aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Cathinka Guldbergs veg 48
Cathinka Guldbergs veg 48

HOLTER Cathinka Guldbergs veg 48

Attraktiv enebolig i barnevennlig område - 258 BRA - 2stuer - 4 soverom og uinnredet kjeller med egen inngang

 • kr 5 225 000
 • BRA 258 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 225 000
 • Omkostningerkr 147 667
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 372 667
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 997
 • Soverom4
 • ArealP-rom 162 m²
 • Tomt882.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 225 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 130 625 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 225 000)) 147 667 (Omkostninger totalt) 5 372 667 (Totalpris inkl. omkostninger)
Cathinka Guldbergsveg 48 - 1. Etasje
Aktiv Kløfta har gleden av å presentere Cathinka Gulbergs veg 48, en sjarmerende enebolig på Eltonåsen. Innholdsrik og velholdt enebolig med en praktisk og familievennlig planløsning fordelt på 2 plan. Boligen byr bla. på hele 4 soverom, 2 stuer, 2 bad, separat vaskerom og walk-inn-closet. Fra stuen i hovedetasjen er det utgang til stor terrasse med fin utsikt over landskapet. Eneboligen har en uinnredet kjeller på hele 88 kvm med egen inngang. Fin hage opparbeidet med plen og beplantning, samt romslig gårdsplass med gode parkeringsmuligheter og garasje med carport. Kort vei til offentlig kommunikasjon, skole, barnehager og dagligvarebutikker. Fra boligen er det en kort kjøretur på ca. 15 min til Oslo Lufthavn, 29 min til Lillestrøm og 38 min til Oslo S.

Cathinka Guldbergs veg 48, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Uinnredet kjeller
  Bruksareal
  -1. underetasje: 88 kvm Uinnredet kjeller - takhøyde 2,50 m
  Sekundærrom
  -1. underetasje: 88 kvm Boder.


  Bruksareal
  1. etasje: 88 kvm
  2. etasje: 82 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 88 kvm Entre, gang med trapp, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
  2. etasje: 74 kvm Stue, 3 soverom og bad.
  Sekundærrom
  2. etasje: 8 kvm Bod og walk-in-garderobe  Tomt
  882.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt inn til garasje og inngangsparti, skrånet tomt på baksiden av boligen. Pent opparbeidet tomt med plen med beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Eltonåsen. Eltonåsen er et attraktivt boområde på Holter som ligger sentralt i forhold til Gjerdrum, Jessheim og Gardermoen, noe som gjør det til et attraktivt sted å bosette seg.med kort vei til barnehager og barneskole. Fra Eltonåsen går det skolebuss inn til Nannestad med ungdomsskole og videregåendeskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm. Dagligvarehandel kan gjøres ved Kiwi og Coop Extra kun 1 km unna. For et utvidet servicetilbud ligger Nannestad sentrum kun 14 minutter unna med bil eller Jessheim sentrum også kun 18 minutter unna, der Jessheim Storsenter tilbyr et bredt utvalg av butikker og populære serveringssteder. Jessheim kulturhus byr i tillegg på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Nannestad fremstår som et naturskjønt område med flotte tur- og friluftsområder og gode muligheter for jakt og fiske. Det er også kort vei til Romeriksåsen med milelange turstier om sommeren og skiløyper om vinteren. Her finner du også flere innsjøer med gode bade- og fiskevann. Områdene er rike på både bær og sopp og i tillegg er det fine sykkelstier og turveier, samt Stordammen, som er et populært badevann i Åsgreina. Her finnes også badevann, i tillegg til oppmerkede skiløyper på vinterstid. HIF-hallen, hvor Holter idrettsforening holder til, ligger ca. 4 km unna. Det tar ca. 12 minutter å kjøre til Kniplia alpinanlegg i Gjerdrum. Her holder også Gjerdrum golfklubb til, med en fullverdig 9-hulls bane. Med bil tar det ca. 15 min til Oslo Lufthavn, 29 min til Lillestrøm og 38 min til Oslo S.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Gangavstand, ca. 600m til barneskole Eltonåsen skole og barnehager som Holter eller Eltonåsen barnehage. Ca. 11 km til Nannestad ungdomsskole med gode skolebussforbindelser.

  Offentlig kommunikasjon
  Gode muligheter for offentlig kommunikasjon med buss, tog og fly. Nærmeste bussholdeplass er Eltonåsen, ca. 650m og nærmeste togstasjon er Oslo lufthavn stasjon eller Jessheim stasjon med avganger til Oslo flere ganger i timen.

  Byggemåte
  Boligen ble oppført i 1997. Huset har mansardtak med svart takstein, yttervegger av tre bindingsverk med stående og liggende malt trepanel kledning. Støpt fundament til grunn med pusset grunnmur. Tre bjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/ plater med varierende overflater.

  Innhold
  Godt vedlikeholdt enebolig med fine detaljer beliggende i et rolig og barnevennlig boligområde på Eltonåsen med pene utearealer. Boligen går over 2 plan og inneholder: 1. etasje/ hovedetasje: Entré - trappegang: Et hyggelig overbygget inngangsparti tar deg inn i en hyggelig entré som umiddelbart gir et godt førsteinntrykk. Her er det fliser på gulv og det er en praktisk garderobe med god plass til sko- og yttertøy. Bad/wc: Praktisk bad i boligens 1. etasje med vinyl på gulv og våtroms plater på vegg. Innredningen består av baderoms servant med underskap og speil over, toalett og dusjkabinett. Vaskerom: Praktisk vaskerom med egen inngang, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, benkeplate med vask i rustfritt stål og underskap med skuffer og skap. Soverom: Det er 1 soverom i hovedetasjen av god størrelse. Rommet lar seg enkelt innrede med både seng/ dobbeltseng og garderobeskap, og er holdt i moderne og fine farger. Stue: Romslig og lys stue med peis ovn for ekstra hygge og varme. Her er kan man enkelt innrede med sofa- og tv møbler samt spisestue. Det er store vindusflater og utgang mot usjenert terrasse og utearealer, som bidrar til å gi gode lysforhold og en fin atmosfære i stuene. Kjøkken: Stort og innholdsrikt kjøkken med mye skap- og benkeplass. Innredningen har hvite folierte fronter og har fliser på vegg over benk. Det er godt med vindusflater på kjøkkenet som gir gode lysforhold også her. Kjøkkenet er oppgradert i 2019 med ny benkeplate og Micro av Norsk Kjøkken fornying AS. Ved vinduet på kjøkkenet er det god plass til et stort frokostbord. 2. etasje: Stue: I boligens 2. etasje er det også en trivelig stue med mange bruksmuligheter, for eksempel perfekt som TV stue eller bibliotek/kontor. Soverom: Det er 3 soverom i boligens 2. etasje, alle av god størrelse. Rommene lar seg enkelt innrede med god plass til bode seng og garderobe og er holdt lune og fine fargetoner. Baderom: Romslig flislagt baderom med vinyl i gulv. Innredningen består av baderoms servant med underskap og overskap med speil, toalett og badekar. Boligens 2. etasje rømmer også en stor bod og en walk- inn garderobe. Underetasje/ kjeller: Boligen har en uinnredet kjeller som består av boder. Utvendig: Utvendig har boligen en pen, frodig og skjermet hage, opparbeidet med plen, busker og beplantning. Her har man gode solforhold og utsikt, og kan nyte lange dager i usjenerte omgivelser. Det er i tillegg en enkel garasje med carport på cirka 42 kvm og ellers gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

  Standard
  BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv): Kjeller vegger: Ubehandlet LECA. Kjeller tak/himlinger: Himlings papp. kjeller gulv: Ubehandlet betong. 1 etasje vegger: Tapet, malt miljøstrie, fliser, våtromsplater og malt trepanel. 1 etasje tak/himlinger: Malt trepanel og malte tak-ess plater. 1 etasje gulv: Fliser, vegg til vegg teppe, parkett og vinylbelegg. 2 etasje vegger: Malt miljøstrie, malt trepanel, tapet og fliser. 2 etasje tak/himlinger: Malte tak-ess plater. 2 etasje gulv: Vinylbelegg og vegg til vegg teppe. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet: På befaringsdagen ble det observert små riss og noe krakelering i malingen på grunnmur. Det ble målt noe høye fuktverdier på gulv i kjeller og på vegg i hjørne ved trapp. Det er trolig ikke kapillærbrytende sjikt mot grunnen og ikke drensplast bak trapp. På befaringsdagen ble det ellers, målt normale fuktverdier på tilfeldige utvalgte steder på vegger innvendig i kjeller. Vinduer og ytterdører: Vinduer og balkongdører er satt tilstandsgrad TG2, grunnet alder. Bad 1 etasje. Overflate gulv: Gulvet har ingen varmekabler. Gulvet er mer eller mindre i vater og mangler følgelig fall mot sluk. Vaskerom. Overflate vegger og himling: Vegger og tak/himling på vaskerom har alderslitasje. Vaskerom. Overflate gulv: Små sprekker i sveiseskjøt på vinylbelegg. Gulvet er mer eller mindre i vater og mangler følgelig fall mot sluk. Vinylbelegg har alder og bruksslitasje. Vaskerom. Membran, tettesjiktet og sluk: Vinylbelegg har alder og bruksslitasje. Bad 2 etasje. Overflate vegger og himling: Det settes tilstandsgrad TG2 på vegg og tak grunnet alder. Bad 2 etasje. Overflate gulv: Det er noe knirk i gulvet. Gulvet er mer eller mindre i vater og mangler følgelig fall mot sluk. Kjøkken: Det ble observert fuktsveller innvendig i skap og små merker. Uinnredet kjeller med boder. Veggenes og himlingens overflater: På befaringsdagen ble det målt høye fuktverdier i hjørne ved trapp. Uinnredet kjeller med boder. Gulvets overflate: Det ble målt noe høye fuktverdier på gulv i kjeller og på vegg i hjørne ved trapp. Det er trolig ikke kapillærbrytende sjikt mot grunnen og ikke drensplast bak trapp. Uinnredet kjeller med boder. Fuktmåling og ventilasjon: Det ble målt noe høye fuktverdier på gulv i kjeller og på vegg i hjørne ved trapp. Det er trolig ikke kapillærbrytende sjikt mot grunnen og ikke drensplast bak trapp. WC og innvendige vann- og avløpsrør: Kraner og avløp i oppvaskbenk og servantskap er testet, det ble registrert noe gammelt avdrypp fra vannrør/vannlås på begge bad. Vannlås må sjekkes. Varmtvannsbereder: Det ble registret noe irr på kobberrør under varmtvannsbereder. Varmtvannsberederen har passert mer enn sin forventet leve tid på 20 år. Varmesentraler: Panelovn på bad i 2 etasje har termiske merker og litt rust flekker. Vedovn på stue har sprekk i bakplate. Ventilasjon I.h.h.t NS 3600 så gis det i bestefall tilstandsgrad TG2 når det ikke er balansert ventilasjon med varmegjenvinning, selv i eldre boliger. Etter nyere standard krevers balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ingen forhold som har fått TG3.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Eier opplyser om: Ny varmepumpe 2021, av RE Varmepumpe AS. Ny Kjøkkenfornying med ny benkeplate og micro 2019, av Norsk Kjøkkenfornying AS. Ny Tun hoveddør og etterisolering rundt døren i 2019, av O Johansen & Sønner AS. Ny platting og rekkverk fra vaskerom 2019, egeninnsats. Ny taktekking i front over hoveddør og inspeksjon av hovedtak 2022, Tak og Beslag AS. Telenor ruter og Altibox ruter. Skiftet begge takskier på kortsiden for noen år siden, egeninnsats. Nytt vegg-til-vegg teppe 2 etasje 2019, egeninnsats. Alle 8 stk. frisklufts ventiler innendørs i huset ble skiftet av firma AB Snekkern AS 2023.

  Parkering
  Enkel garasje med carport på totalt 42 kvm. Ellers parkering på egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  JBF

  Polisenummer
  231102

  Radonmåling
  Det er foretatt radonmåling ifg. selger. Terra Control , måletidspunkt 20.12.2006-21.02.2007: beregnet årsmiddelverdi 20Bq/m3

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 225 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 130 625 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 225 000)) 147 667 (Omkostninger totalt) 5 372 667 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe, panelovner og vedovn.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  6482

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1141387

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4108991

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3036/82/153: 14.07.1997 - Dokumentnr: 5831 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om bebyggelse
  begynne bygging innen to år.
  20.06.1997 - Dokumentnr: 5022 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3036 Gnr:82 Bnr:2
  Frist for utstedelse av målebrev 10.06.2000
  01.01.2020 - Dokumentnr: 254971 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0238 Gnr:82 Bnr:153


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 14.01.1999.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 225 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 130 625 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 225 000)) 147 667 (Omkostninger totalt) 5 372 667 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  147667

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr. 20.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.000,- , markedspakke kr. 20.000,-, oppgjørshonorar kr 6.500,-, inneståelsesgebyr kr. 3.000,- og visninger kr 2.500, -. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev