aktiv-eiendomsmegling
Willy Moes veg 21

HOLTER Willy Moes veg 21

Innholdsrik og fin familiebolig i barnevennlig område. Parkering i carport. Solrik terrasse og usjenert hage. 4 soverom.

 • kr 4 150 000
 • BRA 145 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 150 000
 • Omkostningerkr 119 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 269 892
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 002
 • Soverom4
 • ArealP-rom 134 m²
 • Tomt5 194 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000))

  119 892 (Omkostninger totalt)

  4 269 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott, innholdsrik og arealeffektiv familiebolig med en meget god og barnevennlig beliggenhet på populære Eltonåsen i Nannestad. Boligen går over tre plan og har flotte utearealer med stor terrasse, balkong og hyggelig hage. I tillegg disponeres det praktisk carport i forkant av inngangsparti.

Willy Moes veg 21, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  Kjeller: 53 kvm
  1. etasje: 61 kvm
  2. etasje: 31 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 49 kvm Underetasje: Trapperom / gang, Bad, Vaskerom, 3 soverom
  1. etasje: 56 kvm 1.etasje: Entré, Trapperom, Kjøkken, Toalettrom, Stue
  2. etasje: 29 kvm Loftsetasje: Loftstue m/trapp, Soverom  Tomt
  5194m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er skrånende og terrassert fjelltomt. Opparbeidet med beplantning og støttemur i naturstein. Terrasser og trapper i terreng. Belegningsstein i innkjørsel og biloppstillingsplass. Tomtestørrelsen er for hele sameiet Tomten er pent opparbeidet med plen og planter.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde i flotte og naturskjønne omgivelser på Eltonåsen i Nannestad. Med nærhet til barnehage og skole ligger alt til rette for at både store og små skal vokse opp i et trygt og godt miljø. Det er også kort vei til matbutikk og bussholdeplass. Gangavstand, ca. 200m til barneskole Eltonåsen skole og barnehager som Holter eller Eltonåsen barnehage. Ca. 11 km til Nannestad ungdomsskole med gode skolebussforbindelser. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til Romeriksåsen med flott natur og gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Nannestad kommune kan skilte med noen av Romerikes flotteste og mest varierte friluftsområder - sommer som vinter, Romeriksåsen og Nordåsen - med svært godt utbygget løypenett, lysløype, alpinbakke, badevann og gode rekreasjonsmuligheter for øvrig til alle årstider. For mer informasjon om kommunens aktivitetstilbud, se www.nannestad.kommune.no Nærmeste dagligvarehandel er Coop Extra og Kiwi Eltonåsen. Ytterligere servicetilbud finnes på Nannestad Torg med frisør, vinmonopol, blomsterbutikk, dyrebutikk, Europris m.m. Ellers er det ca. 14 minutters biltur til Jessheim med Jessheim Storsenter. Gode muligheter for offentlig kommunikasjon med buss, tog og fly. Nærmeste bussholdeplass er Eltonåsen, ca. 600m og nærmeste togstasjon er Oslo lufthavn stasjon eller Jessheim stasjon med avganger til Oslo flere ganger i timen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående hovedsakelig av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Flere barnehager i umiddelbar nærhet. Eltonåsen barneskole

  Offentlig kommunikasjon
  Buss fra Eltonåsen både i retning Oslo, Gardermoen og Nannestad

  Byggemåte
  Boligen er oppført på støpt såle med grunnmur i lettbetongelementer. Vegger over grunnmur er i tre bindingsverk tekket med liggende trepanel. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Flott, innholdsrik og arealeffektiv familiebolig med en meget god og barnevennlig beliggenhet på populære Eltonåsen i Nannestad. Boligen går over tre plan og har flotte utearealer med stor terrasse, balkong og hyggelig hage. I tillegg disponeres det praktisk carport i forkant av inngangsparti. 1.etasje: Entré / gang: Det første som møter deg er en flislagt og lys entré / gang med plass til sko- og yttertøy. Fra gangen er det praktisk adkomst til et lite toalettrom samt videre adkomst til større gang og trapperom. Stue: Stuen har en meget god planløsning og gir god plass til både sofa- og TV-møblement på den ene siden og stort spisebord på andre i tilknytning til kjøkkenet. Hyggelig peisovn bidrar med ekstra varme og hygge. Det er mange og store vindusflater på 3 sider og utgang til balkongen som bidrar til å gi en lys og luftig atmosfære og gode lysforhold. Kjøkken: Kjøkkenet er tilbaketrukket fra stuen og har innredning fra 2016 og flott bar-løsning som skaper et naturlig skille til stuedelen. Det er mye skap og benkeplass og innredningen består av takhøye skap med lyse, glatte fronter. Integrerte hvitevarer som induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- / fryseskap. Vindu på kjøkkendel slipper inn rikelig med lys og gjør det hyggelig å tilbringe tid også her. Underetasje: Soverom: Her er det 3 soverom, alle av god størrelse. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og har praktisk garderobeskap. Fra hovedsoverommet er det i tillegg utgang til terrasse og videre til hagen. Bad: Stort bad som er flislagt på gulv og vegger. Det er varme i gulv og innredningen består av dusjkabinett, toalett og servant med stort servantskap. Vaskerom Vegg i vegg med baderommet er det et praktisk separat vaskerom innredet med benkeinnredning med skyllekum og opplegg til vaskemaskin. Det er varme i gulv også her. I tillegg er det en praktisk innvendig bod / teknisk rom for ekstra lagring. Loftsetasje: Loftstue: Praktisk og koselig loftstue som kan ha flere bruksmuligheter. Møbler denne med sofa eller lenestol eller bruk den som et ekstra lekerom for barna eller som gjesterom. Soverom: Soverom IV praktisk som ekstra gjesterom. Utvendig: Boligen har flotte uteområder. I forkant av inngangspartiet er det asfaltert oppkjørsel og carport med sportsbod i tilknytning. På siden er det adkomst til balkongen som følger huset rundt hjørnet. Her er det god plass til utemøbler og paviljong. Fra underetasjen er det tilgang til terrasse og stor og fin, usjenert hage som er pent opparbeidet med plen, beplantning og hekk. Hagen følger også boligen langs siden mot inngangssiden. . Her ligger alt til rette for at dere vil kunne trives både inne og ute.

  Standard
  Boligen holder hovedsakelig standard fra byggeår men med noe modernisering som malte overlater samt kjøkkeninnredning fra 2016. I tillegg er loftet innredet i etterkant. Se ferdigattest. Innvendige overflater: Gulv: Vesentlig laminat, parkett og fliser. Vegger: Vesentlig malt strie, tapeter og fliser. Himling: Vesentlig panel, takess og mdf-plater. Downlights i soverom, vaskerom og del av stue. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Innvendige trapper Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom Det er påvist avvik i fuger. Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Forhold som har fått TG3: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg 400V anlegg. Vesentlig skjult opplegg. Automatsikringer. Separat sikringsskap i carport/bod. #standardtekst_standard¤

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Følgende utstyr medfølger ikke: Ute: Bringebær-, rips- og solbærbusker. Rabarbra, snøklokker i bed ved trapp til terrasse og diverse planter / avleggere Hyller i carporten Hengelamper i hovedsoverommet Lampe i tak på rom innerst ved bad Små sorte hyller i yttergang Hylle på toalett ved inngangsparti Dørskilt/ ringeklokke Utelys over jacuzzi Jacuzzi kan medfølge for kr. 50.000,- Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i carport. Parkering på egen tomt

  Forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer
  0810048

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000))

  119 892 (Omkostninger totalt)

  4 269 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Gulvvarme i entre, toalettrom og underetasje unntatt teknisk rom. Panelovner og 2 stk. luft til luft varmepumper fra hhv 2021 i 1. etg. og ca. 2012 i underetasje. Peisovn i stuen i 1.etasje

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  8169

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Årsprognose for 2023. Inkluderer gebyr for vannmålerleie, avløp, feiing og renovasjon. Vannavgift kommer i tillegg fra Gimilvann

  Formuesverdi primær
  972724

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3501807

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, strøm, forsikring og løpende innvendig og utvendig vedlikehold. Listen er ikke uttømmende.

  Velforening
  Eltonåsen velforening

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3036/82/166/4: 14.03.2003 - Dokumentnr: 2898 - Best. om vann/kloakkledn. Pliktig medlemskap i velforening m.v.
  Bestemmelse om veg
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  26.02.2003 - Dokumentnr: 2191 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/9


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000))

  119 892 (Omkostninger totalt)

  4 269 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  119892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev