aktiv-eiendomsmegling
Delikat og gjennomført fra innerst til ytterst. En sjelden boligopplevelse venter i Tanberglia 24. God fornøyelse!
Delikat og gjennomført fra innerst til ytterst. En sjelden boligopplevelse venter i Tanberglia 24. God fornøyelse!

HØNEFOSS Tanberglia 24

Utsøkt og stilrent enderekkehus fra 2022 m/ fasjonabel utsikt. 2 bad. Barnevennlig område. Carport, terrasse, veranda.

 • kr 5 985 000
 • BRA-i 142 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 985 000
 • Omkostningerkr 164 164
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 153 142
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • Tomt252 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 985 000,- (Prisantydning) 3 978,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 724,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 985 000,00))   164 164,- (Omkostninger totalt)   6 153 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
3D-tegning 1.etasje.
Velkommen til din drømmebolig - flytt rett inn uten å ofre oppussing en tanke! Denne boligen har alt du kan forvente av moderne og praktiske løsninger. Gjennomgående trendy og delikat standard i alle rom og en planløsning som er optimal av flere grunner. Boligen inneholder bl.a. to lekre bad, tre romslige soverom og hall med flere bruksmuligheter. Kjøkkenet er velutstyrt med HTH-innredning, alle nødvendige hvitevarer og en luftig spiseplass. Hold varmen med den effektive peisovnen i stuen. Utvendig kan du nyte godt av usjenerte og solrike uteplasser med veranda utenfor stuen og terrasse utenfor kjøkken og soverom. Bilen kan du parkere i carporten hvor det også er en sportsbod. Velkommen til visning - husk å melde deg på!
Lys opp vintermørket med downlightsene i carporten/inngangspartiet.

Tanberglia 24, Buskerud

 • Tomt
  252m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt. I henhold til vedtekter/seksjoneringsbegjæring består den seksjonerte tilleggsdelen av privat uteareal og terrasse. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel/gårdsplass/carport. Deler av platået ved inngangssiden er opparbeidet med plen som strekker seg videre opp til terrassesiden og boligen 2.etasje. Pent opparbeidet med støttemurer og trapp til hagen. Levegger på begge sider av terrassen. Tomten er både lettstelt, solrik og luftig med flott utsyn mot bl.a. Eikli, Hvelven og omkringliggende områder. Øvrig areal på gnr.38, bnr.225 som ikke er definert som tilleggsareal er fellesareal for sameiet.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv og familievennlig beliggenhet i et nyere boligfelt i Tanberglia på sydsiden av Hønefoss. Tanberglia 24 ligger på enden av rekken og har en luftig plassering. Beliggenheten er ideell for både barnefamilier og de som sikter på å etablere seg. Bo i et trygt og godt nabolag hvor du finner lekeplass og trivlige områder for beboerne. Området byr på uttallige tur og rekreasjonsmuligheter - sommer som vinter. Mot Tandberg-jordene er det anlagt flotte stier i en vakker bjørkeskog. På Tandberg finner du også Galgefurua - en kronglete og 400 år gammel forvridd furu med en spennende fortid! Drar en innover mot Åsa kan en gå i Bureåsen, eller ta turen til Tiurtoppen og derfra videre til Djevelens punsjbolle. Vinterstid kjøres det opp lange skiløyper på Sætrang-jordene over til Tandberg-jordene, og derfra kommer du inn på løypenettet videre mot Røyse. På Ringkollen som ligger rundt tjue minutters kjøring fra boligen - er det både lysløyper, alpinbakke - og akebakke for de minste. Derfra kommer du inn på løypenettet i Nordmarka der du kan gå på ski, eller sykle helt inn til Tryvann i Oslo. På Ringkolltoppen er det bygget en flott grillstue og en måleplate som peker mot fjellene fra Gaustatoppen i sør og vestover mot Hardangervidda, og det kjøres løypemaskin fra toppen og ned til Ringkollen skistadion. Med bil tar det rundt et kvarters tid å komme seg til Damtjern med flotte stier til både sykkel og vandring, og da er du ikke langt fra Søndre Heggelivann som regnes som et av Krokskogens og Oslomarkas aller beste fiskevann, og skiforeningens løypenett i Nordmarka. Fiskemuligheter finner du også på Øyangen og Storflåtan. Onsakervika Camping med sine velkjente sandstrender velegnet for barnefamilier ligger også omtrent femten minutter unna i bil. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra på Hvervenkastet som også er søndagsåpen - eller på Eikli med både Kiwi og Meny og Rema1000 dagligvare. Til Hønefoss med videregående skoler, et utvalg av dagligvarebutikker, Kuben kjøpesenter, restauranter, kino og alle handels- og servicetilbud er det under 10 minutters kjøring. Hvervenmoen handelsområde med flere store arbeidsplasser er under stadig utbygging og byr på et bredt utvalg av handelstilbud og hurtigladere for elbil. I tillegg er det ladepunkt for el-bil ved Kiwi i Osloveien. Her bor du også med gangavstand til Ringerike Sykehus. Boligen har også en fin beliggenhet for pendlere - under et kvarters gangavstand til bussholdeplass ved Ringerike sykehus E16 med gode bussforbindelseri retning Oslo/Sandvika. Bybussen til Hønefoss rutebilstasjon går fra bussholdeplassen ved innkjøringen til boligfeltet.

  Adkomst
  På finn.no kan du se kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligene. Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med Aktiv visningsskilt.

  Bebyggelse
  Området består av kjedede eneboliger, rekkehus og leilighetsbygg.

  Barnehage/skole/fritid
  Skoler i nærheten Benterud skole (1-7 kl.) 7 min kjøreavstand Ullerål skole (1-7 kl.) 12 min kjøreavstand Veienmarka ungdomsskole (8-10 kl.) 9 min kjøreavstand Hov ungdomsskole (8-10 kl.) 13 min kjøreavstand Haugsbygd ungdomsskole (8-10 kl.) 13 min kjøreavstand Hønefoss videregående skole 19 min gangavstand Ringerike videregående skole 6 min kjøreavstand Barnehager i nærheten Hvervenmoen barnehage (1-5 år) 18 min gangavstand Dalsbråten barnehage (1-5 år) 17 min gangavstand Espira Trygstad barnehage (1-5 år) 19 min gangavstand

  Skolekrets
  Benterud

  Offentlig kommunikasjon
  Ringerike sykehus E16 14 min gangavstand. Hønefoss togstasjon 9 min kjøreavstand. Oslo Gardermoen Lufthavn 1 t 1 min kjøreavstand.

  Byggemåte
  Boligen fundamentert på betongfundamenter. Yttervegger over terreng som bindingsverkskonstruksjon, utvendig kledd med liggende og stående bordkledning. Trevinduer med 3-lags isolerglass som fastkarm og toppsving. Ytterdør i treverk med 2-lags isolerglass. Tre stykk terrassedører i treverk med 3-lags isolerglass. Takkonstruksjon av tre som flatt tak med parapet. Antatt oppbygget med fallisolasjon og fall til innvendig taknedløp. Taket er tekket med takpapp. Utvendige beslag av metall. For nærmere teknisk beskrivelse se vedlagte tilstandsrapport datert 24.10.2023, ut ført av Thomas Knutsen. Interessenter bes sette seg nøye inn i vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæring.

  Innhold
  1.etasje: Stue/kjøkken, Soverom, Soverom, Gang, Bad. Sokkeletasje: Entré, Soverom, Hall m/trapp, Bad, Bod, Sportsbod. I tillegg til medregnet areal er det: Terrasse på 38 m². Veranda på 16 m². Carport / overbygget inngangsparti på ca. 22 m².

  Standard
  Boligen er oppført i 2022 og har gjennomgående god standard fra byggeår. Dette er en bolig med gjennomført og delikat standard, luftig planløsning, tidsriktige og lekre farger på overflater og innredninger. En optimal bolig for de som ønsker å etablere seg eller feks. barnefamilier som ønsker å flytte rett inn i sin nye bolig uten og måtte tenke på oppussing. Boligen er fordelt på to plan, sokkeletasje og 1.etasje. Fra overbygget inngangsparti/carport kommer du inn i den luftige og innbydende entreen med stilige fliser på gulvet og behagelig varmekabler. Her finner du også et romslig garderobeskap. I hallen er det nok av plass og muligheter. Deler av arealet benyttes til stue og kan passe godt som et kombinert med feks. kontor, bibliotek eller en sone for barna/ungdommene i familien. Det er en praktisk bod i bakkant av stuedelen hvor det er ypperlig plass for alt fra julepynt til annet utstyr du ikke benytter så ofte. Sokkeletasjen inneholder også et stort bad/vaskerom med dusjhjørne, wc, servant og et avlukke med skyvedør hvor det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder er diskrè plassert her. Ett av tre soverom ligger i sokkeletasjen og passer godt som barne/ungdomsrom. Rommet er utstyrt med garderobeskap. I 1.etasje ligger den innbydende og luftige stuen som har optimale lysforhold og utgang til veranda med slående utsikt. Prikken over i-en er den effektive peisovnen som virkelig skaper både lun og varm stemning. Denne varmer godt og synes også fra spiseplassen på kjøkkenet som ligger i motsatt ende for stuen. Det er delvis åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet. Kjøkkenet er velutstyrt med lekker innredning fra HTH og alle nødvendige hvitevarer som følger med handelen. Fra kjøkkenet er det dør til terrassen som passer perfekt for utendørs måltider i sommerhalvåret. Det er ikke bare kjøkkenet som er utstyrt med terrassedør. Fra hovedsoverommet finner du også den samme praktiske luksusen. Hovedsoverommet er romslig og utstyrt med garderobeskap som inneholder både skuffer, hyller og hengeanordning. Via en liten gang er det dør til badet fra hovedsoverommet. Det tredje soverommet ligger på motsatt side av hovedsoverommet og kan skilte med nydelig utsikt og plass for dobbeltseng og garderobeløsning. For øvrig kan du nyte godt av balansert ventilasjonsanlegg og plissègardiner i de aller fleste rommene. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Innvendig Rom Under Terreng, TG2 Innvendige utforede vegger på grunnmur. Hulltaking med tillhørende inspeksjon og fuktmåling i svill er foretatt på bod i sokkeletasje. Vurdering av avvik: - Det er avvik: - Miljøet i den innforede veggen opplevdes normalt, men fuktverdien målt i svill var høyere enn anbefalt. Målt 18,3 vektprosent. - Tiltak: - Avviket er rapportert til utbygger   Forhold som har fått TG3: Tekniske installasjoner Elektrisk anlegg, TG3 El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i entré. Det registreres flere avvik i tilknytning til betjeningspanelet for varmtvannsberederen. Kablene er i tilfredsstillende avmantlet ved montering. - Det mangler strekkavlaster for samtlige kabler. - Det mangler deksel under betjeningspanelet for å tildekke koblingspunktene. Avvikene er reklamert på til utbygger og vil bli utbedret.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Telia. TV/internett er inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Sameiets parkeringsplasser ligger på den enkelte seksjons eget areal. Sameiet har ingen gjesteplasser på sameiets fellesareal. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Strøm betales etter målt forbruk der måler er installert, eller ved et beløp fastsatt av styret dersom det ikke er egen måler.

  Forsikringsselskap
  Tryg forsikring

  Polisenummer
  7956467

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre. Dokumentasjon foreligger, men er ikke fremvist.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 985 000,- (Prisantydning) 3 978,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 724,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 985 000,00))   164 164,- (Omkostninger totalt)   6 153 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Peison i stue. Panelovner i enkelte rom. Ellers oppvarming med elektrisk gulvvarme i entrè og på begge bad.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk fra januar-oktober 2023: 10.117kWh.

  Energiklasse
  B

 • Info kommunale avgifter
  Boligen har egen vannmåler. Vann og kloakkavgift faktureres med et fastbeløp kr. 2 348,75 pr. år, samt etter forbruk. Pris pr m³ vann/avløp kr 132,39 inkl mva for 2024. Faktura fordeles på 3 terminer. Renovasjonsgebyr kr 5 117,63. Årlig gebyr for ildsted påkoblet skorstein kr 605,- inkl. mva. pr. skorstein/skorsteinsløp.

  Info om eiendomsskatt
  Boligen er fritatt for eiendomsskatt i 2 år fra 14.10.2022. Det gjøres oppmerksom på at det deretter vil bli innført eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at Ringerike kommune i løpet av 2022 har foretatt ny taksering av eiendomsskatt som gjelder fra 2023. For boliger hvor kommunen har mottatt boligverdi (markedsverdi) fra Skatteetaten har kommunestyret vedtatt at boligverdien skal danne grunnlaget for utregning av eiendomsskatten. Satsen for eiendomsskatt for boligeiendommer i Ringerike er 2,5 promille av 70% av boligverdien med fradrag av 1,1 million.

  Formuesverdi primær
  1147720

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4361337

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er oppgitt av Skatteetaten.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 13.11.2019 - Dokumentnr: 1359166 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 146/2513


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse er gitt for to boenheter (nr. 24 og 34) i rekkehus 14.10.2022.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig avløp, via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til krav vedrørende infrastruktur, og som i kommunedelplan - Krakstadmarka, vedtatt 30.6.2016, er avsatt til boligbebyggelse-fremtidig og turdrag-fremtidig. Eiendommen ligger under reguleringsplan 356-01 Tanberglia, vedtatt 27.06.2014, med reguleringsformål boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse og frisikt.

  Adgang til utleie
  Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 985 000,- (Prisantydning) 3 978,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 724,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 985 000,00))   164 164,- (Omkostninger totalt)   6 153 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  164164

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke Tilretteleggingsgebyr kr 14 900 Markedsføringspakke kr 24 900 Innhenting av info fra kommune kr 6 600 Oppgjørshonorar kr 6 900 Visninger kr 2 900 pr stk Sikkerhetsstillelse kr 2 900 Vederlag for arbeid med heftelser pr stk kr 500 Grunnboksutskrift pr stk kr 350 Servitutter pr stk kr 350 Pantedokument med urådighet - Statens Kartverk kr 585 Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 2 900,- pr. time begrenset oppad til kr. 29 000,- Alle beløp er inkl. mva.

Camilla Frog

Megler

Camilla Frog

90 88 49 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev