aktiv-eiendomsmegling
Innholdsrik bolig i et rolig og barnevennlig boligfelt
Innholdsrik bolig i et rolig og barnevennlig boligfelt

HEGRA Bastemyra 5

Enebolig med dobbelgarasje beliggende fint til i Prestegårdsfeltet - Stor tomt og gode solforhold

 • kr 4 200 000
 • BRA 239 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 200 000
 • Omkostningerkr 122 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 322 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1977
 • Soverom4
 • ArealP-rom 149 m²
 • Tomt889.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   122 042,- (Omkostninger totalt)   4 322 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning hovedplan
Dette er en enebolig for deg som ønsker en barnevennlig og fredelig beliggenhet med kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg i Hegra. Boligen går over to plan og har bl.a. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og separat vaskerom. Hovedsoverommet har en walk-inn garderobe på hele 7,5 kvm. Hovedetasjen preges av romslige løsninger og store vindusflater, med god naturlig belysning. Fra stuen er det utgang til stor, delvis overbygd terrasse. I tillegg er det en dobbelgarasje på ca. 46 kvm. med tilknyttet bod. Det er også god lagringsplass i kjeller med 2 boder på til sammen 26,5 kvm. Tomten er pent opparbeidet og er omgitt av trær som skjermer for innsyn. På eiendommen kan man nyte gode solforhold. Velkommen på visning!
Dobbelgarasje

Bastemyra 5, Trøndelag

 • Tomt
  889.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet skrånende tomt med asfaltert gårdsplass, plen, busker og trær.

  Beliggenhet
  Prestgårdsfeltet er en del av et større boligfelt i Hegra. Boligfeltet er veletablert og har en veldig praktisk beliggenhet med tanke på avstand til skole og butikk, men også nærheten til skogen og utallige turmuligheter. Her nevnes bl.a. lysløype til Damman og Skjetnebuin. Et attraktivt område for de som ønsker å bosette seg i Hegra.

  Adkomst
  Ta av E-14 i Hegra mot skilting Hegra kirke. Passer kirken og ta av første vei til høyre inn Prestegårdsvegen. Følg denne veien opp til feltet og ta av til høyre inn Bastemyra. Du får da boligen på venstre hånd.

  Bebyggelse
  Området består stort sett av eneboligbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Rett i nærheten er det barnehage, nybygd barneskole og ungdomsskole.

  Skolekrets
  Hegra

  Byggemåte
  Enebolig er oppført i én etasje over sokkel. Grunnmur er oppført i lecastein. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående tømmermannspanel. Taket er et saltak og tekket med decra metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass og 3-lags isolerglass.

  Innhold
  Primærrom: Sokkel: Gang, bad, 2 soverom, kjellerstue. 1. etasje: Stue, kjøkken, gang, toalett, bad, 2 soverom. Sekundærrom: Sokkel: Garderobe, teknisk rom, 2 boder. 1. etasje: Bod, garasje.

  Standard
  1. etasje Stue: Parkett på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Vedovn og panelovn. Utgang til terrasse. Kjøkken: Parkett på gulv, og flis på vegg over benkeplate og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin. Gang: Laminat på gulv, og malt overflate og panelplater på vegger. Takess i himling. Trapp. Toalett: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Panelovn. Utstyrt med naturlig avtrekk, servant og wc og sikringskap. Bad: Belegg på gulv, og våtromsplater og malt panel på vegger. Malte plater i himling. Reflektorovn. Utstyrt med badekar, servant og servantskap. Soverom 1: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Utgang til terrasse. Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Bod: Belegg og tregulv, og plater på vegg og himling. Sikringsskap. Garasje: Støpt gulv og vegger oppført i betongstein og tre. Plater i himling. 2 leddporter i tre med automatisk åpner. Sokkel Gang: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Mdf-panel i himling. Gulvvarme. Trapp. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Downlights i himling Mdf-panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjkabinett, mekanisk avtrekk, servant, servantskap, veggmontert wc og rørfordelingsskap dobbel servant i skap. Soverom 1: Laminat på gulv, og panelplater og tapet på vegger. Mdf-panel i himling. Gulvvarme. Soverom 2: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Mdf-panel i himling. Gulvvarme. Kjellerstue: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Mdf-panel i himling. Gulvvarme. Utgang til terrasse. Garderobe: Laminat på gulv og panelplater og malt mur på vegger. Mdf-panel i himling. Teknisk rom: Flis på gulv og panelplater på vegg. Mdf-panel i himling. Bereder , skyllekum i skap og mekanisk avtrekk. Bod 1: Belegg på gulv og malt panel på vegger. Plater i himling. Bod 2: Støpt gulv og betong på vegger. Lecaelement og plater i himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 3 og TG 2.   Forhold som har fått TG3: Ingen   Forhold som har fått TG2: Skjevheter i veranda. Skade på vindu i bod i sokkel under veranda. Vinduer og dører generelt på grunn av alder. Avløpsrør på grunn av alder. Vannrør fra byggeår, som ikke er skiftet ut, på grunn av alder. Innebygd sisterne på bad i sokkel har ikke synlig drensåpning. Bad på hovedplan på grunn av alder.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eiendommen er tilknyttet NTE fiber.

  Parkering
  Dobbelgarasje samt gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  30072448

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   122 042,- (Omkostninger totalt)   4 322 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn på hovedstue. Ellers elektrisk med gulvvarme på bad, gang, kjellerstue og 2 soverom i sokkel. Reflektorovn på bad 1.etg. samt panelovn på stue, toalett på hovedplan.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  4302

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Eiendommen har vannmåler installert og betaler fastpris kr. 2 846,25 og kr. 24,19 pr. kubikk forbruk. I tillegg kommer feiing kr. 880,-. Oppgitt beløp på kommunale avgifter er beregnet ut i fra dagens eieres forbruk i 2022 (2 voksne).

  Formuesverdi primær
  816249

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2938495

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Årsgebyr til Innherred Renovasjon kr. 4 066,- pr. 2023.

  Årlig velavgift
  2000

  Velforening
  Eiendommen har andel i områdets realsameie med ideell: 1/35. Velforeningen har bl.a. ansvar for vedlikehold av lekeplass med grill, ballplass og brøyting av felles private veier. Årlige dugnader må påregnes.

  Info vannavgift
  Eiendommen er tilknyttet Ulstadvatnet Vasslag og har installert vannmåler og betaler fastavgift kr.1875,- og kr.13.75 pr. forbrukt kubikk pr. 2023.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Stjørdal samarbeider med Hegra Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket mottar ikke provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5035/284/69: 21.02.1991 - Dokumentnr: 1813 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder denne registerenheten med flere 16.10.1990 - Dokumentnr: 10073 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5035 Gnr:284 Bnr:1 EIENDOMEN HAR TIDLIGERE HATT FESTENUMMER 01.01.2018 - Dokumentnr: 167741 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1714 Gnr:284 Bnr:69

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Brukstillatelse datert 22.06.1978 foreligger. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge brukstillatelse. Det forefinnes tegninger i Stjørdal kommunes arkiver for tilbygg datert 1998. Utvidelse av stue på hovedplan og bod i sokkel. Det foreligger ikke brukstillatelse for utbyggingen.

  Vei, vann og avløp
  Felles privat stikkvei. Kommunal kloakk. Vann fra Ulstadvatnet Vasslag.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et regulert område og er godkjent utnyttet til boligformål. Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. I kommuneplanens arealdel er området skravert med ras- og skredfare

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   122 042,- (Omkostninger totalt)   4 322 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  122042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 900,- oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 1 950, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 40 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  35 912,-. Utleggene omfatter fotograf. takstmann, markedsføring og innhenting av lovpålagte opplysninger. Alle beløp er inkl. mva. Meglers vederlag betales av selger. 

Jan Morten Svendsen

Megler

Jan Morten Svendsen

95 73 78 71

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev