aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/Fabian Haukedal har den store glede av å presentere Hetlevikvegen 89.
Aktiv eiendomsmegling v/Fabian Haukedal har den store glede av å presentere Hetlevikvegen 89.

HETLEVIK Hetlevikvegen 89

Lys og romslig 3-roms leilighet med balkong i maritime omgivelser. Heis. Fast garasjeplass & båtplass. Bør oppleves!

 • kr 3 790 000
 • BRA-i 109 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 790 000
 • Omkostningerkr 109 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 899 190
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2009
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 2 752
 • Tomt5 134 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 790 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   109 190,- (Omkostninger totalt)   3 899 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning | Hetlevikvegen 89
Aktiv eiendomsmegling v/Fabian Haukedal har gleden av å presentere Hetlevikvegen 89. Dette er en stor og lys 3-roms leilighet med gjennomgående god standard, solrik balkong og luftig takhøyde. Leiligheten er tilknyttet fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg m/ heisadkomst, ekstern bod og båtplass. Alt i alt, en innholdsrik leilighet, hvor alt er tilrettelagt for en enkel hverdag. Må sees! Kort fortalt:
 • Spotter i nesten alle rom
 • To soverom
 • Balkong målt til 10,7 kvm
 • Balansert ventilasjonsanlegg
 • Ekstern bod på 5 kvm
 • Fast båtplass og garasjeplass
 • Heis
 • Nærhet til skoler og barnehager
 • Kort avstand til buss, dagligvarer m.m Boligen inneholder: Gang, bad/vaskerom, to soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen på visning!
 • Det er plass til garderobeskap, skohylle eller knagger til å henge opp yttertøy. For ekstra oppbevaring har leiligheten en ekstern bod på 5 kvm.

  Hetlevikvegen 89, Vestland

  • Tomt
   5134m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, biloppstillingsplasser, felles uteområdet og noe beplantning.

   Beliggenhet
   Boligen har en sentral beliggenhet på Hetlevik på Askøy. Fra boligen er det kort vei til barnehage og skole. Videre er det kort avstand til Kleppestø eller Askøy Senteret hvor man finner shoppingsenter, dagligvarebutikker, bensinstasjoner, fergekai og marina. Fra Kleppestø er det gode kollektivmuligheter med bussforbindelser til Sotra og Bergen Sentrum. Forøvrig havn for hurtigbåten som trafikkerer båtruten Askøy-Bergen

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater og teglsteinsforblending Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som pulttakskonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Etasjeskiller: Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate vegger og himling Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet på badet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det er avskalling/hakk i enkelte av gulvflisene på badet, kun estetisk betydning. Balkonger, verandaer og lignende Avvik: Rekkverket oppfyller ikke kravet til høyde etter gjeldende forskrifter, rekkverket ble målt til 0,98m. Dagens krav er på 1 meter. Rekkverket oppfyller kravet til høyde etter forskrifter som var gjeldende under oppføringstidspunktet. WC og innvendige vann- og avløpsrør Avvik: På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalteåpning hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning. Varmtvannsbereder Avvik: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling. Elektrisk anlegg og samsvarserklæring Avvik: Det er ikke opplyst om forrige tilsyn av anlegget. Det må utføres el.kontroll (av autorisert kontrollør) av hele anlegget. Det hefter en risiko for pålegg om utbedringer på elektriske anlegg etter utført utvidet kontroll. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 3.etg: 109 kvm BRA-i / 103 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i BRA-i: 3.etg: Gang(7,4m²), bad(9,2m²), vaskerom(4,5m²), soverom(14,1m²), soverom(7,1m²), kontor/bod(5,5m²), stue og kjøkken(56,3m²). I tillegg medfølger ekstern bod på ca. 5 kvm samt 1 stk fast parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg.

   Standard
   Innvendige overflater | Gulv: Entré, badet og vaskerommet har flislagte gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malt strie og malte flater. Tak: Malte flater. Entre | Velkommen inn! Vi møtes av en lys og innbydende entrè med spotter i himling. Entreen har en naturlig tilknytning til resten av boligen. Det er plass til garderobeskap, skohylle eller knagger til å henge opp yttertøy. For ekstra oppbevaring har leiligheten en ekstern bod på 5 kvm. Stue og kjøkken | Vi beveger oss videre inn til hjertet av boligen, nemlig stuen og kjøkkenet på hele 56,3 kvm. Stuen har en åpen kjøkkenløsning som gjør det enkelt å møblere. Det er god plass til både sofa- og spisegruppe. Leiligheten har store vindusflater og luftig takhøyde, noe som bidrar til et godt innemiljø. Lyst og luftig! Fra stuen er det utgang til en solrik balkong med flott utsikt over sjøen. Balkongen er målt til 10,7 kvm. Her er det plass til utemøbler og godt selskap. Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter og laminat benkeplate. Over benkeplaten er det benyttet kitchenboard, stål oppvaskkum og ventilator. Av integrerte hvitevarer er det keramisk platetopp, stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet har du en flott utsikt over sjøen og nærområdet. Soverom | Leiligheten har to soverom på 14,1 kvm og 7,1 kvm. Det er plass til seng, garderobe, nattbord eller annet ønskelig møblement. Soverommene er malt i en lys farge som kombineres med et vakkert parkettgulv (gjennomgående for boligen). Bad og vaskerom | Badet har mørke fliser på gulvet og lyse på veggene. Badet inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med profilerte fronter og dusjdører i klart glass. For ekstra komfort er badet utstyrt med spotter i himling og varmekabler i gulv. Vaskerommet er praktisk og har god plass til klesvask for hele familien. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask, varmtvannsbereder, fordelerskap til rørsystemet og sikringsskap. Tekniske opplysninger | - Sikringsskapet er montert på vaskerommet og inneholder automatsikringer. - Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør til vannforsyningsrør

   Innbo og løsøre
   Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Kjøper må selv tegne abonnement for TV og internett.

   Parkering
   Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.  Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 790 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   109 190,- (Omkostninger totalt)   3 899 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   Varmekabler i gangen, badet og stue/kjøkken, balansert ventilasjonsanlegg.

   Energiklasse
   G

   Info energiklasse
   Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
   22753

   Kommunale avgifter år
   2024

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, tilsynsgebyr avløp og feiing. Forfall medio april/juni/september/desember. Renovasjon blir fakturert via BIR. Minimumsgebyret/grunnprisen for en 140 liters beholder er 2 557,84 kr. For mer informasjon om renovasjon: https://bir.no/priser/

   Info om eiendomsskatt
   Det er ikke eiendomsskatt i Askøy kommune.

   Formuesverdi primær
   1129158

   Formuesverdi primær år
   2024

   Formuesverdi sekundær
   4516631

   Formuesverdi sekundær år
   2024

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 100 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2023. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold, avgift til båtforeningen og abonnement til tv og internett.

   Velforening
   Det betales ca. 800 kr i året til båtforeningen.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

   Sameiebrøk
   186/3737

   Felleskostnader pr. mnd
   2752

   Felleskostnader inkluderer
   Felles strøm og vedlikehold.

   Andel fellesformue
   27592

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Om sameiet
   Sameiet Hetlevikbryggjo består av 34 boligselskjoner og en næringsseksjon. Beliggenhet i Hetlevik på Askøy.

   Forkjøpsrett
   Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

   Styregodkjennelse
   Styret skal informeres om ny eier.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

   Sameiets forsikringsselskap
   If Skadeforsikring

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold er tillatt, men det er styret i boligselskapet som skal motta og behandle søknad fra en beboer som ønsker å holde dyr. Søknaden skal være skriftlig og sendes direkte til styreleder i boligselskapet.Søknadsskjema finnes på www.vestbo.no

   Eierskiftegebyr
   6835

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4627/12/145/23: 16.03.1987 - Dokumentnr: 3534 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:12 Bnr:1373
   Overført fra: Knr:4627 Gnr:12 Bnr:145
   Gjelder denne registerenheten med flere
   09.07.2007 - Dokumentnr: 554254 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:12 Bnr:180
   Med flere bestemmelser
   Overført fra: Knr:4627 Gnr:12 Bnr:145
   Gjelder denne registerenheten med flere
   06.11.2007 - Dokumentnr: 899702 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 23
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 186/3737
   05.03.2018 - Dokumentnr: 503738 - Reseksjonering Snr: 23
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 113/3737
   Deling av seksjon
   Sammenslåing av seksjoner
   Endring av tilleggsdel
   Endring av fellesareal


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for leilighetskompleks mer a, b og c. Ferdigattesten er datert 29.06.2010 og er utsendt av Askøy kommune. Det foreligger ferdigattest for installasjon av gasspeiser med tilhørende rørsystem, datert 12.08.2010 og utsendt av Askøy kommune.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Kommunal veg.

   Regulerings- og arealplanner
   Kommuneplan: 9001 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023 Arealformål: Boligbebyggelse Reguleringsplan: 166 Plannavn: Gnr. 12, bnr. 145 m.fl., Hetlevik Formål: Annet kombinert formål

   Adgang til utleie
   Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

   Legalpant
   De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 790 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   109 190,- (Omkostninger totalt)   3 899 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   109190

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

   Meglers vederlag
   Følgende er avtalt om meglers vederlag: Provisjon: 35 000,- Tilrettelegging: 14 990,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 19 900,- Oppgjørshonorar: 7 990,-

  Fabian Haukedal

  Megler

  Fabian Haukedal

  90 63 57 28

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev