aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kollevågvegen 310!

HAUGLANDSHELLA Kollevågvegen 310

Lys og moderne 3-roms leilighet med god planløsning, to store uteplasser og parkering! Kort vei til hverdagsfasiliteter!

 • kr 2 490 000
 • BRA 76 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 490 000
 • Omkostningerkr 77 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 567 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 010
 • Soverom2
 • ArealP-rom 73 m²
 • Felleskostnaderkr 517
 • Tomt1 328.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  77 792 (Omkostninger totalt)

  2 667 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kollevågvegen 310. En flott 3-roms selveierleilighet med god planløsning og to store uteplasser. Boligen ligger i et rolig og barnevennlig nabolag med kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikker og populære turstier. Litt om kvaliteter: - God planløsning - Åpen stue - og kjøkkenløsning - Pent bad og kjøkken - Separat vaskerom - 2 store soverom - Terrasse på ca. 25 m² - Altan på ca. 11,9 m² - Loft med gulvareal på ca. 11 m² - Parkering - Rolig og barnevennlig Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos melger!

Kollevågvegen 310, Vestland

 • Tomt
  1328.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med gruslagte partier, biloppstillingsplasser, murer og terrasseplatting.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en flott beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser. Her bor du i kort avstand til alle hverdagsfasiliteter. Nærmerste dagligvarebutikk er Joker Hanøy som ligger et par minutters kjøretur unna boligen. Like i nærheten ligger også Meny Ravnanger, Kiwi Storebotn, Rema 1000 og Extra Askøy. For et utvidet butikk - og servicetilbud er det ca. 10 minutter med bil til AMFI Askøy. Her finner du dagligvarebutikk, frisør, apotek, sportsbutikk, cafè og restautant m.m. Det er flere skoler og barnehager i nærheten: - Tveit Skole (1 - 7 klasse) - Ravnanger ungdomsskole (8-10 klasse) - Askøy videregående skole - Tveit barnehage (0-5 år) - Lykketrollet FUS barnehage (0-6 år) Det er gode bussforbindelser i området. Fra busstoppet Kollevåg som ligger like ved boligen går linje nr. 495 med hyppige avganger til bl.a Askøy senter, Kleppestø Senter og Bergen Sentrum. For den turglade er det kort vei til flere flotte turløyper. Her kan nevnes Siglingavatnet turvei, Kjerrgardåsen, Storevarden og Dronningen. For den som liker å trene innendørs er det kort vei til Storebotn Gym, Energi Trening, Nr1 Fitness Askøy og Family Sports Club. Det er også kort vei fritidstilbud for barn og unge ved Askøy forum og Ravnanger idrettsplass. Til Bergen Sentrum er det ca. 20-25 minutter med bil.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av eneboliger og flermannsboliger.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kollevågvegen 310. En flott 3-roms selveierleilighet med god planløsning og to store terrasser. Boligen ligger i et rolig og barnevennlig nabolag med kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikker og populære turstier. Du møtes av en velstelt eiendom hvor bilen enkelt parkeres utenfor leiligheten. Trivelig inngangsparti bestående av terrasseplatting på ca. 25 m² hvor det er god plass til møblering av utemøbler. Ved inngangspartiet er det også tilkomst til en praktisk bod på ca. 3 m². Alle flater er malt i behagelige delikate farger, parkettgulv i hele boligen forutenom på bad, vaskerom og entrè. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet med bl.a . åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til utsikt over nærområdet. Fra stuen er det utgang til deilig altan på ca. 11,9 m² hvor sommerdagene kan nytes. Her er det god plass til møblering av hagemøbler, parasoll og gassgrill. Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i ønsket garderobeløsning. Stuen lar deg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Peisovn i stuen varmer godt på kalde dager. Flott kjøkken bestående av en klassisk innredning utført med hvite profilerte fronter, et overskap med glassfelt og benkeplate av laminat. Her er godt med skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er oppvaskmaskin, kjøl - og frys. Leilighetens to soverom er begge av god størrelse med plass til ønsket innredning - seng, nattbord. Hovedsoverommet er utstyrt med stor skyvedørsgarobeskap. Baderommet er pent helfliset med hvite fliser på vegger og mørkegrå fliser på gulv. Badet er innredet med servant i møblement, veggskap, høyskap, speil, toalett og dusjhjørne. Like ved bade ligger et separat vaskerom som er utført med fliser på gulv og slette veggflater. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Leiligheten har et loft med gulvareal på ca. 11 m².

  Standard
  Gulv: Badet og vaskerommet har flislagte gulv, gangen har laminatgulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet på badet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Varmtvannsbereder: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Lagt inn fiber.

  Parkering
  Parkering på sameiets tomt.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  77 792 (Omkostninger totalt)

  2 667 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, vedovn og varmepumpe i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  15308

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløp. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/4

  Felleskostnader pr. mnd
  517

  Felleskostnader inkluderer
  Brøyting, salting/strøing og felles bygningsforsikring gjennom frende.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4627/18/587/2: 10.02.2012 - Dokumentnr: 120313 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:18 Bnr:16
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.10.2010 - Dokumentnr: 811772 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/4
  08.11.2010 - Dokumentnr: 870562 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4627 Gnr:18 Bnr:16


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for firemannsbolig datert 14.06.2011.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Adkomst via kommunal vei over i privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2012-2023 PlanID: 9001 Arealbruk: Boligbebyggelse, framtidig. Kommuneplaner under arbeid: Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018-2030. PlanID: 9002 Status: Planlegging igangsatt. Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (50 meter) Plannavn: Gang- og sykkelveg Kollevågvegen - del av gbnr 18/451 m.f. PlanID: 522

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  77 792 (Omkostninger totalt)

  2 667 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  77792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14.990,- oppgjørshonorar kr 6.900,- og visninger kr 2.500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 55.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter markedsførinbg, uthenting av opplysninger kommune, utlegg takst og foto. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev