aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Arnegårdsbakken 5B! Presentert av Marthe Brenden for Aktiv Hønefoss
Velkommen til Arnegårdsbakken 5B! Presentert av Marthe Brenden for Aktiv Hønefoss

HØNEFOSS Arnegårdsbakken 5B

4-roms eierleilighet med egen inngang, parkering og veranda med flott utsikt. Sentral og studentvennlig beliggenhet.

 • kr 2 650 000
 • BRA 75 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 81 162
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 806 912
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 996
 • Soverom3
 • ArealP-rom 75 m²
 • Felleskostnaderkr 2 984
 • Tomt9 671.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000,- (Prisantydning)
  75 750,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  68 120 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  81 162 (Omkostninger totalt)

  2 806 912 (Totalpris inkl. omkostninger)
- Boligen har en gjennomgående god planløsning og egen inngang -
Stor 4-roms eierleilighet med parkeringsplass og veranda med flott utsikt! Boligen har en gjennomgående god planløsning og går over byggets to øverste plan - med egen inngang. - Nymalt stue i åpen løsning med kjøkken - Bygget var nymalt i 2021 i regi av sameiet - Ny veranda i 2018 - Mulighet for ildsted i stue - Mulighet for elbillader (bekostes av kjøper) - Altibox fibernett inkludert i felleskostnaden - Bad med opplegg for vaskemaskin - Komfyr og oppvaskmaskin medfølger - Utvendig bod - Automatsikringer Sentral og studentvennlig beliggenhet med umiddelbar nærhet til bussholdeplass, dagligvarebutikker og treningssenter. Velkommen på visning!
- Spisebordet får sin naturlige plassering i overgangen ved vinduet mellom kjøkkenet og stua -

Arnegårdsbakken 5B, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 56 kvm
  3. etasje: 19 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 56 kvm Entré , bad/vaskerom, soverom, gang m/trapp, kjøkken og stue.
  3. etasje: 19 kvm Gang m/trapp, soverom, soverom.  Tomt
  9671.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiet tomt for sameiet som er pent opparbeidet med grøntarealer med plen, beplantninger, asfalterte adkomstveier og parkeringsområde. Ny støttemur inn mot terreng i 2019.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en sentral beliggenhet i Arnegårdsbakken på sydsiden av Hønefoss. Leiligheten har en fin plassering og går over byggets to øverste plan - med egen inngang. Felles parkeringsplass i sameiet med en biloppstillingsplass tilhørende denne leiligheten. Veranda på ca 5,5 kvm med flott utsikt - og overbygd inngangsparti med tilhørende utebod. Studentvennlig beliggenhet med kort avstand til USN - Universitetet i Sørøst-Norge Campus Ringerike med egen studentkro på campus, studentidrettslag og studentforeninger. Fra leiligheten er det også gangavstand til nye Benterud skole, Dalsbråten barnehage, Espira Trygstad barnehage og Eikli barnehage. Nærmeste dagligvarebutikker Coop Extra, Meny med post i butikk, Kiwi og Rema1000 på Eiklisenteret. Hvervenmoen handelsområde med søndagsåpen Coop og flere store arbeidsplasser, er under stadig utbygging og byr på et bredt utvalg av handelstilbud og hurtigladere for elbil. I tillegg er det ladepunkt for el-bil ved Kiwi i Osloveien. Det er også kort gangavstand til Ringerike Sykehus. Til Hønefoss sentrum med Kuben kjøpesenter, restauranter, kino og alle handels- og servicetilbud er det under fem minutters kjøring, og rundt et kvarters gangavstand. Området byr på flotte turmuligheter med kort avstand til Storelva med sti elvelangs til Schjongslund, stadion, Petersøya og nordsida av byen, og umiddelbar nærhet til HQ treningssenter på andre siden av veien. Mot Tandberg-jordene er det anlagt flotte stier i en vakker bjørkeskog - med fantastisk utsikt over Hønefoss og områdene rundt. På Tandberg finner du også Galgefurua - en kronglete og forvridd furu som er ca 400 år og en spennende fortid! På vinterstid kjøres det opp lange skiløyper (klassisk og fri) på Sætrang-jordene over til Tandberg-jordene. Derfra kommer du inn på løypenettet videre mot Røyse. På Ringkollen som ligger tjue minutters kjøring fra boligen - er det både lysløyper, alpinbakke, hoppbakke og akebakke for de minste. Derfra kommer du inn på det løypenettet i Nordmarka. Her kan du gå på ski, eller sykle helt inn til Tryvann i Oslo. På Ringkolltoppen er det bygget en flott grillstue. Der er det også en måleplate som peker mot fjellene fra Gaustatoppen i sør og vestover mot Hardangervidda. Det kjøres løypemaskin fra toppen og ned til Ringkollen skistadion. Med bil tar det omtrent like lang tid å komme seg til Damtjern, og da er du ikke langt fra noen av de beste ørretvannene i området. Fiskemuligheter finner du også på Øyangen og Storflåtan - sommer som vinter. På sommertid kan du plukke sopp, blåbær, tyttebær og multer. Boligen har også en fin beliggenhet for pendlere kun tre minutters gangavstand til Dalsbråten bussholdeplass med bussforbindelser for bybussen og Oslobussen. Til Gardermoen lufthavn er det rundt en times kjøring.

  Adkomst
  På finn.no kan du se kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med Aktiv visningsskilt.

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et område med tilsvarende bebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Skoler i nærheten Benterud skole (1-7 kl.) 16 min gangavstand Hov ungdomsskole (8-10 kl.) 10 min kjøreavstand Veienmarka ungdomsskole (8-10 kl.) 8 min kjøreavstand Hønefoss videregående skole 8 min gangavstand Ringerike videregående skole 20 min gangavstand Barnehager i nærheten Dalsbråten barnehage 6 min gangavstand Eikli barnehage 12 min gangavstand Hvervenmoen barnehage 15 min gangavstand

  Skolekrets
  Benterud

  Offentlig kommunikasjon
  Dalsbråten bussholdeplass 3 min gangavstand Hønefoss togstasjon 7 min kjøreavstand Oslo Lufthavn Gardermoen 1 t 3 min kjøreavstand

  Byggemåte
  Flermannsbolig oppført på isolert støpt plate på grunn med ringmurselementer bestående av isolasjon med armert plasstøpt kjerne og betong fasadeplater utvendig. Yttervegger som isolert bindingsverkskonstruksjon, kledd med liggende kledningsbord i beiset utførelse. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Tak som saltak med sperrekonstruksjon i tre og innredet loftsetasje for gjeldende leilighet. Taket er tekket med dobbeltkrummet betong takstein og stål takrenner med nedløp og nødvendige beslag. Ved takfot er det snøfangere. Adkomst til leilighet via utvendig trapp med malte vanger, inntrinn av strekkmetall, repos med terrassebord og rekkverk i malt utførelse. Utvendig bod i tilknytning til inngangsparti for leilighet. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 17.04.2023 av takstmann Petter Kristoffersen med teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Montering av ny servant og servantbatteri april 2023 utført av faglært v/Hønefoss Rørleggerservice AS. Det har i vinter vært mus i bygget. Dette er sameiets ansvar og Bergs Byggtjenester AS er engasjert for å foreta tiltak anbefalt av Rentokil AS. Det ble skiftet takvinduer i 2022 utført av Bergs Byggtjenester. Det ble i tillegg montert rømningsstiger (brannstiger) på blant annet takene på sameiets bygninger i 2022. Dette ble utført av Stigemannen. Det er planlagt å rive bygget i Osloveien 66 og bygge nytt. Det ble foretatt radonmåling i 2021 ved Eurofins Radonlab AS, verdi 55 Bq/m3. Eier er usikker på om det ble innhentet ferdigattest i 1995/1996. Utbedringer gjennomført av sameiet de senere årene: Takvinduer ble skiftet i 2022. Rømningsstiger (brannstiger) ble montert i 2022. Infrastuktur for elbil-ladere ble lagt opp i 2021. Bygningene ble malt i 2021. Balkongene ble skiftet i 2018. Støttemurene på oversiden av både den nederste bygningen og de øverste bygningene var nye i 2019. Støttemuren ned mot veien var ny i 2014.

  Innhold
  Leiligheten har egen inngang og går over byggets to øverste plan (2. etasje og loftsetasje). Boligen har følgende romfordeling: 2. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, soverom , gang m/trapp, kjøkken og stuemed utgang til veranda på ca 5,5 kvm. Takhøyde 2. etasje: Målt 2,38 m, men vil kunne variere. Loftsetasje: Gang m/trapp, bod og 2 soverom. Takhøyde loftsetasje: Målt 2,28 m og skråhimlinger, men vil kunne variere. Utvendig bod ved inngangsparti med et gulvareal på ca 2 kvm. Felles redskapsbod i sameiet.

  Standard
  Stor 4-roms eierleilighet over to plan med veranda, parkeringsplass og sentral beliggenhet. Boligen har en gjennomgående god planløsning og går over byggets to øverste plan - med egen inngang. Bygget var nymalt i 2021 i regi av sameiet. Entré/gang: Lysmalt entré/gang med plass til sko og yttertøy. I tillegg er det en praktisk utvendig bod på 2 kvm ved inngangspartiet til leiligheten. Stue Nymalt stue i åpen løsning - helt i tråd med dagens interiørtrend. Det er god plass til både sofa og spisebord. Spisebordet får sin naturlige plassering i overgangen ved vinduet mellom kjøkkenet og stuen. Fra stua er det utgang til en nordøstvendt veranda på ca 5,5 kvm som var ny i 2018 med flott utsikt. I stua er det pipeløp med mulighet for installering av ildsted. Kjøkken Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, foliert benkeplate, nedfelt stålkum og pålimte kitchenboards på bakvegg over benkeplate. Ny foliering på benkeplate og pålimte kitchenboards i 2023. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Bad/vaskerom Bad/vaskerom fra byggeår med våtromstapet på vegger, gulvbelegg med oppbrett på vegger og takplater i himling. Badet er innredet med sort servantinnredning med heldekkende servantopp som var ny i 2023, speil med belysning, gulvtoalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming med stråleovn. Plastsluk. Mekanisk avtrekk med elektrisk avtrekksvifte og tilluft under dør. Soverom Boligen har 3 soverom malt i lyse farger. I 2022 ble det satt inn nye 3-lags takvinduer og montert rømningsstige med plattform fra soverom i loftsetasjen. Innvendige overflater hovedsakelig preget av: Gulv: Laminat. Gulvbelegg. Vegger: Malt strie. Himlinger: Panel. Takplater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått tilstandsgrad (TG) 2:   Utvendig Taktekking, TG2 Taket er tekket med betongtakstein. Besiktiget fra bakkenivå og fra takvindu. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Noe slitasje på overflater til tekking. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Nedløp og beslag, TG2 Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Renner og nedløp ble skiftet i perioden 2006-2013. Vindskier i treverk. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Gjelder beslag fra byggeår. Tiltak - Andre tiltak: Det er ikke behov for strakstiltak. Vinduer, TG2 Trevinduer for hovedplan med 2-lags isolerglass fra byggeår. For loftsetasje er det Velux takvinduer med 3-lags isolerglass fra 2022. Solskjerming i takvinduer. Vurdering av avvik: Det er avvik: Forventet brukstid for isolerglass fra byggeår er nært forestående. Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Vinduer har høyt varmetap i forhold til dagens krav. Omramming vindu er ført ned på vannbrett, risiko for fuktopptrekk. Tiltak: Forhold vedrørende omramming til vindue krever skjerpet grad av tilsyn og vedlikehold med dagens utførelse. Dører, TG2 Terrassedør i treverk med 2-lags isolerglass fra 1995 og 2019. Vurdering av avvik: Det er avvik: Enkelte slitasjemerker registrert, normalt for alder. Tiltak: Ingen strakstiltak nødvendig. Balkonger, terrasser og rom under balkonger, TG2 Nye verandaer i regi av sameiet i 2018. Oppført som trekonstruksjon med bjelkelag innfestet i yttervegg og fundamentert på tresøyle til antatt støpt fundament i grunn. For bjelkelag er det antatt PVC membrantekking med fall til takrenne m/nedløp og overliggende spaltegulv av terrassebord med lekter lagt på membran. Veranden har rekkverk med stående kledningsbord og tett delevegg mot nabo med liggende kledningsbord. Utebelysning. Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverkshøyde målt til 0,94 meter. Dagens krav er 1 meter. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Innvendig Overflater, TG2 Innvendige overflater hovedsakelig preget av: Gulv: Laminat. Gulvbelegg. Vegger: Malt strie. Himlinger: Panel. Takplater. Vurdering av avvik: Det er avvik: Laminatgulv for soverom i loftsetasje er ikke lagt etter legganvisning. Endeskjøter er ikke tilstrekkelig fra hverandre. Mindre fuktsvelling i skjøt for laminat og enkelte glipper i skjøter. Enkelte bruks- og slitasjemerker for belegg. Tiltak: Det er ikke behov for strakstiltak, men om kjøper har andre brukskrav eller krav til estetikk på overflater så kreves det utbedring eller utskifting. Etasjeskille/gulv mot grunn, TG2 Etasjeskiller i trekonstruksjoner. For 1. etasje ble det målt ca. 14 mm høydeforskjell i stue over en lengde på ca. 2 m og totalavvik i rommet på ca. 29 mm. For loftsetasje ble det målt ca. 13 mm høydeforskjell på soverom over en lengde på ca. 2 m og totalavvik i rommet på ca. 23 mm. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendige trapper, TG2 Trapp av treverk. Rekkverk på én side. Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Våtrom Overflater vegger og himling, TG2 Våtromstapet på vegger og takplater i himling. Vurdering av avvik: Det er avvik: Diverse skruehull som er sparklet inn på vegger. Tiltak: Det er ikke behov for strakstiltak, men om kjøper har andre brukskrav eller krav til estetikk kreves det utbedring eller utskifting. Overflater gulv ,TG2 Gulvbelegg med oppbrett på vegger. Oppvarming med stråleovn. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er fall til sluk, men fallet er svakt. Misfarginger og noe slitasje for gulvbelegg. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Sluk, membran og tettesjikt, TG2 Plastsluk. Membran: Gulvbelegg og våtromstapet. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Videre bruk av dusjkabinett må påregnes. Vann på overflater bør unngås. Sluk bør skiftes når våtrommet renoveres. Kjøkken Overflater og innredning,TG2 Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, foliert benkeplate, nedfelt stål 1 1/2 kum og pålimte fliser på bakvegg over benkeplate. Utstyrt med opplegg for oppvaskmaskin. Vurdering av avvik: Det er avvik: Fuktsvellinger for enkelte fronter. Fuktskjolder/svelling i bunnplate i benkeskap. Fuktsvelling i skjøt for benkeplate. Noe ufagmessige avslutninger for foliering av benkeplate. Tiltak: Avhengig av bruksmønster og krav til estetikk av kjøper kan det være påregnelig med utskiftning/utbedringer av kjøkkeninnredningen. Tekniske installasjoner Vannledninger, TG2 Synlig metall hovedvannledning med stoppekran og vannmåler. Synlige vannføringer i: Kobber/metall. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Avløpsrør, TG2 Synlige avløpsrør i: Plast. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Varmtvannstank, TG2 Varmtvannsbereder på ca. 120 liter, antatt fra byggeår. Plassert i kjøkkeninnredning. Ingen inspeksjinsmulighet av bereder på befaringsdato. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er antas at varmtvannstank er over 20 år Vurdering er kun basert på alder da det ikke var inspeksjonsmulighet på befaringsdato. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Elektrisk anlegg, TG2 Sikringsskap med 32 ampere overbelastningsvern og automatsikringer for kurser. Strømmåler med fjernavlesning. Skjult og åpent elektrisk arbeid. 2. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ukjent. 3. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? Ja. Kommentar: Det er fremvist samsvarserklæring for montering av brannvarslere i 2022. Annen dokumentasjon er ikke fremvist. 5. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet ? Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Nei. 6. Forekommer det at sikringene løses ut? Nei. 7. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei. 8. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank Nei. 10. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet? Nei. 14.Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger? Nei. 15. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Ja. 16. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Ja. Kommentar: Takstmann er ikke el.fagmann, teknisk vurdering er begrenset. På et generelt grunnlag anbefales det alltid utvidet el-kontroll før omsetning av bolig. Leilighet i flermannsbolig Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Opprinnelig bod i loftsetasjen ble omsøkt til soverom etter befaring i 2023. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei Leilighet i flermannsbolig Standard: Leiligheten har enkel/normal standard. Se nærmere beskrivelse under Konstruksjoner. Vedlikehold: Bygningen fremstår normalt vedlikeholdt.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Ny støttemur mot veien på nedsiden av boligen År: 2014. År: 2018. Nye verandaer for leiligheter i 2. etasje. År: 2019. Nye støttemurer på oversider av bygninger i sameiet. År: 2021. Etablert infrastruktur for elbilladere i sameiet. År: 2021. Malt bygninger uvendig. År: 2022. Monter rømningsstige med plattform fra soverom i loftsetasje. År: 2022. Montert nye takvinduer i loftsetasje. År: 2023. Malt diverse overflater. År: 2023. Folierte benkeplate og limt fliser på bakvegg over benkeplate. År: 2023. Ny servantinnredning med blandebatteri.

  TV/Internett/bredbånd
  Fibernett fra Altibox (Viken Fiber) grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Den enkelte kan selv velge om man vil ha internett og TV, eller kun internettlinje med høyere hastighet enn det som tilbys om man velger både tv/Internett-pakke.

  Parkering
  Med boligen følger en biloppstillingsplass på sameiets fellesarealer. For øvrig gjesteparkering på nærmere angitte plasser. Elbil-lading Sameiet har lagt til rette infrastruktur og ladeanlegg for 9 ladestasjoner av el-biler. Leiligheten kan få byttet fast parkeringsplass til plass med egen lader på det øverste parkeringsområdet. Ladestasjon må selv bekostes og må bestilles og gjennom styreleder i sameiet. Kostnader til kjøp av ladestasjon, vedlikehold av ladestasjon og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har foretatt radonmåling 15.12.2020-06.04.2021 og målinger viser en verdi på 55 Bg/m3. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000,- (Prisantydning)
  75 750,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  68 120 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  81 162 (Omkostninger totalt)

  2 806 912 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk. Stråleovn på bad/vaskerom. For øvrig oppvarming med elektriske panelovner. Sikringsskap med automatsikringer. Pipeløp i stue med mulighet for ildsted. Varmtvannsberederen er plassert i hjørneskap på kjøkken.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Renovasjonsgebyr faktureres fra HRA og utgjør kr 4 691,25 for 2023. Årlig gebyr for ildsted påkoblet skorstein kr 558 inkl mva pr skorstein/skorsteinsløp.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at Ringerike kommune i løpet av 2022 har foretatt ny taksering av eiendomsskatt som gjelder fra 2023. For boliger hvor kommunen har mottatt boligverdi (markedsverdi) fra Skatteetaten har kommunestyret vedtatt at boligverdien skal danne grunnlaget for utregning av eiendomsskatten. Satsen for eiendomsskatt for boligeiendommer i Ringerike er 2,5 promille av 70% av boligverdien med fradrag av 1,1 million.

  Formuesverdi primær
  632076

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2275473

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Vannavgift år
  2023

  Info vannavgift
  Boligen har egen vannmåler. Vann og kloakkavgift faktureres etter forbruk og faktura fordeles på 3 terminer. Pris pr m3 vann/avløp kr 130 inkl mva for 2023.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  86/1560

  Felleskostnader pr. mnd
  2984

  Felleskostnader inkluderer
  Felle bygningsforsikring, fibernett (grunnpakke), vaktmestertjenester, styre og forretningsførerhonorar, strøm i fellesarealer, driftskostnader, samt betjening av andel fellesgjeld mv. Felleskostnadene er fordelt slik Fellesutgifter kr 2 063 Renter kr 345 Avdrag kr 207 Fiber kr 369

  Andel fellesgjeld
  75750

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-10T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  207

  Rentekostnad fellesgjeld
  345

  Andel fellesformue
  29240

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Arnegårdsbakken Boligsameie ble etablert i 1996 og består av 20 eierseksjoner fordelt på 3 lavblokker. Forretningsfører er Ringbo. Sameiet har medlemskap i Huseiernes Landsforbund Se www.huseierne.no for medlemsfordeler. Planer i sameiet: Ny betongtrapp mellom øvre og nedre parkeringsområde. Male søppelhuset og treverket som ble montert i forbindelse med etablering av rømningsveiene.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 22808879392, SpareBank 1 Ringerike Hadeland Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.04.2023: 5.04% pa. Antall terminer til innfrielse: 30.64 Saldo per 11.04.2023: kr 2 093 613 Andel av saldo: kr 0 Første termin/første avdrag: 30.12.2018. Siste termin 30.03.2038. Lånenummer: 22809442164, SpareBank 1 Ringerike Hadeland Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.04.2023: 5.04% pa. Antall terminer til innfrielse: 39 Saldo per 11.04.2023: kr 1 374 071 Andel av saldo: kr 75 750 Første termin/første avdrag: 30.12.2022. Siste termin 30.06.2042.

  Forkjøpsrett
  Det er ingen forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse, men sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Grilling: Det er ikke tillatt å bruke kullgrill.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 16.07.1915 - Dokumentnr: 907318 - Utskifting. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere 14.12.1935 - Dokumentnr: 900264 - Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:17. Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 17.09.1938 - Dokumentnr: 1296 - Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:18. Bestemmelse om kloakkledning. Bestemmelse om veg. Med flere bestemmelser. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 03.03.1941 - Dokumentnr: 392 - Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:23. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 06.02.1950 - Dokumentnr: 259 - Erklæring/avtale. Bestemmelse om felles vannverk. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 26.11.1956 - Dokumentnr: 2980 - Bestemmelse om vannledn. Bestemmelse om kloakkledning. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere 26.11.1957 - Dokumentnr: 241 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 11.02.1959 - Dokumentnr: 289 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 02.12.1960 - Dokumentnr: 3652 - Bestemmelse om veg. Gjelder anlegg og vedlikehold av gate. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 02.01.1961 - Dokumentnr: 3 - Bestemmelse om veg. Best. om utvidelse av sving. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 10.01.1969 - Dokumentnr: 113 - Jordskifte. Grensegangssak. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 04.10.1977 - Dokumentnr: 5531 - Erklæring/avtale. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12 Gjelder denne registerenheten med flere. 08.04.1981 - Dokumentnr: 2161 - Erklæring/avtale. Best. om signalkabel. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 02.12.1985 - Dokumentnr: 7743 - Erklæring/avtale. Best. om signalkabel. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 10.05.1995 - Dokumentnr: 2075 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:33. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12. Gjelder denne registerenheten med flere. 05.01.1996 - Dokumentnr: 41 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 19 Formål: Bolig Sameiebrøk: 86/1560 Tinglyste rettigheter i andre eiendommer: 16.12.1954 - Dokumentnr: 3186 - Bestemmelse om vannledn. Rettighet hefter i: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:27 Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12 13.04.1994 - Dokumentnr: 2030 - Erklæring/avtale. Rettighet hefter i: Knr:3007 Gnr:37 Bnr:155. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12 13.04.1994 - Dokumentnr: 2030 - Erklæring/avtale. Rettighet hefter i: Knr:3007 Gnr:37 Bnr:206. Overført fra: Knr:3007 Gnr:44 Bnr:12 Kjøper forplikter seg til å orientere sin bankforbindelse om at ovennevnte heftelser ikke vil bli slettet, men følge eiendommen, og at banken derfor må samtykke til å få prioritet etter ovennevnte heftelser.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest fra byggeår på eiendommen. Ringerike kommune har utstedt brukstillatelse for 20 leiligheter fordelt på 3 boliger datert 21.12.1995, samt ferdigattest for riving og oppføring av nye støttemurer datert 14.01.2015, samt dispensasjon for nytt søppelskur datert 29.03.2016. Det er gitt ferdigattest for bruksendring av loft fra tilleggsdel til hoveddel datert 03.05.2023. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Deler av eiendommen er regulert til rekkehus, enebolig og butikker samt kjørevei iht. reguleringsplan 17 Lia ved Arnegård vedtatt den 27.05.1955. Eiendommen er regulert iht reguleringsplan 33 Trøgstad vedtatt den 22.12.1958 men grunnet manglende dokumentasjon er det ikke kjent til hva. Deler av tomten er regulert til grøntrabatt / skråning og kjørevei iht reguleringsplan 107 Osloveien Dompidal vedtatt 11.08.1975, og deler av tomten er regulert til bolig iht reguleringsplan 107 Ringerike sykehus vedtatt 25.11.1976. Deler av tomten i nord er regulert til annen veggrunn - grøntareal og kjøreveg i henhold til reguleringsplan 454 E16-Fv.290 Hønefoss-Sykehuset vedtatt 04.02.2021. Dette innebærer en endring og utbedring av vei og gangvei fra rundkjøringen ved sykehuset og ned langs Osloveien og Arnegårdsbakken. I henhold til gjeldende kommuneplan vedtatt 05.09.2019 ligger eiendommen i et område avsatt til boligbebyggelse - nåværende, friområde - nåværende, høyspenningsanlegg (inkl. høyspentkabler) og krav vedrørende infrastruktur. Planer i nærheten: Navn: Utbygging fra Lafton Eiendom AS. Forklaring: Lafton Eiendom jobber med en omregulering av området rundt Osloveien 66, samt prosjektering av 2 stk fireetasjes boligblokker på naboeiendommen nordøst for denne leiligheten. Bygningen som er i Osloveien 66 i dag er planlagt revet. Sameiet har foreløpig ikke mottatt nabovarsel. Det gjøres oppmerksom på at utbygging av dette området vil kunne berøre sol/utsikt for denne boligen.

  Adgang til utleie
  Hele, eller deler av boligen kan leies ut til boligformål. Det fremgår av vedtektene at sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Boligen har inntil nylig vært leid ut for kr 12.400/mnd pluss vann og strøm.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000,- (Prisantydning)
  75 750,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  68 120 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  81 162 (Omkostninger totalt)

  2 806 912 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81162

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,0% av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget, minimum kr 56000. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke Tilretteleggingsgebyr kr 14 900 Markedsføringspakke kr 21 900 Innhenting av opplysninger kr 6 600 Oppgjørshonorar kr 6 900 Visninger kr 2 900 pr stk Sikkerhetsstillelse kr 2 900 Vederlag for arbeid med heftelser pr stk kr 500 Grunnboksutskrift pr stk kr 350 Servitutter pr stk kr 350 Pantedokument med urådighet - Statens Kartverk kr 585 Innhenting av opplysninger fra Ringbo kr 4 300 Eierskiftegebyr til Ringbo kr 6 215 Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 2 900,- pr. time begrenset oppad til kr. 29 000,- Alle beløp er inkl. mva.

Marthe Brenden

Megler

Marthe Brenden

41 75 00 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev