aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kollevågvegen 330!

Hauglandshella Kollevågvegen 330

Visning utsatt! Stor enebolig med stor dobbelgarasje og trivelig hage! Solrik beliggenhet i naturskjønne omgivelser!

 • 3 315 000
 • BRA 142 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 315 000
 • OMKOSTNINGER99 012
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 414 012
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 952
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 132 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 125 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 3 315 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  82 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 315 000,-))
  --------------------------------------------------------
  99 012,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 414 012,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kollevågvegen 330. Enebolig over 3 plan med stor dobbel garasje i fredelige og naturskjønne omgivelser. Boligen har noe moderniseringsbehov så oppussing må påregnes. Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig nabolag med kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikker og populære turstier. Her kan man virkelig skape sin boligdrøm!

1.Etg:
Romslig entré med god plass til skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. Fra entrèen er det trapp opp til loft og adkomst til badet.

Stor og romslig stue som deles naturlig inn i en spisestuedel og stuedel. Her er rikelig med møbleringsmuligheter og plass til både sofa - og TVmøbler, samt stor spisebordsgruppe. Stuen har store vindusflater som sørger for et rikelig innslipp av naturlig lys og en luftig atmosfære. Her er også en peisovn som varmer godt på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik altan på ca. 36 m² med plass til flere sittegrupper, parasoll og gassgrill.

Kjøkkenet er utført med profilerte fronter og benkeplate av laminat med nedfelt vask. Her er rikelig med skap og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er induksjon platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er også plass til en liten spisebordsgruppe på kjøkken.

Hovedsoverommet ligger i denne etasjen og er lyst og luftig med god plass til dobbelt seng og nattbord.

Badet er utført med med fliser på gulv- og veggflater. Det er innredet med vegghengt toalett, benkeskap med servant og dusjhjørne med dusjdører i glass.

2.Etg:
I denne etasjen finner man 2 romslige soverom på 11,5 kvm og 9,4 kvm. Begge soverommene lar seg enkelt innrede med stor seng, nattbord og garderobeskap.

U.etasje:
Kjelleren er stor og innholdsrik. Det er adkomst fra boligen, samt praktisk utvendig adkomst.

Romslig vaskerom på ca.7 kvm som er utført med fliser på gulv, sokkelfliser og profilerte paneler på veggflater. Det er ustyrt med utslagsvask, sikringsskap, opplegg for vaskemaskin og har plass til tørketrommel.

Toalettrommet inneholder gulvmontert toalett og servant.

Stort innredet rom på 9,9 m².

Kjelleren har også et uinnredet bad på ca. 3,1 m² hvor det er lagt opp til varmekabler.

Det er gode lagringsmuligheter i bod på 3,9 m² og kott på 1,6 m².

Eiendommen har flotte utearealer som består av grønn plen og flott beplantning. På baksiden er det singel og plass til å møblere med trivelig sittegruppe. Her er også en praktisk uthus/bod på ca. 10,4 m² som er super for lagring av diverse hageutstyr.

Gårdsplassen har biloppstillingsplass til flere biler.

Like ved boligen ligger en dobbel garasje med stort garasjerom på ca. 44,1 m². Garasjen har et innredet garasjeloft på ca. 20 m².

Alt i alt en flott bolig med en attraktiv og fin beliggenhet hvor man virkelig kan skape sitt drømmehjem.

Kollevågvegen 330, Vestland

 • Gulv: Fliser på bad, entré og gang i 1.etg samt deler av u.etg. Ellers i hovedsak laminat.
  Vegg: Fliser på bad. Ellers malte flater, veggpaneler og tapet.
  Tak: Himlingsplater.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.

  Forhold som har fått TG2:
  Drenering:
  Totalvurdering: Det er ikke mulig å vurdere dreneringen med sikkerhet i forhold til funksjonalitet ut fra visuell besiktelse. Det kan være flere forhold under bakkenivå (vannårer i fjell/terreng, tilsig av fukt etc) som kan ha negativ betydning. På boliger av denne alder må det påregnes fare for noe
  fuktighet i grunnmur, dette fordi datidens byggeskikk ikke ble utført med tilfredstillende fuktsikring, ved bruk av knotteplast og drensrør, lik
  dagens byggeskikk tilsier. TG 2 pga alder

  Anbefalte tiltak:
  TG 2 pga alder: Dersom underetasje skal brukes til beboelsesareal anbefales det oppgradering av utvendig drenering samt utvendig
  isolering av grunnmur mot terreng.

  Rom under terreng:
  Totalvurdering:
  Fundamenter og kjellergulv er med bakgrunn i byggeår og byggemetode på oppføringstidspunktet etablert direkte mot grunnmasser uten
  isolasjon og grunnmursplast. Det vil derfor være påregnelig at kjellergulv og grunnmur trekker fukt. TG 2 pga overnevnte.

  Anbefalte tiltak:
  TG 2 pga overnevnte: Det anbefales åpninger i plankegulv for kontroll for fukt. Videre bør det vurderes å bygge om påbegynt bad slik at
  dette blir bygget som «rom i rom» kombinert med bruk av rotoravfukter

  Loft:
  Totalvurdering: Kneloft fremstår i normalt god stand alder tatt i betraktning. Loft over vaterhimling er ikke vurdert. TG 2 pga alder.
  Anbefalte tiltak: TG 2 pga alder: Anbefaler å fullføre isolering av knevegger og skille mot 1.etg. Eier opplyser at det etter befaring har blitt montert luke til loft over vaterhimling

  Elektrisk:
  Totalvurdering: Ikke funnet visuelle avvik. Det foreligger ingen dokumentasjon for anlegget i sin helhet, og får derfor TG 2.
  Anbefalte tiltak: Undertegnede har ikke elektro kompetanse, og det elektriske anlegget er derfor ikke faglig vurdert. Det anbefales på generelt grunnlag å rekvirere en el-takstmann/elektriker dersom korrekt tilstand for det elektriske anlegget ønskes.

  Vannledninger:
  Totalvurdering: Mangler overløp fra fordelerskap samt skjøtemuffer på gjennomføringer i skap.
  Anbefalte tiltak: Det bør etableres lekkasjesikring/overløp til røranlegg. Videre anbefales det en gjennomgang av røropplegg utført av rørlegger for vurdering av teknisk tilstand.
  Varmtvannsbereder:
  Totalvurdering: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll med unntak av manglende lekkasjesikring.
  Anbefalte tiltak: Anbefaler montering av lekkasjesikring (Waterguard e.l)

  Bad:
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll i sluk. TG 2 pga alder og manglende dokumentasjon på utførelse.
  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: TG 2 pga alder og manglende dokumentasjon på utførelse: Fungerer med dagens tilstand. Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.

  Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Innredning og utstyr fremstår i normalt god stand. TG 2 pga manglende tilluft.
  Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: TG 2 pga manglende tilluft: Anbefaler etablering av tilluft til rommet (spalte i/under dør)
  Vaskerom:
  Totalvurdering: Registreres motfall til sluk (mellom dør og sluk). Plastsluk i gulv med synlig klemring og slukmansjett. Varmeskade på vegg bak
  tørketrommel (fra tidligere tørketrommel) TG 2 pga overnevnte samt manglende dokumentasjon.
  Anbefalte tiltak: Anbefaler etablering av fuktsikker oppkant ved dør.
 • Eiendommen har en flott beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser. Her bor du i kort avstand til alle hverdagsfasiliteter. Nærmerste dagligvarebutikk er Joker Hanøy som ligger et par minutters kjøretur unna boligen. Like i nærheten ligger også Meny Ravnanger, Kiwi Storebotn, Rema 1000 og Extra Askøy. For et utvidet butikk - og servicetilbud er det ca. 10 minutter med bil til AMFI Askøy. Her finner du dagligvarebutikk, frisør, apotek, sportsbutikk, cafè og restautant m.m.

  Det er flere skoler og barnehager i nærheten:
  - Tveit Skole (1 - 7 klasse)
  - Ravnanger ungdomsskole (8-10 klasse)
  - Askøy videregående skole
  - Tveit barnehage (0-5 år)
  - Lykketrollet FUS barnehage (0-6 år)

  Det er gode bussforbindelser i området. Fra busstoppet Kollevåg som ligger like ved boligen går linje nr. 495 med hyppige avganger til bl.a Askøy senter, Kleppestø Senter og Bergen Sentrum.

  For den turglade er det kort vei til flere flotte turløyper. Her kan nevnes Siglingavatnet turvei, Kjerrgardåsen, Storevarden og Dronningen. For den som liker å trene innendørs er det kort vei til Storebotn Gym, Energi Trening, Nr1 Fitness Askøy og Family Sports Club. Det er også kort vei fritidstilbud for barn og unge ved Askøy forum og Ravnanger idrettsplass.

  Til Bergen Sentrum er det ca. 20-25 minutter med bil.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.
 • Grunnmur av murt gråstein og betong. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner med trekledning i fasade. Etasjeskillere av trebjelkelag. Saltak tekket med betongtakstein.

  ENDRINGER ETTER BYGGEÅR (Kilde: Eier)
  2021:
  - Ny pumpe til vannbrønn.
  - Montert gulvvarme og fliser i kjellergang.
  2019: Skiftet 2.stk vinduer mot sør (stue og soverom) i 1.etg.
  2016: Bygget utebod samt planert mellom hus og fjell.
  2015: Oppgradert vaskerom og gang i u.etg.
  2013: Nytt ildsted.
  2010: Ferdigstilt garasje.
  2008: Ny varmtvannsbereder (vvb)
  2007:
  - Ny kjøkkeninnredning.
  - Oppgradert bad.
  - Oppgradert røranlegg til «rør i rør» vannforsyning.
  - Skiftet avløpsrør fra 1.etg til toalettrom i u.etg.
  2005: Nytt el-skap og kurser.
  2004: Ny taktekking.
  2003:
  - Ny ytterkledning.
  - Skiftet alle vinduer/ytterdører med unntak av vindu på vaskerom og ett rom i u.etg.
  1997: Bygget tilbygg til 1.etg.
  1992/1993: Bygget terrasse.
  Takstmann har gitt 16 punkter TG1 i sin Rapport. 19 punkter er gitt TG2 og 1 punkt er gitt TG0.
 • U.etg: P-rom 35 m² / BRA 45 m²
  1.etg: P-rom 69 m² / BRA 69 m²
  2.etg: P-rom 28 m² / BRA 28 m²
  Totalt: P-rom 132 m²/ BRA 142 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  U.etg: Entré (2,8 m²), gang/trapperom (10,5 m²), vaskerom (7,0 m²), toalettrom (1,5 m²), innredet rom m/vindu (9,9 m²).
  1.etg: Entré (4,6 m²), bad (2,3 m²), gang/trapperom (7,4 m²), soverom 1 (9,9 m²), stue (30,4 m²), kjøkken (12,1 m²)
  2.etg: Trapperom (6,6 m²), soverom 2 (9,4 m²), soverom 3 (11,5 m²).

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  U.etg: Bod (3,9 m²), kott (1,6 m²), uinnredet bad (3,1 m²).

  Øvrige bygg:
  - Uthus/bod (10,4 m²)
  - Garasje (44,1 m²)
  - Innredet garasjeloft/trapp (20,3 m²)

  Areal er hentet fra eierskifterapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Ildsted i stue. Ellers elektrisk oppvarming og gulvvarme i gang, vaskerom og påbegynt bad i u.etg samt bad, entré og deler av kjøkken i 1.etg.
 • Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer og terrasse.
 • Parkering på egen tomt og i garasjen.
 • Adkomst via kommunal vei over i privat vei. Egen brønn hvor vannkvaliteten nylig er sjekket og funnet tilfredsstillende.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 732 072 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 635 458 per 31.12.20
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • Kr. 2 158,75 pr. år
  Inkluderer feiing og slam.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 2 158,75 for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter.
  Merk at utgifter knyttet til strøm, vann, renovasjon og forsikring ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Selger opplyser om at det er nedgravd eternittplater på et lite området nederst på eiendommen (nord for porten).

  Stål arbeidsbenk i garasjen følger ikke handelen. Verktøy som måtte stå der på visningsdagen medfølger ikke.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Grunndata
  1951/3402-1/50 Registrering av grunn 25.05.1951
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4627 Gnr:18 Bnr:16

  2020/273981-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 4627-18/16
  Rettigheter i eiendomsrett

  2012/1057852-1/200 Bestemmelse om parkering 12.12.2012
  rettighetshaver:Knr:4627 Gnr:18 Bnr:78
  rettighetshaver:Knr:4627 Gnr:18 Bnr:79
 • Kommuneplaner:
  Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2012-2023
  PlanID: 9001
  Delareal: Boligbebyggelse,Framtidig.

  Kommuneplaner under arbeid:
  Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018-2030
  PlanID: 9002
  Plantype: Kommuneplanens arealdel

  Reguleringsplaner under arbeid:
  Plannavn: Gang- og sykkelveg Kollevågvegen - del av gbnr 18/451 m.?
  PlanID: 522
  Plantype: Detaljregulering.

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (50 meter):
  Plannavn: Gang- og sykkelveg Kollevågvegen - del av gbnr 18/451 m.?
  PlanID: 522
  Plantype: Detaljregulering.
 • Gnr. 18 Bnr. 78 i Askøy kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, oppgjørshonorar kr 4 370,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 22.850,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jarle Sundstrøm
  Pia-Ellinor Sundstrøm
Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev