aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Syverveien 22.
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Syverveien 22.

HEMNES Syverveien 22

Nær Hemnessjøen - Landlig beliggende enebolig med behov for oppussing. God plass til liten og stor med hele 4 soverom!

  • kr 2 990 000
  • BRA 280 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 2 990 000
  • Omkostningerkr 93 890
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 083 890
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1931
  • Soverom4
  • ArealP-rom 208 m²
  • Tomt2 511.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   93 890,- (Omkostninger totalt)   3 083 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Syverveien 22 er en stor og innholdsrik enebolig over to plan, med landlig og barnevennlig beliggenhet. Her bor man nært Hemnessjøen og Hemnes sentrum. Tomten er på over 2,5 mål, med stor hage og gode solforhold. Varme dager nytes til fulle på en romslig terrasse med nydelig utsikt over innsjøen og den landlige idyllen. Det er parkering i og utenfor en dobbelgarasje. Med unntak av badet, som ble pusset opp i 2017, har boligen behov for oppussing. Potensialet er stort og her kan man virkelig sette sitt eget preg. Hovedstuen er lun med både peis og varmepumpe, mens kjøkkenet har god skap- og benkeplass. På badet er det gulvvarme og regnfallsdusj. Videre er det et gjestetoalett, en spisestue, en hagestue og et eget vaskerom. Med hele fire soverom er det god plass til familie med flere barn.
Fra stuen er det utgang til en hagestue - og videre ut til en terrasse på ca. 32 kvm.

Syverveien 22, Akershus

  • Arealbeskrivelse
    Bolig
    Bruksareal
    1. etasje: 144 kvm
    2. etasje: 79 kvm
    Primærrom
    1. etasje: 133 kvm Entré, trapperom/stue, kjøkken, spisestue, stue, stue 2/hagestue, kontor, toalettrom, vaskerom.
    2. etasje: 75 kvm Trapperom/gang, bad/wc, 4 soverom.
    Sekundærrom
    1. etasje: 11 kvm Bod, kjølerom, fyrrom.
    2. etasje: 4 kvm Bod.

    Garasje
    Bruksareal
    1. etasje: 57 kvm Garasje



    Tomt
    2511.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Omgivelsene er solrike og landlige, rett ved Hemnessjøen og flotte turmuligheter i skogen. Tomten er på over 2,5 mål, opparbeidet med gressplen, trær, busker og diverse beplantning. Hagen byr på mye boltreplass for både store og små. Her er det rom for trampoline, kjøkkenhage, ballspill og andre aktiviteter året rundt. Foran garasjen finner man en gruset gårdsplass med mulighet for parkering. Fra stuen er det utgang til en hagestue med flislagt gulv, og herfra er det videre adkomst til en terrasse på ca. 32 kvm. På terrassen er det nydelig utsikt mot innsjøen og den landlige idyllen. Uteplassen har trapp ned til hagen, og innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder i godt lag. Det er gode solforhold på eiendommen, så her nytes virkelig varme dager til fulle. Eiendommen er ikke oppmålt i senere tid, kun skylddelt, og eiendomsgrenser og areal er dermed noe usikkert. Det anbefales å gjennomføre oppmåling av eiendommen for å fastsette grenser og eksakt areal.

    Beliggenhet
    Eneboligen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde, ca. 2 km syd for Hemnes i Aurskog-Høland kommune. Fra eiendommen er det kort vei til naturskjønne turområder, samt deilige badeplasser og fiskemuligheter ved idylliske Hemnessjøen. Her ligger Langstranda som innbyr til avslappende rekreasjon. Hemnessjøen har flere fascinerende våtmarksreservater med et rikt fugleliv, og det er forekomster av gjedde, abbor og mort slik at man også kan prøve fiskelykken. Flott kulturlandskap omkranser sjøen, noe som gir gode tur- og rekreasjonsområder på helårsbasis. Ved Hemnes sentrum ligger ferdig preparerte skiløyper som er belyst i vinterkveldene. Søndre-Høland Idretts- og ungdomslag har idrettshus med fritidsklubb og diverse aktiviteter, samt kunstgressbane med mange aldersbestemte lag. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Aurskog-Høland Bygdetun i sentrum av Hemnes anbefales. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix Hemnes. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hemnes butikksenter et fint og variert utvalg. Det er også kort vei til Amfi Bjørkelangen torg, et moderne kjøpesenter som byr på trivelige konsepter i en hyggelig atmosfære. Töcksfors i Sverige ligger i underkant av 40 min unna og byr på hyggelig grensehandel i innholdsrike kjøpesentre. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss fra Hemnes sentrum. Med bil fra Hemnes tar det ca. 25 min til Bjørkelangen, 40 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S og 60 min til Oslo Lufthavn.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

    Barnehage/skole/fritid
    Barne- og ungdomsskole på Hemnes. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder ( Bjørkelangen og Mysen ), samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, hvor Bråtebakken og Plommehagen er de nærmeste.

    Offentlig kommunikasjon
    Fra eiendommen er det skolebussordning til Bråte barne- og ungdomsskole.

    Byggemåte
    Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av fjell. Bygningen har grunnmur dels av betong og dels av murte lettklinkerblokker. Takkonstruksjon/taktekking: Saltakskonstruksjon av tre med kaldloft (kneloft og møneloft). Undertak av trepanel. Taktekkingen er av betongtakstein. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående og dels liggende trebordkledning. Etasjeskiller: Gulv og etasjeskiller er av trebjelkelag.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja. Beskrivelse: Oppsto lekkasje ved montering av Rør i Rør skap i 2.etg, hadde oppe vegg ved inngang til fyrrom i lang tid for opptørking. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: montering rør i rør og vann opplegg. Arbeid utført av Kragtorp vvs. 2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Beskrivelse: ble lagt membran ved oppussing. 2.2. Er arbeidet byggemeldt? Nei. 7. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Ja. Beskrivelse: Fyrrommet er utdatert og ikke lovlig å fyre med ved i kombi ovnen der inne. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Beskrivelse: hender det er mus i vegger på vinterstid, men ikke inne i selve rommet. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: nytt sikring skap og el anlegg på bad i 2 etg. Arbeid utført av Fosser elektro. 11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: Hatt el-kontroll i oktober, foreligger noen feil på anlegg i 2 etg. 14. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Ja. Beskrivelse: stikk kontakter på et av soverommene. 15. Er det nedgravd oljetank på eiendommen? Ja. 15.1. Eksisterer det et pålegg fra kommune om å fjerne tanken? Nei. 15.2. Er tanken plombert? Nei. 23. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. Beskrivelse: Mangler etter el-kontroll.

    Innhold
    Syverveien 22 er en stor og innholdsrik enebolig over to plan, med landlig og barnevennlig beliggenhet. Her bor man nært Hemnessjøen og Hemnes sentrum. Tomten er på over 2,5 mål, med stor hage og gode solforhold. Varme dager nytes til fulle på en romslig terrasse med nydelig utsikt over innsjøen og den landlige idyllen. Det er parkering i og utenfor en dobbelgarasje. Med unntak av badet, som ble pusset opp i 2017, har boligen behov for oppussing. Potensialet er stort og her kan man virkelig sette sitt eget preg. Hovedstuen er lun med både peis og varmepumpe, mens kjøkkenet har god skap- og benkeplass. På badet er det gulvvarme og regnfallsdusj. Videre er det et gjestetoalett, en spisestue, en hagestue og et eget vaskerom. Med hele fire soverom er det god plass til familie med flere barn. Kort fortalt - Innholdsrik enebolig over to plan. - Behov for modernisering. - Nært sentrum og Hemnessjøen. - Gårdsplass og dobbelgarasje. - Eiendommen er på over 2,5 mål. - Herlig terrasse på ca. 32 kvm. - Strålende utsikt over idyllen. - Gode solforhold på tomten. - Kjøkken med god skapplass. - Opplegg for oppvaskmaskin. - To tilstøtende stuer i 1. etasje. - Hovedstue med godt lysinnslipp. - Både peis og varmepumpe. - Spisestue utenfor kjøkkenet. - Hagestue og hendig kontor. - Badet ble pusset opp i 2017. - Gjestetoalett og eget vaskerom. - Hele fire soverom, to med skap. - Loft, kontor, kjølerom og to boder. Planløsning 1. etasje: Entré, wc, vaskerom, kjøkken, trapperom/stue, stue, spisestue, kontor, hagestue, bod, kjølerom og fyrrom. 2. etasje: Gang, bad, 4 soverom og bod. Annet: Kne- og kaldloft. Krypkjeller med tilgang fra luke i gulvet i boden. Entré Eneboligen har et overbygget inngangsparti med belysning, skifertrapp og ringeklokke. Inne møtes man av en entré med gulvbelegg og panelvegger malt i en trendy beigefarge. I en egen nisje er det montert en hylle og en stang for oppheng. Tilliggende entreen finner man et praktisk gjestetoalett, og entreen ligger i tilknytning til en forstue med god plass til garderobeskap og en kontor- eller lesekrok. Kjøkken Kjøkkenet er innredet med gulvbelegg og brystningspanel på veggene. Under det ene vinduet er det rom for en hyggelig, liten spiseplass. Innredningen er oppført langs to vegger, med god skap- og benkeplass. Her er det 1-speils eikefronter og benkeplate av laminat med dobbel oppvaskkum i metall. Over deler av benken er det hvite fliser, og over kokesonen er det installert en ventilator. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til komfyr. Fra kjøkkenet er det videre adkomst til vaskerommet. Stue Eneboligen har to romslige, tilstøtende stuer i direkte tilknytning, noe som gir god møbleringsfrihet og ekstra fleksibilitet. Store vinduer i to himmelretninger slipper inn godt med naturlig lys til hovedstuen, og vinduene i front sørger for strålende utsikt over idyllen. En tofløyet glassdør tar deg inn til en hagestue med varmekabler, og herfra er det videre adkomst til den solfylte terrassen. På stuegulvet er det lagt parkett, mens veggene er kledd med trepanel og flater malt i en lys jordtone. Stuen har en lun atmosfære med både peis og varmepumpe. Det er god plass til flere brukssoner ? uten at det oppleves rotete. Den andre stuen ligger utenfor kjøkkenet, og passer utmerket som spisestue. Her er det plass til å samle venner og familie rundt et langbord. Bad/wc/vaskerom Planløsningen byr på et bad i andre etasje, samt et ekstra wc-rom og et vaskerom i første etasje. Badet har god størrelse og ble lekkert pusset opp i 2017. Her er det downlights, varmekabler og store fliser i ulike gråtoner. På badet er det toalett og opplegg for vaskemaskin, og en romslig dusjnisje har regnfallsdusj og fast glassvegg. Den øvrige innredningen består av servant med lyse skuffer og tilhørende speil. Wc-rommet har gulvbelegg, toalett og en enkel servant. Vaskerommet, som ligger i åpen løsning med entre og kjøkken, er innredet med utslagsvask av metall og opplegg for vaskemaskin. Det er montert både høy- og veggskap. Soverom og garderobe Eneboligen har fire soverom beliggende sammen i andre etasje, meget praktisk hvis man har små barn. Hele fire soverom gir mange valgmuligheter til familien, og ved behov kan et av rommene benyttes som kontor, walk-in closet eller en ekstra stue. To soverom er innredet med plassbygde skap, samt at et av disse rommene har to plassbygde senger langs kneveggen ? koselige huler for de minste. Boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass på loftet, i et kjølerom ved vaskerommet, i et kontor tilliggende hovedstuen og i to boder i hver sin etasje.

    Standard
    Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Generell: Vaskerommet består av: Vaskekum av metall. Veggskap og høyskap. Opplegg for vaskemaskin. Gulv: Gulvbelegg. Vegger: Trepanel og vinylbelegg. Oppvarming: Ingen varmekilde (det er åpent inn mot kjøkkenet som har el-panelovn). Ventilasjon: Ingen ventilasjon (det er åpent inn mot kjøkkenet som har veggventil). Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Vaskerommet har standard antas fra 1973. Vaskerommet har nådd forventet levetid som våtrom. Gulvet er flatt og mangler fall til sluk. Konsekvens/tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Spesialrom > 1. etasje > Kjølerom > Teknisk anlegg: Kjøleaggregat. Vurdering av avvik:Det er påvist/opplyst at kjøleromsaggregat ikke fungerer. Konsekvens/tiltak: Kjøleaggregat må skiftes ut/utbedres. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet. Elektrisk anlegg er dels fra 1973 og dels fra nyere tid. Elektrisk anlegg på bad, elektrisk inntak og sikringsskap med automatsikringer er fra 2017 iht. fremvist samsvarserklæring datert 05.03.2018. Det ble foretatt tilsyn på anlegget den 25.10.2023 og det ble da avdekket enkelte avvik som må utbedres. 1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei. Spørsmål til eier 2. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ukjent. Spørsmål til eier 3. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? Ja. Eksisterer det samsvarserklæring? Ja. 4. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet ? Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Ja. 5. Forekommer det at sikringene løses ut? Nei. 6. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei. Generelt om anlegget 7. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank. Nei . 8. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet? Ja. Inntak og sikringsskap 9. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger? Nei. 10. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Ja. 11. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Nei. Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold: Røykvarsler og slukkeapparat. Det mangler røykvarsler i 2. etasje. 1. Er det mangler for brannslukningsutstyr i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Nei. 2. Er det skader på brannslokkingsutstyr eller er apparatet eldre enn 10 år? Ukjent. 3. Er det mangler på røykvarsler i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Ja. 4. Er det skader på røykvarslere? Nei. Tomteforhold > Septiktank: Septiktank av ukjent type. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det foreligger pålegg om oppgradering av avløpsanlegget. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Det må etableres minirenseanlegg. Tomteforhold > Oljetank: Nedgravd brenselstank på eiendommen. Brenselstanken er ikke i bruk. Vurdering av avvik: Det foreligger krav om sanering av oljetank. Konsekvens/tiltak: Oljetank må påregnes sanert. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Taktekking: Taktekkingen er av betongtakstein og antas å være fra 1973. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Konsekvens/tiltak: Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Utvendig > Nedløp og beslag: Takrenner, nedløp og beslag av metall. Vurdering av avvik: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Konsekvens/tiltak: ? Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må beslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. Det bør monteres snøfangere. Utvendig > Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra respektive byggeår. Fasade/kledning har stående og dels liggende trebordkledning. Vurdering av avvik: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Trekledningen har stedvis værslitasje, gliper i skjøter og malingsflass. Konsekvens/tiltak: Det bør foretas tiltak for å bedre lufting av kledningen. Råteskadet trekledning må skiftes ut. Det må gjøres tiltak med vedlikehold og overflatebehandling. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Saltakskonstruksjon av tre med kaldloft (kneloft og møneloft). Undertak av trepanel. Kneloft har kun tilgang på del av side mot øst. Øvrige kneloft er blindloft uten tilgang. Møneloft har tilgang via enkel loftsluke uten stige. Møneloft ble begrenset besiktiget fra luke. Vurdering av avvik: Undertaket er misfarget. Det er liten lufting i nedre kant av konstruksjonen. Isolasjonen er lagt tett i mot undertaket i skråtaket. Det er kun stedvis marginal luftespalte. Dette kan medføre misfarging/svekkelse av undertaket over tid. Det er misfarging i undertaket rundt takgjennomføringer og dette antas å skylde lekkasje fra beslag/tekkingen. Konsekvens/tiltak: Andre tiltak: Lufting/ventilering må forbedres. Det bør etableres luftespalte mellom isolasjon og undertaket. Taktekkingen og beslag bør undersøkes nærmere og det må forventes behov for utbedring/utskifting. Utvendig > Vinduer: Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og trevinduer med koblet glass. Vinduer er dels fra 1970 tallet og dels fra nyere tid. Det ble påvist vinduer med produksjonsår 1971, 1987, 2000 og 2009. Enkelte vinduer mangler stempel for årstall og har ukjent alder. Vurdering av avvik: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Enkelte vinduer har slitasje. Enkelte vinduer har malingsflass og behov for overflatebehandling. Enkelte vinduer har nådd forventet levetid. Konsekvens/tiltak: Det må foretas lokal utbedring. Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut. Utvendig > Dører: Entredør i formpresset malt utførelse med glassfelt. Dør til hagestue er 2-fløyet i malt trekonstrukson med glassfelt med 2-lags glass prod. 1971. Terrassedør i hagestue er i malt trekonstruksjon med glassfelt med 2-lags glass prod. 2000. Vurdering av avvik: Det er avvik: Entredør subber i terskel/karm, har slitasje og mangler beslag/tetting i bunn ved terskel. Terrassedør har utvendig slitasje. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Entredør må utbedres. Terrassedør bør overflatebehandles. Utvendig > Utvendige trapper: Takoverbygd inngangsparti med trapp og repò av betong med skifer. Vurdering av avvik: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Konsekvens/tiltak: Rekkverket er såpass lavt at det på grunn av sikkerhetsmessige forhold anbefales økning av høyde. Åpninger i rekkverk må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Innvendig > Overflater: Gulv: Gulvbelegg, parkett, laminat og fliser. Vegger: Trepanel, malte flater/plater og fliser. Himling: Trepanel og malte flater/plater/strie. Vurdering av avvik: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Gulvoverflater har stedvis stor bruksslitasje. Konsekvens/tiltak: Overflater må utbedres eller skiftes. Fornyelse/oppussing av gulv og overflater må påregnes for å møte dagens krav til standard. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Krypkjeller: Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv. Det er adkomst fra luke i gulv i bod. Krypkjeller har stedvis lav takhøyde og ble besiktiget i tilgjengelige områder. Vurdering av avvik: Det er begrenset tilgang til hele krypkjelleren. Konsekvens/tiltak: Ut ifra tilstanden i de besiktigede områdene er det ikke påvist unormale forhold, men det vil være usikkerhet rundt de mindre tilgjengelige områdene. Innvendig > Innvendige trapper: 90 graders tretrapp mellom 1. og 2. etasje. Vurdering av avvik: Det er liten frihøyde i trappeløp. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Konsekvens/tiltak: Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Våtrom > 2. etasje > Bad/wc > Ventilasjon: Det er elektrisk styrt vifte. Vurdering av avvik: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Konsekvens/tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l. Spesialrom > 1. etasje > Kjølerom > Overflater og konstruksjon: Kjølerom. Benyttes i dag som bod. Vurdering av avvik: Konstruksjonen har indikasjoner på feil konstruksjon og bør undersøkes ytterligere eller det må innhentes dokumentasjon på valgt løsning. Det mangler luftespalte mot tilstøtende konstruksjoner, ikke bygd som rom i rom. Konsekvens/tiltak: Det må lages luftespalter mellom kjølerommet og tilstøtende konstruksjoner. Spesialrom > 1. etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom består av: Gulvmont. wc og servant. Oppvarming: Ingen varmekilde. Ventilasjon: Veggventil og naturlig avtrekk via himlingsventil. Rommet har generelt enkel standard med bruksslitasje, antas fra 1973. Vurdering av avvik:: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Det er kun kaldtvann i kran på servant. Konsekvens/tiltak: Lokal utbedring må utføres. Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Innvendige vannrør er av kobber, antas fra 1973. Vannrør til bad i 2. etasje er av plast med rør-i-rør fra 2017. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Gjelder vannrør fra 1973. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tidspunkt for utskiftning av vannledninger nærmer seg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er avløpsrør av plast. Antas fra 1973. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Ventilasjon - 2: Ventilasjonsrør fra fyrrom og over tak er av Eternitt som inneholder Asbest. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Ventilasjonsrøret inneholder det miljø-/helseskadelige stoffet Asbest. Konsekvens/tiltak: Andre tiltak: Det må gjøres særskilte tiltak ved eventuell demontering/fjerning av ventilasjonsrøret. Tekniske installasjoner > Varmesentral - 2: Oljefyranlegg. Oljefyren er ikke i bruk. Bruk av fossilt brensel til oppvarming av boligen er forbudt. Fyranlegget har mulighet for vedfyring og bruk av elektrisk kolbe. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. Konsekvens/tiltak: Andre tiltak: Fyranlegget bør fornyes/skiftes ut. Tekniske installasjoner > Varmesentral: Luft-til-luft varmepumpe i stue. Varmepumpen har produksjonsår 2007. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden varmesentralen fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Varmt tappevann forsynes fra opprinnelig oljefyr som har elektrisk kolbe. Vurdering av avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Tekniske installasjoner > Vannbåren varme: Radiatoranlegg i boligen. Anlegget er ikke i bruk pr. i dag. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på anlegg for vannbåren varme. Konsekvens/tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må anlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at anlegget dokumenteres av fagperson. Tomteforhold > Drenering: Utførelse og tilstand på dreneringen er ikke kjent. Bygningen er plassert på fjell og det er trolig ingen drensrør rundt grunnmur. Vurdering av avvik: Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. Konsekvens/tiltak: Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. Etter befaring av krypkjeller er det ingen kjente problemer med vanninnsig i krypkjeller, dog kan dette ikke utelukkes med denne type konstruksjon. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Utvendige avløpsrør antas av plast og utvendige vannledninger antas av plast. Antas fra 1973. Avløpet går til septiktank og det er privat vanntilførsel fra felles privat vannverk (Daltorp vannverk). Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Innhent dokumentasjon, om mulig. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Ingen anmerkninger. Lovlighet - bolig: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kommentar: Plantegningene stemmer hovedsaklig med dagens bruk, men hagestue er ikke beskrevet på tegningen. Krav for rom til varig opphold: Er det påvist avvik i forhold rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Ja. Kommentar: TAkhøyde på bad/Wc i 2. etg. er kun ca. 2,12 meter. Lovlighet - garasje: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 02.11.23 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Vi har rekvirert, men ikke mottatt svar fra el-verket vedr. det elektriske anlegget, følgelig er heller ikke kjent om det foreligger pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Iflg. opplysninger mottatt fra Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen (NRBR) ble det etter tilsyn i 2017 meldt inn følgende avvik: Eier har ikke sørget for at fyringsanlegget virker som forutsatt: Under tilsynet ble det observert at dør til fyrrom ikke tilfredsstiller kravet til brannmotstand, dette medfører at oppstillingsvilkårene for fyringsanlegget ikke er fulgt. Døren er å betrakte som en del av branncelle og skal ha brannmotstand tilsvarende resten av skillekonstruksjonene i branncellen. Dette for å forhindre unormal rask spredning av røyk- og branngasser til tilstøtende branncelle i en eventuell brannsituasjon. Eier har ikke sørget for at fyringsanlegget virker som forutsatt: Under tilsynet ble det observert hull/gjennomføring i branncellebegrensende bygningsdel som skiller fyrrommet fra tilstøtende branncelle (boligdelen), dette medfører at oppstilllingsvilkårene for fyringsanlegget ikke er fulgt. En branncelle skal være intakt og ikke svekket av hull/gjennomføring for å unngå rask spredning av røyk- og branngasser til tilstøtende branncelle i en eventuell brannsituasjon. Det opplyses fra NRBR at avvikene kan være utbedret - men dette er ikke verifisert på nytt tilsyn av NRBR. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

    Innbo og løsøre
    Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad ? ellers naturlig tilluft. Varmt tappevann forsynes fra en opprinnelig oljefyr med elektrisk kolbe. Avløpet går til en privat septiktank på eiendommen, og det er privat vanntilførsel fra et felles privat vannverk (Daltorp vannverk). Det elektriske inntaket, el-anlegget på badet og et sikringskap med automatsikringer er alle fra 2017. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er lagt inn fiber.

    Parkering
    Det er parkering i en dobbelgarasje på ca. 57 kvm, med tre porter og belysning på fasaden. I tillegg er det mulighet for parkering på en gruset gårdsplass foran garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige

    Polisenummer
    84904319

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   93 890,- (Omkostninger totalt)   3 083 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Eneboligen oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og en varmepumpe i stuen, supplert av gulvvarme på badet og i hagestuen. I tillegg er det en murt peis i stuen.

    Energiklasse
    F

  • Kommunale avgifter
    9183

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Av dette utgjør kr 952 eiendomsskatten inneværende år.

    Info formuesverdi
    Opplysninger hentet fra skatteetatens boligkalkulator: Formuesverdi primærbolig 2022: kr. 1 120 810. Formuesverdi sekundærbolig 2022: kr. 4 259 078.

    Andre utgifter
    Strøm, forsikring, evt. kostnader til veivedlikehold, tv/internett, mm.

    Vannavgift
    500

    Vannavgift år
    2023

    Info vannavgift
    Tilknyttet vann fra privat lokal vannforsyning. Daltorp Vannverk. Iht. opplysninger fra selger ligger kostnader for vann på ca. kr 500 i året.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/116/20: 15.12.1958 - Dokumentnr: 3784 - Erklæring/avtale vedr. utbygging av Daltorp Vannverk Gjelder denne registerenheten med flere 20.06.1931 - Dokumentnr: 900016 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:116 Bnr:16 01.01.2020 - Dokumentnr: 524410 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:116 Bnr:20

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for nybygg våningshus, datert 24.05.71.

    Vei, vann og avløp
    Adkomstvei: Privat veitilknytning. Det må påregnes kostnader for veivedlikehold, snømåking mm. Tilknytning vann: Tilknyttet vann fra privat lokal vannforsyning. Daltorp Vannverk. Tilknytning avløp: Privat avløpsanlegg med septiktank på eiendommen.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   93 890,- (Omkostninger totalt)   3 083 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    93890

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr 22 500,- samt visninger pr. stk. kr 2 500,- med repr. fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 33 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev