aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten ligger meget sentralt til i Hamar med kort veg til både sentrumsfasiliteter og Mjøsa for fine turområder.
Leiligheten ligger meget sentralt til i Hamar med kort veg til både sentrumsfasiliteter og Mjøsa for fine turområder.

HAMAR Torggata 131C

Meget stor og delikat 5-roms leilighet med terrasse på 34 m² - Mjøsa rett i nærheten - 2 romslige garasjeplasser - Heis!

 • kr 6 500 000
 • BRA-i 132 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 500 000
 • Omkostningerkr 21 980
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 721 980
 • EierformAndel
 • Byggeår2009
 • Soverom4
 • Andel fellesgjeldkr 1 200 000
 • Felleskostnaderkr 13 532
 • Tomt2 495 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 500 000 (Prisantydning) 1 200 000 (Andel av fellesgjeld)   7 700 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 10 000,- (Dokumentavgift garasjeplass) 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 240 (Panteattest kjøper garasjeplass) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte garasjeplass) 21 980 (Omkostninger totalt)   7 721 980 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Torggata 131 C! Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder hele fire soverom, et pent flislagt bad i tillegg til eget vaskerom og separat toalettrom. Den har en romslig og lys åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til stor terrasse. Borettslaget disponerer fellesrom hvor det er stue, konferanserom og kjøkken. Dette kan leies av beboerne. Leiligheten har en sentral beliggenhet rett utenfor sentrumskjernen i Hamar. Det er gangavstand til alle fasiliteter og ikke minst Mjøsa med flotte tur- og rekreasjonsområder. Merk deg dette: - Flott 5-roms leilighet med fire soverom - 2 romslige garasjeplasser og bod - Meget sentral beliggenhet - Fellesrom med stue, kjøkken og treningsrom - Mulighet for nedbetaling av fellesgjeld Her kan du flytte rett inn!
Lys felles innvendig trappegang og heisadkomst.

Torggata 131C, Innlandet

 • Tomt
  2495m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget på ca. 2495,9 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger ved Hamar Sentrum med gangavstand til alle servicetilbud. Hamar sentrum har et rikt tilbud av koselige kaféer og restauranter som Kai og Mattis, Vicotriahaven og Nagomi. Rema 1000 Basarene er kun et par minutters gange fra leiligheten. Gåavstand til Koigen og Mjøsa hvor det er blant annet sandstrand, skateanlegg og volleyballbaner. Langs Mjøsa er det gangsti som fører deg til Domkirkeodden, videre mot Jessnes og helt til Brumunddal. I nærområdet finner du også flere frisører, butikker, apotek m.m. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og forestillinger ligger i bare noen minutters gange fra leiligheten. Det er kort veg til CC Hamar og Maxi Storsenter som tilbyr et rikholdig utvalg av butikker og spisesteder. Det er ca. 1 km til Hamar Jernbanestasjon med hyppige avganger mot Oslo og Trondheim. Ca. 200 meter til bussholdeplass som tar deg videre til Hamar skysstasjon, med gode bussforbindelser i Innlandet.

  Byggemåte
  Leilighetsbygg fra 2009, adkomst til leiligheten i fra trapp eller heis. Konstruksjoner i støpt betong. Utvendige fasader teglstein. Vinduer med 2-lags isolerglass. Brann- og lydklassifisert entrédør. Veranda mot vest: Konstruksjoner og overflater i betong og metall. Betongheller. Delvis overbygd. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta.   Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG).   For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. - Innvendige overflater: Knirk i gulv enkelte steder. - Etasjeskille/gulv mot grunn: Knirk er observert. - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Overflater gulv på bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Fallforhold har avvik i forhold til referansenivå. Fallforhold har avvik utenfor dusjsone ved toalett. - Sluk, membran og tettesjikt på bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det kan generelt ikke gis garanti for flislagte flater, da membran ikke kan kontrolleres. - Overflater gulv på vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er registret bom på flis ved dør. - Sluk, membran og tettesjikt på vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det kan generelt ikke gis garanti for flislagte flater, da membran ikke kan kontrolleres. - Vannledninger: Det er irr på rør i fordelerskap.   Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.   For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ingen kommentarer i egenerklæringgskjemaet.

  Innhold
  Totale areal for alle bygg og rom: BRA-i: 132 m² BRA-e: 5 m² BRA totalt: 137 m² Boligens bruksareal og romfordeling fordelt på etasje: 2. etasje BRA-i: 132 m². Entré, gang, stue, kjøkken, 4 soverom, bad, toalettrom og vaskerom. BRA-e: 5 m². Bod. Boligens øvrige areal: TBA: 34 m². Terrasse Arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport og hvor disse arealmålingene er basert på Norsk Standard 3940:2023 Areal- og volumberegninger av bygninger. Arealet gjelder for tidspunktet da bygningen(e) ble målt. Beskrivelse av rom er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktene «Standard» og/eller «Ferdigattest/brukstillatelse». Arealbegreper: BRA-i (internt bruksareal) - Bruksareal av boenheten(e) innenfor omsluttende vegger. BRA-e (eksternt bruksareal) - Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne/disse. TBA (terrasse- og balkongareal/åpent areal) - Arealet av terrasser, åpne balkonger, verandaer eller altaner tilknyttet boenheten(e).

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger to parkeringsplasser i felles garasjekjeller.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2010, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2030.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 500 000 (Prisantydning) 1 200 000 (Andel av fellesgjeld)   7 700 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 10 000,- (Dokumentavgift garasjeplass) 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 240 (Panteattest kjøper garasjeplass) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte garasjeplass) 21 980 (Omkostninger totalt)   7 721 980 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Sentralvarmeanlegg med vannbårent spredenett ut til radiatorer. Gulvvarme på bad og vaskerom.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  1304183

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4955895

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og evt. oppgradering av kanalpakker og linjehastighet til tv og internett.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  13111

  Part.obl.nr.
  993605328

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene vil øke med ca. kr 2.651,- ved utløpet av den avdragsfrie perioden 01.10.2039. Dette i henhold til regnskapsnoter per 31.12.2022. Beløpet er regnet ut fra dagens lånevilkår og kan endres.

  Felleskostnader pr. mnd.
  13532

  Andel fellesgjeld
  1200000

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-01-31T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  75460

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Bryggeriet 6 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  993605328

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Bryggeriet 6 Borettslag (org.nr. 993.605.328), bestående av totalt 30 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et negativt årsresultat i 2022 på kr 41.032,- (før nedbetaling på fellesgjeld). Underskuddet ble dekket ved overføring av egenkapital. De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2022 kr 834.520,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Borettslaget eier sammen med Bryggeriet 5, Bryggeriet Arena ANS. Dette er et felleslokale med blant annet kjøkken, stue og konferanserom. Det kan leies av beboerne i borettslaget. Det er i tillegg et treningsrom som kan disponeres av beboerne. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Forkjøpsrett
  Ifølge borettslagets vedtekter, er det ikke forkjøpsrett på lagets andeler.

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til å gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: DNB01-12116102879 Type lån: Annuitet Restsaldo: Kr. 19.000.000,- Andel restsaldo: 1.200.000,- Restløpetid: 35 år 8 mnd. Terminer pr. år: 4 Type rente: Flytende Flytende Rente: 5,85% Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Mulige datoer for nedbetaling av fellesgjeld er 30.03 og 30.09, men det gjøres oppmerksom på at avtale om nedbetaling må være gjort i god tid (senest én måned) før selve nedbetalingen skjer. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslagets forvaltningskonsulent for nærmere opplysninger. Ovennevnte opplysninger er innhentet fra forretningsfører datert 03.11.2023

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikring gjennom Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Sikringen dekker tap ved manglende betaling av felleskostnader begrenset opp til 24 måneder, dog maksimalt 15% av fjorårets totale felleskostnader. Eventuelt tap må dokumenteres etter at andelseierens andel er tvangssolgt. Egenandelen utgjør 10% av beregnet tap. Borettslag som har tegnet avtale om sikring kan si opp avtalen innen 01.12 med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Sikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med sikringstaker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  83595099

  Dyrehold
  Dyrehold krever søknad til og godkjennelse fra styret før dyr anskaffes. Styret kan samtykke til dyrehold hvis gode grunner er for det og det ikke vil være til urimelig ulempe for beboerne. Styrets godkjenning av dyrehold er å betrakte som en avtale og som en del av husordensreglene. Det er utarbeidet særskilt søknadsskjema som skal benyttes. Kattehold er ikke tillatt. Styret kan trekke tilbake godkjenning av dyrehold hvis f.eks. hund bjeffer (utover det helt bagatellmessige) viser aggressiv adferd og/eller de forannevnte vilkår ikke lenger er til stede. Dyr skal pga. hygieniske hensyn ikke luftes i atriet, på plener o.l., men på arealer utenfor borettslagsarealene.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument): Det er tinglyst seksjonering med dagboknr. 789620, den 20.10.2009. Seksjoneringen gjelder både for boligdelen og næringsdelen (garasje og fellesareal). På seksjonsnr. 2 (næringsdel med garasje) er det tinglyst følgende heftelser: - Dagboknr. 11983, tinglyst den 22.08.2007. Gjelder erklæring/avtale. Bruksrett for parkeringsplass/kjeller. Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligblokk med 5 etasjer og kjeller i 2010. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen, disse samsvarer med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av bebyggelsesplan ihht. reguleringsplan for Hamar Bryggeri, fra 2001. Reguleirngsformål for eiendommen er annet byggeområde, Kvartal 8, og gang-/sykkelvei. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune 2018-2030 (deler av planområdet erstattes av ny senturmsplan), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til sentrumsformål. Eiendommen ligger i hensynsone H410 for krav vedrørende infrastruktur, H220 for gul støysone, H 330 for radon og H390 for annen fare. Reguleringsplanen skal fortsatt gjelde. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Hamar sentrum fra 2023, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til sentrumsformål og fremtidig veg. Eiendommen ligger i kvartalsbyen med bestemmelse om fysisk utforming av anlegg og i hensynsone for bevaring av kulturmiljø. Eiendommen grenser til tomt som ligger under planforslag for detaljregulering for Kvartal 9. Kvartal 9 omfatter naboeiendom mot sør med gnr./bnr. 1/49. Området er foreslått avsatt/utnyttet til boligbebyggelse-blokkbebyggelse, kombinert bebyggelse og anleggsformål, samt gårdsplass. Det må forventes at eiendommen kan bli bebygd de kommende år. Dette vil kunne medføre byggeaktivitet og byggestøy i perioden. Bebyggelse av tomten vil kunne påvirke utsikt og solforhold for salgsobjektet. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at boligen ligger i et område med hyppig/ekspansiv utvikling og at eksisterende regulerings- og kommuneplaner er i stadig endring. Det må derfor påregnes endringer i områdebildet over tid og som ikke er kjent per i dag.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleide deler. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 500 000 (Prisantydning) 1 200 000 (Andel av fellesgjeld)   7 700 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 10 000,- (Dokumentavgift garasjeplass) 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 240 (Panteattest kjøper garasjeplass) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte garasjeplass) 21 980 (Omkostninger totalt)   7 721 980 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  21980

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 65.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 29.990,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 15.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev