aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ludvig Brustads veg 4! En lys og fin 3-roms selveierleilighet med balkong i 3. etasje.
Velkommen til Ludvig Brustads veg 4! En lys og fin 3-roms selveierleilighet med balkong i 3. etasje.

HOLTER Ludvig Brustads veg 4

Lys og pen 3-roms selveierleilighet i 3. etasje med balkong og garasjeplass - meget sentralt og barnevennlig i Holter!

 • kr 3 290 000
 • BRA-i 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 97 222
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 408 513
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 4 613
 • Tomt2 677.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 290 000,- (Prisantydning) 21 291,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 782,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   97 222,- (Omkostninger totalt)   3 408 513,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Ludvig Brustads veg 4! En flott 3-roms selveierleilighet fra 2018, beliggende i 3. etg. Leiligheten inneholder gang, fint kjøkken i en moderne og åpen løsning til hyggelig stue/spisestue, to gode soverom med garderobeskap, romslig og flislagt bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod. Det er utgang fra stuen til en luftig balkong på ca 9 kvm. Det medfølger garasjeplass og sportsbod på ca 5 kvm i kjelleranlegg. Leiligheten ligger sentralt til på populære og barnevennlige Eltonåsen i Nannestad kommune. Her er det skole, barnehager, dagligvarebutikker og umiddelbar nærhet til skog og mark. Kort vei til gode rekreasjonsområder. Området tilbyr offentlig kommunikasjon med buss til bla. OSL Gardermoen, Oslo bussterminal, Jessheim, Gjerdrum, Skedsmo og Nannestad sentrum.
Stue i en moderne og åpen løsning med kjøkkenet. Store vindusflater og lekker farge på en kontrastvegg.

Ludvig Brustads veg 4, Akershus

 • Tomt
  2677.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets fellesområde er pent opparbeidet med plen, trapp og internveier.

  Beliggenhet
  Boligen ligger fint til på populære og barnevennlige Eltonåsen på Holter, i Nannestad kommune. Eltonåsen ligger sentralt til i forhold til Gardermoen, Jessheim, Lillestrøm og Gjerdrum. Dagligvarehandelen kan bla. gjøres på Kiwi Holter eller Coop Extra, som begge ligger i umiddelbar nærhet. Her er det også bensinpumpe. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det i Nannestad sentrum Torg i Teigebyen, og her er det butikker som bla. vinmonopolet, blomsterbutikk, Europris, pizzeria og apotek. I Teigebyen finner du også idrettshall, fotballbane og helt ny svømmehall. Man kan også reise til Gjerdrum for handel. Det er ikke langt til Romerikes fineste rekreasjonsområder i Romeriksåsen. Her gir stier og veier deg flotte turmuligheter både sommers- og vinterstid. Stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gir gode muligheter for skiturer. Ved Åsen skistadion er det flotte lysløyper som benyttes både i treningssammenheng og til skirenn. Ellers har Nannestad skisenter i Maura, Åslia, samt Kniplia i Gjerdrum gode alpinmuligheter. Romeriksåsen har også gode muligheter for friluftsliv. Områdene er rike på både bær og sopp, og det er mange fiskevann innover i marka. Den Norske Turistforening har en rekke hytter, åpne for servering. Stordammen har gode bademuligheter og ligger i nærområdet. På Jessheim ca 15 minutter unna finnes det bla. storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, kulturhus med kino og kulturskole, diverse idrettslag og foreninger, nyere svømmehall, m.m. Ved å benytte bil tar det ca 8 min til Ask, Gjerdrum, ca 13 min til Oslo lufthavn Gardermoen, ca 15 min til Jessheim og Nannestad, og ca 35 min Oslo. For ytterligere informasjon om Holter se www.nannestad.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: ta av mot Nannestad og Gjerdrum i Skedsmovollenkrysset. Følg så Rv 120 gjennom Gjerdrum og Ask, så videre Rv 120 i ca 8 km til Eltonåsen.

  Bebyggelse
  Veletablert boligfelt bestående av blokk, frittliggende eneboliger og flermannsboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er gangavstand fra leiligheten til Eltonåsen barneskole, og det er også to barnehager på feltet. Ungdomsskolen er i sentrum av Nannestad ca 11 km fra eiendommen. I Nannestad sentrum og på Jessheim er det også videregående skoler. På Holter er også Holterhallen, Holter kirke og fotballbane.

  Skolekrets
  Eltonåsen skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass heter "Eltonåsen" og ligger kun 300 meter fra leiligheten. Det går buss fra Eltonåsen til Gardermoen, Oslo bussterminal, Skedsmokorset, Nannestad sentrum (Teiebyen) og Jessheim. For rutetider se www.ruter.no.

  Byggemåte
  Boligbygget er etablert med støpt såle. Vegger i felles kjeller består av betong. Øvrig veggkonstruksjon med bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er flatt papptekket tak. Etasjeskiller av betong. Vinduer med 3-lags isolerglass. Balkong utenfor stuen på ca 9 kvm med gulv av betong belagt med treheller. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  3. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, bod og 2 soverom. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser på baderom. Vegger: Malte overflater. Fliser på bad. Himlinger: Malte overflater. Downlights i himling. KJøkken: Flott kjøkken fra Sigdal med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er vinkelformet og har over- og underskap med glatte fronter. Benkeplaten er laminert. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin som medfølger. Frittstående kjøleskap medfølger ikke. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Lys og fin 3-roms selveierleilighet i 3. etasje. - Gang. - Flott Sigdal kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. - Lys og hyggelig stue i moderne åpen løsning med kjøkken. - To gode soverom, begge med garderobeskap. - Romslig og flislagt bad med gulvvarme. - Innvendig bod på ca 4 kvm. - Balkong på ca 9 kvm med treheller. - Garasjeplass. - Bod i kjeller på ca 5 kvm. - Meget fin og barnevennlig beliggenhet på Eltonåsen i Holter med kort vei til skole, barnehager, buss og dagligvarebutikker.

  Standard
  Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Balkongdør: Dørhåndtak er løst på innsiden av døren. Tiltak: Det anbefales å stramme/utbedre dette. - Innvendig > Overflater: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Det registreres sorte merker på veggoverflater på det minste soverommet. Tiltak: Det anbefales å vaske dette bort. Det kan ikke utelukkes overflatebehandling. - Våtrom > 3. Etasje > Bad > Overflater Gulv: Det er sprekk i 3 fliser i dusjsonen. Disse må byttes for å lukke avviket. - Våtrom > 3. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det anbefales å fremlegge dokumentasjon på annen godkjent løsning. - Kjøkken > 3. Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning: Skapdør til benkeskap under vask subber i front til oppvaskmaskin. Dette skyldes at hengsel er løs. Tiltak: Hengsel må strammes for å lukke avviket. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det informeres om at avløp til vask på kjøkken tidvis drypper. Det opplyses videre om at det må skiftes en del som tetter overgang vask/avløpsrør. Tiltak: Det anbefales å utbedre forholdet for å lukke avviket. Takstmann har ikke foretatt hulltaking på bad da badet er nyere enn 5 år. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte eierskifterapport utført av Eirik Kalheim datert 30.01.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  TV/Internett/bredbånd
  Kollektiv avtale for kabel-tv/bredbånd betales via felleskostnadene.

  Parkering
  Parkering i tilhørende garasje. For øvrig gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning) 21 291,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 782,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   97 222,- (Omkostninger totalt)   3 408 513,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vannbåren varme til soverommene, gangen og stuen/kjøkken. Elektriske varmekabler på bad.

  Energiklasse
  D

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale gebyrer faktureres til sameie. Kommunale gebyrer inkl. renovasjon og avløp.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

  Formuesverdi primær
  712395

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2707102

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Info vannavgift
  Gimlivann leverer vann, og fakturerer dette direkte til sameiet.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  73/1487

  Felleskostnader pr. mnd
  4613

  Felleskostnader inkluderer
  Forretningsførsel, drift, noe vedlikehold, kommunale avgifter, grunnpakke kabel-tv/bredbånd, stipulerte avdrag, stipulerte renter, felles bygningsforsikring, m.m.

  Andel fellesgjeld
  21291

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-01-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  1552

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonssameiet Sameiet Eltonåsen Terrasse består av 23 eierseksjoner på eiendommen gnr. 82, bnr. 284 i Nannestad kommune. Alle seksjonene har en garasjeplass og en bod i kjeller tinglyst som tilleggsdel til bolig. Disse følger boligen ved salg. Jmf. seksjonsbegjæringen.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har et felles lån i Boligbanken ASA: Lånetype: Annuitet Rente per 31.01.2024: 7,40 % Restgjeld: 433 709 ,- per 31.01.2024 Terminer: 12 Løpetid: 20.04.2022-30.08.2032

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter/husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 26.11.2018 - Dokumentnr: 1600305 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/1487

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for leilighetsbygg med tilhørende anlegg, datert 29.06.2021.

  Vei, vann og avløp
  Ludvig Brustads veg driftes av kommunen frem til sameiets tomt. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp og det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, vei, tekniske anlegg og frisiktsone i reguleringsplan for "Eltonåsen - Ludvig Brustads veg" og til konsentrert småhusbebyggelse ihht. reguleringsplan for Eltonåsen C4 og C5. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2018-2035 avsatt til nåværende boligbebyggelse, nåværende LNFR område, hensynssone H910, hensynssone H320 for flomfare og hensynssone H310 for ras- og skredfare. Eiendommen ligger under marin grensen, og innenfor sone registrert som kvikkleiresone og dermed er det på eiendommen potensiell fare for kvikkleireskred. Dette framgår også av kommuneplanen med tilhørende kart over kvikkleireforekomster. Dette er imidlertid ingen spesiell situasjon for denne eiendommen, men er tilsvarende for store områder i kommunen som ligger under marin grense. Det er ikke noen direkte fare forbundet med å bo i disse områdene, det er det mange som gjør, men det må utvises spesiell aktsomhet ved evt. bygging eller øvrige tiltak på eiendommen. Slike tiltak må avklares med kommunen og nødvendige vurderinger og undersøkelser må evt. utføres av fagkyndige, jf. info på kommunens hjemmeside: https://www.nannestad.kommune.no/aktuelt/kvikkleire-og-skredfare-i-nannestad-kommune/

  Adgang til utleie
  Utleie av seksjonen er tillatt, men styrets skal underrettes. Korttidsutleie på mindre enn 3 mnd. er ikke tillatt i sameie(eks. airbnb).

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning) 21 291,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 782,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   97 222,- (Omkostninger totalt)   3 408 513,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  97222

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,95% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  32.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 12.500,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev