aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Blåskjellveien 18!

Hommersåk - Flott enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet - 3 stuer - 4 soverom - Gode solforhold

 • 5 990 000
 • BRA 215 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING5 990 000
 • OMKOSTNINGER165 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 155 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 992
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 201 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT810 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-))
  --------------------------------------------------------
  165 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 155 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
U.Etg.: Entre/gang, trapp, 2 soverom, bad, vaskerom, gang, stue, 2 boder.
1.etg.: Entre/hall, trapp, bad, stue/kjøkken i åpen løsning.
2.etg.: Trapp, stue, 2 soverom.
Romslig stue med god plass til flere sittegrupper

Blåskjellveien 18, Rogaland

 • Vi har gleden av å presentere en flott enebolig beliggende i et attraktivt og barnevennlig område på Hommersåk. Boligen er gjennomgående lys og trivelig. Det er gode planløsninger og boligen er svært innholdsrik. Når man kommer inn i boligen har man en romslig entre/hall med god plass til yttertøy. Fra entre kommer man inn i stue som er malt i lyse og tidsriktige farger. Store vindusflater slipper inn rikelig med dagslys. Stuen er i delvis åpen løsning med kjøkkenet, dette gjør rommet meget brukervennlig. Stuen/kjøkken har en praktisk planløsning som gjør det enkelt å møblere. Fra stuen er det utgang til en koselig balkong som man kan nyte morgenkaffe mens man gløtter bort på fjorden. Mellom stuen og kjøkkenet er det vedovn som varmer godt på kalde vinterdager og skaper en koselig stemning. Kjøkkenet har en moderne og tidløs innredning med god skap- og skuffeplass, ekstra høyde på overskap. Flott granitt benkeplate med nedfelt vask. Integrert koketopp, steikeovn, oppvaskmaskin og kjølehjørne. På kjøkkenet er det god plass til stort spisebord. På dette planet har man et bad med inngang fra entre/hall. Badet har fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv. Det er vask i seksjon med god skapplass. Går man opp i andre etasje finner man 2 romslige soverom med god garderobeplass. Her har man også en stue som passer perfekt om barna i huset får besøk av venner. Når man kommer ned i underetasjen finner man 2 soverom med flotte fargevalg og et tidsriktig bad med fliser på gulv og vegger. Vaskerom med praktisk innredning. På dette planet har man også en stue med utgang til et fantastisk uteområde. Uteområdet er flott opparbeidet og her kan man virkelig nyte flotte sommerdager.
  Det er en stor garasje med el-billader og leddport med portåpner. Det er innredet under garasjen. God lagringsplass.

  Dette er en bolig med mange kjekke kvaliteter!

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:

  DRENERING
  Totalvurdering:
  Over halvparten av forventet funksjonstid er nådd. TG 2 settes på grunn av alder. Vurderingen er foretatt med utgangspunkt i elementets etableringsår og en skal være oppmerksom på at drenering også er en bygningsdel som har en naturlig aldrings-messig slitasje med en normal levetid. Videre den begrensning at selve dreneringen ligger under bakkenivå og er ikke tilgjengelig for inspeksjon. På bakgrunn av dette forutsettes det at dreneringens utførelse er i.h.t. gjeldende anvisninger. MERKNAD Drenssystem med drensledninger har en forventet brukstid på 20 - 60 år. Det anbefales drensledning spyles med intervall på 1 - 5 år.

  RADONSIKRING
  Totalvurdering:
  Det er ikke utført radonmålinger i boligen.
  Anbefalte tiltak: Det anbefales å utføre målinger for å kartlegge radonkonsentrasjon i boligen.

  ROM UNDER TERRENG
  Totalvurdering:
  TG 2 settes på grunn av risikokonstruksjon under terreng. Utforede vegger under terreng er en utsatt konstruksjon, med hensyn til
  fuktinnsig utenfra og kondens på grunnmuren. Utsatte steder er kontrollert med fuktindikator. Det ble ikke registrert unormale fuktverdier.

  BALKONG/TERRASSE
  Totalvurdering:
  Terrasse/platting på bakke oppført i trekonstruksjoner dekket med terrassebord i trevirke. Fremstår med normal slitasje. Terrasse/balkong med tilkomst fra stue. Oppført i søyler/drager/bjelkelag, dekket med terrassebord i trevirke. Fundamenteringen er antatt stabil da det ikke er registrert avvik utover normal forventet aldersslitasje. Med hensyn til alder vurderes over halvparten av forventet funksjonstid å være nådd.
  TG 2 på grunn av alder og at rekkverk er for lavt etter gjeldene standard. Normaltid for reparasjon av balkong/terrasse 15 - 30 år.

  VINDUER/DØRER
  Totalvurdering:
  Vinduer og dører har nådd over halvparten av forventet funksjonstid. Det vil være større risiko for punktering av glass og større behov for
  vedlikehold i tiden som kommer. TG 2 vindu og dører på grunn av alder og normal slitasje. Vinduer har en forventet tid for utskifting på 20 - 40 år. Tredører/aluminiumsdører en forventet tid for utskifting på. Kort/middels/lang - 20/30/40 år. Normaltid for justering av vindu og dører 2 - 8 år.
  Anbefalte tiltak:
  Fukt/råteskade på terrasse-dør til balkong med adkomst fra stue TG 3. Fukt/råteskade på vindu ved soverom mot sør kjeller og nord 2 etasje. Bytte av vindu 2 stk. må påregnes

  YTTERVEGGER
  Totalvurdering:
  TG 2 ytterkledning på grunn av alder, økt behov for vedlikehold og redusert forventet brukstid. MERKNAD Trekledning har en forventet tid for utskifting på 20 - 50 år. Forventet levetid på kledning kan variere etter klima og tidligere utført vedlikehold.

  RENNER OG NEDLØP
  Totalvurdering:
  Med hensyn til alder og slitasje vurderes over halvparten av forventet funksjonstid å være nådd. TG 2 renner og nedløp på grunn av alder. Takrenner og nedløp i plast en forventet levetid på 20 - 30 år.

  TAKTEKKING OG BESLAG
  Totalvurdering:
  Over halvparten av forventet funksjonstid er nådd. TG 2 settes på grunn av alder. Betongtakstein en forventet levetid på 10 - 40 år. Ved
  omlegging 30 - 60 år. Utvendige beslag 15 - 35 år.

  TRAPP
  Totalvurdering:
  Trapp med hånd-rekke på en side og avstand mellom trinn etter gjeldene standard. Etter standard fra byggeår skal det være hånd-rekke på begge sider TG 2.
  Anbefalte tiltak:
  Noe knirk i trapp.

  BAD 1 ETASJE
  Totalvurdering overflater:
  TG 2 overflater på grunn av blant annet mot-fall på gulv. Overflater fremstår ellers i god stand med normal slitasje.
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
  Sluk er plassert under dusjkabinett. Dette er vanskelig å få flyttet på og sluket er ikke inspisert. Membran har ikke opp-kant ved terskel. TG 2 gis med bakgrunn i utførelse og at mer enn halvparten av forventet brukstid for tettesjikt er oppbrukt. Det anbefales på generelt grunnlag en høydeforskjell på 25 mm fra topp membran til topp sluk. Dette forutsetter at membran er trukket helt opp til dørterskel. Det bemerkes at rommet ikke har tilstrekkelig med høydeforskjell fra topp membran til topp sluk. Det gjøres spesielt oppmerksom på at tekking (membran og mansjetter) ikke er kontrollerbare fordi dette bare kan gjøres ved å demontere fliser. Denne type destruktive undersøkelser blir aldri foretatt ved en tilstandskontroll for eierskifterapport. Man kan kun anta at membran er påført alle flatene i våt-sonen før flis-legging da badet er i daglig bruk uten tidligere tegn til lekkasjer. Viktig å merke seg at membraner har en naturlig aldringsprosess og levetid. Dette kan også variere ut fra type membran som er benyttet og hvilke egenskaper denne har i kombinasjon med selve utførelse. Ifølge NBI "Intervaller for vedlikehold og utskifting av bygningsdeler" blad 700.320 har: Gulv i våt-rom med keramiske fliser direkte på membran en forventet tid for utskifting på: Kort/middels/lang - 10/20/30 år. Vegger i våt-rom med keramiske fliser direkte på membran, lettvegg, en forventet tid for utskifting på Kort/middels/lang - 10/15/20 år.

  BAD UNDERETASJE
  Totalvurdering overflater:
  TG 2 overflater på grunn av blant annet mot-fall på gulv. Overflater fremstår ellers i god stand med normal slitasje.
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
  Fliser på gulv er lagt på belegg fra byggeår. Sluk er plassert under dusjkabinett. Dette er vanskelig å få flyttet på og sluket er ikke inspisert. TG 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for tettesjikt er oppbrukt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at tekking (membran og mansjetter) ikke er kontrollerbare fordi dette bare kan gjøres ved å demontere fliser. Denne type destruktive undersøkelser blir aldri foretatt ved en tilstandskontroll for eierskifterapport. Man kan kun anta at membran er påført alle flatene i våt-sonen før flis-legging da badet er i daglig bruk uten tidligere tegn til lekkasjer. Viktig å merke seg at membraner har en naturlig aldringsprosess og levetid. Dette
  kan også variere ut fra type membran som er benyttet og hvilke egenskaper denne har i kombinasjon med selve utførelse. Ifølge NBI "Intervaller for vedlikehold og utskifting av bygningsdeler" blad 700.320 har: Gulv i våt-rom med keramiske fliser direkte på membran en forventet tid for utskifting på: Kort/middels/lang - 10/20/30 år. Vegger i våt-rom med keramiske fliser direkte på membran, lettvegg, en forventet tid for utskifting på Kort/middels/lang - 10/15/20 år.

  VASKEROM/BI-INNGANG
  Totalvurdering overflater:
  TG 2 overflater på grunn av blant annet mot- fall på gulv. Det er registrert skrue gjennom foring ved vaskekum Overflater fremstår ellers i god stand med normal slitasje,
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
  TG 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for tettesjikt er oppbrukt. Belegg har ikke opp-kant ved terskel til
  ytterdør. TG 2 membran/belegg på grunn av alder og utførelse. Aluminiums-profil i nedre del av baderoms-panel er løsnet. Våtroms-belegg en forventet tid for utskifting på: Kort/middels/lang - 10/20/30 år. Det anbefales på generelt grunnlag en høydeforskjell på 25 mm fra topp membran til topp sluk. Dette forutsetter at membran er trukket helt opp til dørterskel. Våtroms-belegg en forventet tid for utskifting på: Kort/ middels/lang - 10/20/30 år. Forventet levetid på baderoms-panel er 10 - 20 år.

  GARASJE
  Totalvurdering:
  TG 2 garasje på grunn av blant annet alder og normal slitasje. Med hensyn til alder og slitasje vurderes over halvparten av forventet funksjonstid å være nådd. TG 2 renner og nedløp på grunn av alder. Takrenner og nedløp i plast en forventet levetid på 20 - 30 år.
 • Fantastisk beliggenhet på Kyrkjevollen, med flott friområde som nærmeste nabo. Boligen ligger i et attraktiv, etablert og rolig familieområde. Her er det kort gangavstand til barnehage, skole, matbutikk, idrettsanlegg m.m. Solrikt og lunt med flere uteplasser på baksiden av boligen. I gangavstand finner man også Hommersåk sentrum med butikker, kaianlegg, hurtigbåt til Stavanger og god offentlig kommunikasjon. Flotte turområder for liten og stor med grøntarealer/friområder både i høyden og langs sjøen.
 • Veletablert boligområde bestående hovedsakelig av eneboliger og tomannsboliger.
 • Se kartskisse.
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunnmur/såle med i sted-støpt betong.
  Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med trepanel.
  Saltak tekket med takstein.
 • U.etg.: 104 Bra / 90 P-rom
  1.etg.: 76 Bra / 76 P-rom
  2.etg.: 35 Bra / 35 P-rom

  Følgende rom inngår i primærareal:
  U.etg.: Entre/gang, trapp, 2 soverom, bad, vaskerom, gang, stue.
  1.etg.: Entre/hall, trapp, bad, stue/kjøkken i åpen løsning.
  2.etg.: Trapp, stue, 2 soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • U.etg.: Elektrisk. Varmekabler på gulv stue (kjellerstue) og bad. Varmepumpe. Vedovn i gang.
  1.etg.: Elektrisk. Panelovner. Varmekabler på gulv bad. Peis-ovn i stue.
  2.etg.: Elektrisk.
 • Lett skrånet tomt.
  Belegningsstein i gårdsrom.
  Uteareal med terrasse/platting på bakke og grøntareal beplantet med plen, bed og busker.
 • Parkering i garasje og gårdsrom.
 • Offentlig
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 217 599,- per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 383 357,- per 31.12.20
 • Kr 15 972,- pr. år
  Kommunale avgifter for år 2022.
 • Forsikring, strøm, tv og internett.
 • Midlertidig brukstillatelse datert 17.12.1992 foreligger, men denne gjelder kun for 1 etg. og kjeller. Gjelder ikke for loft. Det foreligger ikke plantegninger for loftsetasje som er innredet til rom for varig opphold. Bruksendring er ikke søkt om. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til ovennevnte, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Følger ikke handelen: Løse hvitevarer, veggklokke på kjøkken og prisme krone på soverom i u.etg.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  14.08.1992. Dagboknr. 6320.
  Urådighet
  RETTIGHETER IFLG. SKJØTE
  Skal bebygges innen 2 år samt tilbakekjøpsrett for kommunen.
  Boplikt 2 år m.v. Forkjøpsretten gis pr. etter 1.pr. pantelåb m.v.
  Bestemmelse om vann/kloakkledning og elektr.kabler m.v.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Reguleringsplan for Kyrkjevollen, Hommersåk. Id 79110.
  Vedtatt dato: 02.06.1981
  Dato for siste endring: 16.10.2017
 • Gnr. 109 Bnr. 673 i Sandnes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 5 000 -, oppgjørshonorar kr 5 900 ,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Inger Karin Haga
  Knut Haga
Mariann Tjelta

Megler

Mariann Tjelta

45 27 46 80

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev