aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sulusgangen 11 - Tilbaketrukket men likevel sentralt
Velkommen til Sulusgangen 11 - Tilbaketrukket men likevel sentralt

HOKKSUND Sulusgangen 11

Hokksund - Arealeffektiv enebolig på et plan - Nytt kjøkken - Nytt anneks - Pene utearealer - Kort vei til sentrum

 • kr 2 950 000
 • BRA 54 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 950 000
 • Omkostningerkr 90 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 040 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1996
 • Soverom2
 • ArealP-rom 54 m²
 • Tomt433.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   90 792,- (Omkostninger totalt)   3 040 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 3 D
Hyggelig liten enebolig med alt på et plan. Boligen har en arealeffektiv og fin planløsning. Eiendommen er påkostet i 2021 med Nytt kjøkken, ny varmepumpe, nytt sikringsskap og oppgradert el-anlegg. Det er også bygget et nytt isolert anneks med mange bruksområder. Eiendommen har en tilbaketrukket og fin beliggenhet i attraktivt og sentralt boligområde i Gamle Hokksund. Boligen ligger i blindvei med lite trafikk. Kort vei til Hokksund sentrum med de aller fleste servicetilbud og flotte friluftsområder langs elva og i marka. Bademuligheter i kort gangavstand fra boligen og ellers gangavstand til marka og idylliske Lautjern i begynnelsen av Finnemarka. Enkel adkomst for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Gangavstand til buss og 5 min med bil til Hokksund togstasjon.
Hage med nyere isolert anneks i bakgrunn

Sulusgangen 11, Viken

 • Tomt
  433.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med terrasse, gressplen og gruset gårdsplass

  Beliggenhet
  Eiendommen har en tilbaketrukket og fin beliggenhet i attraktivt og sentralt boligområde i Gamle Hokksund. Boligen ligger i blindvei med lite trafikk. Kort vei til Hokksund sentrum med de aller fleste servicetilbud og flotte friluftsområder langs elva og i marka. Bademuligheter i kort gangavstand fra boligen og ellers gangavstand til marka og idylliske Lautjern i begynnelsen av Finnemarka. Enkel adkomst for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Ca. 20 minutter å kjøre til Drammen og ca. 25 minutter å kjøre til Kongsberg. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss eller tog. Kun 200 meter å gå til bussholdeplass (Hobbelstadgata). Kun 2,1 km til togstasjon og Hokksund sentrum

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp Aktiv visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til skole og barnehage.

  Skolekrets
  Hokksund skolekrets

  Offentlig kommunikasjon
  Gangavstand til buss. 5 minutter med bil Hokksund togstsjon

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Geir Morken for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Boligen inneholder entrè, gang, vaskerom/bod, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

  Standard
  Hyggelig liten enebolig med alt på et plan. Boligen har en arealeffektiv og fin planløsning. Eiendommen er påkostet i 2021 med Nytt kjøkken, ny varmepumpe, nytt sikringsskap og oppgradert el-anlegg. Det er også bygget et nytt isolert anneks med mange bruksområder. Rom for rom: Entrè: Lys entrè med plass til sko og yttertøy. Her er også sikringsskapet montert. Parkett på gulv og malt panel på vegger. Gang: Liten gang som deg inn mot stuen. Her er det plass til kommode/oppbevaring. Parkett på gulv og malt panel på vegger. Vaskerom: Praktisk separat vaskerom/bod. Her er varmtvannsberederen montert, og det er plass til vaskemaskin og tørketrommel. Det er også sluk i gulvet. Monterte hyller gir god lagringsplass. Belegg på gulv og panel på vegger. Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke. Bad: Badet ble overflateoppusset i 2016. Det er montert nyere dusjkabinett, pen hvit servant med underskap og speil overskap. Gulvmontert WC. Elektrisk avtrekksvifte. Grå fliser med varmekabler på gulv og laminat på vegger. Kjøkken: Pent nytt Nybo kjøkken fra 2021 med hvite slette fronter. Laminat benkeplate med nedsenket vask. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøl og fryseskap med vann og isbitfunksjon. Vindu på kjøkken gir godt med arbeidslys og god lufting. Belegg på gulv og malte vegger. Kjøl/fryseskap følger ikke. Stue: Hyggelig lys stue med plass til både salong og spisestue. Her er det også montert varmepumpe. Parkett på gulv og malt mdf-panel på vegger. Soverom 1: Lyst soverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Her er det også opplegg til TV. Parkett på gulv og malt strie på vegger. Soverom 2: Soverom med plass til seng og nattbord. Parkett på gulv og malt strie på vegger. Anneks: Nytt isolert anneks fra 2021 på 11 kvm Bra. Her er det mange bruksmuligheter. Plater på vegger og gulv.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Eiendommen er påkostet i 2021 med Nytt kjøkken, ny varmepumpe, nytt sikringsskap og oppgradert el-anlegg. Det er også bygget et nytt isolert anneks med mange bruksområder.

  TV/Internett/bredbånd
  Selger har hybrid fiber fra Telia

  Parkering
  God parkering i egen gårdsplass

  Forsikringsselskap
  JBF Bank og forsikring

  Polisenummer
  2041397

  Diverse
  Taklamper/hengelamper følger ikke boligen

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   90 792,- (Omkostninger totalt)   3 040 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe i stue og varmekabler på bad.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk 2022: 11553 kwh.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  7400

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  621349

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2236856

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3048/100/192: 14.08.2000 - Dokumentnr: 7259 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3048 Gnr:100 Bnr:24
  VEDR. PRIVAT SPILLVANNSLEDNING I SULUSGANGEN
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.07.1996 - Dokumentnr: 6189 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3048 Gnr:100 Bnr:27
  01.01.2020 - Dokumentnr: 830229 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0624 Gnr:100 Bnr:192


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 22.11.1996

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp i følge kommunen. Kommunen mener septikk tanken er koblet til offentlig avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  REGULERINGSPLAN FOR GAMLE-HOKKSUND 28.11.2005 revidert 15.09.2006 og 26.04.07 egengodkjent 23.05.2007, mindre vesentlig endring, egengodkjent 04.06.2008

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   90 792,- (Omkostninger totalt)   3 040 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  90792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Meglers vederlag er avtalt til kr. 39.000,-. Tilrettelegging kr. 12.900,- Oppgjørsgebyr kr 5.375,-. Markedsføring kr. 15.900,-. Visning kr. 2.900,-. (pr. visning). Alle beløp er inkl. mva.

Ole Anders Bjerkedok

Megler

Ole Anders Bjerkedok

48 26 27 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev