aktiv-eiendomsmegling

Hebnes Gamlestølvegen

Hebnes - Flott hyttetomt med nydelig utsikt og kort veg til sjøen. Mulighet for leie av båtplass!

 • 550 000
 • PRISANTYDNING550 000
 • OMKOSTNINGER29 220
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER579 220
 • EIENDOMSTYPEHyttetomt
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT700 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 550 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  13 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 550 000,-))
  --------------------------------------------------------
  29 220,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  579 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Gamlestølvegen, Rogaland

 • Vi har nå fått for salg en kjekk hyttetomt med fin beliggenhet i rolige og naturskjønne omgivelser på Hebnes. Fra tomten er det fri utsikt utover fjorden og dalen. Det er ca. 500m ned til sjøen hvor en kan nyte et deilig bad, fiske eller ta seg en båttur. Trenger man noe på butikken eller må fylle på drivstoff er dagligvarebutikken og bensinstasjonen ca. 8 minutter unna med bil.

  Det er utallige turmuligheter i nærheten både sommer og vinter. Vi kan blant annet nevne Grytenuten som er 862 moh. hvor utsikten er fantastisk mot både Stavanger, Utsira, Ryfylkebassenget og Folgefonna. Ønsker en å ta med seg skiene i skitrekk eller stå på langrenn om vinteren, kan en ta seg en times kjøretur til Sauda og Gullingen hvor en finner både skisenter og flotte langrennsløyper.

  Eller en kan f.eks. sjekke ut Stranddalshytta i Gullingen 1000 moh.

  Det er en god halvtime til Sand med bil hvor det nylig åpnet et flott badeland til glede for store og små. Det er også flere spisesteder på Sand som brunsj, Kulp Bistro og Fargeriet Kafè for et bedre måltid.

  Fra hyttefelte er det:

  Ca. 2 timer med bil til Arsvågen.
  Ca. 2 timer med ferje fra Finnøy.
  Ca. 2 timer med bil fra Haugesund.
  Ca. 50 min med bil til Sauda.
  Ca.40 min med bil til Sand.
  Ca. 50 min med bil til Gullingen.
  Ca. 2 timer og 20 min med bil fra Stavanger.

  Hebnes har ferjeforbindelse mot sør og øst til Foldøy og mot vest til Nedstrand og videre til flere av øyene i Finnøy.
  Hurtigbåt fra Stavanger tar ca. 1 time og 30 minutter, den legger til ved Hebnes kai som ligger ca. 4km unna hyttefeltet.

  Mulighet for å leie båtplass hos Audun Tveita tlf: 922 03 349. pris 1000kr pr 1/2 meter pr år , bredde båtplass.
 • Området består hovedsakelig av fritidsbebyggelse.
 • Fra Stavanger sentrum til tomten bruker man ca. 2 timer og 20 min via Ryfast tunnelen.
  Det er også mulighet for å ta hurtigbåt fra Stavanger til ferjekaien som ligger ca. 4 km fra hyttefeltet.

  Fra Haugesund tar det ca. 2 timer.

  Se vedlagte kart.
 • Eiet tomt.

  Innen området kan det førest opp til sammen 18 frittliggende fritidshus plassert på tomter iht. planen. Hver hytte skal ikke ha større bruksareal enn 100kvm (BRA). Hyttene skal ha en høyde + evt. hems/loft, og skal ha saltak med takvinkel mellom 27 og 35º. Tekking av tre, tegl, torv eller skifer. Maksimal mønehøyde: 6,0m over grunnmur. Grunnmuren skal ikke være høyere enn 1,0m.
 • 699,5 kvm.
 • Vei, strøm, vann, avløp ligger klart til tomten. Privat anlegg på feltet. Kjøper forplikter seg til å bli medlem av vann/vei og kloakk lag når 9/18 hytter er bebygd.

  Ingen tilkoblingsavgift pr. dags dato.
 • Formuesverdi kr per Formuesverdi for tomten er ikke fastsatt. Ved førstegangs verdsetting skal formuesverdi verken overstige 80 prosent av eiendommens kostpris eller 80 prosent av eiendommens markedsverdi.
 • Ingen kommunale avgifter pr. dags dato.

  Felles septiktank som tømmes av Ivar renovasjon Ryfylke hvert 4 år.

  Oppgitte kommunale avgifter er uten renovasjonsavgift. Renovasjonsavgift innkreves av Ivar renovasjon Ryfylke og varierer i pris. Oppgitt pris pr. d.d. kr.2 637,-

  Hytteforeningen er under etablering og velforeningsavgift er ikke fastsatt enda.
 • Når eiendommen er ferdig bebygd vil det påløpe vanlige løpende kostnader til forsikring, strøm, internett, tv, kommunale avgifter, renovasjon etc.
 • For kjøp av ubebygd eiendom er det påkrevd med kjøpers "egenerklæring om konsesjonsfrihet" som skal godkjennes hos kommunen. Konsesjonsfriheten er betinget av at jeg ikke foretar bruksendring i strid med plan.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Følgende er tinglyst på eiendommen:

  2020/3532114-1/200 Bestemmelse om veg
  23.12.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:37
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:38
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:39
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:40
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:41
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:42
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:43
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:44
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:45
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:46
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:47
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:48
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:49
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:50
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:51
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:52
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:53
  rettighetshaver:Knr:1134 Gnr:113 Bnr:54
 • Tomten er regulert til fritid.

  Reguleringsplan for hytter på del av gnr. 113 bnr. 5 "Tveita", Ropeidhalvøya i Suldal kommune. Sist revidert 28.03.2017.
 • Gnr. 113 Bnr. 44 i Suldal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Kjøpesum og omkostninger innbetales til megler innen avtalt overtakelsestidspunkt.
  Kjøper innbetaler i forbindelse med oppgjør et akonto beløp på kr. 5.000,- for avregning av kommunale avgifter/renovasjon/fellesutgifter/festeavgift.
  Ved innbetaling av for mye, blir tilgodehavende tilbakeført kjøpers konto.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Fremgangsmåte ved budgivning: Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen. Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan. Bekreft at innholdet i bud er korrekt ved å signere elektronisk. Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert. Budforhøyelser kan gjøres enten ved å logge inn på nytt med BankID eller du kan sende svar til SMS-kvitteringen. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS. For bud som inngis skriftlig ved hjelp av budskjema, må budgiver ha legitimert seg overfor megler. Legitimeringen bør ikke skje ved oversendelse av kopi av bankkort. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Alle bud bør derfor ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.
 • Ønsker du tilbud på finansiering av bolig?
  Kontakt en av våre rådgivere i Hjelmeland Sparebank for et tilbud på:

  oBoliglån
  oLivs- /gjeldsforsikring
  oForsikring
  oSparing

  Telefon: 51 75 44 00
  E-post: post@hjelmeland-sparebank.no
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 45.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9.500.-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 15.050 ,-. Utleggene omfatter digital markedsføring, innhenting av kommunale opplysninger, fotograf, prospekter, webmegler, tinglysing av sikringsobligasjonen, avisannonsering. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Odd Vikeså
Helene Byberg

Megler

Helene Byberg

90 62 32 72

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev