aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til firemannsbustader i Høydalsmo med landleg og idyllisk plassering ved Oftevatn. Avvik på illustrasjoner kan forekomme.
Velkommen til firemannsbustader i Høydalsmo med landleg og idyllisk plassering ved Oftevatn. Avvik på illustrasjoner kan forekomme.

HØYDALSMO Høydalsmovegen

Firemannsbustader i Høydalsmo med landleg og idyllisk plassering ved Oftevatn

 • kr 3 250 000 - 3 250 000
 • Priser fra og tilkr 3 250 000 - 3 250 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 3 250 000 - 3 250 000
 • Omkostninger fra og tilkr 1 342 - 1 342
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 0 - 3 251 342
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
 • Areal bruksareal - fra og til0 - 75.5 m²
 • Tomt28 251 m²
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 72 BNR. 47
 • Informasjon om meglerforetaketViken Eiendomsmegling AS avdeling Midt-Telemark Stasjonsvegen 33 3800 Bø
 • OppdragsansvarligVilde Juvet Steinmoen
 • Oppdragsnummer1308235002
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte eiendom. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 160 000,-. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. 4000,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,- Gebyr for pantattest kr. 172,- Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som er ansvarlig for ev. mellomværende.

Meld deg på visning!

Påmelding
Fasadetegninger
Fantastisk beliggenhet ved Oftevatn

Høydalsmovegen, Telemark

 • Om prosjektet
  Ønskjer du å bu i ei fin og moderne leilegheit med flott plassering ved vatnet? Då kan ei leilegheit i dette prosjektet vera noko for deg. Prosjektet består av tre firemannsbustader med til saman tolv leilegheiter. Leilegheitene er på 75 m2 og har ein gjennomgåande god standard. I tillegg følgjer det sportsbod, garasjeplass til kvar leilegheit og avfallsrom i frittstående bygg. Fyrste byggetrinn vil bestå av to firemannsbustad med åtte enheter. Andre byggetrinn vil bestå av en firemannsbustader med fire enheter. Andre byggetrinn blir igangsatt når dei fyrste firemannsbustadene er fullteikna. Alle einingane har lik storleik, og inneheld gang, stove/kjøkken, tre soverom, bad og vaskerom. Det er også takoverdekket uteplass/balkong og vedovn i stua til alle leilegheitene. Det er tre leilighetar igjen i bygg II mot vest. Desse leilighetane har to soverom og romsligare stoge. Eigedommen vil få eit fint opparbeidd uteområde med utsikt til Oftevatn der det er både badeplass og fiskemoglegheiter.

  Priser fra og til
  kr 3250000 - 3250000

  Omkostninger fra og til
  kr 1342 - 1342

  Garasje/parkering
  Garasjer utføres med støpt gulv, uisolerte stendervegger med lik utførelse i kledning, takoverflater og beslag som boliger. Elektrisk åpning på garasjeport, leveres med nødåpning. I garasjen blir det lagt opp til elbil-ladepunkt.

  Boder
  Sportsbod i garasje.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Eiendommen er forventet ferdigstilt 01.06.2024, basert på tidspunkt for bortfall av forbehold. Eiendommen skal dog være ferdigstilt senest 15 måneder etter at selgers forbehold er frafalt.           Dersom selger fullfører eiendommen i god tid før ovennevnte frist, kan selger kreve overtakelse inntil fire måneder før den avtalte fristen for overtakelse. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel. Kopi av varsel om overtakelse skal selger sende megler.   Overtakelse skjer straks boligen er ferdigstilt og bør skje etter at ferdigattest foreligger, dog vil overtakelse skje ved midlertidig brukstillatelse dersom kommunen utsteder slik midlertidig brukstillatelse. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger.    Eiendommen skal overtas ved overtakelsesforretning hvor begge parter deltar. Kjøper skal varsle om ev. forhold som påberopes som mangel ved eiendommen. Det påpekes at dette gjelder alle forhold kjøper avdekker eller med rimelighet burde avdekket ved gjennomgangen. Ev. reklamasjoner og selgers standpunkt til disse skal protokolleres og overtakelsesprotokollen skal signeres av begge parter.   Selger skal overlevere eiendommen i rengjort stand, og fellesarealer i ryddet stand.   Kjøper aksepterer at alle utbedringer, overtakelser og ettårsbefaringer avholdes innfor normal kontortid.   Kjøper kan nekte overtakelse dersom eiendommen på overtakelsestidspunktet har feil og/eller mangler som gir rimelig grunn for nektelsen. Selger forplikter seg da til innen rimelig tid å utbedre alle feil og/eller mangler som blir protokollert under befaringen.   Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt eiendommen. Hvis eiendommen ikke overtas til avtalt tid, og årsaken ligger hos kjøper, har kjøper risikoen fra det tidspunkt eiendommen kunne vært overtatt. Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.

  Forsikringsselskap
  Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse.

  Tomteareal
  28251m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. 

 • Kjøkken
  Kjøkken leveres i kvalitet og utførelse tilsvarende Norema kjøkken modell Fager (valgfri farge innenfor modellsortiment), benkeplate i laminat. Overskap helt til tak. Leveres komplett ventilator og med integrerte hvitevarer, utenom kjøleskap som leveres i frittstående modell i mørk/sort eller stål utvendig utførelse. Kjøkken leveres og med skuffeinnredning, håndtak/knotter, sokkel, dobbel rustfri stålvask nedfelt i kompaktlaminat. Backsplashplater i frostet glass monteres mellom over- og underskap. Ettgreps blandebatteri med svingbar tut og separat kran for oppvaskmaskin. Automatisk vann-stopp ventil. Tilkobling av oppvaskmaskin med vann og avløp. Felles vannpost ute til hvert bygg.

  Bad
  Veggbatteri med termostat og dusjutstyr. Vegghengt toalett. Dusj på gulv med rette glassdører (90 x90) cm. Servant med skap, type Foss Variant46 B80 med Aqua Porselensservat eller tilsv. kvalitet. Speil med skap og stikk kontakt. Knagger antall: 6 stk. Handkle-stang antall: 2 stk. Toalettpapirholder. Utslagsvask i stål fra Intra type GUB3 med ettgreps blandebatteri.

  Garderobe-fasiliteter
  Skyvedørsgarderobe i stort soverom, garderobeskap med dør i entre og øvrige soverom.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Fasade
  Alle bygninger er kledt med tett stående kledning i malmfuru, dette er kjerneved med høyt innhold av harpiks som gir naturlig beskyttelse og lang holdbarhet for kledningen. Denne kledningen er kun behandlet med en uttynnet blanding med jernvitrol som fremskynder den naturlige gråningsprosessen og gjør at alle fasadene får en jevn farge. Som brytningsfelt i fasade og balkong, brukes det fargeimpregnert trevirke, som også krever lite vedlikehold.

  Yttertak
  Taket dekkes med sort dobbeltkrum betongtakstein med ru overflate fra Skarpnes eller tilsvarende kvalitet. Alle beslag på og rundt tak, piper, takrenner, taknedløp og dør og vindusbeslag leveres i metall med sort overflate.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Alle leilighetene får takoverdekkede balkonger/uteplasser med sydvestvendt utsikt over Oftevatn. Balkonggulv i Kebony Character terrassegulv eller tilsvarende kvalitet, monteres på membrantettet konstruksjon med avrenning til takrenne. Rekkverk i kombinasjon av dekkefrontmontert glassystem og trespiler montert i dekkefront, håndløper på tredelen i impregnert tre, samme farge som spiler. Uteplass på bakkenivå leveres med 6 cm tykk tromlet gråmix belegningsstein, mulighet for samme gulv som på balkonger som et tilvalg mot betaling.

  Trapper
  Inngangsparti og utvendig trapp er under tak. Trapp med trinn og repos i stålgitter. Trapperekkverk og vanger bygges inn med fargeimpregnerte trespiler. Øverste repos ved hovedinngang i samme utførelse som balkong.

  Ventilasjon
  Leilighetene er utstyrt med balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinner fra anerkjent merke/leverandør. Avtrekk skjer i bad og vaskerom med innblåsing av frisk luft i oppholdsrom og soverom. Kjøkkenavtrekk ventileres separat ved bruk av kjøkken hette med utblåsning til det fri gjennom yttervegg.

  Brannsikring
  Brannvarsling ihht krav.

  Dører og vinduer
  Vinduer og terrassedører leveres ferdig malt fra fabrikk med hvitmalt treoverflate innvendig, og mørk grå aluminiumsoverflate for bedre holdbarhet utvendig. Inngangsdør med sidefelt i herdet glass leveres i farge tilpasset utvendig vindusfarge. Innerdører leveres som hvitmalte fyllingsdører.

  Overflater og kledning
  Innvendige veggoverflater: Alle innvendige veggoverflater i tørre rom kles i panelbord fra Huntonit fabrikkmalt med mulighet for valg av profil og standardfarger fra produsent. I bad kles veggene med Fibo Trespo baderomspanel, leveres med standard type, med mulighet for valg av mønster og farge mot betaling. Gulvoverflater: I alle tørre rom legges 14 mm parkett. Våtrom leveres med vinylbelegg på gulv med oppbrett og intrukket sokkel. Mulighet for valg av farge fra standardsortiment til leverandør. I entresone er det gulvflis i mellomgrå sement-/betongimitasjon. Himlinger og overflatebehandling: Himling i alle rom leveres med Hunton takpanel, 180mm bredde, hvit kostemalt overflate.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det blir lagt inn fiber. Kjøper må tegne eget abonnement.

  El-anlegg
  Elektrisk anlegg ligger skjult i innvendige vegger i boligen.

 • Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det vil tilkomme eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. INFO OM FORMUESVERDI Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Info om formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Organisasjonsform
  Boligene selges som eierseksjoner, og vil bli organisert som et eierseksjonssameie. Det er planlagt et sameie for hvert bygg, som består av 4 boligseksjoner pr bygg. Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet. Det vil bli fastsatt en sameiebrøk for hver eierseksjon, som uttrykker sameieandelens størrelse. Selger vil besørge eiendommen seksjonert i eierseksjoner, senest før overtakelse. Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av lov om eierseksjoner og vedtektene. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Sameiets styre skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøperne vil bli innkalt til oppstartsmøte hvor nytt styre bli valgt, samt en gjennomgang av sameiets budsjett, vedtekter og eventuelle husordensregler. Kjøper kan ikke kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i sameiet, jf. eierseksjonsloven § 23. Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, avhengig av hva som er hensiktsmessig i forhold til utbyggingstakt, salg, fremtidig drift og bruksrettigheter. Det gjøres oppmerksom på at vedtektene kan bli endret som følge av selgers valg av organisering av prosjektet.

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter/husordensregler vil foreligger etter at sameiet er opprettet.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3824/72/47: 02.12.1992 - Dokumentnr: 3045 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 80 år Årlig festeavgift: NOK 800 Bestemmelser om regulering av leien Pant for forfalt festeavgift Leieavtalen kan ikke sies opp så lenge den er pantsatt. Gjelder denne registerenheten med flere Gjelder matrikkelenhet: Knr:3824 Gnr:72 Bnr:47 Fnr:3 F 14.11.2013 - Dokumentnr: 987219 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3824 Gnr:72 Bnr:1 14.06.2019 - Dokumentnr: 676706 - Arealoverføring Areal overført til: Knr:3824 Gnr:72 Bnr:37 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Uoppgitt 01.01.2020 - Dokumentnr: 184010 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0833 Gnr:72 Bnr:47 Gjelder denne registerenheten med flere

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Selger sørger for ferdigattest/midlertidig brukstillatelse innen overtakelsesdato.

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Vann, vei og avløp
  Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp med privat stikkledning.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig/forretning. Planidentifikasjon: 20110002 Plannavn: Høydalsmo Aust

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert. Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Ved kontraktsinngåelse/ mottagelse av §12-garanti innbetaler kjøper et forskudd til Viken Eiendomsmegling AS sin klientkonto som utgjør kr 100.000,-. Dette må være såkalt fri egenkapital. Beløpet blir stående på klientkontoen som en del av den endelige innbetalingen som skal skje ved overtagelse. Renter tilfaller kjøper med mindre utbygger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslovas § 47. Resten av innskuddet samt omkostninger betales i forbindelse med overtagelsen. Det kan kreves fremlagt finansieringsbevis før kontraktsinngåelse. Utbygger plikter å stille garantier ihht. Bustadoppføringslovas § 12 i forbindelse med kjøpers innbetaling av forskudd. Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til eiendommen være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46, med mindre det er stilt § 47 garanti.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Ved avbestilling må kjøper betale vederlag for utført arbeid og erstatning basert på individuell erstatningsutmåling.

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgave. Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.


Dokumenter

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev