aktiv-eiendomsmegling
Solgt

HAMAR Torggata 140

Ny 1-roms leilighet i 1. etasje med vannbåren gulvvarme. God standard. Sentrumsnær. Perfekt førstegangskjøp.

 • kr 2 100 000
 • BRA 29 m²
 • Prisantydningkr 2 100 000
 • Omkostningerkr 65 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 165 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 022
 • Soverom -
 • ArealP-rom 29 m²
 • Felleskostnaderkr 1 991
 • Tomt1 783.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,00))   65 542,- (Omkostninger totalt)   2 165 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi presenterer her en ny leilighet i Hamar sentrum. Leiligheten har god standard med integrerte hvitevarer på kjøkken, parkett på gulv, flislagt bad og garderobeskap i entré og oppholdsrom. Leiligheten har fin planløsning og beliggenhet i først etasje. Er du på utkikk etter din første bolig og vil bo sentrumsnært så er denne en perfekt leilighet. Merk deg dette: - Vannbåren gulvvarme - Ny leilighet med god standard - Enkel adkomst - Tilgang til oppbevaring - Sentrumsnært Velkommen til visning!

Torggata 140, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 29 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 29 kvm Gang, bad og stue/kjøkken.  Tomt
  1783.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Hamar Sentrum, og det er gangavstand til alle servicetilbud. Hamar sentrum har et rikt tilbud av koselige kaféer og restauranter. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og forestillinger er rett rundt hjørnet for leiligheten. Det er kort veg til CC Hamar og Maxi Storsenter som tilbyr et rikholdig utvalg av butikker og spisesteder. Rema 1000 Basarene er kun noen minutters spasertur fra leiligheten. I nærområdet finner du også flere frisører, butikker og apotek. Mjøsa og Koigen er i umiddelbar nærhet. Her er det blant annet laget en sandstrand, skateanlegg og volleyballbaner. Langs Mjøsa er det gangsti som fører deg til Domkirkeodden, videre mot Jessnes og helt til Brumunddal. Det er ca. 650 meter til Hamar jernbanestasjon med hyppige avganger mot Oslo og Trondheim. Ca. 100 meter til bussholdeplass (med avganger hvert 15. minutt på hverdager) som tar deg videre til Hamar skysstasjon, med gode bussforbindelser videre i Innlandet.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av BD Takst ved Erik Dølmo. Bygget er satt opp i 2021/2022 som tilsier at det er bygget ihht. teknisk forskrift TEK17 som er den nyeste tekniske forskriften. Hele bygget fremstår som nytt og fint og leiligheten har fin finish og håndtverket fremstår godt fagmessig utført. For denne eiendommene er det gitt tilstandsgrad TG 1 på alle bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig. Leiligheten er ny og det har ikke vært noen som har bodd i den. Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1. etasje: Gang, bad og stue/kjøkken. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen til Torggata 140 Leiligheten ligger fint til i 1. etasje med adkomst fra felles inngangsparti og oppgang. Det er heis i bygget og det er muligheter for lagring av sykler i fellesbod med enkel adkomst til uteområdet. Leiligheten har skyvedørsgarderobe i entré. Enkel adkomst til bad. Bad Badet har fliser på gulv og vegger og er utstyrt med baderomsinnredning, speil med lys, vegghengt toalett og dusj. Vannbåren gulvvarme. Plass og opplegg for vaskemaskin. Stue/kjøkken Stue med plass til sofamøblement og bord. Parkett på gulv. Store vinduer slipper inn rikelig med dagslys. Plass til seng og garderobeskap. Kjøkkeninnredning med glatte overflater og laminert benkeplate. Ettgreps blandebatteri i krom og vask i rustfritt stål med kum. "Soft close" hengsler på dører. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp, kjøleskap g fryser.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Det er ikke foretatt noe besiktigelse på det elektriske anlegget. Dette er fordi boligen er ny. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,00))   65 542,- (Omkostninger totalt)   2 165 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme fra fjernvarme.

  Energiklasse
  A

 • Kommunale avgifter år
  1713

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene dekker eiendomsskatt.

  Info formuesverdi
  Dette er en nyoppført bolig og formuesverdi foreligger foreløpig ikke. Det året boligen står ferdig, skal formuesverdien settes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  29/2838

  Felleskostnader pr. mnd
  1991

  Felleskostnader inkluderer
  Per 24.05.2023 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 1.191,-. Av disse går kr 426,- til á konto fyring, kr. 209,- til á konto vann, mens kr 1.356,- dekker bla. renovasjon, bygningsforsikring, vedlikehold, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Bryggerlbakken/Bryggerligården (org.nr. 930.570.451), bestående av totalt 38 eierseksjoner. Sameiet er nyopprettet og meglerforetaket har derfor ikke mottatt regnskap. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og husordensregler. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ingen felleslån i sameiet.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det praktiseres ikke styregodkjenning i sameiet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Sameiet er nytt og meglerforetaker har derfor ikke mottat regnskap og årsresultat.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen: - Dagboknr. 900106, tinglyst den 15.01.1892. Gjelder regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn - Dagboknr. 905929, tinglyst den 02.03.1908. Gjelder erkløring/avtale, Bestemmelse om kloakkledning og om felles sisesport mv. med Nestle. - Dagboknr. 900383, tinglyst den 29.09.1933. Gjelder elektriske kraftlinjer. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk - Dagboknr. 18211, tinglyst den 20.12.2002. Gjelder erklæring/avtale - Dagboknr. 1230187, tinglyst den 31.10.2022. Gjelder begrensning i råderett. - Dagboknr. 1230307, tinglyst den 31.10.2022. Gjelder bestemmelse om adkomstrett. Gjensidig rett. Gjelder for nødvendig tilkomst for renovasjonsbiler, utrykningskjøretøy eller lignende. Bestemmelse om gjensidig rett til å ha liggende infrastruktur i form av rør og ledninger over hverandres eiendommer Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Det er tinglyst seksjonering med dagboknr. 1267917 den 08.11.2022. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel. Avtale med dagboknr. 900106, 905929 ig 900383 er forsøkt innhentet, men meglerforetaket har ikke lykkes i å finne disse dokumentene.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for stort sammenhengende boligbygg på 3 eller 4 etasjer den 01.12.2022. For at ferdigattests skal bli utstedt må følgende arbeid være dokumentert: 1. Igangkjøring og innregulering av ventilasjonsanlegg 2. Insetting noen innvendige dører, parkett og listverk. Panelkledning. 3. Hellelegging foran inngangspartier 4. Sluttrapport for avfallshåndtering og miljøsaneringsbeskrivelse samt dokumentasjon for levering på lovlig mottak. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig veg og sameiets bygningsmasse har tilknyttet offentlig vann- og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av bebyggelsesplan for Hamar Bryggeri ihht. reguleringsplan i Hamar kommune fra 2001. Reguleringsformål for eiendommen er annet byggeområde med feltnavn Kvartal 6, gang og sykkelvei. Området omfattes også av detaljreguleringsplan for Kvartal 9 med fra 2014. Reguleringsformål er kjørevei og fortau. Det foreligger reguleringsplan under arbeid. Gjelder detaljregulering for Kvartal 9. Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030 i Hamar kommune, hvor området er utnyttet/avsatt til sentrumsformål. Eiendommen ligger i hensynssone H320 for flomfare, H410 for krav vedrørende infrastruktur, H220 for gul støsone og H390 for annen fare, H330 for radon. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for sentrum fra 1995, hvor området er utnyttet/avsatt til Kombinert bebyggelse og anleggsformål. Eiendommen omfattes kommunedelplan for av kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen fra 2011. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Hamar sentrum som er under arbeid. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at boligen ligger i et område med hyppig/ekspansiv utvikling og at eksisterende regulerings- og kommuneplaner er i stadig endring. Det må derfor påregnes endringer i områdebildet over tid og som ikke er kjent per i dag.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,00))   65 542,- (Omkostninger totalt)   2 165 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  65542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon provisjon på kr. 35.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-) markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev