aktiv-eiendomsmegling
- Her bor du i kort avstand til det meste med både skoler, barnehager, dagligvare og bussholdeplass rett rundt hjørnet! -
- Her bor du i kort avstand til det meste med både skoler, barnehager, dagligvare og bussholdeplass rett rundt hjørnet! -

HØNEFOSS Kringlemoveien 2A

Innflytningsklar del av tomannsbolig fra 2022 med carport, hage og solrike uteplasser. Lav dok.avg. Nær skoler og bhg

 • kr 5 300 000
 • BRA 111 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 300 000
 • Omkostningerkr 54 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 354 542
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 103 m²
 • Tomt470.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-))   54 542,- (Omkostninger totalt)   5 354 542,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

Meld deg på visning!

Påmelding
- Plantegning 1. etasje -
En meget delikat nyoppført del av tomannsbolig fra 2022 med svært sentral beliggenhet, hage og solrike uteplasser. Carport og gruset gårdsplass med plass til parkering. Boligen har en innholdsrik planløsning og fremstår som svært innbydende med velvalgte farge- og materialvalg som gir et helhetlig og tidsriktig uttrykk. Alle vegger er malt i den lekre fargen washed linen. Alt i alt - en lys, familievennlig og lettstelt bolig med god bokomfort og gulvvarme i hele 1. etasje. Huset ligger på kote +87 Fine turmuligheter innover Hovsmarka og Tyrimyra, St. Hanshaugen, eller en rusletur ned til Glatved Brygge og Hønefossen. Her bor du i kort avstand til det meste - under en halvtimes gangavstand til hjertet av byen med dagligvare, kaféer, restauranter, kino og Kuben kjøpesenter.
- Boligen har en innholdsrik planløsning og fremstår som svært innbydende med velvalgte farge- og materialvalg som gir et helhetlig og tidsriktig uttrykk -

Kringlemoveien 2A, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Tomannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 58 kvm
  2. etasje: 53 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 50 kvm Entré, gang, bad, soverom, soverom, bod/kontor.
  2. etasje: 53 kvm Stue/kjøkken, bad, soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 8 kvm Innvendig bod/teknisk rom og bod med utvendig adkomst.  Tomt
  470.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomta er pent opparbeidet med gruset gådsplass, terrasseplatting og gressplen.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en sentral, men samtidig tilbaketrukket beliggenhet på nordsiden av Hønefoss. Boligen har enkel adkomst, carport og gruset gårdsplass med god plass til parkering. Hage, sydvendt terrasse og altan med god plass til hagemøblement og svært gode solforhold. Aktivt og familievennlig nabolag - med gangavstand til den populære Fosseparken med skatepark - til glede for barn og ungdom i alle aldre og gangavstand til nye Ullerål skole, Hov ungdomsskole og flere barnehager i området. Ringerikshallen med Norges første tennishall med takbaner, plexipave-baner og en minitennisbane ligger kun få minutter fra inngangsdøra. Nærmeste dagligvarebutikk er Kiwi og Rema1000 i Hønegata. Til Hønefoss sentrum med Kuben med alle handels- og servicetilbud er det under ti minutters kjøring. Området byr på fine turmuligheter med nydelige turmuligheter innover Hovsmarka og Tyrimyra, St. Hanshaugen, eller en rusletur ned til Glatved Brygge og Hønefossen. På Holttangen er det badeplass og vinterstid er det oppkjørte lysløyper i Hovsmarka. På Ringkollen som ligger rundt 20 minutters kjøring unna, er det både lysløyper, alpinbakke og akebakke for de minste. Derfra kommer du inn på det enorme løypenettet i Nordmarka. Her kan du gå på ski, eller sykle helt inn til Tryvann i Oslo. Det er fint å gå tur oppover "Gamle Ringkollbakken" og opp til Ringkolltoppen. På Ringkolltoppen er det bygget en flott grillstue og en måleplate som peker mot fjellene fra Gaustatoppen i sør og vestover mot Hardangervidda. Det kjøres løypemaskin fra toppen og ned til Ringkollen skistadion. Med bil tar det rundt omtrent like lang tid å komme seg til Damtjern, og da er du ikke langt fra noen av de beste ørretvannene i området. Til Norefjell alpingrend med et eldorado av skimuligheter med både langrenn, toppturer og alpint er det rundt en times kjøring. Til Tyrifjorden og Røsholmstranda med en nydelig, langgrunn sandstrand er det under ti minutters kjøring. Røsholmstranda er en badestrand med sommeråpen kafé, sandvolleyballbane og lekearealer. Her bor du i kort avstand til det meste - under en halvtimes gangavstand til hjertet av byen med dagligvare, kaféer, restauranter, kino og Kuben kjøpesenter. Gode kollektivforbindelser kun to minutter til nærmeste bussholdeplass Ullerål skole og under en halvtimes gangavstand til rutebilstasjonen i Hønefoss med avgang for Oslobussen og rundt en times kjøring til Gardermoen.

  Adkomst
  På finn.no kan du se kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med Aktiv visningsskilt.

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et område med enebolig, tomannsbolig og leilighetsbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Skoler i nærheten Ullerål skole (1-7 kl.) 2 min gangavstand Hov ungdomsskole (8-10 kl.) 6 min gangavstand Ringerike videregående skole 6 min kjøreavstand Hønefoss videregående skole 8 min kjøreavstand Barnehager i nærheten Espira Hovsmarka barnehage (1-5 år) 8 min gangavstand Hov barnehage (0-5 år) 10 min gangavstand Ullerål barnehage (1-5 år) 12 min gangavstand

  Skolekrets
  Ullerål

  Offentlig kommunikasjon
  Ullerål skole bussholdeplass 2 min gangavstand Hønefoss togstasjon 6 min kjøreavstand Oslo Gardermoen Lufthavn 54 min kjøreavstand

  Byggemåte
  Arealoppmåling er utført av takstmann Petter Kristoffersen. Bygningen er fundamentert med ringmur og plate på mark utført ihht. TEK17, på avrettet pukkpute. Utvendig kledning malmfurukledning, jernvitrolbehandlet. Bærende konstruksjon i bindingsverk. Isolasjon: 200mm+50mm mineralull med plastfolie mellom isolasjonssjikt. For ytterligere byggteknisk beskrivelse, se vedlagt leveransebeskrivelse.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Arbeid på bad/våtrom kun utført av faglært v/Randsfjord Rørservice. Tiltaket "Riving av eksisterende bolig og oppføring av vertikaltdelt tomannsbolig" saksnr 21/6641-19 med ferdigattest 10.10.22. Arbeid på el-anlegget utført kun av faglært v/Brødrene Helgesen. Totalentreprenør for nybygg v/Høyt & Lavt Entreprenør AS. Det er regulert inn en avkjøring mellom Kringlemoveien 2 og Hovsmarkveien 4. Det er ingen signaler som tyder på at denne noen gang vil bli bygget. Kringlemoveien 2B har tinglyst rett til adkomst, samt vedlikehold av VA-ledninger og kabelanlegg som krysser Kringlemoveien 2As eiendom/felles gårdsplass. Eiendommen er nybygget og har aldri vært bodd i. Det er garanti på alle arbeider i fem år fra 25.10.2022.

  Innhold
  Boligen har en gjennomgående god planløsning med følgende romfordeling: 1. etasje: Entré, hall, teknisk rom, bod/kontor, bad/wc/vaskerom og to soverom hvorav det ene med utgang til hage med terrasseplatting. 2. etasje: Bad/wc, soverom og stue/kjøkken med utgang til altan. Carport og sportsbod med utvendig adkomst.

  Standard
  En meget delikat nyoppført del av tomannsbolig fra 2022 med svært sentral beliggenhet, hage og solrike uteplasser. Carport og gruset gårdsplass med plass til parkering. Boligen har en innholdsrik planløsning og fremstår som svært innbydende med velvalgte farge- og materialvalg som gir et helhetlig og tidsriktig uttrykk. Alle vegger er malt i den lekre fargen washed linen. Alt i alt - en lys, familievennlig og lettstelt bolig med god bokomfort og gulvvarme i hele 1. etasje. Overbygd inngangsparti med terrasseplatting og adkomst til praktisk sportsbod. Entré/gang Lys og innbydende entré med flislagt gulv og varmekabler. Stryntrappa, Fauna, furu med eiktoning i trinn og barnesikringslist. Vanger, spiler og sokkel i hvit bomull. Bad 1. etasje Lekkert helfliset bad med varmekabler og opplegg til vaskemaskin. Badet er innredet med vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning med skuffer, speilskap og belysning og 90x90 dusjhjørne med innfellbare dører i glassutførelse. Stue/kjøkken Stua og kjøkkenet er samlet i en åpen løsning - med store vindusflater som gjør at rommet oppleves som svært lyst og innbydende. Det er god plass til både sittegruppe, tv-løsning og spisebord. Flott rentbrennende peisovn fra Dovre Leon med sort stålpipe. Fra stua er det utgang til sørvendt altan med svært gode solforhold. Kjøkken Meget tidsriktig kjøkken fra Nybo i fargen Antrazit grå med sort laminat benkeplate og Sirius Carbon black vask. Integrerte hvitevarer fra Gorenje med induksjonstopp, kjøkkenvifte, stekeovn type Hotair, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Alle hvitevarer på kjøkkenet er integrert og medfølger i handelen. Bad 2. etasje Delikat bad med varmekabler og opplegg til vaskemaskin. Badet er innredet med vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning med skuffer, speilskap og lys og 90x90 dusjhjørne med innfellbare dører i glassutførelse. Soverom Boligen har 3 soverom av god størrelse - i tillegg til kontor/bod i 1. etasje. Et av soverommene har direkte adkomst til terrasseplattingen og hagen - et rom som også egner seg godt som ekstra stue! Lagringsplass Boligen har god oppbevaringsplass med en innvendig bod/teknisk rom - i tillegg til en sportsbod ved inngangspartiet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er lagt inn fiberkabel fra Viken fiber i boligen. Kjøper besørger selv påkobling/produkter/abonnement.

  Parkering
  Parkering for en bil i carport, samt plass til parkering på gårdsplassen ved boligen.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  8552870

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-))   54 542,- (Omkostninger totalt)   5 354 542,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedfyring. Varmekabler i hele 1. etasje og bad i 2. etasje. Panelovn ved kjøkken og soverom i 2. etasje. Dovre Leon peisovn i stue med sort stålpipe. Flexit Nordic S3 ventilasjon med trykkvakt.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Renovasjonsgebyr kr 4 747,64 for 2023. Årlig gebyr for ildsted påkoblet skorstein kr 558 inkl. mva. pr. skorstein/skorsteinsløp.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendommen er fritatt for eiendomsskatt i 2 år fra 10.10.2022. Det gjøres oppmerksom på at Ringerike kommune i løpet av 2022 har foretatt ny taksering av eiendomsskatt som gjelder fra 2023. For boliger hvor kommunen har mottatt boligverdi (markedsverdi) fra Skatteetaten har kommunestyret vedtatt at boligverdien skal danne grunnlaget for utregning av eiendomsskatten. Satsen for eiendomsskatt for boligeiendommer i Ringerike er 2,5 promille av 70% av boligverdien med fradrag av 1,1 million.

  Formuesverdi primær
  961807

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3654867

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Oppgitt formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikringer, innvendig/utvendig vedlikehold, brøyting/strøing og abonnement til tv og internett mv.

  Vannavgift år
  2023

  Info vannavgift
  Boligen har egen vannmåler. Vann og kloakkavgift faktureres etter forbruk og faktura fordeles på 3 terminer. Pris pr m3 vann/avløp kr 130 inkl mva for 2023.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3007/87/128: 06.01.1949 - Dokumentnr: 24 - Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om bebyggelse. Gjelder denne registerenheten med flere 22.09.2022 - Dokumentnr: 1062354 - Bestemmelse om adkomstrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 87 Bnr: 593. Bestemmelse om vedlikehold. Bestemmelse om snøbrøyting/strøing. Det fremgår av den tinglyste avtalen at denne eiendommen gnr 87 bnr 128 gir gnr 87 bnr 593 vei- og adkomstrett over eiendom gnr 87 bnr 128. Drift og vedlikehold, herunder snøbrøyting avtales mellom partene. 22.09.2022 - Dokumentnr: 1062374 - Bestemmelse om vann/kloakk. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:87 Bnr:593. Bestemmelse om kabelanlegg. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Det fremgår av den tinglyste avtalen at denne eiendommen gnr 87 bnr 128 gir gnr 87 bnr 593 rett til å ha liggende, samt vedlikeholde vann- og avløpsledninger samt kabelanlegg over eiendommen gnr 87 bnr 128. Grunndata 06.12.1948 - Dokumentnr: 2268 - Registrering av grunn. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3007 Gnr:87 Bnr:1 01.01.2020 - Dokumentnr: 1145317 - Omnummerering ved kommuneendring. Tidligere: Knr:0605 Gnr:87 Bnr:128 12.09.2022 - Dokumentnr: 1014822 - Registrering av grunn. Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3007 Gnr:87 Bnr:593 Elektronisk innsendt Kjøper forplikter seg til å orientere sin bankforbindelse om at ovennevnte heftelser ikke vil bli slettet, men følge eiendommen, og at banken derfor må samtykke til å få prioritet etter ovennevnte heftelser. Det er ingen tinglyste rettigheter registrert på eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ringerike kommune har utstedt ferdigattest på eiendommen datert 10.10.2022. Det gjøres oppmerksom på at et av rommene som på plantegningen er angitt som soverom - i bygningstegningene er angitt som kontor/bod. Varig og tidsbestemt bruksendring er søknadspliktig dersom tilleggsdel tas i bruk til hoveddel eller omvendt, jf. byggesaksforskriften. Bygningstegninger og ferdigattest følger vedlagt salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, kjørevei og felles avkjørsel i henhold til reguleringsplan 3007 82 Ullerålområdet vedtatt 25.08.1975. Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen vedtatt 05.09.2019 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og krav vedrørende infrastruktur. Det gjøres oppmerksom på at det er regulert inn en avkjøring mellom Kringlemoveien 2 og Hovsmarkveien 4. Reguleringsplankart følger vedlagt. Planid 364 er igangsatt i nærområdet. Kontakt kommunen for ytterligere informasjon.

  Adgang til utleie
  Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 10.10.2022. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-))   54 542,- (Omkostninger totalt)   5 354 542,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

  Omk. kjøper beløp
  54542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag tilsvarende kr 56 250 for gjennomføring av salgsoppdraget I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke Markedsføringspakke kr 24 900 Oppgjørshonorar kr 6 250 Visninger kr 2 900 pr stk Grunnboksutskrift pr stk kr 350 Servitutter pr stk kr 350 Pantedokument med urådighet - Statens Kartverk kr 585 Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 2 900,- pr. time begrenset oppad til kr. 29 000,- Alle beløp er inkl. mva.

Marthe Brenden

Megler

Marthe Brenden

41 75 00 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev