aktiv-eiendomsmegling
Vestvendt endeleilighet med stor markterrasse og fin utsikt.
Vestvendt endeleilighet med stor markterrasse og fin utsikt.

HIS Vesterveien 144A

His Brygge - 3-roms Endeleilighet med unik, stor uteplass mot vest - Utsikt

 • kr 5 590 000
 • BRA-i 79 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 590 000
 • Omkostningerkr 139 750
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 729 750
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 3 094
 • Tomt6 419 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,00))   154 292,- (Omkostninger totalt)   5 744 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til His Brygge - En enklere hverdag i ny, lettstelt leilighet. Endeleilighet mot vest med ekstra stor terrasse samt opparbeidet privat uteareal på tilsammen 55 m2. Fra terrasse og leilighet er det nydelig utsikt mot vest og sen kveldssol. His Brygge er man nærme naturen og samtidig som alt av funksjoner finnes i rimelig nærhet. Leiligheten er helt nyoppført og har ikke vært bebodd. - Stor vestvendt markterrasse (ca. 55 m2) - 2 romslige soverom. - Gjennomgående god standard med vannbåren varme, parkettgulv og fliser. - Påkostet kjøkken fra Strai. - Lukket garasjeanlegg med egen parkeringsplass på samme etasjenivå. - Ekstra stor sportsbod (ca. 14 m2) - Heis. - Utstrakt bruk av downlights. - Sameie med lave felleskostnader og fine utearealer til felles benyttelse.
Stue med åpen kjøkkenløsning.

Vesterveien 144A, Agder

 • Tomt
  6419m²

  Beskrivelse av tomt
  Leilighet med privat terrasse og tilhørende hage på tilsammen over 55 m2. Selve treplattingen er på ca. 26 m2, er vestvendt og usjenert med en nydelig utsikt utover Hølen og områdene rundt. Det er meget gode solforhold og sen kveldssol på terrassen. Utover treplattingen er det opparbeidet hage med plen og hekk i grensen. Sameiets fellesareal er opparbeidet med flotte fellesareal med innkjørsel, gjesteparkering, bed og beplantning, hellelagte adkomstveier og fellesfunksjoner med nedgravd renovasjonsanlegg og felles sykkelbod. Leilighetene har felles, lukket garasjeanlegg med direkte adkomst til leiligheter via heis og trappegang. Forøvrig lekeplass mot nord, noe naturtomt og felles oppholdsareal ned mot Hisebukt med bl.a. Bocciabane, plenareal og beplantning. Noe tomtearbeider gjenstår og vil bli fullført til våren.

  Beliggenhet
  Nyoppført leilighetsbygg med sentral og idyllisk plassering på Hisøy. Leiligheten ligger innerst i Hisebukten med Hølen og Kokkeplassen som nærmeste nabo. Leiligheten ligger lengst mot vest i bygget og har en stor markterrasse på vel 55 m2 med meget begrenset innsyn og sen kveldssol. Fra leilighetens stue og kjøkken samt soverommene og ikke minst den tilhørende terrasse har man uhindret utsikt mot vest. Leiligheten har en meget praktisk plassering i bygget, med adkomst direkte fra garasjeanlegget og parkeringen som ligger nærmest hovedinngang. Det er forøvrig heis til alle etasjer. Fra Hølen har man videre forbindelse med Nidelva, byfjorden og havet og Arendal sentrum ligger kun en kort båttur unna. Det er mulighet for leie av båtplasser like i nærheten og vil også senere bli tilrettelagt for kjøp av egen båtplass i fremtidig bryggeanlegg. På His er det flere dagligvareforretninger og planlagt bydelssentrum med ytterligere utviklingsplaner. Det er flere skoler, barnehager og flotte tur- og friområder en kort spasertur unna. Kun få meter unna er det bussforbindelse med hyppige avganger både mot Arendal og Grimstad. Naboeiendommen mot nord, som også er under utvikling, har bl.a. en idyllisk badestrand som også vil bli tilgjengeliggjort for beboerne på His Brygge. Så på His Brygge er alt tilrettelagt for en lettvint hverdag i ny bolig med alt av fasiliteter innen rekkevidde.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Leilighetsbebyggelse i blokk bestående av 2 bygningskropper forbundet med bakenforliggende lukket garasjeanlegg.

  Barnehage/skole/fritid
  Hisøy barne- og ungdomsskole. Arendal Internasjonale skole ligger også like ved. Det er flere barnehager i området.

  Byggemåte
  Nyoppført leilighetsbygg ferdigstilt desember 2023, oppført i.h.t. dagens forskriftskrav med bærende konstruksjoner, etasje- og leilighetsskillevegger i betong. Fasader i bindingsverkvegger i tre med utvendig platekledning. Tak har papp- eller folietekking. Balkong i betong med terrassedekke og avløp. Balkong har glassrekkverk. Vinduer med isolerglass som trevinduer med aluminiumsbeslag. Leveransen er iht. byggteknisk forskrift (TEK17) med tilhørende veiledning (VTEK17) og NS 3420 normal utførelse klasse D. Boligene tilfredsstiller NS 8175:2012, lydklasse C.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og / eller kjennskap til denne og dermed ikke utfylt egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Entrè/vindfang, bod/teknisk rom, bad/vaskerom, 2 soverom. Stue med kjøkkenløsning og utgang stor markterrasse (ca. 55m2). Ekstra stor innvendig bod i garasjen. Garasjeplass.

  Standard
  Helt nyoppført eierleilighet med generelt god standard. Leiligheten har ikke vært bebodd og har påkostninger utover vanlig standard. Innvendige gulv har gjennomgående 1-stavs eikeparkett og har vannbåren gulvvarme i entrè/gang og stue. Vegger er pusset og malt, gjennomgående med lyse og nøytrale farger. Innvendige tak er pusset og malt og det er downlights med dimmere i stue/kjøkken og på bad. Kjøkkenet har innholdsrik og praktisk innredning i hvit, glatt utførelse i oppgradert omfang fra Strai. Det er integrerte hvitevarer som inkluderer komfyr med Bora løsning, induksjonstopp, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Badet er fliselagt til tak med vegghengt toalett, dusjhjørne med mosaikk og glassvegger samt innredning i hvit utførelse og høyskap med plass for vaskemaskin og tørketrommel. Det er dobbel, ekstra bred servantinnredning på bad med overspeil. Innvendig bod med balansert ventilasjonsanlegg. Tilrettelagt for solskjerming på vinduer. Sprinkelanlegg er oppgradert med skjult løsning. Påkostet kjøkken med tilvalg og Bora løsning. Utvidet elektropakke med downlights. Terrassen og uteareal er utvidet samt montert utekran.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tilkoblet tv/internett med fiber fra Telia. Kostnader er inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Det etableres innvendig parkeringsanlegg for sameiet i 3. etg. Leiligheten har 1 stk. tilhørende garasjeplass i lukket anlegg. Fra garasjeanlegget er det direkte inngang til leilighetens etasje og denne leiligheten ligger nærmest hovedinngang. Det tilrettelegges for tilvalg av el-billader (etablering og abonnementsløsning) fra Ohmia Charging. Garasjeplass i lukket garasjeanlegg.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tegninger. Entreprenøren (His Brygge AS) har stilt selgergaranti i forbindelse med salget, tilsvarende kr. 257.000,- for denne boligensom gjelder i 5 år fra 07.12.2023. Garantien følger boligen og er ment å dekke opp for utbyggers mangelsansvar dersom entreprenøren ikke oppfyller sine kontraktsforpliktelser eller det avdekkes andre mangler som ikke utbedres i garantitiden. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,00))   154 292,- (Omkostninger totalt)   5 744 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme i gang og stue/kjøkken. Varmekabler på bad. Forøvrig eventuell elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Ikke angitt. Leiligheten har ikke vært bebodd. Energiøkomisk oppvarming med vannbåren varme fra felles energibrønn som hovedoppvarmingskilde.

  Energiklasse
  A

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse og er p.t. ikke fastsatt.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  79/3384

  Felleskostnader pr. mnd
  3094

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader drift (kommunale avgifter, renovasjon, forsikring, driftskostnader og vedlikehold): kr. 2.065,- Tv/internett: kr. 529,- Varmtvann akonto: 100,- Varme (vannbåren) akonto: 400,-

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ingen fellesgjeld.

  Forkjøpsrett
  Det er ingen forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets budsjett og stiftelsesdokumenter. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Husdyr er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/305/270/6: 01.07.1954 - Dokumentnr: 1651 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:108
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.12.1959 - Dokumentnr: 3619 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.12.1959 - Dokumentnr: 3619 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om forkjøpsrett
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.02.1961 - Dokumentnr: 450 - Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.02.1964 - Dokumentnr: 632 - Rettsbok Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.10.1993 - Dokumentnr: 8158 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:962
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.08.1994 - Dokumentnr: 5719 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:108
  Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:455
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.04.2006 - Dokumentnr: 202264 - Best. om adkomstrett Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.12.2021 - Dokumentnr: 1589716 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.12.2021 - Dokumentnr: 1589737 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:270
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.11.2023 - Dokumentnr: 1239809 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: De Presno & Partnere AS
  Org.nr: 991 843 566
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.11.2023 - Dokumentnr: 1289090 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:975
  Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:305 Bnr:1066
  Bestemmelse om felles lekeplass
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2023 - Dokumentnr: 882469 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 79/3384


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 22.11.2023.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert boligområde. Plan for His Brygge vedtatt i kraft 26.10.2017. Formål: Boligbebyggelse. Kombinert bebyggelse og anleggsformål. Faresone ras, skred og flomfare i.h.t. gjeldende kommuneplan. Utbyggingsplan og reguleringsplan for tomten mot nord (Vesterveien 138). Mer informasjon ved henvendelse megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 07.12.2023. Entreprenøren (His Brygge AS) har stilt selgergaranti i forbindelse med salget, tilsvarende kr. 257.000,- for denne boligensom gjelder i 5 år fra 07.12.2023. Garantien følger boligen og er ment å dekke opp for utbyggers mangelsansvar dersom entreprenøren ikke oppfyller sine kontraktsforpliktelser eller det avdekkes andre mangler som ikke utbedres i garantitiden.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,00))   154 292,- (Omkostninger totalt)   5 744 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  139750

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Meglerprovisjon: kr. 45.000,- Tilrettelegging: kr. 11.900,- Grunnpakke: 14.250,- Garantipremie: kr. 3.800,- Digital annonsering: kr. 10.900,- Oppgjør: kr. 4.250,-

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev