aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Kjelstadveien 21! Presentert av Marthe Brenden for Aktiv Hønefoss

HØNEFOSS Kjelstadveien 21

Attraktiv kjedet enebolig fra 2018 med svært innholdsrik planløsning. Solrike uteplasser, hage og carport med elbillader.

 • kr 4 500 000
 • BRA 134 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 500 000
 • Omkostningerkr 126 012
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 645 807
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom4
 • ArealP-rom 129 m²
 • Tomt11 231.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 500 000,- (Prisantydning)
  19 795,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 970 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000))

  126 012 (Omkostninger totalt)

  4 645 807 (Totalpris inkl. omkostninger)
En meget innbydende kjedet enebolig med svært attraktiv og familievennlig beliggenhet. Hage og store solrike uteplasser. Asfaltert gårdsplass og carport med elbillader og praktisk sportsbod i bakkant. En lettstelt bolig med gjennomgående god planløsning, delikate fargevalg og tidsriktig innredning som gir et helhetlig uttrykk. I forbindelse med bygging av boligen ble det gjort tilvalg på blant annet kjøkken, bad, fargevalg, belysning, stikkontakter mm. - Separat vaskerom med wc - HTH kjøkken med integrerte hvitevarer - Delikat bad med dusj og opplegg for badekar - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning - Innvendig bod med strømuttak Familievennlig nabolag med gode oppvekstsvilkår, lekeplasser og fotballbinge på feltet. Gangavstand til skoler og barnehager. Velkommen på visning

Kjelstadveien 21, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig i kjede
  Bruksareal
  1. etasje: 67 kvm
  2. etasje: 67 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 62 kvm
  2. etasje: 67 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Teknisk rom/bod  Tomt
  11231.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiet tomt for sameiet. Tomtearealet som tilhører denne seksjonen utgjør 257,8 kvm i henhold til matrikkelkart/seksjonering.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i Haugsbygd, ca 4,2 kilometer fra Hønefoss. Boligen har en fin beliggenhet i feltet med solrike uteplasser i alle himmelretninger og enkel adkomst, stor asfaltert gårdplass og carport med elbillader. Familievennlig nabolag med gode oppvekstsvilkår, lekeplasser og fotballbinge på feltet. Til Vang barneskole, Haugsbygd ungdomsskole og fotballbane er det rundt 20 minutters gangavstand. Nærmeste barnehager er Haug barnehage, Nedre Auren gårdsbarnehage og Skogstjernen barnehage. Det pågår bygging av Haugsbygd arena - en stor ny flerbrukshall nede ved skolen som er planlagt ferdigstilt i år! Dagligvarehandelen kan du gjøre på Haug Nærsenter med Coop Extra som dessuten også har post i butikk, apotek og legesenter. Det er kort avstand til Kistefos-muséet med skulpturpark og Hadeland Glassverk som også har kveldsåpen pizzarestaurant. Til Hønefoss med videregående skoler, Kuben kjøpesenter, restauranter, kino og alle handels- og servicetilbud er det kun fem minutters kjøring. Boligen har også en fin beliggenhet for pendlere med bussholdeplass i umiddelbar nærhet og under en times kjøring Gardermoen lufthavn. Området byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i marka - til Ringkollen og Nordmarka, Gullerudtjern/Gullerudmarka, Ørenmarka, Moesmoen og på Eggemoen - sommer som vinter. Vinterstid kjøres det opp skiløyper på jordet like bortenfor når forholdene tillater det. På Ringkollen som ligger kun et kvarters kjøring fra boligen, er det både lysløyper, alpinbakke og hoppbakke. Derfra kommer du inn på det enorme løypenettet i Nordmarka. Her kan du gå på ski, eller sykle helt inn til Tryvann i Oslo. Det er fint å gå tur oppover "Gamle Ringkollbakken" og opp til Ringkolltoppen. På Ringkolltoppen er det bygget en flott grillstue og en måleplate som peker mot fjellene fra Gaustatoppen i sør og vestover mot Hardangervidda. Det kjøres løypemaskin fra toppen og ned til Ringkollen skistadion. Med bil tar det rundt omtrent like lang tid å komme seg til Damtjern, og da er du ikke langt fra noen av de beste ørretvannene i området. Sommerstid er det fint å ta seg en dukkert i Røstjern, eller på Øyangen. Randsfjorden med sine mange badestrender, yrende båtliv, kajakkpadling og Randsfjorden badepark som er Norges største utendørs badepark ligger under et kvarters kjøring unna. I Randselva er det fiskemuligheter, og på andre siden av Randsfjorden går det bomvei opp til Tversjøen i Nordmarka for den som liker fiske, kajakk, telting, langrenn og sykkel! Om du liker vinterbading anbefales en frisk dukkert i Randsfjorden avsluttet med badstue i Flyt Fjordsauna! Velkommen til Haugsbygd! Sentralt, men likevel landlig med umiddelbar nærhet til naturen og rikt dyreliv.

  Adkomst
  På finn.no kan du se kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med Aktiv visningsskilt.

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et område med tilsvarende bebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Vang skole (1-7 kl.) gangavstand 19 minutter Haugsbygd ungdomsskole (8-10 kl) gangavstand 20 minutter Ringerike videregående skole - kjøreavstand 8 min Hønefoss videregående skole - kjøreavstand 11 min

  Skolekrets
  Vang skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Freitag bussholdeplass 4 min gangavstand Hønefoss Togstasjon 8 min kjøreavstand Gardermoen Lufthavn 55 min kjøreavstand

  Byggemåte
  Enebolig i kjede, knyttet sammen av carport, veranda og sportsbod. Huset er oppført med prefabrikerte ringmurselementer og støpt isolert plate på mark. Yttervegger som bindingsverkskonstruksjon i tre, kledd med liggende kledningsbord. Tak som saltakkonstruksjon i tre, tekket med betong takstein og takrenner med nedløp og beslag av stål. For ytterligere byggteknisk beskrivelse av eiendommen, se vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Thomas Knutsen 03.03.2023.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Montering av elbil-lader EO mini ladestasjon 16A utført av faglært v/Kindberg og Kristiansen Elektriske AS. Samsvarserklæring med garanti foreligger. 2019: bygd platting på fremsiden av huset utført ved egeninnsats/ufaglært/dugnad. Mangler ferdigattest grunnet manglende gangveibygging fra utbygger. Midlertidig brukstillatelse foreligger.

  Innhold
  Boligen har en innholdsrik planløsning med følgende romfordeling: 1. etasje Entré, innvendig bod/teknisk rom på 5 kvm, bad/vaskerom med toalett, kjøkken med utgang til sydvendt terrasse på 21 kvm og stue med utgang til hagen med nordvendt flislagt platting. Bad/vaskerom er på opprinnelige tegninger definert som wc. 2. etasje Gang, bad og 4 soverom hvorav to med utgang til stor vestvendt veranda på 40 kvm. Dagens hovedsoverom er på opprinnelige tegninger definert som loftstue. Carport på 34 kvm med elbillader og sportsbod på 6 kvm i bakkant.

  Standard
  En meget innbydende kjedet enebolig med svært attraktiv og familievennlig beliggenhet. Hage og store solrike uteplasser. Asfaltert gårdplass og carport med elbillader og praktisk sportsbod i bakkant. Boligen har en gjennomgående god planløsning og fremstår som svært innbydende med delikate fargevalg og tidsriktig innredning som gir et helhetlig uttrykk. I forbindelse med bygging av huset ble det gjort tilvalg på blant annet kjøkken, tilleggsisolering av innvendige vegger, belysning, ekstra stikkontakter, varmekabler/avretting og fliser i entré, fargeendringer, fliser på bad/vaskerom og opplegg til badekar på badet i 2. etasje. I ettertid er gårdsplassen asfaltert, terrassen mot syd satt opp, elbillader installert, tujahekk plantet på fremsiden av huset og flisheller lagt på uteplass mot nord. Alt i alt - en lys, familievennlig og lettstelt bolig med god bokomfort. Boligen har også balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Entré Lys og innbydende entré med plass til sko og yttertøy. Flislagt gulv, varmekabler og direkte adkomst til en praktisk innvendig bod/teknisk rom på 5 kvm med god oppbevaringsplas og strømmuttak til ekstra kjøleskap/fryser. Bad/wc/vaskerom Meget pent helfliset bad/vaskerom med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, vegghengt toalett og flott baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning. Downlightsbelysning i himling. Varmekabler. Varmtvannsbereder med plastsluk under. Stue Stua og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning som gir en god flyt mellom rommene. Gjennomgående lys, delikate fargevalg og store vindusflater gjør at rommet oppleves som svært lyst og innbydende. Fra kjøkkenet er det utgang til en sydvendt terrasse med meget gode solforhold. Det er god plass til både sittegruppe, tv-løsning og spisebord i stua - i tillegg til spiseplass på kjøkkenet. I stua er en flott rentbrennende peisovn som varmer godt på kjølige høst- og vinterdager. Fra stua er det utgang til hagen og nordvendt flislagt platting. Kjøkken Flott kjøkken med svært god skapplass og takhøye overskap som gir optimal plassutnyttelse. Kjøkkeninnredning fra HTH med laminerte skrog, hvite glatte fronter og laminert benkeplate med underlimt komposittkum. Flislagt bakvegg over benkeplate og belysning under overskap. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Bosch med oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, induksjonstopp med komfyrvakt og stekeovn. Kjøkkenventilator med antatt avtrekk ut. I forbindelse med bygging av huset ble det gjort tilvalg på kjøkkenet med blant annet underlimt vask, byttet ut underskap med skuffer, motorisert kildesorteringsskuff, lyslist under overskap og fliser på bakvegg. Alle hvitevarer på kjøkkenet er integrert og medfølger i handelen. Bad Delikat helfliset bad med varmekabler. Badet har dusjhjørne med innfellbare dører i glassutførelse, vegghengt toalett og opplegg for badekar. Flott baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med tilhørende belysning. Downlightsbelysning i himling. Det er plastsluk i dusjsone og ved opplegg for badekar. Soverom Boligen har 4 soverom av god størrelse. Alle soverommene er malt i delikate, tidsriktige fargetoner og alle garderobeskap medfølger i handelen. På hovedsoverommet er det satt inn en stor skyvedørsgarderobe fra Elfa. To av soverommene har direkte adkomst til en stor vestvendt veranda på 40 kvm. Dagens hovedsoverom er på de originale bygningstegningene definert som loftsstue. Innvendige overflater av: Gulv: Parkett og fliser. Vegger: Malte, glatte flater av gips. Himlinger: Malte, glatte flater av gips. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold: det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Dagens hovedsoverom er på opprinnelige tegninger definert som loftstue. Dagens bad/vaskerom er på opprinnelige tegninger definert som WC. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja Boligen er oppført for mindre enn 5 år siden. Terrasse mot sør bygget for 4 år siden. Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei Standard Bygget har normalt god standard. Se nærmere beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold: Bygningen fremstår vedlikeholdt både utvendig og innvendig.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Taklampe over spisestue og taklampe på hovedsoverom (med fjær) medfølger ikke i handelen.

  Moderninseringer og påkostninger
  Oppgraderinger siden byggeår 2020 Installert elbillader 2019 Bygd terrasseplatting med rekkverk mot syd

  TV/Internett/bredbånd
  Internett fra Telia (internett grunnpakke er inkl i felleskostandene). Tv-pakke kommer i tillegg. Se www.telia.no for fullstendig prisoversikt.

  Parkering
  Parkering i carport på 34 kvm med elbillader, samt plass til parkering på asfaltert gårdsplass ved boligen. For øvrig gjesteparkering på sameiets fellesareal etter nærmere angivelse. Elbillader En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Strøm betales etter målt forbruk der ma°ler er installert, eller ved et beløp fastsatt av styret dersom det ikke er egen måler.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer
  89366523

  Radonmåling
  Bygget er dokumentert utført med forskriftsmessig radonsperre.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 500 000,- (Prisantydning)
  19 795,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 970 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000))

  126 012 (Omkostninger totalt)

  4 645 807 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedfyring. Varmekabler i entré, bad og vaskerom. Peisovn med stålpipe i stue i 1. etasje. For øvrig oppvarming med panelovner i stue, kjøkken og på tre av soverommene. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Varmtvannsbereder på ca 200 liter er plassert på vaskerommet i 1. etasje. Oso supersmart styringssystem med waterguard. Waterguard-system med magnetventil på hovedvannledning med føler under varmtvannsbereder, under kjøkkenkum og under oppvaskmaskin. Dato for siste kontroll av pipe/ildsted: 24.08.2022.

  Info strømforbruk
  Boligen strømforbruk utgjorde 18242 kWh i 2022 ifølge selger. Boligen har automatsikringer.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Renovasjonsgebyr faktureres fra HRA og utgjør kr 4 747,64 for 2023. Årlig gebyr for ildsted påkoblet skorstein kr 558 inkl mva pr skorstein/skorsteinsløp. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at Ringerike kommune i løpet av 2022 har foretatt ny taksering av eiendomsskatt som gjelder fra 2023. For boliger hvor kommunen har mottatt boligverdi (markedsverdi) fra Skatteetaten har kommunestyret vedtatt at boligverdien skal danne grunnlaget for utregning av eiendomsskatten. Satsen for eiendomsskatt for boligeiendommer i Ringerike er 2,5 promille av 70% av boligverdien med fradrag av 1,1 million.

  Formuesverdi primær
  1020072

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3672259

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Vannavgift år
  2023

  Info vannavgift
  Boligen har egen vannmåler. Vann og kloakkavgift faktureres etter forbruk og faktura fordeles på 3 terminer. Pris pr m3 vann/avløp kr 130 inkl mva for 2023.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 01.02.1932 - Dokumentnr: 900197 - Bestemmelse om gjerde. Overført fra: Knr:3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 19.04.1933 - Dokumentnr: 900222 - Bestemmelse om veg. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 15.05.1933 - Dokumentnr: 900223 - Utskifting. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 01.06.1935 - Dokumentnr: 900219 - Bestemmelse om gjerde. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 01.06.1935 - Dokumentnr: 900219 - Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 2, 37 og 47. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 08.07.1937 - Dokumentnr: 1009 - Rettigheter iflg. skjøte. Bestemmelse om veg. Bestemmelse om vannrett. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. Diverse påtegning. Vannretten er slettet. 14.02.1949 - Dokumentnr: 3021 - Skjønn. Bestemmelse om felles veg. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 04.09.1952 - Dokumentnr: 2111 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 29.04.1955 - Dokumentnr: 975 - Bestemmelse om kloakkledn. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 105. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere 26.07.1956 - Dokumentnr: 1752 - Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 13.11.1957 - Dokumentnr: 3099 - Skjønn. Bestemmelse om veg. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. Dokumentet er forsøkt innhentet, men finnes ikke i kartverkets arkiver. 11.04.1958 - Dokumentnr: 671 - Erklæring/avtale. Rettigheter iflg. skjøte. Bestemmelse om veg. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra knr:3007 gnr:102 bnr:46. Gjelder denne registerenheten med flere. 10.04.1972 - Dokumentnr: 1577 - Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 31.10.1972 - Dokumentnr: 5196 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 138. Bestemmelse om veg. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. 17.08.1973 - Dokumentnr: 4067 - Bestemmelse om vannledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr: 3007 Gnr: 102 Bnr: 46. Gjelder denne registerenheten med flere. Kjøper forplikter seg til å orientere sin bankforbindelse om at ovennevnte heftelser ikke vil bli slettet, men følge eiendommen, og at banken derfor må samtykke til å få prioritet etter ovennevnte heftelser. 06.03.2018 - Dokumentnr: 507543 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 11. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 135/3367 05.02.2020 - Dokumentnr: 2072278 - Reseksjonering. Snr: 11. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Grunn. Sameiebrøk: 135/3367. Sammenslåing av seksjoner. Endring av tilleggsdel og fellesareal. Det er ingen tinglyste rettigheter på andre eiendommer.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ringerike kommune har utstedt midlertidig brukstillatelse for enebolig i rekke (hus 11) datert 12.12.2018. Det gjøres oppmerksom på at dagens hovedsoverom på de opprinnelige bygningstegningene er definert som loftstue og bad/vaskerom i 1. etasje definert som wc. Den midlertidige brukstillatelsen og bygningstegninger følger vedlagt salgsoppgaven. Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen. Det fremgår av den midlertidige brukstillatelsen at følgende må ordnes før ferdigattest kan utskrives: 1. Rekkefølgebestemmelse i reguleringsbestemmelsen §7.3 "Krav før brukstillatelse" må være oppfylt. "Opphøyd gangveg på strekningen Nedre Klekkenvei - Borgergata skal være opparbeidet iht. statens vegvesens vegnormaler" innen skolestart 2019. 2. Alle eneboligene og firemannsboligene som omfattes av rammetillatelse gitt i delegasjonssak 568/16 datert 16.11.2016 må være ferdigstilt. Det fremgår at punkt 1 må ordnes innen skolestart høsten 2019. Punkt 2 må ordnes innen 19.11.2019 dato for søknad foreslått av ansvarlig søker. Grunnet uenighet mellom kommunen og Block Wathne er ikke kravene i detaljereguleringsplanen oppnådd. Dermed forligger det ikke ferdigattest for boligene i sameiet. Styret er informert av BW at de er i dialog med kommunen, men at partene ikke er enige. Styret følger opp saken fortløpende.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei frem til offentlig. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert smphusbebyggelse, blokkbebyggelse, annen veggrunn - tekniske anlegg, kjøreveg, grønnstruktur, turdrag, lekeplass og parkering i henhold til reguleringsplan 3007390 Klekkenhagen boligområde vedtatt 26.05.2016. Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen vedtatt 05.09.2019 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

  Adgang til utleie
  Hele, eller deler av boligen kan leies ut til boligformål. Det fremgår av vedtektene at sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold med ny leietakers navn og kontaktinformasjon. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 500 000,- (Prisantydning)
  19 795,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 970 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000))

  126 012 (Omkostninger totalt)

  4 645 807 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  126012

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget, minimum kr 67 500. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke Tilretteleggingsgebyr kr 14 900 Markedsføringspakke kr 21 900 Innhenting av opplysninger kr 6 600 Oppgjørshonorar kr 6 900 Visninger kr 2 900 pr stk Sikkerhetsstillelse kr 2 900 Vederlag for arbeid med heftelser pr stk kr 500 Grunnboksutskrift pr stk kr 350 Servitutter pr stk kr 350 Pantedokument med urådighet - Statens Kartverk kr 585 Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 2 900,- pr. time begrenset oppad til kr. 29 000,- Alle beløp er inkl. mva.

Marthe Brenden

Megler

Marthe Brenden

41 75 00 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev