aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hokksund Stasjonsby!
Velkommen til Hokksund Stasjonsby!

HOKKSUND Kirkeveien 36

Hokksund Stasjonsby - Pen 2-roms leilighet i 2. etasje med heis. Takterrasse. Trimrom.

 • kr 2 950 000
 • BRA-i 38 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 950 000
 • Omkostningerkr 88 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 038 190
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom1
 • Felleskostnaderkr 2 146
 • Tomt2 872.2 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   88 190,- (Omkostninger totalt)   3 038 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
- Sydvestvendt og solrik balkong med fin utsikt - Screens på alle vinduer/balkongdør samt i balkongfronten - 2 minutters gange til toget - Varme inkludert i felleskostnader med unntak av bad - Stor takterrasse med utemøbler - Eget trimrom for sameiet - Mulighet for kjøp av parkeringsplass i parkeringskjeller p.t.

Kirkeveien 36, Buskerud

 • Tomt
  2872.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt. Stein- og hellelagte fellesarealer, asfalterte adkomstveier.

  Beliggenhet
  Beliggende sentralt i Hokksund sentrum med 150 meter til knutepunktet Hokksund jernbanestasjon. Ideell beliggenhet for pendling med 24 minutter med tog til Kongsberg, 16 minutter til Drammen, 48 minutter til Nationaltheatret og 78 minutter til Oslo lufthavn Gardermoen. Ekspressbuss fra Langebru. Få minutters gange til Stasjonsgata med et rikt utvalg av butikker, apotek, kafeer og vinmonopol. Flott turterreng omkranser Hokksund på alle sider, og i nærområdet er det en fin turvei langs Drammenselva og Loeselva. Det er også svømmehall, bibliotek i Hokksund samt treningssentre og et nytt idrettsanlegg på Loesmoen. Eiker Senter med Hageland, Tesla supercharger, bilvask m.m.

  Adkomst
  Se kartskisse i annonsen på FINN.no. Ved å trykke på kartet kan du enkelt finne en reiserute til boligen. Det vil bli skiltet til annonserte fellesvisninger.

  Byggemåte
  Rammekonstruksjon av stål og betong med utfyllende bindingsverk. Utvendig stående kledning og fasadeplater. Flatt tak tekket med papp/folietekking. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport avholdt 06.03.2024 av takstmann Lars Rype. Takstmannen har satt tilstandsgrad 2 (TG2) på 4 punkter. Alle interessenter bes lese og sette seg inn i rapportens detaljer før budgivning. TG2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Andre utvendige forhold Det er ikke fremlagt vedlikeholdsplan på felles deler i sameiet. Det er videre ikke kjent om det settes av midler til vedlikehold og oppgraderinger av felles bygningsdeler. Vurdering av avvik: ? Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Konsekvens/tiltak ? For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en Tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt. Parkett ved vindu i stue Innvendig er det gulv av parkett. Vurdering av avvik: ? Noe merker i parkett. Konsekvens/tiltak ? Det må påregnes utbedring for å lukke avviket. Avtrekk Det er kjøkkenventilator med plasmafilter. Vurdering av avvik: ? Det er kun plasmafilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Konsekvens/tiltak ? TG 2 er gitt på grunn av gjeldene forskrifter gjeldene fra 1.1.2022. Kjøkkenventilator fungerer i flg eier, optimalt. Ventilasjon > Balansert ventilasjon. Vurdering av avvik: ? Det er opprettet en reklamasjonssak om at døra til aggregatet skal være vanskelig å lukke. Det har hittil blitt leid inne en servicemann ved filterskifte og da har det gått bra. Ny eier må påregne å utbedres dette for å få TG 1. Konsekvens/tiltak ? Det må påregnes utbedring for å lukke avviket. Øvrige punkter har fått TG1 (mindre avvik) og TG0 (ingen avvik).

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Punkt 6: Det har vært opplyst om flere sprekker som det er rent noe vann ned fra i U2 og «guffe» på plassene 80-90. Ikke sett eller hørt at det gjelder for gjesteparkerings plassene som mine gjester har brukt. Vannansamling har jeg hørt om og det har vært brukt maskin for å samle opp vann. Det er sendt reklamasjon til utbygger. Punkt 11: Montert lampe på soverom med demper på lyset. Trenger å kobles til philips hue igjen. Kan kobles til app. Kjøkkenlampe. Koblet ventilasjonsanlegget til internett så det enkelt kan styres fra app. Det er montert screens på alle vinduer og ved verandadel som vender mot der solen er sterkes på sommeren. En side som vender mot der morgensolen kommer inn er det ikke screens. Irby ordnet det elektriske. Tilleggskommentar: Det er sendt inn reklamasjon på lukkemekanismen på luka til ventilasjonsanlegget, da den er litt hard å lukke. Venter på avklaring. Har sendt over skriv til utbygger i dag med en som var her og tok hovedservice samt filterbytte. Ene soveromsdøra gikk soft funksjonen i stykker. Reklamasjon sendt utbygger. Venter på avklaring. Noen flekker i tak på badet, er lovet malt over av de som var innom etter 1 års befaringen. Plattingen kan virke litt grov flisete noen steder. Er lovet slipt over muntlig av de som var innom etter kontroll men ikke hørt noe da alt skulle bli tatt samlet. Har purret igjen nå i disse dager. Når jeg selv overtok fikk jeg vite at entreprenør var gått konkurs. Utbygger overtok da ansvaret.

  Innhold
  2. etasje: Entre, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til overbygget balkong, soverom med to skyvedører og garderobe. Nettingbod i U1.

  Standard
  HTH hvit kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, keramisk koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Montert ventilator, komfyrvakt og Waterguard. Flislagt bad/wc med hvit høyglans innredning, dusjhjørne, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Parkett på gulv, malte veggflater. Dørtelefon med kamera.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Telenor T-We

  Parkering
  Det følger ingen garasjeplass med leiligheten, men det ligger p.t. parkeringsplasser ute for salg fra kr 250 000, det er ingen kjente utleieplasser ledige p.t. Parkeringsplassen mot jernbanen er forbeholdt pendlere med parkeringsbevis frem kl. 05.00-17.00. Det er gjesteparkeringsplasser samt sykkelparkering i parkeringskjelleren.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   88 190,- (Omkostninger totalt)   3 038 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske varmekabler på bad; vannbåren varme i øvrige gulv. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Info strømforbruk
  Nåværende eier har hatt et årlig strømforbruk på 2 419 kWh. Det elektriske anlegget ble kontrollert 20.12.2021, og det er ingen påbud p.t.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Ved boliger som har energiklasse B (som denne) eller A tilbyr Skue Sparebank "Grønt boliglån" med lavere rente enn til andre boliger; se rubrikken "Tilbud på lånefinansiering". Enkelte banker krever at en profesjonell har utført energiattesten, f.eks. en takstmann.

 • Info kommunale avgifter
  Fastledd vann og avløp kr 4 584,- pluss kr 77,13 x forbruk i kbm for både varmt og kaldt vann. Boligen har installert vannmåler, og avgiften vil derfor variere med forbruket. Fra 2024 vil det ikke lenger faktureres à konto, men leses av tre ganger i året, og faktureres etter faktisk forbruk. Nåpværende eier har hatt et forbruk på 83 kbm i 2023.

  Formuesverdi primær
  709438

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2695863

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. Ved boliger som har energiklasse B (som denne) eller A tilbyr Skue Sparebank "Grønt boliglån" med lavere rente enn til andre boliger. Enkelte banker krever at en profesjonell har utført energiattesten, f.eks. en takstmann.

  Sameiebrøk
  38/6452

  Felleskostnader pr. mnd
  2146

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene fordeler seg på følgende måte: Gulvvarme kr 456,- Renovasjon kr 388,- Internett kr 390,- Felleskostnader kr 912,- Gulvvarmen skulle i utgangspunktet avregnes etter forbruk, men fordeles p.t. etter sameiebrøk. Dette vil endres når systemet for avlesning er klart til å brukes.

  Andel fellesformue
  11977

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til Hokksund Stasjonsby boligsameie som består av totalt 112 boligseksjoner samt 1 næringsseksjon (garasjeanlegget). Sameiet kommuniserer med alle seksjonseiere over OBOS' digitale plattform Vibbo, noe som gjør det enkelt å følge med på hva som skjer i sameiet. Et utdrag av saker som skal tas opp på årsmøte 18. april: Gulvvarme / varmt tappevann - direkte fakturering av beboere Vedtektene sier:" Følgende kostnader fordeles etter sameierbrøk/forbruk. Kostnader til fjernvarme inngår i felleskostnadene, herunder kostnader til varmt tappevann i leilighetene, radiatoranlegg etc. Dersom utbygger eller sameiet installerer individuelle målere for hver eierseksjon skal kostnaden fordeles etter målt forbruk hvis noen krever det. Det skal da kreves inn et månedlig akontobeløp som avregnes iht. avtalt periode." Gulvvarme Styret har i 2023 sluttført anlegget for måling av gulvvarme og ønsker å inngå en avtale med Lyse om direkte fakturering av beboere. Denne tjenesten koster kr 89,- eks mva (kr 111,25 inkl. mva) pr eierseksjon i måneden. Varmt tappevann. Styret ønsker å inngå en intensjonsavtale med Lyse om at de bekoster og monterer målere for fjernavlesing av forbruk av varmt tappevann i hver leilighet slik at dette kan faktureres direkte til beboer pr måned. Denne tjeneste koster kr 109,- eks mva (kr 136,25 inkl. mva) pr eierseksjon i måneden inkl gebyret for gulvvarmen. Kameraovervåking av fellesareal. Sameiet har flere ganger hatt innbrudd i boder. Blant annet er det trolig at uvedkommende har fått tilgang gjennom garasjeporten. Flere beboere har uttrykt utrygghet og mange har ytret ønske om at vi skal sette opp kamera. Vi har hatt representant for Ask Elektro på befaring som har konkludert med at i første omgang vil det være tilstrekkelig å montere kamera innvendig i garasje nedkjøringen. Alle innganger inkludert garasje nedkjøringen vil bli behørig skiltet med kamera overvåking. Dette også med bakgrunn i at det er kamera i dørklokke anlegget vårt. Formålet er å ivareta sameiets og beboernes verdier, samt beboernes behov for trygghet. Det er tidligere gjort diverse tiltak som å senke tiden inngangsdørene er åpne, benytte FG godkjente låser på bodene og låse gangene inn til bodene. Dette har ikke vært tilstrekkelig. Forslag 1 Det monteres kamera i nedkjøringen til garasjen og skilt med kamera overvåking på alle innganger. Hvis dette forslaget ikke får 2/3 flertall, fremmes følgende alternative forslag : Forslag 2 Det monteres skilt med kamera overvåking på alle innganger. Dette forslaget krever også 2/3 flertall. En beboer ønsker forbud mot grilling på balkong Fullstendig innkalling med regnskap m.m. kan oversendes ved henvendelse til megler. Garasjeport er nettopp blitt byttet.

  Forkjøpsrett
  Det er ingen forkjøpsrett i sameiet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Husdyrhold er tillatt, men må ikke være til sjenanse for naboer. Se vedlagte husordensregler punkt 5.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3314/77/106/25: 24.06.1918 - Dokumentnr: 900323 - Skjønn Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB Overført fra: Knr:3314 Gnr:77 Bnr:106 Gjelder denne registerenheten med flere 24.06.1918 - Dokumentnr: 900324 - Skjønn Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB Overført fra: Knr:3314 Gnr:77 Bnr:106 Gjelder denne registerenheten med flere 20.01.2022 - Dokumentnr: 77391 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 25 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 38/6452 Dokumentene kan sees vedhenvendelse til megler.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest er utstedt 21.12.2022.

  Vei, vann og avløp
  Beliggende til offentlig vei. Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Avsatt til bolig/blokkbebyggelse i hht 3048-0648 Detaljregulering for Kirkeveien 36, Hokksund, gbnr 77/106, stf. 13.12.2017. Avsatt til sentrumsformål i hht kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027. Det har også blitt sendt ut nabovarsel om regulering av neste eiendom i Trikotasjegata; se vedlagte forslag til reguleringsplan.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt; se vedlagte vedtekter punkt 2-1 for forutsetninger. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   88 190,- (Omkostninger totalt)   3 038 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  88190

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,25% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 900,-, markedspakke kr 19 700,-, oppgjørshonorar kr 5 950,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 14 765,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger fra kommune og forretningsfører samt eierskiftegebyr til forretningsfører. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 25 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Cathrine Mastrup

Megler

Cathrine Mastrup

97 72 86 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev