aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Skipperveien 23 - En flott enebolig i et barnevennlig og attraktivt boligfelt

Flott, romslig og påkostet enebolig med svært attraktiv beliggenhet!

 • BRA 197 m²
 • 4 soverom
 • OMKOSTNINGER92 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 882 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 968
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 174 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 085 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  76 750,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  92 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 882 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Huset har en svært funksjonell planløsning fordelt over 2 etasjer.

1.etasje
Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue-/spisestue, tv-stue og 2 soverom.

Underetasje
Vaskerom, kjellerstue, bad, kjøkken, 2 soverom og bod.

Det er også inngangsdør til underetasjen og om ønskelig har deler av underetasjen potensiale som utleiedel. Se også avsnittet "utleie".
Fasade

Skipperveien 23, Vestfold og telemark

 • Eiendommen er mye påkostet i senere år og fremstår som meget tiltalende med god standard.

  Blant annet:
  Nytt yttertak i 2019 (også byttet beslag og pipehatter)
  Oppgradert drenering i 2022, 3 sider av boligen (også lagt nytt kloakkrør)
  Oppgradert el-anlegg og sikringsskap i 2018
  Byttet noen vinduer i 2022
  Nytt bad i 2020 (hovedetasjen)
  Nytt kjøkken i 2018
  Ny markplatting ved inngangspartiet i 2022 og nyere platting i hagen i forkant av huset.

  Gjennomgående bruk av fine, moderne farger og de fleste overflater er pent oppusset i senere år.

  Vindfang med laminatgulv og MDF overflater.

  Stor og hyggelig stue/spisestue med i store vindusflater og utgang til veranda. Laminatgulv, malte vegger og malte plater i himling. Egen tv-stue i hovedetasjen (tidligere soverom).

  Nytt kjøkken i 2018 hvor også vegg ut mot stue ble åpnet opp i forhold til opprinnelig planløsning. Innredning fra IKEA med glatte fronter og rikelig med skap-/benkplass. Kjøkkenet er fullt utstyrt med hvitevarer som medfølger. Øvrige hvitevarer i boligen medfølger ikke.

  Lekkert bad som ble renovert i 2020. Våtromsbelegg på gulv med varmekabler og våtromsplater på vegg. MDF panel i himling med downlights. Dusjhjørne, vegghengt toalett og servant i flott innredning.

  I underetasjen er det en romslig kjellerstue med ildsted. Et perfekt tilleggsareal for stor og små!

  Vaskerom i underetasjen med god plass til vaskemaskin og evnt. trommel. Her er også varmtvannsberederen plassert.

  Bad i underetasjen (antas å være fra ca. 1997) med dusjhjørne, servant og toalett.

  Det er satt inn et brukt kjøkken i underetasjen med tanke på utleie av deler av underetasjen. Utleie av hybel/deler av egen bolig er uproblematisk så lenge man leier ut rom som er byggesøkt/godkjent som varig opphold og arealet ikke er separert ut som egen boenhet (er søknadspliktig). Se også avsnittet "utleie".

  For videre teknisk beskrivelse og vurdering, henvises det til tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Ole Erik Vegheim (vedlagt salgsoppgaven).
 • Meget attraktiv beliggenhet i et veletablert boligfelt på Uksodden. Fint fjordutsikt, solrikt, rolig og særdeles barnevennlig (kort vei til Uksodden barnehage og barneskole med SFO på Herre).
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Fra Stathelle:
  Følg veien mot Rugtvedt og ta av i første avkjøring i rundkjøringen. Følg Herreveien i ca 10 minutter og ta av inn på Strandveien. Følg veien frem til et fire-veis kryss og ta av til høyre inn i Skipperveien. Ta så første til venstre og følg veien ca 200 meter, huset vil være på venstre side av veien. Boligen vil bli merket med vårt Aktiv til salgs skilt og det vil bli satt opp visningsskilt til fellesvisninger.
 • Huset er oppført i isolert bindingsverk, utvendig kledd med liggende panel. Sadlet takverk som er tekket med dobbelkrummet betongstein.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport av takstmann Ole Erik Vegheim. Denne er vedlagt salgsoppgaven i sin helhet. Nedenfor følger informasjon (kun utdrag) om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik):
  Våtrom (bad) u.etasje - Overflatene er noe slitt og det er ukjent om det er membraner under overflater, TG2-3 på grunn av alder og levetider. Konstatert omfattende fuktskader. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav
  i forskrift på byggetidspunktet. Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er ikke membran/tettesjikt på våtrommet.
  Våtrom (vaskerom i u.etg) - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det er ingen membraner under overflater og det er noe saltutslag og mindre fuktinnsig langs yttervegg.
  Tomteforhold/Oljetank - Det foreligger krav om sanering av oljetank.

  Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
  Utvendig veggkonstruksjon - Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon. Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen.
  Innvendig overflater- Det er påvist andre avvik: Eldre overflater har noe slitasje, eldre laminatgulver har noen oppsvulmende skjøter og vegger har noe slitasje og opphenghull. TG1 for nyere overflater fra senere år og 2020.
  Kjøkken (u.etg) - Det er påvist at overflater har noe skader. Innredningen har noe bruksslitasje på fronter og benkeplater.

  Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
  Utvendig, nedløp og beslag - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
  Vinduer- Det er påvist andre avvik: Det er stedvis noen sprekker og avflassinger på eldre vinduer og belistninger, TG1 for nyere vinduer.
  Innvendig, etasjeskille/gulv mot grunn- Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Innvendig, radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Pipe og ildsted - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe.
  Rom under terreng - Det er gjennom målinger påvist høyt fuktnivå i trevegger i underetg./kjeller, det er derfor ikke foretatt hulltaking.
  Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv.
  Innvendige trapper- Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
  Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
  Bad/wc (u.etg)- Det er påvist andre avvik: Utstyret har noe bruksslitasje. Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
  Bad/wc (u.etg) Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen.
  Tekniske installasjoner, vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. TG1 for nyere røropplegg til baderom.
  Tekniske installasjoner, avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. TG1 for nyere røropplegg til baderom.
  Tomteforhold, grunnmur og fundamenter - Det er påvist sprekker i murte/pussede fasader. Det er stedvis noen mindre sprekker og avflassinger. Utvendige vann- og avløpsledninger - Det er påvist andre avvik: Eldre synlige avløpsrør i soil bør fornyes.
 • Hovedetasje: 104 kvm (bruksareal)
  Underetasje: 93 kvm (bruksareal)

  Samlet areal:
  Primærareal - 174 kvm
  Bruksareal - 197 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Vindfang, gangarealer, 4 soverom, 2 bad, tv-stue, stue-/spisestue, kjøkken (oppe og nede), kjellerstue, vaskerom. Se tilstandsrapport for oversikt.

  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Luft til luft varmepumpe, vedfyring og elektrisk oppvarming.

  Det var før olje-/parafin fyring i bolig og det står en frakoblet oljetank i rom under veranda (gavlvegg). Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det med virkning fra og med 1. januar 2020 innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin. Kommunen kan i tillegg ha vedtatt lokal forskrift som krever at oljetank/parafintank må graves opp og fjernes, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper oppfordres til selv å avklare med kommunen hvilke krav som gjelder og overtar ansvar, risiko og kostnader i f.t. fjerning eller tømming/spyling/plombering. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no
 • Eiet tomt på 1085 kvm. Tomten er romslig og flott opparbeidet med plen-/grøntareal, noe inngjerdet, gruset tun og variert beplantning. Flere fine utemiljøer på tomten med platting på begge sider av huset.
 • Parkering i garasje samt godt med parkering på eget gårdstun.
 • Offentlig. Private stikkledninger frem til kommunal tilknytning.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 678 125 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 441 250 per 31.12.20
 • Kr. 17 829,- for 2022. Beløpet er fordelt på 12 terminer.
  De kommunale utgiftene inkluderer bl.a. vann, avløp, feie/tilsyn av pipe, eiendomsskatt og renovasjon.
 • Ny eier må påregne seg faste/variable kostnader for drift og vedlikhold som f.eks strøm, tv-/internett, forsikring og lignende.
 • Finnes ikke. Dette er ikke unormalt ift. byggeåret.
  Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eller deler av eiendommen leies ut (deler av boligen kan leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet). Megler oppfatter mindre avvik i byggesøkt tegning av 28/4-1969 (se vedlegg), og det oppfordres til å søke bruksendring (fra sekundær til primærareal) om areal skal benyttes til varig opphold (f.eks utleie). Megler har registrert at kjøkken er etablert i tidligere bod og vindfang er registrert som bod.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 1 Bnr. 71 i Bamble kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger. Vennligst spesifiser ønsket tidspunkt i budgivningen.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1.80% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 5000,- oppgjørshonorar kr. 5900,- og visninger kr. 3500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 39 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter annonsering, internett, innhenting av lovpålagt informasjon, fotograf, tinglysing av sikringsobligasjon mv. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Lilja Beate Berg
  Rolf Michael Olsen
Simen Dippner Bakke

Megler

Simen Dippner Bakke

90 92 22 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev