aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hellesundodden 13 - en ny lekker fritidsbolig i sjøkanten.
Velkommen til Hellesundodden 13 - en ny lekker fritidsbolig i sjøkanten.

HELLE Hellesundodden 13

Ny, lekker fritidsbolig i sjøkanten. Takterrasse, sol, utsikt. Egen båtplass - carport m. lader.

 • kr 12 500 000
 • BRA 106 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 12 500 000
 • Omkostningerkr 329 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 12 829 542
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom4
 • Areal -
 • Tomt428 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 12 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 312 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 500 000,00))   329 542,- (Omkostninger totalt)   12 829 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Hellesundodden 13. Fritidsboligen har en spektakulær beliggenhet helt i vannkanten ved Hellefjorden, med egen båtplass, kjørevei til døra og trivelige uteplasser. Hytta er på hele 106 kvm fordelt på to etasjer, med fire soverom og to lekre bad med rainshower dusj. Øverst finner du en flott takterrasse med fantastisk utsikt og masse plass til soling og hygge. Disse kvalitetene, kombinert med sol fra morgen til kveld, gjør at du med glede tilbringer hele dagen på hytta. Det tar bare noen minutter med bil til nærmeste dagligvareforretning, eller 12-15 minutter til Kragerø og byens mange butikker, spisesteder og sjarmerende smågater. Med båt til Kragerø går det omtrent like raskt. Hytta er delvis møblert og kan allerede tas i bruk i sommer! Kontakt megler for en visning.
Gode solforhold fra morgen til kveld sommerstid!

Hellesundodden 13, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 73 kvm 1. etasje: gang, bad, bod/teknisk rom, stue/kjøkken og to soverom.
  2. etasje: 33 kvm 2. etasje: loftstue, 2 soverom og bad.  Tomt
  428m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 428 kvm. Tomten er opparbeidet med en fin uteplass mot sjøen i form av støpt terrasse og en en god gressplen. Det er i tillegg plantet hekk som omkranser tomten. Ellers hellelagt adkomst og støpt dekke ved inngangspartiet. Langs sjøen er det etablert strandpromenade i form av allment tilgjengelige gangbrygger. Strandpromenaden stopper ved denne eiendommen, og fortsetter opp langs sørsiden av denne tomten. Sjøen er dermed tomtens østgrense. Her ligger områdets nye og barnevennlig sandstrand, som tomten grenser til. Rett nord for stranden vil det bli satt opp et større bygg som erstatning for tidligere båthus/sjøbod. Fellesområdet er under opparbeidelse. Gangstier, båtplasser og fellesstrand er ferdigstilt, og lekeplass er operativ før fellesferie.

  Beliggenhet
  Hellesundodden 13 har en spektakulær beliggenhet i Kragerø. Fritidsboligen ligger helt i vannkanten ved Hellefjorden med egen båtplass, kjørevei til døra og uteplasser de fleste bare kan drømme om. Disse kvalitetene kombinert med gode solforhold fra morgen til kveld gjør at du med glede tilbringer hele dagen på hytta. I tillegg til å ligge tett på sjøen, ligger fritidsboligen svært sentralt både med tanke på adkomstvei til hytta og nærhet til dagligvareforretning og Kragerø sentrum. Kragerø sentrum ligger kun 10-12 minutter unna, uavhengig om du ønsker å benytte båten eller bilen. Hellesund er et populært feriested for hele familien. Om du liker vannsport som dykking og vannski, fiske eller rett og slett trives best med en pose ferske reker og et glass hvitvin på takterrassen, så er Hellesund stedet for nettopp dette. På Hellesund kan du nyte late sommerdager eller legge ut på en båttur og utforske Kragerøs varierte og spennende skjærgård. Kajakk egner seg også svært godt i Kragerøs skjærgård. Her vil du komme tett på fugle-og dyrelivet i fjæra. Området rundt blant annet Langøy, Skåtøy og Gumøy byr på lune viker og grunne sandbanker som kan oppleves fra kajakken. Nærmest rett utenfor døren finner du et variert og "uendelig" turterreng, og noen hundre meter fra eiendommen kan du komme inn på Kyststien. Kyststien er over 40 km lang, og er delt i 3 distanser. Stien strekker seg fra Bamblegrensen i nord-øst, helt til Risørgrensen i sør. Fra eiendommen kan man i tillegg følge en sti opp til Svarttjenn, og herfra videre til utsiktspunktet Leiken. Skarbo Vel har laget en flott tur- og grillplass som er åpent for alle. Rundt Hellesund er det flere offentlige badestrender som eksempel Terjesen og Slerva. Ønsker du å bade i ferskvann er det kun 10 minutter i bil til Hullvann, som er et populært padlevann. Fra hytta er det kun 3 minutter i bil til Helle sentrum med dagligvareforretningen Coop, bussforbindelse og kiosk/spisested. Fra Helle kan du ta bussen til Kragerø sentrum eller til Tangen. I sentrum finner man et variert utvalg av butikker, kafeer, restauranter etc. Der er også fergekaia som gir enkel adgang til hele Kragerøs fantastiske skjærgård. Fra Tangen i Sannidal kan du ta buss videre mot Oslo og Kristiansand. Kragerø er på sommeren er et yrende ferieparadis. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø har i tillegg en rekke anerkjente spisesteder. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag.

  Adkomst
  Det er god adkomst til hytta med både bil og båt, og du kan kjøre helt til døra. Fra Oslo / Kristiansand tar det kun i overkant av 2 timer i bil. Ta av E-18 og kjør mot Kragerø. Følg deretter skilter mot Helle. Fra Helle tar man veien til høyre mot Fossing og kjører 1,6km. Hellesund ligger på høyre side av veien, det er skiltet ved veien.

  Bebyggelse
  Området består av fritidsboliger og eneboliger. Det er regulert inn flere byggetrinn, se mer informasjon under regulering.

  Innhold
  Fritidsboligen inneholder: 1. etasje: gang, bad, bod/teknisk rom, stue/kjøkken og to soverom. 2. etasje: loftstue, 2 soverom og bad og stor takterrasse Egen carport og sportsbod i tilknytning til carport. Uteplasser i form av 2 terrasser på bakkeplan og takterrasse på hele 43 kvm. Uteplassene byr på fine sol- og utsiktsforhold.

  Standard
  Hellesund er definisjonen på et norsk sommerparadis! Lekker, ny sjøhytte beliggende idyllisk til i vannkanten med 2 solrike terrasser på bakkeplan, og takterrasse med fantastisk sjøutsikt utover Hellefjorden. Hytta har tilhørende båtplass i felles bryggeanlegg. Hytta holder en gjennomgående høy standard. Overflater har i hovedsak eikegulv og malte plater på vegger og himlinger, våtrom er flislagte med varmekabler. Det lekre kjøkkenet har hvite profilerte fronter og integrerte hvitevarer. Det er skyvedører fra gulv til himling vendt mot sjøen og morgensolen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det ligger fiber i området levert av Kragerø Bredbånd AS. Gå inn på https://www.kragerobredband.no/hellesund/ for bestilling og priser. Hytta har tomrør for tilkobling av TV i stue 1. etasje og loftstue.

  Parkering
  Det medfølger en båtplass på ca. 3,5 meter bredde (CC, slik at lysåpning er noe mindre) i felles anlegg. Fritidsboligen har egen carport med støpt dekke og lader til el-bil. Det er plass til ytterligere en bil utenfor carporten. Det vil ellers bli opparbeidet gjesteparkeringsplass på området.

  Diverse
  Fritidsboligen er ferdigstilt, og det er søkt om ferdigattest. Kjøper har anledning til å holde tilbake kr. 100.000,- til ferdigattest foreligger.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  12 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 312 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 500 000,00))   329 542,- (Omkostninger totalt)   12 829 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med varmekabler i gulv i gang, bad, teknisk rom/innvendig bod og oppholds rom. Ingen varmekilder i soverom

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  35000

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er ikke fastsatt, men stipuleres til ca kr 35 000,- pr. år. Disse vil inkludere vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feieavgift fritid. Det gjøres oppmerksom at det kan forekomme endringer i regelverket i forhold til feks. beregning av eiendomsskatt.

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Stipulert felleskostnader knyttet til bryggeanlegget anslås til årlig kr 500 pr breddemeter (kr 1 500,- pr. båtplass). Slik avgift er ment å dekke drift og vedlikehold av bryggeanlegget inkl. kostnader til strøm og vann, forsikring av anlegget, samt opparbeidelse av en liten buffer for fremtidige utbedringer. Det er pliktig medlemskap i bryggeforening, som skal etableres for å eie og drifte anlegget, evt. medlemskap i velforening dersom det er velforeningen som skal eie og drifte bryggeanlegget.

  Velforening
  Det må etableres sameie og velforening som skal eie og drifte fellesområdene innenfor reg.området Hellesund. Dette gjelder interne veier, med vedlikehold og brøyting, drift og vedlikehold av grøntområder, strandområde, badebrygger, gangbrygger med mer. Stipulerte kostnader i denne forbindelse utgjør kr 1 500,- pr. mnd pr. fritidsbolig.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Offentligrettslige pålegg
  Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Tinglyste heftelser og rettigheter
  Boligen leveres fri for pengeheftelser. Det er tinglyst fire dokumenter under "heftelse". Kjøpers bank vil få prioritet bak disse. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, drift og vedlikehold av energi nettverk m.m. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver. Erklæring/avtale - dok.nr 901574 Overført fra: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:24 Gjelder denne registerenheten med flere Dette er en ikke spesifisert heftelse. Den henspeiler seg til hovedbølet, gnr. 16, bnr. 1 (eiendommen bnr. 24 er skilt ut i fra), og utgjør en "samlepost" med de tinglyste bestemmelsene på bnr. 1. Disse tinglyste bestemmelsene er ikke innhentet eller vurdert. Mest sannsynlig har disse ingen relevans for denne eiendom. Erklæring/avtale - dok.nr. 1846 - tinglyst 12.12.1963 Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:24 Gjelder denne registerenheten med flere Erklæring/avtale - dok.nr. 168 - tinglyst 21.04.1982 Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:24 Gjelder denne registerenheten med flere VEGVESENTES BETINGELSER: Dette utgjør to dokumenter som er 40 og 60 år gamle. Det er vilkår som den gang ble gitt fra vegvesenet. Det antas at disse ikke har noen betydning for fritidsboligene. Dokumentene kan uansett fås ved henvendelse megler. Erklæring/avtale - dok.nr 670331 - tinglyst 21.06.2022 Overført fra: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:24 Gjelder denne registerenheten med flere Eierne av gnr 16, bnr 24 og gnr 16, bnr 43 i Kragerø kommune plikter å sørge for sikkerhet og vedvarende drift og vedlikehold av allment tilgjengelige arealer Gjelder også for senere fradelte parseller Registering av grunn - Dok.nr. 744832 - tinglyst 06.07.2022 Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:24 Dette er dokumentet fra når eiendommen ble fradelt hovedbølet i 2022. Bestemmelse om adkomstrett - dok.nr 744854 - tinglyst 06.07.2022 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:24 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:179 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:180 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:181 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:182 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:183 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:184 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:185 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:186 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:187 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:188 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:189 Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere Dokumentet gir gnr. 16, bnr. 24 og 179 - 181 og 183-187 i Kragerø, og alle eiendommer utskilt fra disse, gjensidig rett til adkomst over hverandres eiendommer i forbindelse med bygge- og vedlikeholdsarbeider på egen eiendom. Bestemmelse om veg - dok.nr. 744896 - tinglyst 06.07.2022 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:24 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:182 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:188 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:189 Gjelder denne registerenheten med flere Eiendommen har tinglyst veirett over gnr. 16, bnr. 24 i Kragerø kommune. Bestemmelse om vann/kloakk - dok.nr 744896 - tinglyst 06.07.2022 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:24 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:182 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:188 Rettighet hefter i: Knr:3814 Gnr:16 Bnr:189 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere Eiendommen har rett til å ha og vedlikeholde private vann- og avløpsledninger over gnr. 16, bnr. 24 i Kragerø kommune.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Det er søkt ferdigattest som forventes å foreligge innen utgangen av august 2023.

  Vei, vann og avløp
  Fritidsboligen er tilknyttet vann og avløp via offentlige ledninger fra Kragerø kommune. Det er privat tilførselsvei fra kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse (feltbetegnelse BFR4). I tillegg ligger eiendommen innenfor skravert område med hensynssone "H320 faresone flom" og "H390 Annen fare". I reguleringsbestemmelsene står det at området skal på det lavtliggende areal, slik det fremgår av plankartet tas hensyn til potensiell flomfare. Sistnevnte faresone "H390" gjelder for areal hvor det er gjort funn av forurenset grunn. «H390» antas å ha sammenheng med at dette er en gammel sagbrukstomt. Området vest og nord for fritidsboligene er regulert til bolig, her vil det bli satt opp nye boliger/leiligheter/flermannsboliger, evt. fritidsboliger ved omregulering. Eiendommen er en del av "detaljregulering for Hellesund gnr. 16, bnr. 24 M. FL (planid. 2020162, sist revidert 13.02.2020) og reguleringsplan for "Hellesund" rev. 22.11.2018 (PlanID 162). I området hvor denne fritidsboligen ligger er det regulert til fritidsformål, og har fått plankoder BFR1, BFR3 og BFR4. På BFR1 kan det oppføres 4 nye frittliggende fritidsboliger, på BFR3 kan det oppføres 2 nye frittliggende fritidsboliger og på BFR4 5 nye frittliggende fritidsboliger. Felles for områdene er blant annet følgende: Fritidsboligene kan oppføres med BYA 85m2. Mønehøyde/gesims er 6,0 m over GPT. Carport/garasje kan inneholde sportsbod min BRA 5m2. Det er regulert for sjøbod med BYA inntil 8 m2, men dette arealet er allerede innlemmet i carport. I tillegg til disse 11 fritidsboligene, er tilgrensede areal vest og nord regulert til bolig. Her vil det bli oppført ene-, og flermannsboliger. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i reguleringskart, detaljregulering og reguleringsplan. Detaljregulering og reguleringskart ligger i prospekt. Reguleringsplan kan fåes ved henvendelse megler. Enkelte av de gjenværende tomtene/områdene kan bli omregulering til fritidsformål. I kommuneplanen er området regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål. I kommuneplanens side 103, står det at reguleringsplan skal gjelde foran kommuneplan. Reguleringsplanen er merket med "under arbeid"

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  12 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 312 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 500 000,00))   329 542,- (Omkostninger totalt)   12 829 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  329542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Ronny Jørstad

Megler

Ronny Jørstad

41 32 08 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev