aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til toppleiligheten på His terrasse
Velkommen til toppleiligheten på His terrasse

HIS Kirkeveien 194 H0901

His terrasse - Toppleilighet med flott utsikt, stor balkong, heis, garasjeplass, 3 soverom, 2 bad, flere boder m.m.

 • kr 7 250 000
 • BRA 128 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 7 250 000
 • Omkostningerkr 194 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 444 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2013
 • Soverom3
 • ArealP-rom 123 m²
 • Felleskostnaderkr 4 478
 • Tomt6 380.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 250 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 181 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,00))   194 292,- (Omkostninger totalt)   7 444 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
God planløsning
Leiligheten har en fantastisk beliggenhet! Toppleilighet, hjørne, med stor balkong, sen kveldssol, flott utsikt og ingen innsyn! Meget god planløsning med 3 soverom, 2 bad hvorav ett har inngang fra 2 sider, stor stue/kjøkken med store vindusflater som gir maksimal utsikt og lys. Utgang til balkong fra stue/kjøkken og ett av soverommene. Pen kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og øy. God plass til lagring med 2 innvendige boder i tillegg flere skyvedørs garderober og bod i 1. etasje. Garasjeplass med mulighet for kjøp av en ekstra plass om ønskelig. Eiendommen ligger i et attraktivt og sentralt område på Hisøy med butikk, turområder, busstopp og flotte turområder rett på utsiden av inngangsdøren! Velkommen til påmeldingsvisning onsdag 13.09 fra kl. 16.00!
Store vindusflater ivaretar den flotte utsikten og gir mye lys

Kirkeveien 194 H0901, Agder

 • Tomt
  6380.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har en fantastisk beliggenhet i øverste etasje, toppleilighet, ende/hjørne med meget gode solforhold! Maksimal utsikt og ingen innsyn! Stor balkong med utgang fra stue/kjøkken og soverom. Sen kveldssol på sommerstid. Heis opp til 9. etasje fra garasjeanlegg. Felles gang ved heis for kun 2 leiligheter. Sameiet forøvrig har en felles eiertomt som er pent opparbeidet med flere murer og beplantning i tillegg til asfaltert inngangsparti og gjesteparkering. Det er et felles uteareal bak blokkene som er perfekte for sosiale sammenkomster og brukes aktivt av beboerne. Her er det fine naturområder som er opparbeidet med lekemuligheter for barn samt benker for de voksne. Det er i tillegg flere benker nær inngangspartiet hvor man kan slå av en prat med naboen om ønskelig.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt område på Hisøy. God offentlig kommunikasjon med jevnlig bussforbindelse til både Kolbjørnsvik, Arendal, Grimstad og Kristansand fra busstopp rett på nedsiden av leiligheten. Her ligger også dagligvarebutikk med langåpent. His bydelssenter planlegger også på sikt flere butikker i området. Flotte turområder i nærområdet med stor variasjon av skogsløyper, svaberg og sandstrender. Gangavstand til både Arendal internasjonale skole samt Hisøy barne- og ungdomsskole. Her der det kunstgressbane, ball binge, idrettshall og et aktivt skole- og fritidsmiljø. Flere barnehager i nærområdet. Hisøy har også eget Legesenter og lokal pub i Kolbjørnsvik. Her går det også ferge til og fra Arendal sentrum flere ganger i timen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart.

  Bebyggelse
  Leilighetsbygg oppført i betong i 2012/2013. Bygget ble tatt i bruk i 2013. Heis og bod i fellesareal.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort avstand til flere barnehager samt Hisøy barne- og ungdomsskole.

  Offentlig kommunikasjon
  God offentlig kommunikasjon med jevnlig bussforbindelse til både Kolbjørnsvik, Arendal, Grimstad og Kristiansand fra busstopp rett på nedsiden av leiligheten.

  Byggemåte
  Det henvises til vedlagte tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Lekkasje i tak før vi overtok. Sopp i vegg på soverom. Gipsvegg og isolasjon byttet ut på soverom i 2021. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja, Eier Easee ladeboks koblet til sameiets infrastruktur. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært, beskrivelse: Se kommentar ovenfor. Arbeid utført av Polygon. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja, Det bygges blokker sør for eiendommen, og det er en vedtatt reguleringsplan vest for eiendommen (boliger/forretningsbygg). Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? På årsmøtet i 2023 ble det opplyst at det sansynligvis må skiftes en varmeveksler i sameiet, anslått pris ca 1 mill. Styret vurderer også solceller.

  Innhold
  Innvendig adkomst fra garasjeanlegg via felles inngangsparti til heis. Heis opp til 9. etasje. Felles gang ved heis for kun 2 leiligheter. Alt på en flate: Entre med 2 stk. skyvedørsgarderober, bod, stue/kjøkken i åpen løsning med dør ut til stor balkong, kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Her er også 2 kjøleskap med integrert frys. Benkeplate i stein, plate på øy i massivt kirsebær. Kjøkkenøy med sitteplass gir mulighet for et hyggelig selskap til dem som lager mat i tillegg til stor plass til spisestue. Fra del av stue går det dør inn til gang med kott i vegg, 3 soverom hvorav 2 stk. har skyvedørsgarderobe og ett av rommene har utgang til overbygd balkong, 2 flislagte bad hvorav ett har gjennomgang ut til entre/inngang. Begge bad har vegghengte toalett, dusj på vegg med innfellbare dører samt servant i innredning og speil. Det ene badet har praktisk skyvedør med speil mot område for vaskemaskin og vaskekum. Romslig bod i 1. etasje. Garasje med elbil-lader.

  Standard
  En lys og tiltalende toppleilighet med god standard og meget god planløsning! 2 flislagte bad hvorav ett har gjennomgang ut til entre/inngang. Begge bad har vegghengte toalett, dusj på vegg med innfellbare dører samt servant i innredning og speil. Det ene badet har praktisk skyvedør med speil mot område for vaskemaskin og vaskekum. Romslig stue/kjøkken med store vindusflater og meget god takhøyde, fin kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og god benkplass. Her er også 2 kjøleskap med integrert frys. Benkeplate i stein, plate på øy i massivt kirsebær. Kjøkkenøy med sitteplass gir mulighet for et hyggelig selskap til dem som lager mat i tillegg til stor plass til spisestue. 3 soverom hvorav 2 har skyvedørsgarderobe. Ett av soverommene har også utgang til overbygd balkong. Romslig entre/inngangsparti med 2 stk. skyvedørsgarderober i tillegg til separat bod. Kott i vegg ved soveroms gang. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Det er ingen TG 2 eller TG 3 i denne rapporten. Det henvises også til selgers egenerklæringsskjema.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett Altibox.

  Parkering
  Garasjeplass med el-bil lader. Mulighet for kjøp av en ekstra garasjeplass til kr. 250.000,- om ønskelig.

  Radonmåling
  Ikke foretatt.

  Diverse
  Heis og port telefon i bygget Balansert ventilasjon

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 250 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 181 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,00))   194 292,- (Omkostninger totalt)   7 444 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  18276

  Info kommunale avgifter
  Kommunale eiendomsgebyrer for 2023: Kr. 18.276,-. Dette inkluderer eiendomsskatt på kr. 13.685,-. Renovasjon betales i fellesutgifter.

  Formuesverdi primær
  956402

  Formuesverdi sekundær
  3443047

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig: kr 956 402 Som sekundærbolig: kr 3 443 047

  Sameiebrøk
  135/4890

  Felleskostnader pr. mnd
  4478

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgiftene inkluderer felles forsikring av bygget, forretningsførerhonorar til ABBL, renovasjon, vaktmestertjenester, strøm i fellesarealer, TV og internett samt à konto varmtvann kr. 200,- pr. mnd. Det foreligger referat fra siste sameiemøte med forslag om endringer. Be om kopi.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ingen fellesgjeld.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Ingen fellesgjeld

  Sameiets forsikringsselskap
  If

  Vedtekter/husordensregler
  Se vedlagte vedtekter og husordensregler.

  Dyrehold
  Det må ikke holdes kjæledyr til sjenanse for andre beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/305/1114/49: 23.03.2012 - Dokumentnr: 239240 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:255
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:1114
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.03.2012 - Dokumentnr: 239289 - Best. om adkomstrett Bestemmelse om parkering
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:1114
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.03.2017 - Dokumentnr: 203727 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:108
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.04.2012 - Dokumentnr: 270422 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 49
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 135/4890
  15.10.2018 - Dokumentnr: 1410201 - Reseksjonering Snr: 49
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 135/4890
  Vederlag: NOK 0
  Omsetningstype: Uoppgitt
  Endring av tilleggsdel
  Endring av fellesareal
  Endring av tegninger
  07.03.2017 - Dokumentnr: 203727 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:108


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 13.10.2013.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Privat stikkvei fra Kirkeveien og frem til eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019-2029. Formål: Bebyggelse og anlegg, boligbebyggelse. Kommunedelplan: His bydelssenter. Reguleringsplan: Solåsen, His vedtatt 27.11.2003.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  7 250 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 181 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,00))   194 292,- (Omkostninger totalt)   7 444 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  194292

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt 1,4 % salgsprovisjon. I tillegg kommer kr. 41.440,- til dekning av tilrettelegging, grunnpakke markedsføring, digital markedsføring, innhenting av opplysninger, sikringsobligasjon samt grunnboksutskrift. Dersom eiendommen ikke blir solgt, så skal selger betale kr. 25.000,- pluss utlegg.

Gina Jørgensen

Megler

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev