aktiv-eiendomsmegling
Other ext Drone

Hitra Signalbygget

Unikt prosjekt i sjøkanten - 3 lekre leiligheter med garasje, topp solforhold og panoramautsikt mot sjøen. Nær sentrum

 • 0
 • PRISANTYDNING0
 • OMKOSTNINGER-
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Signalbygget, Trøndelag

 • Fillvågveien 29 er et helt unikt prosjekt med tre lekre leiligheter, også kalt Signalbygget. Signalbygget vil få en fantastisk beliggenhet helt ute på pynten av Brøggholmen, bare én meter fra sjøkanten og få minutters gange til sentrum. Den spesielle beliggenheten byr på gode solforhold og flott, vidstrakt utsikt over sjøen.

  Det blir én leilighet i hver etasje, hvor toppleiligheten går over to plan. Hver leilighet får garasjeplass, sportsbod og fantastiske uteplasser hvor sol og utsikt kan nytes til det fulle. Leiligheten i første etasje får egen inngang på bakkeplan, mens de to øvrige leilighetene får adkomst via felles utvendig trapp. Alle leilighetene får et delikat bad med gulvvarme, to romslige soverom og bod, samt stue og kjøkken i åpen løsning - et nydelig allrom med store glassfasader som ivaretar utsikten og utgang til solrik uteplass. I leiligheten i andre etasje vil det bli mulighet for et soverom ekstra. Leiligheten i tredje etasje vil få et ekstra plan med ytterligere ett soverom, bad og ikke minst en fantastisk loftstue med stort glasskarnapp, åpent til stuen nede og utgang til takterrasse.

  Byggingen antas å starte så snart det foreligger signerte kontrakter på hver av leilighetene. Fra signert kontrakt regnes byggetiden å bli på ca. 15 måneder, så her kan du være med å planlegge drømmeboligen. Boligene bygges etter TEK17 med smakfull innredning og moderne løsninger. Det leveres bl.a. eikeparkett eller Pergo av god kvalitet, stilfullt kjøkken fra Drømmekjøkkenet eller lignende, integrerte hvitevarer og balansert ventilasjon for å nevne noe.

  Planløsning/innhold:

  Leilighet 1:
  1. etasje: Entré, gang, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og bod.

  Leilighet 2:
  2. etasje: Entré, gang, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken, 2 (3) soverom og bod.

  Leilighet 3:
  3. etasje: Entré, gang, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og bod.
  4. etasje: Loftstue, bad/wc og soverom.

  Entré:
  Leiligheten i første etasje vil få egen inngang på bakkeplan, rett ved siden av garasjerekken. Leilighetene i andre og tredje etasje vil få adkomst via utvendig, felles trapp som går helt opp til fjerde etasje. Entreen får tidsriktige gulvfliser med behagelig gulvvarme og slette vegger malt i en valgfri
  farge. Det blir avsatt plass til garderobe. Alt av listverk og foringer leveres ferdigmalt i hvit utførelse og innerdører leveres som formpresset.

  Kjøkken:
  Hver av leilighetene får lyse, moderne kjøkken, hvor man ved tilvalg kan skape sitt eget drømmekjøkken. Standardlevering er kjøkkeninnredning av type Drømmekjøkkenet eller tilsvarende kvalitet, med peppergrå fronter, laminatbenkeplate og nedfelt, sort oppvaskkum.
  Skuffer og skap får hengsler med demping og det blir avtrekk fra ventilator. Alle hvitevarer blir integrert, bestående av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

  Stue:
  Med fantastisk utsikt mot sjøen - uten innsyn fra naboer eller forbipasserende, god plass til sofaløsning og eget ildsted vil stuen bli et nydelig oppholdsrom man virkelig kan drømme seg bort i. Stuen får også flytende overgang til kjøkkenet, som tilsammen blir et fantastisk allrom
  på 29 kvm i første etasje og 45 kvm i øvrige leiligheter. Toppleiligheten vil også få en fantastisk loftstue med adkomst via vindeltrapp fra stuen.

  Bad/wc/vaskerom:
  Leilighetene i første og andre etasje får ett bad hver, mens toppleiligheten får to bad, ett i hver etasje.

  Soverom og garderobe:
  Alle leilighetene får romslige soverom som lett kan møbleres med senger, garderobeløsning og annet ønsket soveromsmøblement. Leiligheten i første etasje får to soverom. Leiligheten i andre etasje får også to soverom, i tillegg er det mulighet for et tredje. Toppleiligheten kan
  skilte med tre soverom; to i tredje etasje og ett i fjerde etasje.

  Boder:
  Hver av leilighetene får også en innvendig bod og en sportsbod i felles rekke i første etasje.

  Kort fortalt:

  - Unikt prosjekt med tre leiligheter
  - Nydelig beliggenhet i sjøkanten
  - Sentralt, få min gange fra sentrum
  - Én moderne leilighet i hver etasje
  - Lekker toppleilighet over to etasjer
  - Parkering i garasje i fellesanlegg
  - Fantastisk utsikt utover sjøen
  - Flotte uteplasser og gode solforhold
  - Flislagt entré med gulvvarme
  - Lyst og moderne kjøkken
  - Samtlige hvitevarer er integrert
  - Stue med sjøutsikt
  - Toppleilighet får også loftstue
  - Delikate bad, to i toppleiligheten
  - To eller tre soverom med garderobe
  - Innvendig bod og sportsbod
  - Balansert ventilasjonsanlegg
 • Prosjektet forventes igangsatt når alle de 3 leilighetene med garasjer er solgt. Antatt byggetid er ca. 15 mnd.
 • Fantastisk beliggenhet i sjøkanten på Brøggholmen i Fillan med flott utsikt utover fjorden.

  Eiendommen, også kalt Signalbygget, er det siste i et unikt leilighetsprosjekt og vil ligge helt ute på pynten av Brøggholmen, kun 750 meter fra Fillan sentrum på Hitra. Beliggenheten er misunnelsesverdig, med bølgeskvulp bare én meter fra husveggen, nydelig sjøutsikt og herlige solforhold. Innerst i vika er det småbåthavn og kun en rusletur unna ligger Eaholmen nærmiljøanlegg med fine bade- og grillmuligheter. Eidsvatnet er en populær badeplass som ligger ca. 4 min unna med bil. Hitra idrettspark og Hitrahallen ligger også i nærheten. Det er ellers kort vei til
  basseng, bowling og museum. I nærmiljøet er det flotte turområder, både ved sjøen og langs land i vakker natur. Hitra er en av Norges største øyer, og byr på variert flora og fauna. Langs kysten har du lange strekk med nakne lyngheier, og på indre deler har du skogsområder med et rikt fugleliv og mye storvilt. Øya og havet rundt er et eldorado for den tur- og opplevelseslystne, sommer som vinter. Her kan du legge ut på et historisk seilas med Nattseilerne eller dra på havørnsafari og oppleve havets flyvende konge på nært hold. Både båtene og området har mye spennende historie. Ulvøystien er en godt merket rundtur helt ut mot Frohavet, og fra starpunktet følger man stien opp til det høyeste punket. Utsikten er fantastisk, som den er på hele rundturen. Det kort vei til Hopsjø brygge som byr på Traktørstedet Landstrykeren, et spisested med gammel og ekte historie i veggene. Her satses det på kortreiste råvarer for å gjenskape tradisjonelle, lokale retter. På brygga finner du også Krambua museum og butikk - en tidsreise 100 år tilbake, hvor du fremdeles får kjøpt drops i løsvekt, postkort, skjermluer osv.
  På Hopsjøen brygge arrangeres festivalen Hopsjødagene hvert år i uke 29. Festivalen er omtalt som selve fasiten på norske kystfestivaler, og kan skilte med bl.a. morsomme konkurranser, sjørøvertokt, marked, teater, show, kirkekonsert og livemusikk. På gården DalPro kan du møte hjorten som har lært at når det ringes i bjella venter det mat. Hjorten kommer travende bortover jordet til alle de spente gjestene som står med mat i hånden.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Extra og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fillan sentrum et variert utvalg. Her finner man både HitraTorget og Hjorten kjøpesenter. Sistnevnte har apotek, kafeer og vinmonopol. Kollektivtilbudet på Fillan består av buss. Nærmeste holdeplass er Kystmuseet som ligger ca. 800 meter fra boligen. Her kan du også ta buss til Kystekspressen (båt), Trondheim og
  Kristiansund. Med bil tar det ca. 28 min til Sistranda, 1 t og 35 min til Orkanger, samt ca. 2 t og 12 min til Trondheim.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Fillan barne- og ungdomsskole. Guri Kunna Videregående skole ligger også her, og Fillan barnehage ligger ved Fillan skole.
 • Adkomst via Kjerkbakkan ned mot gammel-Fillan.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 03.11.2009. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomt på ca. 230 kvm som skal eies av sameiet. Tomten er under fradeling.
  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Det medfølger 1 garasje til hver leilighet.
 • Leilighetene har 1 innvendig bod i leiligheten.
  I tillegg medfølger det 1 utvendig bod i 1.etasje til hver leilighet.
 • Se vedlagt leveransebeskrivelse.
 • 1 stk. uttak for TV- og radio med signal i vegg. Det må påregnes abonnementsavgifter som dekker evt. fiber, parabolanlegg / riks-TV, internettilgang, telefonabonnement etc.
 • Det vil bli montert balansert ventilasjon i hver leilighet. Separat avtrekk fra kjøkken.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

  Det er skissert mulighet for heis i bygget, men dette er ikke standard. Hvis en eller flere interessenter ønsker heis kan dette bestilles som endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Prisantydning leilighet nummer 1 - 1 etg: kr 5 640 000,- + omk.
  Prisantydning leilighet nummer 2 - 2 etg: kr 6 670 000,- + omk.
  Prisantydning leilighet nummer 3 - 3.etg: kr 11 920 000,- + omk.

  Ovennevnte priser er prisantydning per leilighet (det er ikke faste priser). Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk via "Trygg Budgivning". Konferer megler ved spørsmål.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. 900.000,- NOK pr kvm BRA for boligen. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. 2.465,- pr. kvm. BRA for boligen. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Gebyr for pantattest kr. 172,-
  Stiftelsesomkostninger/startkapital til sameiet kr. 15 000,-.

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. 2.000,- pr. mnd.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor. Kommunale avgifter etter gjeldende satser må påregnes fra overtagelse.
 • Eiendomsskatt faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor, dette må påregnes fra overtagelse.

  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Sameiet velger selv forretningsfører når sameiet er stiftet.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Det er ikke fastsatt regler for dyrehold i sameiet.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at leiligheten leies ut.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m. Sameiet har panterett i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Eiendommen er under fradeling fra gnr. 91 bnr. 34.
  Eiendommen vil bli seksjonert før overtakelse.Seksjonering kan også skje etter overtakelse.
 • Leiligheten vil være tilknyttet privat vei, offentlig vann og privat avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Eiendommen er regulert til bolig.
  Reguleringsbestemmelser for "Brøggholmen Fillan" & "Fillan Sentrum" følger som vedlegg til salgsoppgaven.
  Kommunens arealdel 2016-2028 kan fås oversendt ved henvendelse til megler.

  Eiendommen ligger innenfor 100-metersbeltet kyst.
  Områdeanalyse fra Norkart viser treff på 12 berørte datasett:

  - 100-meter belte kyst
  - FKB Tiltak
  - FKB-AR5
  - Løsmasser
  - Marin grense
  - Mulighet for marin leire
  - Nettanlegg
  - Radon
  - Tettsteder 2020
  - Vannforekomster
  - Vernskog
  - Veg senterlinje

  Analysen følger som vedlegg til salgsoppgaven.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon på eiendommen.
  Det er ikke odel på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Det tas forbehold om åpning av byggelån.
  Igangsettelse av prosjektet forutsetter 100 % forhåndssalg.
  Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Dersom selger gjør forbeholdene gjeldende, bortfaller kjøpekontrakten som er inngått mellom partene. Beløp som kjøper har innbetalt med tillegg av eventuelt opptjente renter utbetales til kjøper. Selger står fritt til på et hvilket som helst tidspunkt velge å frafalle forbeholdene selv om forutsetningene/ forbeholdene ikke er oppfylt.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 20.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Det er avtalt provisjon på 0,9 inkl. mva. pr. enhet for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal betale kr. 4 375,- pr. enhet til oppgjørsavdelingen.
  Meglerforetaket har krav på å få dekket alle utlegg iht. oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg og utført arbeid begrenset oppad til kr. 40.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Kama Eiendom AS Kaasbøll
Irene Thorsø

Megler

Irene Thorsø

93 44 76 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev