aktiv-eiendomsmegling
Det er utendørs parkering på den grusede gårdsplassen i tillegg til i garasjen.

HEMNES Sagåsen 73

Flott hytte fra 2019 m/stor, solrik tomt og veranda. God takhøyde, store vinduer og peisovn. 2 soverom og hems. Garasje.

 • kr 3 600 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 600 000
 • Omkostningerkr 107 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 707 042
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Tomt2 925.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 600 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 107 042 (Omkostninger totalt) 3 707 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Sagåsen 73 er en flott hytte i tradisjonell stil med god standard fra 2019. Tomten er på hele 2925 kvm, og er både usjenert og solrik. Hytta har en stor veranda som strekker seg langs tre av hytteveggene, så her er det enkelt å flytte seg etter solen, eller finne en sval plass i skyggen. Gårdsplassen er gruset og har en garasje med isolert bod. Det tar ca. 1 time og 15 minutter å kjøre fra Oslo. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, og danner et herlig rom med mønet tak og store vinduer langs hele fasaden. Sentrert i rommet er det en peisovn som varmer godt på kalde dager. Kjøkkenet har lekker innredning med sorte fronter og integrerte hvitevarer. Hytta har to innbydende soverom og en hems med plassbygde sengeplasser. Badet har opplegg for vaskemaskin. Nesten alle rom har gulvvarme.

Sagåsen 73, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 64 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 64 kvm Entré, gang, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, 2 soverom.

  Garasje
  Sekundærrom
  1. etasje: 29 kvm Garasje, bod  Tomt
  2925.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Hytta ligger på Sagåsen hytteområde, med idyllisk plassering i skogen, like ved Mjermen som har flere fine badeplasser. Tomten er på hele 2925 kvm og byr på sol fra morgen til kveld. Gårdsplassen er gruset og øvrig deler av tomten har skogsterreng. På utsiden av hytta er det en stor veranda som strekker seg langs tre av hytteveggene; sør, øst og nord. Her er det med andre ord enkelt å flytte seg etter solen eller finne en sval plass i skyggen. Det er plass til sittegruppe, grill og middagsgjester, og utelys bidrar til at utvendig hygge kan vare langt inn i sene kveldstimer. Verandaen har pent rekkverk, overbygg av takutstikk og dekke av terrassebord. På området er det et felles badeplass og bryggeanlegg hvor det er mulig å leie båtplass.

  Beliggenhet
  Hytta ligger på Sagåsen hyttefelt ved Bønsdammen, på neset mellom innsjøen Mjermen og elva Mjerma i Aurskog-Høland kommune. Mjermen er en populær og vakker innsjø med flotte knauser og pent terreng rundt sjøen. Mjermen og området rundt tilbyr vakker natur, skog og stille vann. Skogsbilveier og utallige, små stier egner seg for både sykling, turgåing og riding. Abbor og annen innlandsfisk biter gjerne på kroken, bær og sopp venter på å bli plukket om høsten - og for den som er interessert i jakt kan det være mulig å kjøpe jaktkort. Den som prøver fiskelykken i elva, kan være heldig å få en ørret på kroken. Her er mulighet for bading, båtliv og padling. Det er heller ikke langt til Hemnessjøen med gode bade- og fiskemuligheter. Det er ca. 9 km til Hemnes sentrum med butikk og bensinstasjon, og ca. 70 km til Oslo. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Aurskog-Høland Bygdetun i sentrum av Hemnes anbefales. På Bråte er det idrettsplass med fotballbaner, sykkelbane, ballbinge og skøyteis på vinteren. I tillegg er det lysløype og gode rekreasjonsmuligheter i nærliggende skog og mark. Søndre-Høland Idretts- og Ungdomslag har idrettshus med diverse aktiviteter og kunstgressbane. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix Hemnes. Hemnes har et hyggelig sentrumsområde med handels- og servicetilbud. Det er også kort vei til Løken og Bjørkelangen samt Mysen med et større utvalg av forretninger, spisesteder og servicetilbud.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av fritidsboliger, beliggende ved innsjøen Mjermen.

  Offentlig kommunikasjon
  Hemnes har offentlig kommunikasjon via buss og ligger ca. 13 minutters kjøring fra hytta. For øvrig tar det ca. 29 min til Bjørkelangen, 54 min til Lillestrøm, samt ca. 1 time og 20 min til både Oslo og Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn antas av fjell og fast grunn. Grunnmur av isolerte elementer som er støptmed betong. Takkonstruksjon/taktekking: Saltakskonstruksjon av tre. Åpen innvendigskråhimling. Taktekkingen er av takshingel. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående trebordkledning. Etasjeskiller: Gulv er konstruert med betongdekke.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Ingen kommentar fra selger.

  Innhold
  Planløsning 1. etasje: Entré, stue, kjøkken, gang, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og hems. Kort fortalt - Flott hytte i tradisjonell stil. - God standard fra 2019. - Tomt på hele 2925 kvm. - Garasje med isolert bod. - Romslig gårdsplass. - Stor veranda med mye sol. - Gulvvarme i de fleste rom. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Mønet tak og store vindusflater. - Peisovn sentrert i rommet. - Lekkert kjøkken m/hvitevarer. - Bad med vaskemaskinopplegg. - To soverom, ett m/garderobenisje. - Hems med plassbygde senger. Entré Hytta har et overbygd inngangsparti ved verandaen, og en hvit ytterdør med glassfelt fører inn i entreen. Entreen har flislagt gulv, mens vegger og himling har lyst panel, akkurat som i resten av hytta. Det er plass til garderobeskap, klesoppheng og skohyller, og varme i gulvet tørker raskt opp etter våte klær og sko. Stue Hytta har en stor stue med mønet tak og vinduer langs hele fasaden. Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Sentrert i rommet er det en flott peisovn med flammebilde som kan ses fra både spisesonen og sofakroken. Gulvet har varme og enstavs parkett, og veggene lyst panel. Kjøkken Kjøkkenet har lekker innredning med sorte fronter og takhøye overskap. Innredningen er montert langs en vegg og har langsgående vinduer mellom benk og overskap. Over innredningen er det ramme med downlights. Benken har nedfelt oppvaskkum, samt induksjonstopp med ventilator over. Videre har kjøkkenet integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Komfyrvakt og lekkasjevarsler med automatisk vannstoppsystem er montert. Bad/wc/vaskerom Hytta har et pent bad med moderne preg. Gulvet er flislagt og veggene har betongimiterte plater. Det er varme i gulvet og i himlingen er det downlights. Baderomsinnredningen består av et skuffemøblement med sorte høyglansfronter og heldekkende servant med speil over. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin i et sort skap. Soverom, hems og garderobe Hytta har to soverom med fint utsyn fra vinduer. Begge soverommene har enstavs parkettgulv og lyse panelvegger, og det største soverommet har garderobenisje med hyller og klesstang. Fra soveromsgangen er det trapp opp til en hems med to plassbygde senger. Hemsen har galleri mot stuen, samt to vinduer med utsyn mot skogen. Hytta har lagringsplass i en isolert bod i garasjen.

  Standard
  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Terrasse i trekonstruksjon på punktfundamentering. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Rekkverkshøyde er ca. 95 cm. Trapp i trekonstruksjon. Vurdering av avvik: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Gjelder både trapp og terrasse. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Åpninger i rekkverk må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Innvendig > Gulv mot grunn - gulv i 1. etasje: Gulv er konstruert med betongdekke. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen og det ble ikke påvist vesentlige skjevheter/planavvik. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er stedvis planavvik/skjevhet med ca. 10-15mm. på 2 meters lengde. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc/vaskerom: Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Hovedgulvet er flatt/har marginalt fall mot dusj. Totalt fall/høydeforskjell fra gulv ved dør til topp slukrist er ca. 25mm. (inkludert nedsenk i dusjnisje med ca. 10mm.). Fuget oppkant ved dørterskel er ca. 10mm. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Oppkant på membran ved dør skal iht. preakseptert løsning i TEK17 være 15mm. og det foreligger dermed avvik. Del av gulv i dusjnisje har dårlig fall/er delvis flatt. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Oppkant på membran ved terskel bør undersøkes nærmere/dokumenteres. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc/vaskerom: Det er plastsluk og det antas å være smøremembran (ukjent utførelse - ikke fremlagt dokumentasjon). Vurdering av avvik: Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er ikke synlig membran/slukmansjett og klemring i sluket. Tiltak: Andre tiltak: Ytterligere undersøkelser anbefales. Det må gjøres lokal utbedring. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/wc/vaskerom: Bad/wc/vaskerom består av: Veggmont. wc. Dusjnisje med dusjdører. Servantskap og speil med lys. Opplegg for vaskemaskin. Skap med varmtvannstank. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er ikke fremlagt dokumentasjon på type innbygging av sisterne i vegg. Tiltak: Dokumentasjon bør innhentes. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Innvendige vannrør er av plast (rør i rør). Fra byggeåret. De er besiktiget i rørskap. Vurdering av avvik: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Drensrør fra rørfordelerskapet er ikke lokalisert på badet. Tiltak: Det bør foretas tiltak på anlegget som sikrer bedre løsning på eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system. Ytterligere undersøkelser anbefales og utbedring må eventuelt foretas. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet. Lovlighet hytte: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger som stemmer med dagens bruk. Hems er ikke godkjent for varig opphold. Lovlighet garasje: Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 21.02.23 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2019, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er utendørs parkering på den grusede gårdsplassen i tillegg til i garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Trygg

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 600 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 107 042 (Omkostninger totalt) 3 707 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Hytta har elektrisk gulvvarme i alle rom, med unntak av soverom og hems. Stuen har en peisovn som gir supplerende varme. En 120 liters varmtvannsbereder er plassert på badet. Hytta har naturlig ventilasjon, og avtrekk fra bad og kjøkken. Sikringsskapet har automatsikringer. Hyttefeltet har felles borrevann og avløpsanlegg/renseanlegg.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  1580

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter gjelder hytterenovasjon.

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, tv/internett, hyttevelavgift (inkl. avgifter for vei, vann og avløp), mm.

  Årlig velavgift
  8500

  Velforening
  Årlig avgift for vei, vann, avløp og brøyting er pt ca kr. 8500,-. Det må tas høyde for indeksregulering av avgiften.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/140/62: 19.03.2015 - Dokumentnr: 250081 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:41
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:42
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:43
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:44
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:45
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:46
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:47
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:49
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:50
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:53
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:54
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:55
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:56
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.03.2015 - Dokumentnr: 250081 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:41
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:42
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:43
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:44
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:45
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:46
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:47
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:49
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:50
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:53
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:54
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:55
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:56
  Bestemmelse om rett til rørgate for drikkevann og til avløpsrensing
  Bestemmelse om vedlikehold av avløpsvann
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.03.2015 - Dokumentnr: 250081 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:41
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:42
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:43
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:44
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:45
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:46
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:47
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:49
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:50
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:53
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:54
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:55
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:56
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.07.2015 - Dokumentnr: 612949 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:57
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:58
  Bestemmelse om vedlikehold og brøyting
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.07.2015 - Dokumentnr: 612949 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:57
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:58
  Rett til bruk av felles parkeringsplass
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.07.2015 - Dokumentnr: 612949 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:57
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:58
  Rett til avløpsrensing, rørgater, service og vedlikehold av renseanlegg
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.10.2015 - Dokumentnr: 933673 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:59
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.10.2015 - Dokumentnr: 933673 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:59
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.10.2015 - Dokumentnr: 933673 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:59
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.09.2018 - Dokumentnr: 1318795 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Elektronisk innsendt
  01.01.2020 - Dokumentnr: 44120 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:140 Bnr:62
  11.12.2018 - Dokumentnr: 1668594 - Bestemmelse om båtplass/bryggeplass Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:1
  11.12.2018 - Dokumentnr: 1668594 - Bestemmelse om vannrett Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:1
  11.12.2018 - Dokumentnr: 1668594 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:66
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:67
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:68
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:69
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:70
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:71
  Bestemmelse om snøbrøyting/strøing
  Bestemmelse om vedlikehold
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.12.2018 - Dokumentnr: 1668594 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:66
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:67
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:68
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:69
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:70
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.12.2018 - Dokumentnr: 1668594 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:66
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:67
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:68
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:69
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:70
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:71
  Bestemmelse om avløpsrensing, samt service og vedlikehold av renseanlegg for avløpsvann
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.12.2018 - Dokumentnr: 1668594 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:40
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:66
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:67
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:68
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:69
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:70
  Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:140 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Privat veitilknytning. Det må påregnes kostnader for veivedlikehold, snømåking mm. Tilknytning vann: Privat vanntilknytning. Felles borrevann for hyttefeltet. Tilknytning avløp: Tilknyttet privat avløpsanlegg. Felles avløpsanlegg/renseanlegg for hyttefeltet.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til fritidsformål. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 600 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 107 042 (Omkostninger totalt) 3 707 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  107042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr  22 500,- samt visninger pr. stk. kr  2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 31 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring, sikringsobligasjon mm. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev