aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen!
Velkommen!

HØVIK Kirkeveien 18B

Fin 3-roms hjørneleilighet med heis, peis og garasjeplass | Solrik terrasse på 45 kvm | Kort vei til det meste!

 • kr 5 800 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 800 000
 • Omkostningerkr 158 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 958 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 66 m²
 • Felleskostnaderkr 3 208
 • Tomt2 121.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 145 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000)) 158 042 (Omkostninger totalt) 5 958 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Leiligheten er malt i delikate farger og har en god og arealeffektiv planløsning. Den inneholder entré/hall med garderobe, 2 soverom, lekkert flislagt bad og en åpen stue/kjøkken løsning med fin peisovn. Fra stuen og hovedsoverommet er det utgang til en meget hyggelig terrasse på hele 45 kvm. Terrassen er delvis overbygget. Peisen gir god varme på kalde vintersdager. Det medfølger en parkeringsplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg og heis opp til alle plan. I tillegg en bod på 8 kvm. Boligen ligger i et etablert område på Høvik med kort gangavstand til Høvik barneskole, samt Ramstad ungdomskole. Matbutikk rett i nærheten, gangavstand til offentlig kommunikasjon som buss, tog, T-bane. I tillegg er det kort avstand til Bekkestua og Sandvika samt bademuligheter på Høvik og Kalvøya
Terrassen er delvis overbygd

Kirkeveien 18B, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 66 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 66 kvm Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.  Tomt
  2121.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles pent opparbeidet tomt med plen, busker, trær og bed. Asfaltert adkomstvei.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et etablert boligområde på Høvik. Det er kort gangavstand til matbutikk, barnehage, Høvik skole, offentlig kommunikasjon og det nødvendige du trenger i hverdagen. Nærhet til Bekkestua og Sandvika for et enda større utvalg av butikker og tjenester. Det er fine turområder i nærheten med Dælivannet, Kolsås og resten av Bærumsmarka med både turstier, badevann, sykkelstier og fine skispor på vinterstid. På varme sommerdager kan man dra til Høvik eller Kalvøya/Kadettangen hvor man finner praktfulle sandstrender og ypperlige turstier.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består av blokkbebyggelse og småhusbebyggelse.

  Offentlig kommunikasjon
  God offentlig kommunikasjon via buss, tog og T-bane. - Buss ved Høvik skole, 2 min. gange (200m) - Blommenholm togstasjon 13 min. gange (1.1 km) - T- bane Haslum 19 min gange (1.5 km T-banen bruker ca. 20-22 min til Majorstuen. Toget bruker ca. 10-11 min. til Nationalteateret.

  Byggemåte
  Betong og trevegger med teglstein og trepanel på fasader. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer fra byggeåret. Glatt lyd/brannklassifisert entredør. Terrassedører med glass. Dører fra byggeåret. Terrasse i treverk med utgang fra soverom og stue/kjøkken. Størrelse 45 m2. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 05.05.2023 av Jan-Petter Vie teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Fullstendig rehabilitering/oppussing av bad. Utført mai 2021. Arbeid utført av DGB - Michal Morajda, org.nr: NO915548806MVA Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Håndtverkerne tok badet fra bunn med nytt sluk, tettesjikt og membran. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Ja. I 2021 ble det utført fullstendig sanering av skjeggkre i alle fellesarealer og alle leiligheter (A og B) utført av Anticimex. Det er ikke sett skjeggkre siden første saneringsrunde 08.06.2021. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Rensing av rør og ventilasjon 17.03.2022. Felles for hele sameiet. Arbeid utført av Power Clean. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Power clean - ventilasjon 2022. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Det er ladeboks på tilhørende plass i U2. Den kan kobles rett på. Installert i 2021. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Byttet rekkverk for alle balkonger i 2. og 3. etg - utført februar 2021. Bolig i 1. etg har ikke hatt utført arbeide. I 2018ble det lagt ny terasse på 45 kvm av tidligere eier (ufaglært/egeninnsats) Beiset i 2021 og 2022. Arbeid utført av DHS Bygg. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. Det er utført en skaderapport fra IF Forsikring på skade i tak garasje. Omfanget er usikkert, men er knyttet til materialspenninger i tak/gulv pga aldring. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja. Innkalt til årsmøte i sameiet 08.05.2023. Forslag om økning på 2 % på fellesutgifter iht til inflasjon, økte faste utgifter og sparing. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? Ja. Det har vært observert skjeggkre i A bolig i 2020 og B bolig i 2021. I 2021 ble det utført fullstendig sanering av skjeggkre i alle fellesareal og alle leiligheter (A og B), utført av Anticimex. Det er ikke sett skjeggkre siden første saneringsrunde, 08.06.2021

  Innhold
  Entré/gang med garderobeskap, 2 soverom og lekkert flislagt bad. Moderne kjøkken i delvis åpning mot stue og utgang til markterrasse. Garasjeplass i kjeller med ladeboks til el-bil. Bod i kjeller på 8 kvm.

  Standard
  Entré/gang: Praktisk gang med garderobeløsning. Her er det plass til å henge fra seg tøy og sette fra seg sko. Fra gangen går du inn til åpen stue/kjøkken løsning, bad og de 2 soverommene. Kjøkken/stue Stuen har god plass til sofa og tilhørende møblement, samt spisebord. Store vindusflater fra to sider av rommet gir rikelig med naturlig lys. Utgang til terrasse på 45 kvm, her kan du kose deg på sommerstid med grilling og god plass til ønsket møblement. Åpent mot kjøkken med rikelig skap- og benkeplass med praktisk "halvøy". Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter fra Strai. Det medfølger komfyr og integrerte hvitevarene er kjøl/frys og oppvaskmaskin. Kjøl/frys fra 2021, oppvaskmaskin fra 2018. Pipeløp og peisovn med glassdør. Soverom: 2 soverom med inngang fra gangen. Hovedsoverommet er av stor størrelse, med plass til dobbeltseng og annet ønsket møblement. Herfra kan du gå ut til terrasse. Bad: Pent flislagt bad fra 2021 med store fliser og varmekabler i gulv. Dusjnisje med svingbare dusjdører og rain-shower, gulvet i dusjen er mosaikkfliser. Pen innredning i eik med benkeplate over avsatt plass til vaskemaskin. Fin innredning med skuffer og nedfelt vask. Oppbevaringsplass i speilskap over vasken. Ventilasjon: Tilluft under dør og mekanisk avtrekk fra rom. Praktisk bod i kjeller på ca. 8 kvm. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Innvendig > Overflater Det er avvik: Det er synlig slitasje på parkettgulv. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak ? Det bør gjennomføres radonmålinger. Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Gjelder eldre vannrør på kjøkken. Tiltak ? Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Gjelder originale avløpsrør. Tiltak ? Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ventilasjonsanlegget i garasjen K1 må utbedres etter feil/kortslutning. Kostnadsberegning skal gjennomføres i løpet av mai.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Hengelamper i stue, kjøkken og soverom samt knagghenger på soverom medfølger ikke i handelen.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer på kjøkken som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV/internett leveres av Canal Digital/Telenor

  Parkering
  Plass med el-bil lader i felles garasjeanlegg følger seksjonen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 145 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000)) 158 042 (Omkostninger totalt) 5 958 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner, varmekabler på badet og vedovn i stuen

  Energiklasse
  E

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  1385318

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4987145

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  66/880

  Felleskostnader pr. mnd
  3208

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader 2.718,- som dekker garasje, kommunale avgifter, forretningsførsel, vedlikehold, forsikring av bygg. Canal Digital 490,- Felleskostnader vil øke med 10% fra 1. junli 2023 for å bygge opp et vedlikeholdsfond.

  Andel fellesformue
  4025

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 12 boligseksjoner og en næringsseksjon.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler

  Eierskiftegebyr
  6125

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3024/10/222/11: 17.03.1986 - Dokumentnr: 8867 - Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3024 Gnr:10 Bnr:222
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.02.1989 - Dokumentnr: 5882 - Erklæring/avtale VEDR. UTKOBLING AV SEPTIKTANK INNEN 01.01.88
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3024 Gnr:10 Bnr:222
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.01.2008 - Dokumentnr: 81341 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 11
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 74/880
  ----------
  Diverse påtegning
  RESEKSJONERING
  Reseksjoneringen går ut på at deler av fellesarealet, parkeringsplasser, overføres til seksjonene ( to plasser til snr. 7, 11, 12 og en plass til de andre snr.) som tilleggsdel bygning.
  ----------
  Diverse påtegning
  RESEKSJONERING
  Tillegg i bygning for seksjon 7, 8, 9, 10 og 11 bytter plass. Seksjon 10 får tilført tillegg i bygning fra fellesarealet.


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på blokken og leiligheten er lik innvendig som original og bygge meldt tegning viser.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate. Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i området regulert til bolig. Reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 145 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000)) 158 042 (Omkostninger totalt) 5 958 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  158042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,85% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Guttorm B. Olsen

Megler

Guttorm B. Olsen

91 89 84 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev