aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Fureneset 42.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Fureneset 42.

HAUGLANDSHELLA Fureneset 42

Askøy | Knallfin enebolig med gjennomgående gode kvaliteter og et fantastisk uteområde! Attraktiv beliggenhet i feltet.

 • kr 5 200 000
 • BRA 208 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 200 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 200 000
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2012
 • Soverom4
 • ArealP-rom 198 m²
 • Tomt623.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,00))   147 042,- (Omkostninger totalt)   5 347 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning | 1.etasje
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Furuneset 42. Flott enebolig bygget i 2012 over 3 plan. Boligen har en praktisk planløsning og har flott utsikt over nærområdet. Boligen ligger i et barnevennlig område med nærhet til det meste. - Bygg fra 2012 - Mulighet for dobbeltgarasje - Flere flotte uteområder på tomten - Lite bruksslitasje - Nærhet til skoler og barnehager Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!
Plantegning | 2.etasje

Fureneset 42, Vestland

 • Tomt
  623.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel, biloppstillingsplasser, murer, trapper, terrasser, plen og noe beplantning.

  Beliggenhet
  Boligen ligger landlig, men samtidig sentralt til på Askøy. Boligen ligger i et barnevennlig område med lekeplasser og ballbinge i nærområdet. Ravnanger senter er en kort kjøretur unna som tilbyr de fleste dagligdagse behov. Askøy- og Kleppestø senter er en liten kjøretur unna boligen hvor du finner flere butikker. Hanøy skole (1-7 kl.) og Hanøy barnehage er ca. en kjøretur på 5 minutter unna boligen. Til Bergen sentrum tar det ca. 30 minutter å kjøre.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Grunnmuren og fundamenter er oppført i betongkonstruksjoner (fra 2012) Takkonstruksjoner: Takkonstruksjon er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med liggende trekledning. Gulvsystemer: Etasjeskillere av trebjelkelag. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: - Overflater på våtrom på bakgrunn av alder. - Varmtvannsbereder på bakgrunn av tilkobling med vanlig stikkontakt. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innhold
  Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 86 kvm BRA / 76 kvm P-rom 2.etg: 87 kvm BRA / 87 kvm P-rom 3.etg: 35 kvm BRA / 35 kvm P-rom Boligen går over 3 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang(16,8m²), vaskerom(7,3m²), bad(8,1m²), soverom(14,8m²), soverom(14,8m²), soverom(9,2m²). 2.etg: Stue/kjøkken(65,3m²), bad(5,2m²), mellomgang(2,3m²), soverom(12,5m²). 3.etg: Loftstue(34,6m²), bod.

  Standard
  Fureneset 42 er en flott enebolig over 3 plan. Planløsningen er smart og godt utnyttet, med f.eks. bad både i første og andre etasje. Det er fine uteområder rundt boligen, og det er utgang til flott hage fra 2.etasje og utgang til solrik terrasseplatting fra flere av soverommene i 1.etasje. Boligen har en gjennomgående god standard, og lite bruksslitasje. Innvendige overflater Gulv: Gangen og våtrommene har flislagte gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Våtrommene har baderomsplater, resterende rom har panel. Tak: Tak-ess plater. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet panel, stål oppvaskkum, ventilator. Det er integrert induksnjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Bad 1.etg: Badet i 1.etasje inneholder: Vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, badekar, dusjdører i klart glass. Bad 2.etg: Badet i 2.etasje: Vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass. Vaskerom: Vaskerommet: Opplegg for vaskemaskin, utslagsvask, varmtvannsbereder, fordelerskap til rørsystemet. Soverom: Boligen har 4 delikate soverom, alle med god plass til ønsket møblement. Fra soverommene i 1.etg er det utgang til flott terrasseplatting på 32,3 kvm. Andre opplysninger: - Sluk og avløpsrør av plast - Rør-i-rør til vannforsyningsrør - Automat sikringer - Varmtvannsbereder fra 2012 av typen OSO 198L. - Balansert ventilasjon

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering med el-billader og flere gjesteparkeringer. Mulighet for å bygge dobbel garasje.

  Forsikringsselskap
  Frende

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,00))   147 042,- (Omkostninger totalt)   5 347 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Peis, panelovn. Varmekabler i gulv på begge bad, vaskerom, gang og begge hovedsoverommene i første etasje. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser at de har brukt ca. 18 000 kWt i årlig gjennomsnittlig forbruk.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  16898

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, tilsynsgebyr avløp og feiing. Forfall medio april/juni/september/desember. Renovasjon blir fakturert via BIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. I følge Askøy kommune er prognosene for kommunale avgifter i 2023 på 21.798,-

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt på Askøy.

  Formuesverdi primær
  1505964

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5421471

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Årlig velavgift
  3200

  Velforening
  Furuneset velforening. Det betales felleskostnader på kr 1600 2 ganger i året, i mars og september. Det som er inkludert i felleskostnadene er brøyting, vedlikehold av fellesområder, vedlikehold av pumpestasjon, strøm veilys og ballbinge.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4627/18/537: 28.05.2008 - Dokumentnr: 429159 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4627 Gnr:18 Bnr:442
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1672257 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1247 Gnr:18 Bnr:537
  05.12.2012 - Dokumentnr: 1034753 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:4627 Gnr:18 Bnr:442
  Bestemmelse om bruksrett og vedlikeholdsplikt til felles anlegg


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest vedrørende enebolig.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til boligbebyggelse ifølge Askøy kommune. Reguleringsplaner på grunnen Reguleringsplaner i nærheten av eiendommen PlanID: 410 Plannavn: Furuneset sør Området er avsatt til boligbebyggelse. På naboeiendommen gnr. 18 bnr. 628 er det iht. vedtatt reguleringsplan planlagt boligbebyggelse samt ny(e) veier til den nye bebyggelsen. Per i dag er aktuell tomt en ubebygget naturtomt, men kjøper må ta høyde for at terrenget og omgivelsene i denne retningen blir forandret som følge av utbygging som trolig vil skje på et tidspunkt. Boligene i det nye feltet vil ligge lavere i terrenget og således ikke ta bort noen utsikt fra eiendommen. Innkjørselen til det nye boligfeltet er ikke planlagt igjennom eksisterende veinett, men blir tilrettelagt med ny tilkomst til det nye boligfeltet. Selger har ingen informasjon om når forventet oppstart vil være da det er en del rekkefølgekrav knyttet til sikker skolevei og skolevalg som ikke er oppfylt per i dag. Konferer med Plan- og bygningsetaten i Askøy kommune for ytterligere informasjon Kommuneplan PlanID: 9001 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023 Arealformål Oversiktplanareal: Boligbebyggelse Områdenavn: B 42 PlanID: 9001 Kommuneplan: PlanID: 9002 Plantype: Kommuneplanens arealdel Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018 til 2030

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,00))   147 042,- (Omkostninger totalt)   5 347 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tommy Myrtvedt

Megler

Tommy Myrtvedt

98 08 63 25

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev