aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Strandparken 66 - et nydelig nabolag i en nyoppusset leilighet

Horten Strandparken 66

Selveierleilighet i Strandparken med panorama sjøutsikt, båtplass og solrik balkong - Garasje og P-plass - Feriefølelse!

 • 8 490 000
 • BRA 149 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING8 490 000
 • OMKOSTNINGER224 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER8 714 392
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 002
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 146 m²
 • FELLESKOST./MND3 217
 • TOMT2 763 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 8 490 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  212 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-))
  --------------------------------------------------------
  224 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  8 714 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten ligger med inngang fra svalgang i byggets andre etasje og går over to plan:
Hovedetasjen: Entré, soverom, bad, stue/kjøkken (bod)
Loftetasjen: 2 soverom, bad og stue

Strandparken 66, Vestfold og telemark

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
  Løsøre/inventar:
  Hvitevarene på kjøkkenet medfølger
  Lysekroner, gardinstenger/oppheng og gardiner medfølger ikke
  Plissé og liftgardiner medfølger

  Leiligheten har inngang fra svalgang i byggets 2.etasje. I Entréen er det god plass i skyvedørsgarderoben til oppheng av yttertøy.

  Leiligheten er pusset opp fra topp til tå, noe du ser umiddelbart når du kommer inn. Stue og kjøkken er i en velfungerende, åpen løsning. Kjøkkenet er et lekkert rom med mye boltringsplass for deg som er glad i å lage mat til hverdag og fest. Det er godt med skap- og benkeplass.

  Stuen er ekstra romslig med god plass til flere seksjoner til TV-krok, sofakrok og egen spisestue. La deg gjerne inspirere av dagens gode løsninger. Peisovnene blir et naturlig blikkfang i rommet. Kikker du ut av vinduene blir du trollbundet av den nydelige sjø- og strandutsikten. Ute på balkongen kan dette nytes nærmere. Balkongen har overbygg og glass som skjermer for vinden. Det er godt med sol og en ufattelig utsikt.

  I hovedetasjen ligger master bedroom med eget garderoberom. Her sover man i lune omgivelser. Det er ytterligere 2 soverom i toppetasjen. Alle rommene har god plass til store senger og garderobeløsinger, evt perfekt til hjemmekontoret.

  Loftstuen har om mulig enda bedre sjøutsikt. "Her har barn og barnebarn kost seg med lek og moro, mens vi voksne fortsatt satt tilbords i stuen nede". - Selger.

  Det er innredet med to bad, ett i hver etasjen. Hovedbadet er et nydelig rom. Her er det nylig pusset opp med delikate materialvalg og gode løsninger. I 2.etasjen er det et pent og flislagt baderom som også er innredet som vaskerom. Begge badene har dusj, servant og WC.

  Det er generelt en meget god planløsning her - denne boligen må bare oppleves!


  Det er i forbindelse med salg av leiligheten utarbeidet en tilstandsrapport. Det er kun gitt et par avvik som krever tiltak samt at avvik som ikke trenger umiddelbare tiltak nevnes her:

  Det er målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet (loftetasjen). For å endre dette må man rette opp gulvet, men viser til takst som sier at dette ikke er rasjonelt å gjennomføres som et enkeltstående tiltak.
  Det er også gitt TG2 på badet i loftsetasjen med hensyn på fall til sluk. Det anbefales dusjkabinett og etablering av avrenning til sluk for hele våtrommet. Det er smøremembran med ukjent utførelse. Mer enn halvparten av forventet levetid på anlegget til det vannbårenvarmeanlegget er oppbrukt. Samleskapet er ikke tett.
  (Utvending forhold er felles ansvar i sameiet).

  Avvik som ikke kreves umiddelbare tiltak: Det mangler plate foran på gulvet under feieluke til pipe. Takvinduet viser noe fukt- og kondensmerker i karmer. Det er observert noe løse takstein i kilerenner ved inngangsparti samt at det er noe mose på tak. Det er noe oppsprukne og råteskadet trekledning.
  Det er ikke utført radonmåling på eiendommen. Det elektriske anlegget er delvis oppgradert i 2021, men det er ikke samsvarserklæringer fra tidligere utførte arbeid.
 • Her i Strandparken 66 bor man i første linje med panorama sjøutsikt. Det er få meter ned til vannkanten og nærmeste småbåthavn. Kan du tenke deg å starte dagen med et forfriskende morgenbad, eller liker du mer tanken på avslutte en lang arbeidsdag med en tur på sjøen? Drømmen om sjøkajakk kan bli til virkelighet, hver dag! Det er ikke boplikt i område så du har også en fantastisk mulighet for et sommersted i idylliske omgivelser med alt av sentrumsfasiliteter i gangavstand. Horten er en meget spennende by i stadig utvikling, et rikt næringsliv, et unikt kunst- og kulturliv samt at musikkfestivaler som Verven setter preg på byen om sommeren. Strandparken blir en livsstil med både sjø og by. Du bor i et solrikt område med sjøsprøyt og bølgeskvulp til hverdag og fest. Denne boligen her ligger helt unikt til i nabolaget og denne drømmen kan du ikke la gå fra deg ! Det er turområder rett utenfor døren som strekker seg med kyststien så langt du kan klare å gå samt at det er tilrettelagt med sykkelstier de fleste retninger. Kom for å opplev alt dette selv - velkommen hit!
 • Området består hovedsakelig av trehusbebyggelse og flermannsboliger med tilhørende garasjeanlegg og parkeringsplasser.
 • Leilighet i en flermannsbolig, med opprinnelse fra 2001. Boligen er oppført i tre over støpt plate på mark. Det er garasjeplass på ca. 21 m² i felles rekke, samt
  en båtplass i felles bryggeanlegg som følger leiligheten iflg. selger. Dette er en leilighet som er organisert i sameie. Dette innebærer at det utvendige vedlikeholdet påhviler sameiet. Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt, og det er i hovedsak kun observert svekkelser som skyldes normal elde og slitasje. I 2021 ble det meste av innvendige overflater pusset opp og oppgradert, samt at det ble montert ny kjøkkeninnredning. I 2021 ble også badet i 2. etg. rehabilitert. I 2021 ble det også foretatt en del utskiftinger og oppgraderinger på EL- og VVS anlegget. Arbeid utført i 2021 ble gjort av fagfolk, og det er fremvist dokumentasjon på utført arbeid. Badet i loftsetasjen er fra byggeår, og på dette badet er det blant annet noe motfall til sluk, samt at sokkelist på dusjdører hindrer tilgang til sluk. På tak er det noe løse takstein i kilrenne, og det er noe spredte råteskader i trekledning. Balkongen ble oppgradert i 2022.
 • Hovedetasjen: 81 Bra
  Loftetasjen: 68 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Hovedetasjen: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom med walkin closet (bod på 3 kvm)
  Loftetasjen: Stue, bad og 2 soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vannbåren varme og vedfyring. Sist feierbesøk ble gjennomført 07.03.18. Det ble ved sist tilsyn gitt følgende avvik 1: Ildsted er feil montert da det skal være 60 cm fra direkte brennbart materiale (ikke et avvik som følges opp av brannvernsmyndighetene). Dette er utbedret av eier.
 • Felles tomt med beregnet areal: 2763 og oppgitt areal er 2789,3 kvm.
 • Egen garasje og parkeringsplass på felles tomt. Stor gjesteparkering for hele området.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Forretningsfører: Usbl Horten
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.  Sameiet består av 16 eierseksjoner og tilhørende garasjeanlegg
  Ved tillatelse fra styret kan man anlegge EL-billader
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Tryg forsikring
  Tyg forsikring
  Polisenummer: 7185502
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 081 423 per 31.12.20 15:17
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 893 122 per 31.12.20 15:17
  Formuesverdien skal altså være ca. 25 prosent av den forventede markedsverdien, så denne vil endres i takt med markedsverdien.
 • 3 217 pr. mnd.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 16 092 pr. år
  Kommunale gebyrer utgjør totalt kr 1341* 12 pr. år. I dette inngår bl.a. gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing. Beløpet er fordelt på tolv terminer.
 • Kommunale avgifter, felleskostnader, strøm, innboforsikring mm
 • Det ble gitt midlertidig brukstillatelse 30.05.01.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Det er installert ny sentralstøvsuger-enhet i boden, 2021.
  Spotter og tilhørende brytere fra Elko Smart Home i hovedetasjen (unntak av badet). Dette betyr at brytere kan styres vi app eller stemme.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et regulert område. Planid 3801 00247 Sollistrand/Linden 03.02.1997. Området er regulert til konsentrert småhusbebyggelse.

  Relaterte planer: 00409 Horten havn (24.6.2020) 00381 Gang- og sykkelanlegg langs riksvei 19 (7.4.2014) 00384 Fyrmesterveien 7 og 9 (23.2.2015)
 • Gnr. 126 Bnr. 414 Snr. 3 i Horten kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17000,-, oppgjørshonorar kr. 4500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 70000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg, samt et rimelig vederlag. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kjell Asle Lindseth
  Kristin Elvestad Hallem
  Lise Hogstad Elvestad
Tea Wærland

Megler

Tea Wærland

93 05 02 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev