aktiv-eiendomsmegling
Vikatoppveien 14 er et pent og familievennlig rekkehus over to etasjer, med moderne standard fra 2011.

Hitra Vikatoppveien 14

NY PRIS! Pent enderekkehus med garasje, terrasse og god standard. Rolig, populær og sentral beliggenhet

 • 3 190 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 190 000
 • OMKOSTNINGER91 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 281 892
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 011
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 80 m²
 • FELLESKOST./MND1 730
 • TOMT675 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 3 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-))
  --------------------------------------------------------
  91 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 281 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Rekkehus på 2 plan hvor du har Stue, kjøkken, bad, soverom og entrè i 1. etg og 2 soverom, wc og gang i 2. etg.
Rekkehuset har en pen og innbydende stue med parkett på gulvet.

Vikatoppveien 14, Trøndelag

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.Entré
  Rekkehuset har et overbygget inngangsparti på den ene terrassen. Entreen er innbydende med grå gulvfliser og hvitmalte vegger. Langs den ene veggen har entreen en stor og plassbygget skyvedørsgarderobe med dels speilfronter. Om ønskelig er det rom for ytterligere garderobeløsninger.

  Stue
  Stuen er meget pen med store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys, samtidig som de ivaretar den flotte utsikten. En tofløyet glassdør fører ut til den solrike terrassen, og dagslyset suppleres ypperlig av downlights rundt store deler av himlingen.
  På gulvet er det parkett, mens veggene er kledd med panelplater malt i hvitt og en mørk blåtone. Det er åpen kjøkkenløsning i rommet - sosialt og arealeffektivt. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredningen er tidløs med hvite, profilerte fronter, laminatbenkeplate og dobbel oppvaskkum i rustfritt stål. Ut mot stuen har kjøkkenet en smart barløsning med rom for flere sitteplasser, perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes.
  Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet. Over benken er det belysning og hvite mosaikkfliser, og over kokesonen er det installert en ventilator. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys.

  Bad/wc/vaskerom
  Av våtrom har boligen et bad i første etasje og et wc-rom i andre etasje. Badet er delikat med grå gulvfliser og hvite, flismønstrede våtromsplater på veggene. Det er gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Badet har toalett og et dusjhjørne med skyvedører i herdet glass. Den øvrige innredningen består av servant med hvite underskap, et høyskap, to veggskap og et speil med belysning. Wc-rommet er utstyrt med gulvfliser, toalett og servant.

  Soverom og garderobe
  Rekkehuset har tre pene soverom - ett i første etasje og to i andre etasje. Soverommet nede ligger like ved badet, mens rommene oppe har enkel tilgang til wc-rommet. Alle soverommene er smakfullt innredet med parkettgulv og hvitmalte panelplater på veggene. På den ene soverommet oppe våkner man til nydelig utsikt over naturen, og det er dør ut til en luftebalkong.
  Tilliggende det andre rommet i etasjen finner man en hendig bod. Hovedsoverommet nede har god plass til dobbeltseng og garderobeløsninger. Entreen er innredet med en stor skyvedørsgarderobe, og ekstra lagringsplass finnes i en utebod ved inngangen.

  Oppvarming - Teknisk
  Rekkehuset oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet. Det er et balansert ventilasjonsanlegg i boligen. En ca. 120 liters varmtvannsbereder er plassert i et rom med sluk, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  - Utvendig - Utvendig boddør
  Det er påvist andre avvik:
  Det registreres skade på dørblad

  - Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad
  Det er påvist andre avvik:
  Det registreres at det ikke er brukt bunnprofiler på
  veggplater. Det gjøre oppmerksom på at dette fører til
  noe mer fuktbelastning på plater i dusjsone

  - Våtrom > Overflater Gulv - Bad
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav
  i forskrift på byggetidspunktet.
  Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til
  gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre
  enn 25 mm.

  - Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad
  Det er påvist andre avvik:
  Det ble foretatt inspeksjon av sluk og det er ikke synlig
  membran/slukmansjett. Det foreligger ikke
  dokumentasjon. Ifølge NS 3600 gir dette TG 2. Det er
  imidlertid ikke registrert indikasjoner på negative
  forhold/fukt.

  - Våtrom - Sanitærutstyr og innredning - Bad
  Det er påvist andre avvik:
  Trinser for dører på dusjvegg fungerer dårlig og bør
  enten justeres om mulig eller skiftes
  Kostnadsestimat : Under 10 000

  - Våtrom - Ventilasjon - Bad
  Det er påvist andre avvik:
  Det registreres ulyd i ventilasjonsaggregat
  Kostnadsestimat : Under 10 000

  - Spesialrom - Overflater og konstruksjon - Wc
  Det er påvist andre avvik:
  Det registreres svelleskade på veggplate bak servant.

  - Tekniske installasjoner - Ventilasjon
  Det er påvist andre avvik:
  Det registreres ulyd i ventilasjonsaggregat og det
  opplyses at anlegget ikke fungerer helt som det skal.
  Kostnadsestimat : Under 10 000

  - Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg
  Elektrisk anlegg fra byggeår.
  Kostnadsestimat : Under 10 000
 • Rekkehuset ligger i et rolig, sentralt og populært boligområde på Fillan i Hitra kommune. Hitra idrettspark og Hitrahallen ligger like i nærheten. Det er ellers kort vei til basseng, bowling og museum. Boligen har et fantastisk turområde like ved, med blant annet tursti til Blåskoghytta. Eidsvatnet er en populær badeplass som ligger ca. 5 min unna med bil.

  Eaholmen nærmiljøanlegg ligger heller ikke langt unna, og byr på fine bade- og grillmuligheter. Hitra er en av Norges største øyer, og byr på variert flora og fauna. Langs kysten har du lange strekk med nakne lyngheier, og på indre deler har du skogsområder med et rikt fugleliv og mye storvilt. Øya og havet rundt er et eldorado for den tur- og opplevelseslystne, sommer som vinter.

  Her kan du legge ut på et historisk seilas med Nattseilerne eller dra på havørnsafari og oppleve havets flyvende konge på nært hold. Både båtene og området har mye spennende historie. Ulvøystien er en godt merket rundtur helt ut mot Frohavet, og fra startpunktet følger man stien opp til det høyeste punket. Utsikten er fantastisk, som den er på hele rundturen.

  Det kort vei til Hopsjø brygge som byr på Traktørstedet Landstrykeren, et spisested med gammel og ekte historie i veggene. Her satses det på kortreiste råvarer for å gjenskape tradisjonelle, lokale retter. På brygga finner du også Krambua museum og butikk - en tidsreise 100 år tilbake, hvor du fremdeles får kjøpt drops i løsvekt, postkort, skjermluer osv.

  På Hopsjøen brygge arrangeres festivalen Hopsjødagene hvert år i uke 29. Festivalen er omtalt som selve fasiten på norske kystfestivaler, og kan skilte med bl.a. morsomme konkurranser, sjørøvertokt, marked, teater, show, kirkekonsert og livemusikk. På gården DalPro kan du møte hjorten som har lært at når det ringes i bjella venter det mat. Hjorten kommer travende bortover jordet til alle de spente gjestene som står med mat i hånden.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bygningen har to boligetasjer. Bygningen er oppført på støpt plate på mark,har yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med stående panel. Taket har saltaksform og er tekket med metallplater. Takrenner og nedløp i metall. Vinduer har trerammer med 2-lags isolerglass
 • BRA: 84 kvm.
  1. etg: 54 kvm.
  2. etg: 30 kvm.

  P-ROM: 80 kvm.
  1. etg: 52 kvm.
  2. etg: 28 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal: Stue, kjøkken, gang, 3 soverom, bad og toalettrom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Rekkehuset oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet. Det er et balansert ventilasjonsanlegg i boligen.
 • Beliggenheten er rolig, men likevel sentral, med kort gange til sjøen og vakre turområder. Huset ligger fint til på enden av rekken, og rundt boligen er tomten opparbeidet med singel - lett å vedlikeholde. Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse, med flott utsikt mot sjøen og nærliggende natur. Uteplassen har belysning og utestikk.

  Det er montert levegger, og terrassen oppleves som et noe usjenert uterom - perfekt for både rolige stunder og lange, sosiale kvelder. Sommerdagene kan også tilbringes på en delvis overbygd terrasse ved inngangen. Det er svært gode solforhold på eiendommen, så på uteplassene kan man virkelig nyte varme dager til fulle.
 • Det følger med egen garasje i felles rekke. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Forretningsfører: KL REGNSKAP HITRA AS
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • IF SKadeforsikring
  Polisenummer: SP564596.10.01
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • 1 730 pr. mnd. Fellesutgiftene faktureres hvert kvartal med kr. 5 190,-
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 9 715,88 pr. år
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr. i tillegg kommer det et renovasjonsgebyr pr år på kr. 3 063,13,- som fordeles på 4 terminer. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
 • Anntatt faste løpende kostnader man må påregne er strømutgifter, innbo forsikring, kommunale avgifter, tv/internett osv.
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Alle private pengeheftelser vil bli slette ved salg av eiendommen.
  Eiendommen har ingen tinglyste rettigheter.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 92 Bnr. 53 Snr. 4 i Hitra kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på kr. 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 000,- oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 4 000 , -. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Therese Dogsbo
  Zacharie Dogsbo
Sindre Belsås

Megler

Sindre Belsås

46 42 70 12

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev