Merk deg dette: - Lettstelt leilighet med stort soverom - To private boder - Heis i bygget - Sentralt med gangavstand til det meste Velkommen til en hyggelig visning!

Storhamargata 23C, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  8. etasje: 45 kvm
  Primærrom
  8. etasje: 45 kvm Stue, kjøkken, soverom og bad.  Tomt
  1508.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealet er opparbeidet med bl.a plen, beplantning, asfalterte indre gårdsrom, fortau mot gata mm.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Hamar Sentrum, og det er gangavstand til alle servicetilbud. Hamar sentrum har et rikt tilbud av koselige kaféer og restauranter som Café Valuta, Larsen Kafé, Royal India og Nagomi. Rema 1000 Basarene er ca. 1 minutts spasertur fra leiligheten. Gåavstand til Koigen og Mjøsa. I nærområdet finner du også flere frisører, butikker, apotek mm. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og forestillinger er rett rundt hjørnet for leiligheten. Det er kort veg til CC Hamar og Maxi Storsenter som tilbyr et rikholdig utvalg av butikker og spisesteder. Mjøsa og Koigen er i umiddelbar nærhet. Her er det blant annet laget en sandstrand, skateanlegg og volleyballbaner. Langs Mjøsa er det gangsti som fører deg til Domkirkeodden, videre mot Jessnes og helt til Brumunddal. Det er ca. 650 meter til Hamar Jernbanestasjon med hyppige avganger mot Oslo og Trondheim. Ca. 100 meter til bussholdeplass (med avganger hvert 15 minutt på hverdager) som tar deg videre til Hamar skysstasjon, med gode bussforbindelser videre i Hedmark.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta ved Takstgruppen AS. Leilighetsblokk fra 1959 over 8 etasjer med kjeller. Adkomst til leiligheten via felles trappegang og heis. Konstruksjoner i støpt betong og mur. Utvendige fasader i mur og fasadeplater. Takrenner, nedløp og beslag i metall. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdør med brann/lydmotstand. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. - Ventilasjon - Bad: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Fra tidligere eiers egenerklæring, oktober 2019: "Rør pådrypper litt, men det ble utbedret av AF-Gruppen AS." 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Renovert i regi av borettslaget i 2018. Gulvvarme, fliser på vegg og gulv, dusj, toalett, vask, tak m/ downlights. Arbeid utført av AF-Gruppen AS. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? - Ja, fra tidligere eiers egenerklæring, oktober 2019: "Litt usikker men regner med dette. Var i regi av borettslaget." 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Fra tidligere eiers egenerklæring, oktober 2019: "Ny elektrisitet i alle rom, 2018/19." Arbeid utført av Miøsen Elektro AS, AF-Gruppen AS. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Elektrisk anlegg kontrollert av Elsikkerhet Norge AS på vegne av Det lokale eltilsyn (DLE) i Elvia, 23. november 2022. Saksnummer: 5294202. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært. Rehabilitering av balkonger og overdekninger. Vår/sommer 2022. Arbeid utført av Th. Johansen, Smørholm. 26. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? - Styret varslet økning av husleie på 7 prosent i januar 2023, "som følge av økte rentekostnader i hovedsak knyttet til lånet på rehabilitering av bad og avløpsrør, samt strømkostnader". Tilleggskommentar: Andelseiere fikk i 2022 tilbud om innglassing av balkonger mot å dekke kostnader selv. 13 andelseiere benyttet seg av dette. Pristilbud varierer ut ifra størrelse på balkong, fra ca. 67.000 til 76.000 kroner, og borettslaget tar seg av søknad på vegne av andelseier. Undertegnede benyttet seg ikke av tilbudet, men nye muligheter kan komme i framtiden.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 8. etasje: Stue, kjøkken, soverom og bad. Leiligheten disponerer privat bod i gangen i 8. etasje og i kjelleren. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang eller heis. Du kommer inn til stuen hvor det er plass til å kunne innrede med et oppbevaringsmøbel for yttertøy og sko. Stue med utgang til balkong Stuen har fint lysinnslipp og pene overflater med kontrastvegg på to sider. Plass for sofagruppe og TV-møblement samt et mindre spisebord. Fra stuen tar du deg ut til fin balkong med flott utsikt. Kjøkken Stilrent kjøkken med lys innredning og mørk benkeplate. Det er integrert oppvaskmaskin, komfyr, steketopp og kjøle-/fryseskap. Soverom Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. På soverommet er det en praktisk skyvedørsgarderobe. Bad Pent, flislagt bad fra 2018 med varmekabler i gulvet. Baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer i underkant og speilskap i overkant. Dusjhjørne med veggmontert dusjbatteri, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Komplett 10. TV- og strømmetjenesten T-We og stabilt bredbånd fra Telenor (inngår i felleskostnadene). Eventuell oppgradering av hastighet/pakke må beboer selv bekoste.

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet). Parkering skjer langs tilstøtende gater.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2022, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2042.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 400 000 (Prisantydning) 382 135 (Andel av fellesgjeld)   2 782 135 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 791 967 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Elektriske varmekabler i gulv på badet. - Sentralvarmeanlegg med vannbårent spredenett ut til radiatorer.

  Info strømforbruk
  Hele 2022: 1.581 kWh Hittil i 2023: 557 kWh

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  526631

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1895873

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  23382

  Part.obl.nr.
  964342377

  Felleskostnader pr. mnd.
  5556

  Andel fellesgjeld
  382135

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-12T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  3994

  Andel fellesformue per dato
  2023-05-12T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inngår i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Storhamarg 23 A/l

  Borettslagets org.nr
  964342377

  Om borettslaget
  Andelen er en del av AL Storhamargaten 23 Borettslag (org.nr. 964.342.377), et frittstående borettslag bestående av totalt 68 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et positivt årsresultat i 2021 på kr 529.426,-.

  Forkjøpsrett
  Da andelen tilhører ett frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept. Det er ikke opplyst om eventuelt forkjøpsrettsgebyr, men dette må påregnes

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: 83987212716 (Handelsbanken) Total restsaldo: Kr 27.749.649,- Rentesats: 4,10 % Innfrielsesdato: 30.08.2047 Lånenr: 11463240 (Husbanken) Total restsaldo: Kr 708.420,- Rentesats: 2,40 % Innfrielsesdato: 01.11.2025 Andel restgjeld er på kr 382.135,- og er fordelt på begge lånene. Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Fremtind

  Polisenummer felles forsikring
  19737038

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er generelt forbud mot å holde hund og katt. Søknad må eventuelt sendes borettslagets styre.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for rehabilitering av bad i 2020. Det er utstedt ferdigattest for balkonger i 2004. Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for heis i 1997. Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for andre bygningsdeler.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av områdereguleringsplan for Vestbyen 2, fra 2011. Reguleringsformål for eiendommen er veg og parkeringshus/-anlegg. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune (2018-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til veg og sentrumsformål. Eiendommen omfattes av hensynssone H210 rød sone for støy iht. T-1442, H410 krav vedr. infrastruktur, H330 radon, H390 annen fare, H570 bevaring kulturmiljø og H220 gul sone for støy iht. T-1442. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for sentrum fra 1995, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse og hovednett for sykkel. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen, fra 2011 til miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Hamar sentrum under arbeid.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 400 000 (Prisantydning) 382 135 (Andel av fellesgjeld)   2 782 135 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 791 967 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  15.900,-. I tillegg kommer innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon kr. 13.000,- og markedspakke Aktiv Digital kr. 16.400,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Sindre Ilseth Heia

Megler

Sindre Ilseth Heia

91 59 55 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev