aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Sildevika 19! En strålende tomannsbolig med nydelig beliggenhet rett ved strandkanten.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Sildevika 19! En strålende tomannsbolig med nydelig beliggenhet rett ved strandkanten.

HARDBAKKE Sildevika 19

Bud mottat kontakt megler ved interesse! Strålende tomannsbolig med nydelig utsikt - rett ved strandkanten!

 • kr 2 200 000
 • BRA 111 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 200 000
 • Omkostningerkr 72 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 272 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2008
 • Soverom3
 • ArealP-rom 106 m²
 • Tomt1 215 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 55 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 200 000,00))   72 042,- (Omkostninger totalt)   2 272 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Sildevika 19! En strålende tomannsbolig med nydelig beliggenhet rett ved strandkanten. Med kort vei til friluftsliv, båtliv og servicetilbud er dette en bolig perfekt for den som ønsker å bosette seg landlig i fred og ro! Boligen er av praktisk planløsning over to plan med store vinduer, to bad og en terrasse med nydelig utsikt. Dette er med andre ord en bolig du absolutt ikke vil gå glipp av! Litt om kvaliteter:
 • Rett ved strandkanten.
 • Nydelig utsikt.
 • Praktisk planløsning over to plan.
 • To bad.
 • Tre romslige soverom.
 • Parkering.
 • Nærhet til fjell og natur. Velkommen til visning - husk påmelding til megler!
 • I fra stuen har du direkte adkomst til boligens terrasse.

  Sildevika 19, Vestland

  • Arealbeskrivelse
   Bolig
   Bruksareal
   1. etasje: 69 kvm
   2. etasje: 42 kvm
   Primærrom
   1. etasje: 69 kvm Entré (6,5 m²), bad (5,8 m²), trapp/gang (5,5 m²), stue (27,1 m²), soverom 1 (11,0 m²) og kjøkken (10,4 m²).
   2. etasje: 37 kvm Trapperom/gang (8,0 m²), bad (7,7 m²), soverom 2 (8,9 m²) og soverom 3 (10,4 m²).
   Sekundærrom
   2. etasje: 5 kvm Bod (4,4 m²).   Tomt
   1215m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er pent opparbeidet med biloppstillingsplasser og muligheter for diverse beplantning.

   Beliggenhet
   Boligen ligger pent til i rolige og landlige omgivelser i Sildevika, kun et steinkast unna Indre Steinsundet. Her kan du nyte deilig sjøbris for samtidig ha kort vei til alt i fra servicetilbud, dagligvarebutikker og treningstilbud. Nærmeste dagligvarebutikk, SPAR Solund, ligger like rundt svingen og kan by på en hyggelig handletur. Like i nærheten finner en også Solund leilighetshotell og Solund Gjestegaard, perfekt for gjester eller hyggelige middager ute. Her er også et Grendahus som kan benyttes til hverdag og fest. For den tur- og treningsglade kryr det av muligheter. Her kan blant annet nevnes Solund treningssenter, Solund idrettsplass og Draumeparken Discogolfpark som alle tre ligger like ved hverandre og kun en kort gåtur unna. Skulle en ønske å bevege seg utendørs kan turer opp Pollatinden eller til Dagsturhytta Sognesjøhytta - Solund, være et glimrende alternativ for både store og små. Med boligens strandlige tilnærming er også turer langs Indre Steinsundet kan by på fredelige turer med lekker utsikt. Perfekt for både kropp og sjel. Kun 15 minutter unna til fots finner du også Solund barne- og ungdomsskule, samt også Solund barnehage. Sildevika er også et glimrende område for båtliv. Her kan en melde seg inn i Hardbakke båtlag som ligger en fem minutters gange unna og leie både naust og båtplass.

   Adkomst
   Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

   Barnehage/skole/fritid
   Av skoler og barnehager er det følgende tilbud: Skoler: - Solund barne- og ungdomsskule (1-10 kl.) Barnehager: - Solund barnehage (1-5 år)

   Offentlig kommunikasjon
   Nærmeste bussholdeplass, Håneset, ligger like rundt svingen og kan by på ruten 370.

   Byggemåte
   Ringmur av betong og støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner med trekledning i fasade. Etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak av trekonstruksjoner tekket med betongtakstein.

   Innhold
   Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Sildevika 19! En strålende tomannsbolig med nydelig beliggenhet rett ved strandkanten. Med kort vei til friluftsliv, båtliv og servicetilbud er dette en bolig perfekt for den som ønsker å bosette seg landlig i fred og ro! Boligen er av praktisk planløsning over to plan med store vinduer, to bad og en terrasse med nydelig utsikt. Dette er med andre ord en bolig du absolutt ikke vil gå glipp av! 1. Etasje: Ved ankomst til boligen møtes du av en romslig entré med god plass til å henge fra seg både jakker og sko. Stuen er av god størrelse og har plass til både sofagruppe, tv-benk og bord. Her kan en nyte den herlige utsikten for samtidig å sitte varmt og godt inne foran tv-en. Boligens ildsted gir godt med varme og skaper en koselig og avslappet atmosfære. I fra stuen har du direkte adkomst til boligens terrasse. Terrassen har god plass til ønsket møblering og passer perfekt til å nyte morgenkaffen hele året. Videre inn i boligen kommer du til boligens spisebordsgruppe med plass til stort spisebord og mange gjester. Her kan besøket nyte god mat med nydelig utsikt ut over sundet via rommets store vinduer. Ved spisebords gruppen finner en kjøkkenet. Kjøkkenet er av rosmlig størrelse og inneholder laminat benkeplate med nedfelt vask. Den store benkeplaten gir kokken rikelig med arbeidsrom og kan enkelt lagre kjøkkenredskaper i de mange skapene. Av integrerte hvitevarer er det keramisk platetopp og steikeovn. Her er også plass til spisebord. Praktisk og enkelt i en ellers hektisk hverdag. Soverommet er av god størrelse og har plass til både stor seng, nattbord og ønsket garderobeløsning. Badet har god størrelse og er av belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Badet inneholder gulvmontert toalett, benkeskap med servant, dusjdører i glass, opplegg for vaskemaskin, vvb, fordelerskap til "rør i rør" vannforsyning, sentral for ventilasjon og sentralstøvsuger. 2. Etasje: Andre etasje er av god størrelse og inneholder to soverom, et romslig bad og en bod. Store vinduer gir godt med lysinnslipp og byr på nydelig utsikt. Soverommene har god størrelse og plass til stor seng, nattbord og garderobeløsning. Badet er romslig og er av lyst belegg på gulvet og baderomsplater på veggene. Badet inneholder gulvmontert toalett, benkeskap med servant, dusjdører i glass og badekar. Med andre ord er dette et bad en lett blir glad i! Boden finner en like ved entréen og har plass til ekstra lagring.

   Standard
   Gulv: Belegg på bad. Ellers belegg og laminat i øvrige rom. Vegg: Baderomsplater på bad. Ellers malt veggpanel i øvrige rom. Tak: Himlingsplater i 1.etg og trepaneler i 2.etg. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Loft: Totalvurdering: Loftet fremstår tørt og fint på befaringsdagen. Se ellers overnevnte kommentarer. TG 2 pga funn av spor etter gnagere. Anbefalte tiltak: TG 2 pga funn av spor etter gnagere: Anbefaler å kontakte skadedyrselskap for ytterligere kontroll samt for sanering. Våtrom: Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Ikke funnet visuelle avvik utover normal slitasje. TG 2 pga alder på veggplater. Anbefalte tiltak: TG 2 pga alder på veggplater: Fungerer med dagens tilstand og bruk. Ikke funnet behov for strakstiltak.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   Parkering
   Biloppstillingsplass på egen eiendom.

   Forsikringsselskap
   Gjensidige

   Polisenummer
   71173577

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.   Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   2 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 55 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 200 000,00))   72 042,- (Omkostninger totalt)   2 272 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
   Ildsted i stue. Ellers elektrisk oppvarming og gulvvarme på bad og i entré.

   Energiklasse
   unknown

   Info energiklasse
   Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Kommunale avgifter
   29441

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Merk også at avgifter tilknyttet renovasjon ikke er oppført.

   Formuesverdi primær
   532155

   Formuesverdi primær år
   2022

   Formuesverdi sekundær
   2022188

   Formuesverdi sekundær år
   2022

   Andre utgifter
   Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis 29 441 kr for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt som følger: kommunale avgifter. Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger mellombels bruksløyve datert 24.04.08, vedrørende nybygg på tomt 8.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen har tilkomst via kommunal veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

   Regulerings- og arealplanner
   Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

   Legalpant
   Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   2 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 55 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 200 000,00))   72 042,- (Omkostninger totalt)   2 272 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

   Omk. kjøper beløp
   72042

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Det er avtalt fastpris for gjennomføring av salgsoppdraget tilsvarende 49 990 kroner. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 990,- og oppgjørshonorar kr 4 375,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 21 230,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunale opplysninger, servitutter og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket. Alle beløp er inkl. mva. 

  Morten Christoffer Tøsdal

  Megler

  Morten Christoffer Tøsdal

  98 22 06 02

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev