aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Strandvegen 153!

Flott leilighet i toppetasjen med påkostede løsninger - To garasjeplasser - Vannbåren varme - Attraktiv beliggenhet.

 • 5 000 000
 • BRA 87 m²
 • PRISANTYDNING5 000 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 008 932
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR2 014
 • AREALP-rom 87 m²
 • FELLESKOST./MND6 107
 • TOMT1 252 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 5 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 008 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leilighetens innhold:
3.etg.: Gang/entré, stue, kjøkken, soverom, kontor/alkove, vaskerom og bad.
Oppvarmet p-kjeller..

Strandvegen 153, Innlandet

 • Velkommen inn
  Du tar deg til leiligheten via heis eller felles trapperom. Leilighetens entré er lys og med god plass til yttertøyet i praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter.

  Stuen
  Stuen er møbleringsvennlig og ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Her er det god plass til å innrede med TV-møblement og flere sittegrupper. Fra stuen er det utgang til sørvest-vendt balkong med plass til utemøblement og det man måtte ønske.

  Kjøkkenet
  Åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy og barløsning. Norema kjøkkeninnredning med over- og underskap av laminerte skrog og mdf-fronter. Benkeplater av stein med underlimt oppvaskkum og ett-greps armatur. Heltre benkeplater. Nedfelt platetopp (induksjon) med ventilator av typen Miele over med kullfilter. Integrerte hvitevarer, herunder oppvaskmaskin, stekeovn, kaffemaskin, kjøl og frys.

  Soverom
  Leiligheten har ett soverom med mulighet for å lage til to som en del av stuen. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og nattbord i tillegg til den monterte skyvedørsgarderoben.

  Bad og vaskerom
  Romslig, flislagt bad. Baderomsinnredning med heltre bankeplate med overliggende servant. Vegghengt klosett m/ innebygd sisterne. Dusjhjørne med glassdører.

  Leiligheten har separat, flislagt vaskerom. Det er utstyrt med servantskap, vegghengt klosett m/ innebygd sisterne og opplegg for vaskemaskin.
 • Eiendommen ligger i et attraktivt og rolig område på Martodden, vest for Hamar sentrum. Her er det godt å bo for både eldre og yngre! Det er variert bebyggelse i område, herunder boligblokker, eneboliger og næringseiendommer.

  Ca. 250 meter fra inngangsdøra ligger Mjøsa. Langs Mjøsa er det fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter mot Hamar eller nordover mot Jessnes og videre til Brumunddal. Området til tidligere Hamar Camping (ca. 150 meter fra eiendommen) har blitt gjort om til et flott grøntareale. Det er gode bade- og turmuligheter langs Mjøsa.

  Fra leiligheten er det ca. 1 km til Maxi Hamar Storsenter. Det er ca. 2,3 km til Hamar sentrum. I sentrum finner du et godt utvalg av forskjellige caféer, restauranter og øvrig servicefunksjoner. Leilighetens beliggenhet er både sentral, men allikevel tilbaketrukket i et rolig område.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av TakstPlan AS.

  Boligen er oppført med yttervegger, etasjeskiller og leilighetsskillevegger i betong. Trapper og trapperom av betong. Utvendige fasader med murt forblending og trekledning. Flatt tak antatt utført med betongdekke med overliggende isolasjonssjikt og tekking med helsveiset belegg eller membran. Vinduer og balkongdør med 2-lags glass.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG).

  For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: "Andre utvendige forhold", satt pga. det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. "Innvendige overflater", satt pga. parkettgulvet har krymp/avvik i tverrskjøter. "Avtrekk", satt pga. kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter). Tilstandsgrad er satt pga. manglende utluft og forsert avtrekk.
  Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 3.etg.: Bra 87 m² / P-rom 87 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  3.etg.: Gang/entré, stue, kjøkken, soverom, kontor/alkove, vaskerom og bad.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vannbåren gulvvarme via fjernvarme.
 • Felles eiertomt for borettslaget på ca. 1 252,9 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.
 • To garasjeplasser i felles parkeringskjeller medfølger leiligheten. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for borettslaget eller langs tilstøtende gater.
 • Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Borettslaget har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Forretningsfører: OBOS Innlandet avd. Hamar
  Tlf. 22 86 55 00
 • Andelen er en del av Strandvegen 153 Borettslag (org.nr. 913.730.771), bestående av totalt 21 andelsleiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2021 på kr 3.531.768,- (før nedbetaling på fellesgjeld). De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2021 kr 949.550,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).
 • Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.644,- for den som benytter forkjøpsrett.
 • Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til å gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.
 • Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av
  borettslagets dyreholdserklæring. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
  Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor borettslagets område.
  Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen.
  Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.
  Eier av dyret er ansvarlig og erstatningspliktig for en hver skade som dyret måtte påføre person eller eiendom, f. eks. oppskraping av dører og karmer, skade på blomster, planter, grøntanlegg m.v.
  Kommer det inn skriftlige berettigede klager over at et dyrehold sjenerer naboer gjennom lukt, bråk etc. eller på annen måte er til ulempe, f. eks. gir allergiske reaksjoner eller skaper redsel eller angst, kan styret kreve dyret fjernet hvis ikke en minnelig ordning med klageren kan oppnås. I tvilstilfeller avgir styret etter forhandling med partene hvorvidt en klage er berettiget.
 • Borettslagets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Tryg skadeforsikring med polisenummer 655990. Hver enkelt andelseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig: Kr 1.023.118,- per 31.12.2020.
  Formuesverdi som sekundærbolig: Kr 3.683.223,- per 31.12.2020.
 • Per 01.06.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 6.107,-. Av disse går kr 783,- til á konto oppvarming, kr 500,- til vann, mens kr 4.824,- dekker bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, kabel-tv, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 0,- pr. 01.06.2022.
  Andel fellesformue: Kr 44.230,- pr. 31.12.2021.
 • Lånenummer: OBOS-98207394343
  Type lån: Annuitet.
  Restsaldo: Kr 5.130.033,-.
  Restløpetid: 32 år og 4 mnd.
  Terminer pr. år: 12
  Type rente: Flytende.
  Rente pr. 01.06.2022: 2,40 %.

  Lånenummer: OBOS01-98207480991
  Type lån: Annuitet.
  Restsaldo: Kr 10.002.125,-.
  Restløpetid: 33 år og 7 mnd.
  Terminer pr. år: 12
  Type rente: Flytende.
  Rente pr. 01.06.2022: 2,40 %.

  Overnevnte opplysninger er hentet fra opplysninger fra forretningsfører, datert 01.06.2022.
 • Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.
 • Det ble utstedt ferdigattest for riving av eksisterende bygg samt nytt oppført leilighetsbygg i 2021.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger er deler av vaskerom definert som bod (boligens tilleggsdel). Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom. Rommene er derfor ikke godkjent for varig opphold (boligens hoveddel), men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.
 • Erverv av andelen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det er ikke foretatt noe besiktigelse på det elektriske anlegget på eiendommen da bygget er oppført i 2014. En slik kontroll gjennomføres vanligvis hvert 20. år. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Martodden B1, fra 2012. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse, uteoppholdsareal og veg. Eiendommen ligger i hensynssone H140_3 for frisikt. Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Martodden, fra 2011. Reguleringsformål for eiendommen er flomfare og annen veigrunn. Eiendommen omfattes også av detaljreguleringsplan, fra 2012. Reguleringsformål for eiendommen er parkeringshus/-anlegg. Eiendommen ligger i henynssone H320_1 for flomfare.
  Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune (2018-2030). Eiendommen ligger i hensynssone H410 for krav vedrørende infrastruktur, H220 for gul sone for støy, H320 for flomfare, H390 for annen fare (forurenset grunn), 72500 og 644 om at reguleringsplan fortsatt skal gjelde og H330 for radon.
  Eiendommen omfattes av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen, fra 2011.
 • Andelsnr. 10 Orgnr. 913730771 i Hamar kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  Punkt 9. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
  Ja, rett etter innflytting. Sanert. Ikke gjort observasjoner siden.

  Punkt 26. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)?
  Ja, hele bygget ble sanert.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst..

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand og det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9 første ledd 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,2 % av salgssummen (inkl. fellesgjeld), ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 23.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jan Henrik Iversen
  Olaug Sølver
Sindre Ilseth Heia

Megler

Sindre Ilseth Heia

91 59 55 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev