aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hokksund Stasjonsby!
Velkommen til Hokksund Stasjonsby!

HOKKSUND Kirkeveien 36 (Hokksund Stasjonsby A1-501)

Stor leilighet i 5.etg. med takterrasse på over 70kvm med fantastisk utsikt. Selger dekker 1/2 av renteutg. i 2 år!*

 • kr 6 470 000
 • BRA 92 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 6 470 000
 • Omkostningerkr 29 287
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 499 287
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 90 m²
 • Felleskostnaderkr 4 064
 • Tomt2 872.2 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 470 000 (Prisantydning) Omkostninger 5 000 (Tilknytningsavgift) 7 825 (Etableringsgebyr sameie) 5 000 (Likviditetstilskudd til sameie) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 10 120 (Dokumentavgift av tomteverdi) 29 287 (Omkostninger totalt) 6 499 287 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Vi har gleden av å presentere leilighet A1-501 i dette populære prosjektet rett ved Hokksund stasjon og sentrum. Dette er en stor, nyere og ubebodd hjørneleilighet i 5.etg. som inneholder entré/gang, moderne flislagt bad + sep. toalettrom, 2 store soverom, samt romslig stue og kjøkken med integrerte hvitevarer. I stuen er det store vindusflater og det er utgang til stor solrik, privat og usjenert terrasse på over 70kvm - med flott utsikt! Garasjeplass i kjeller er inkludert i prisen. Felles trimrom i 1.etasjen samt en flott felles takterrasse. *For info vedr. renteutgifter - se salgsoppgave Umiddelbar nærhet til Hokksund stasjon med gode togforbindelser til Drammen (ca. 15min) og Oslo (ca. 50min.). Det er i tillegg gangavstand til alt av servicefasiliteter i Hokksund sentrum
Stue

Kirkeveien 36 (Hokksund Stasjonsby A1-501), Buskerud

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  5. etasje: 92 kvm
  Primærrom
  5. etasje: 90 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Entré/ gang, 2 soverom, 2 bad/wc, stue/kjøkken  Tomt
  2872.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet felles tomt for sameiet.

  Beliggenhet
  Hokksund Stasjonsby er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt, kun en kort spasertur fra sentrumsfasiliteter. Her kan du bo urbant med nærhet til jernbanestasjon og kollektivforbindelser. Reisetider fra Hokksund med tog: Hokksund - Drammen 15min. Hokksund - Kongsberg 25min. Hokksund - Asker 30min. Hokksund - Nationaltheatret 47min. Reisetider fra Hokksund med buss: Hokksund - Høvik 55min. Hokksund - Sjølyst 60min. Hokksund - Notodden 60min. Hokksund - Sandvika 35min. Hokksund - Oslo S 50min. Flytog: Drammen - OSL 60min. Hokksund by har de siste årene utviklet seg til å bli et populært og sjarmerende handelssted med flere spennende nisjebutikker som man ikke finner på tradisjonelle kjøpesenter. Hokksund er Øvre Eiker kommunes administrasjonssentrum og har nesten 10.000 innbyggere. Rådhusplassen er med sitt brolagte og blomstrende torg byens midtpunkt. Hokksund ligger strategisk plassert mellom Drammen og teknologibyen Kongsberg. I tillegg ligger det flere matbutikker, vinmonopol, optiker, lege, bank og apotek i umiddelbar nærhet. Ikke langt utenfor sentrum ligger kjøpesenteret Eiker Senter som med sine tyvetalls butikker har et komplett handelstilbud. Hokksund har et rikt og velorganisert fritidstilbud med blant annet fotball, håndball, laksefiske, skitrekk, svømmehall og friidrettsbane. Er du kulturinteressert så finnes tilbud knyttet til teater, kor, museer og bibliotek. Nær sentrum ligger Norges første glasshytte for fremstilling av hvitt glass. Nøstetangen glassverk (1741 - 1777) er i dag et populært museum. Øvre Eiker kommune huser også Vestfossen Kunstlaboratorium og ærverdige Fosseholm herregård. I kommunen ligger også Norges eldste middelalderkirke, Fiskum gamle kirke. Hokksund avholder årlig en by og laksefestival som tiltrekker seg besøkende fra hele regionen. Områdene rundt Hokksund sentrum er preget av landbrukslandskap og utmark. Det er kort vei til elvepromenaden som ligger langs Drammenselvens bredder. Elven ligger som et skille mellom gamle og nye Hokksund. Bak Harakollen ligger idylliske Finnemarka med kilometerlange turstier om sommeren og like mange preparerte skiløyper på vinteren. For de som ikke lar seg friste av skogtur og spasertur langs elven så er det mulig å bare slappe av med en kopp kaffe på en av byens sjarmerende kafeer. Etter en bytur kan det være godt å trekke seg tilbake til sin private balkong eller benytte sameiets store felles takterrasse for å se på utsikten. Hokksund stasjonsby er boligprosjektet for deg som vil bo sentralt, midt i Hokksund sentrum, med tilgang til alt en koselig norsk småby kan tilby.

  Adkomst
  Adkomst via Kirkeveien. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Se nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Skolekrets
  Se nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Offentlig kommunikasjon
  Se nabolagsprofil i salgsoppgaven og beliggenhetstekst

  Byggemåte
  Boligene er oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017. Boligblokk med yttervegger bestående av betongkonstruksjoner. Utvendige veggflater er påmontert stående bordkledning. Leiligheten er levert med balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme i gang og stue/kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer og vesentlig skjult elektrisk anlegg. Det er sprinkler og felles brannvarslingsanlegg.

  Innhold
  Leiligheten ligger i byggets 5.etasje og inneholder entré/ gang, 2 moderne flislagte bad, 2 soverom hvorav ett har tilknyttet walk-in-garderobe/ omkledningsrom, samt romslig, luftig stue med kjøkken med integrerte hvitevarer. Det er store vindusflater og flott utsikt og fra stuen er det utgang til stor solrik terrasse på over 70kvm! Det følger med bod og parkering i felles garasjekjeller med heisadkomst Sameiet tilbyr i tillegg felles trimrom i 1.etasje samt stor felles takterrasse!

  Standard
  Leiligheten har en meget god standard og leveres i moderne og lyse farger. På gulv er det valgt 1-stavs, lys eikeparkett og vegger og tak er malt i hvit. På badene er det moderne, store grå fliser på både gulv og vegger. Leiligheten har vannbåren varme i gulv i oppholdsrom samt balansert ventilasjon med varmegjenvinning! Vannbåren varme betales a-konto og er inkludert i felleskostnader. (avregnes mot faktisk forbruk). Kjøkken er levert med moderne, hvite og glatte fronter med integrerte hvitevarer. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken som kombinert kjøl-/ frys, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke er inkludert i felleskostnader

  Parkering
  Egen parkeringsplass i garasjekjeller er inkludert i prisen. Selger vil beholde eiendomsretten til å fritt kunne disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser og boder, herunder kunne gjennomføre utleie eller salg til andre enn seksjonseiere.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. * Info renteutgifter: Selger dekke halvparten av kjøpers renteutgifter i 2 år. Beløpet vil komme som en engangsutbetaling som fratrekk i kjøpesummen. Regneeksempel: Kjøpesum: kr. 6.470.000,- 15% egenkapital + omkostninger: kr. 999.787,- Lån: kr. 5.470.213,- Renteutgifter 2 år, forutsatt 6% rente og 30 års nedbetalingstid: kr. 27.000,- pr. mnd, hvorav utbygger dekker halvparten (kr. 324.000,-). Dersom kjøper ikke er avhengig av lånefinansiering vil kjøper allikevel få kr. 324.000,- som fratrekk i kjøpesummen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra arealmålingsrapport. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 470 000 (Prisantydning) Omkostninger 5 000 (Tilknytningsavgift) 7 825 (Etableringsgebyr sameie) 5 000 (Likviditetstilskudd til sameie) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 10 120 (Dokumentavgift av tomteverdi) 29 287 (Omkostninger totalt) 6 499 287 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har vannbåren varme i oppholdsrom og elektriske varmekabler på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter for vannforbruk faktureres direkte fra Øvre Eiker kommune

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  92/6452

  Felleskostnader pr. mnd
  4064

  Felleskostnader inkluderer
  Gulvvarme, akonto: kr. 1.104,- Renovasjon: kr. 313,- Felleskostnader: kr. 2.208,- Grunnpakke internett: kr. 420,-

  Andel fellesformue
  14662

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til Hokksund Stasjonsby boligsameie som består av totalt 112 boligseksjoner samt 1 næringsseksjon (garasjeanlegget). Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3048/77/106/93: 24.06.1918 - Dokumentnr: 900323 - Skjønn Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
  Overført fra: Knr:3048 Gnr:77 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.06.1918 - Dokumentnr: 900324 - Skjønn Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
  Overført fra: Knr:3048 Gnr:77 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.2022 - Dokumentnr: 481135 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Dnb Eiendom AS
  Org.nr: 910 968 955
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.01.2022 - Dokumentnr: 77391 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 93
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 92/6452


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Leiligheten kan i sin helhet fritt leies ut

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 470 000 (Prisantydning) Omkostninger 5 000 (Tilknytningsavgift) 7 825 (Etableringsgebyr sameie) 5 000 (Likviditetstilskudd til sameie) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 10 120 (Dokumentavgift av tomteverdi) 29 287 (Omkostninger totalt) 6 499 287 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  29287

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt følgende for gjennomføring av salget: Provisjon kr. 45.000,-, markedsføringspakke kr. 10.000,- + foto og oppgjørshonorar kr. 6.500,-. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev