aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andrè Bergfjord har gleden av å presentere Holmavegen 55A.

HAUGLANDSHELLA Holmavegen 55A

Hauglandshella|Enebolig like ved sjøen med utleieleilighet (11.500,- mnd). Garasje og naust. Nydelig beliggenhet!

 • kr 7 990 000
 • BRA 378 m²
 • 6 soverom
 • Prisantydningkr 7 990 000
 • Omkostningerkr 216 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 206 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 012
 • Soverom6
 • ArealP-rom 296 m²
 • Tomt2 900 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   216 542,- (Omkostninger totalt)   8 206 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Holmavegen 55A. En nydelig enebolig over 2 plan med fantastiske utearealer, naust, solrik tomt og ikke minst en fantastisk utsikt.
 • Bygg fra 2012.
 • Solrik tomt med nydelig utsikt mot sjøen.
 • Varmekabler i alle flislagte gulv.
 • Adkomst til garasjen fra entréen.
 • Elbil-lader.
 • Flere boder med god lagringsplass.
 • Godkjent utleieleilighet med 2 soverom.
 • Nærhet til skoler og barnehager.
 • Flere flotte turområder i området.
 • Naust på 35. kvm. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!
 • Holmavegen 55A, Vestland

  • Tomt
   2900m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er opparbeidet med asfaltert tilkomst, biloppstillingsplasser, natursteinsmurer, trapper, terrasseplatting, plen og noe beplatnning.

   Beliggenhet
   Eiendommen har en flott beliggenhet i rolige, landlige og barnevennlige omgivelser. Her bor du i kort avstand til alle hverdagsfasiliteter. Nærmerste dagligvarebutikk er Joker Hanøy som ligger et par minutters kjøretur unna boligen. Like i nærheten ligger også Meny Ravnanger, Kiwi Storebotn, Rema 1000 og Extra Askøy. For et utvidet butikk - og servicetilbud er det ca. 15 minutter med bil til AMFI Askøy. Her finner du dagligvarebutikk, frisør, apotek, sportsbutikk, cafè og restautant m.m. Det er flere skoler og barnehager i nærheten: - Hanøy skole (1 - 7 klasse) - Ravnanger ungdomsskole (8-10 klasse) - Askøy videregående skole - Hanøy Barnehage (1-5 år) - Ramsøy barnehage (0-5 år) - Lykketrollet FUS barnehage (0-6 år) Det er gode bussforbindelser i området. Fra busstoppet Hanøy bedehus som ligger like ca. 10 minutt gange fra boligen går linje nr. 495 med hyppige avganger til bl.a Askøy senter, Kleppestø Senter og Bergen Sentrum. Med bil tar det ca. 30 minutter å kjøre til Bergen sentrum. For den turglade er det kort vei til flere flotte turløyper. Her kan nevnes Siglingavatnet turvei, Kjerrgardåsen, Storevarden og Dronningen. For den som liker å trene innendørs er det kort vei til Storebotn Gym, Energi Trening, Nr1 Fitness Askøy og Family Sports Club. Det er også kort vei fritidstilbud for barn og unge ved Askøy forum og Ravnanger idrettsplass.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bidningsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med liggende trekledning. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekamrer. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Gulvsystemer: Trebjelkelag. Naust: Naustet er oppført i trekonstruksjoner, utvendig kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med stålplater. Naustet er av eldre dato og har høy grad av slitasje. Vedlikehold/oppgradering må påregnes. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate vegger og himling Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet på badene. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Våtrom Overflate gulv Avvik: Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Varmtvannsbereder Avvik: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Inneholder Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 180 kvm BRA / 98 kvm P-rom 2.etg: 198 kvm BRA / 198 kvm P-rom Sum: 378 kvm BRA / 296 kvm P-rom Boligen går over to plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg hoveddel: Entré/trapperom(13,5m²). 1.etg leilighet: Gang(5,5m²), bad(8,7m²), vaskerom(3,9m²), soverom(9,1m²), soverom(11,7m²), stue og kjøkken(41,5m²). 2.etg: : Gang/trapperom(18,9m²), mellomgang(5,2m²), vaskerom(8,4m²), bad(4,7m²), bad(12m²), soverom(17,3m²), soverom(8,4m²), soverom(10,1m²), soverom(14,9m²), tv-stue(15m²), stue(56,2m²), kjøkken(22,8m²). I tillegg medfølger 2 stk innvendige boder på ca. 6,6 kvm og 3,7 kvm samt garasje på ca. 46,2 kvm med 2 boder på henholdsvis 21,4 kvm og 1,9 kvm.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Entré i leiligheten og 1.etasje samt våtrommene har flislagte gulv, resterende rom har laminatgulv. Veger: : Badene har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Huset Kjøkken: Kjøkkeninnredning i 2.etasje med slette fronter, to overskap har glassfronter, kompositt benkeplate, over benkeplaten er det benyttet tapet, stål oppvaskkum, ventilator. Det er integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og lagring på kjøkkenet. Bad i 2.etg: Inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjkabinett. Bad i 2.etg: Inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, speil med integrert lys, dusjdører i klart glass. Vaskerom: Inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask, fordelerskap til rørsystemer. Soverom: Boligen har 4 soverom av god størrelse. Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Utleieleiligheten Kjøkken: Kjøkkeninnredning i leiligheten med slette fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet malte flater, stål oppvaskkum, ventilator. Det er integrert keramisk platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og lagring på kjøkkenet. Bad: Inneholder toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjkabinett. Vaskerom: Inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask, fordelerskap til rørsystemer. Soverom: 2 soverom av god størrelse. Det er god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Andre opplysninger: - Varmtvannsberederen er plassert på vaskerommet i 2.etasje og er av typen OSO 198 liter. - Varmtvannsberederen er plassert på badet i leiligheten og er av typen OSO 116 liter. - Boligen har naturlig ventilasjon. - Sikringsskapet er montert på vaskerommet og inneholder automatsikringer

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   Parkering
   Dobbelgarasje. Biloppstillingsplass på egen eiendom.

   Forsikringsselskap
   KLP

   Polisenummer
   13653028

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Naustet har ikke fått oppgitt en spesifikk tilstandsgrad i tilstandsrapporten, men det må påregnes betydelige oppgraderinger. Det har er tinglyst at to familiemedlemmer av nåværende selger har en forkjøpsrett på boligen som er underlagt tinglyste servitutter. Imidlertid har vi mottatt skriftlig bekreftelse fra disse familiemedlemmene om at de ikke ønsker å benytte seg av denne rettigheten. Som et resultat av dette vil servituttene som er knyttet til forkjøpsretten bli slettet. Holmavegen 57 (gårdsnummer 19, bruksnummer 250) Holmavegen 59 (gårdsnummer 19, bruksnummer 249), Holmavegen 61 (gårdsnummer 19, bruksnummer 24) har gangrett over Holmavegen 55, spesifikt ved innkjørselen og deler av parkeringsplassen, som fører til deres hytte. I tillegg har gårdsnummer 19, bruksnummer 86 gangrett over eiendommen, som går langs utsiden av gjerdet ved gressområdet. Selger opplyser at eiendom med gårdsnummer 19 og bruksnummer 22 har søkt om oppføring av enebolig. Selger opplyser at det ikke ble sendt ut nabovarsel til eiendommen grunnet at en eventuelt bygning ikke vil være til seanse for Holmavegen 55. Konferer megler for mer informasjon.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   7 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   216 542,- (Omkostninger totalt)   8 206 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
   - Varmekabler i rom med flislagte gulv samt i leiligheten (utenom boder). - Varmekabler i boden i garasjen. - Varmefolie i stuen og tv-stuen i 2.etasje. - Elektrisk oppvarming.

   Info strømforbruk
   Utleieleiligheten har fått energikarakter rød D.

   Energiklasse
   B

   Info energiklasse
   Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
   24113

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene inkluderer vann, avløp og renovasjon. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

   Info om eiendomsskatt
   Det er ikke eiendomsskatt i Askøy kommune.

   Formuesverdi primær
   1700000

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   6122985

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   Det har er tinglyst at to familiemedlemmer av nåværende selger har en forkjøpsrett på boligen som er underlagt tinglyste servitutter. Imidlertid har vi mottatt skriftlig bekreftelse fra disse familiemedlemmene om at de ikke ønsker å benytte seg av denne rettigheten. Som et resultat av dette vil servituttene som er knyttet til forkjøpsretten bli slettet. Holmavegen 57 (gårdsnummer 19, bruksnummer 250) Holmavegen 59 (gårdsnummer 19, bruksnummer 249), Holmavegen 61 (gårdsnummer 19, bruksnummer 24) har gangrett over Holmavegen 55, spesifikt ved innkjørselen og deler av parkeringsplassen, som fører til deres hytte. I tillegg har gårdsnummer 19, bruksnummer 86 gangrett over eiendommen, som går langs utsiden av gjerdet ved gressområdet. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4627/19/149: 13.08.1969 - Dokumentnr: 4652 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:249 Bestemmelse om vannrett 13.08.1969 - Dokumentnr: 4653 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:250 Bestemmelse om vannrett 14.01.1983 - Dokumentnr: 480 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:22 Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:150 Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:216 Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:293 Vegsak. Gjelder denne registerenheten med flere 26.03.1999 - Dokumentnr: 2853 - Jordskifte Gjelder denne registerenheten med flere 18.12.2012 - Dokumentnr: 1078436 - Forkjøpsrett Rettighetshaver: Skår Anne Karin Falck Fnr: 251159 34247 18.12.2012 - Dokumentnr: 1078436 - Forkjøpsrett Rettighetshaver: Skår Morten Falck Fnr: 020589 47566 28.02.1958 - Dokumentnr: 200572 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:22 13.08.1969 - Dokumentnr: 204652 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:249 13.08.1969 - Dokumentnr: 204653 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:250 01.01.2020 - Dokumentnr: 781340 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1247 Gnr:19 Bnr:149 28.02.1958 - Dokumentnr: 572 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4627 Gnr:19 Bnr:22

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest vedrørende bolig m/leilighet og garasje datert 08.03.2017. Det foreligger ikke tegninger eller ferdigattest for naust, men selger opplyser at naustet har stått på eiendommen siden ca. 1930.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen ligger i et ikke regulert område, men er i henhold til kommuneplan avsatt til LNFR. Kommuneplaner ID: 9001 Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023 Kommuneplaner under arbeid ID: 9002 Navn: Kommuneplanens arealdel 2018-2030 Selger opplyser at eiendom med gårdsnummer 19 og bruksnummer 22 har søkt om oppføring av enebolig. Selger opplyser at det ikke ble sendt ut nabovarsel til eiendommen grunnet at en eventuelt bygning ikke vil være til seanse for Holmavegen 55.

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det medfølger leietager i leilighet.

   Legalpant
   Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   7 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   216 542,- (Omkostninger totalt)   8 206 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

   Omk. kjøper beløp
   216542

   Betalingsbetingelser
   Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Grunnpakke: 13 000 ,- Markedspakke: 19 900 ,- Oppgjørshonnorar: 6 900 ,- Visninger: 2 000 ,- Provisjon: 0,8% inkl mva.

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev