aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Flott og maritimt miljø på Grasholmen!
Flott og maritimt miljø på Grasholmen!

HUNDVÅG Grasholmkroken 40B

GRASHOLMEN - Leilighet med perfekt beliggenhet i fremste rekke - Fantastisk utsikt og gode solforhold

 • kr 4 450 000
 • BRA 94 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 450 000
 • Omkostningerkr 124 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 574 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1995
 • Soverom2
 • ArealP-rom 90 m²
 • Felleskostnaderkr 2 943
 • Tomt9 374 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 574 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Grasholmkroken_2D
Kjekk og luftig leilighet med perfekt beliggenhet - maritimt miljø! - Nydelige omgivelser - Gode solforhold - 2 soverom - Garasje i lukket anlegg - Kort avstand til Stavanger sentrum - Mulighet for båtplass

Grasholmkroken 40B, Rogaland

 • Tomt
  9374m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles og pent opparbeidet. Området er preget av et maritimt miljø. Her kan følelsen av sørlandet vekkes, og flere fellesarealer kan tas i bruk. Enten man ønsker bading og soling, eller ta noen kast med fiskestangen. Flere fellesområder består blant annet av grøntområder, lekeplasser, felles gjesteparkering og flott bryggeanlegg. Bryggene er fint opparbeidet med benker og uteplasser

  Beliggenhet
  Flott beliggenhet i første rekke. Nydelig sjøutsikt med sjø og brygger i umiddelbar nærhet. Området i seg selv er et flott tursted med mange opplevelser og aktivt utemiljø. Båtlivet og den maritime bebyggelsen er kjennetegnet for Grasholmen. Dette området ligger midt mellom Hundvåg og Stavanger Sentrum. Den ene siden kan tilby flere flotte tur og rekreasjonsområder, den andre har alt av service og shoppingtilbud. Ca. 5 min. kjøretur til Stavanger sentrum eller ca. 20 min. til fots.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av leiligheter og småhusbebyggelse.

  Offentlig kommunikasjon
  God bussforbindelse like ved.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 22.06.23 av Rune Sivertsen.

  Innhold
  2.etg.:P-rom: Entre, gang, stue med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom og bad/vaskerom. S-rom: Bod Parkering og bod i garasjeanlegg.

  Standard
  Kjekk og luftig leilighet i 2.etg. Perfekt beliggenhet med sjø og båtliv som nærmeste nabo. Boligen har innredning fra byggeår, og oppgradering/renovering må påregnes. Eikeparkett på gulv i oppholdsrom. Stort sette lyse farger på alle veggflater. Store vindusflater slipper mye lys inn i boligen. Luftig stue som er lett å møblere. Vedovn i stue for kalde dager. Kjekk balkong rett ut av stuen. Hvitt kjøkken med fliser over benkeplate. Bad med fliselagt gulv samt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning. Opplegg for vask og tørk på bad. Bod med god hylleplass. I tillegg er det sportsbod i garasjeanlegget. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Innvendig, våtrom: bad Overflater gulv: Vurdering av avvik: ? Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. ? Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Konsekvens/tiltak ? Det bør etableres avrenning inn til sluk for hele våtrommet. Ang. høydeforskjell mellom sluk/terskel: Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt og praktisk og korrigere fall/høyde som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, bør fall/høyder ivaretas/etableres. Sluk, membran og tettesjikt Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt . Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Konsekvens/tiltak ? Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Teknisk, varmtvannstank: Vurdering av avvik: ? Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Konsekvens/tiltak ? Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.   Forhold som har fått TG3: Våtrom, bad: Vurdering av avvik: ? Det er påvist andre avvik: Vegg vinyl har svikt i vertikal sveise skjøt i dusjsone. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Sveise skjøt bør repareres slik at vegg opprettholder sin tetthet ihht. byggeårets forskrifts krav for våtrom.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox

  Parkering
  Parkering og bod i felles anlegg i u.etg.

  Diverse
  Informasjon fra styret om båtplasser: Det er 28 båtplasser i sameiet Grasholmhavna som eies og drives av sameiet. Brukerne av plassene kjøper en leierett som har variert noe under tiden. Vi har ikke noen ventelister for salg eller kjøp av leieretter, alle leierettighetene er p.t. solgt til beboere innen sameiet Grasholmhavna. Fellesutgiften for hver båtplass er kr 125,- pr mnd fra 01.01.23. Hele anlegget ble oppdatert med nye utriggere og fortøyningsbommer i 2022. Bredden er normalt ca 3,40 målt senter senter fra Utrigger til fortøyningsbom, dvs max bredde på båt blir 3 m, avhengig av skrogformen. Dersom ny eier av 40B ønsker båtplass så kan det tas kontakt med styret på epost: grasholmhavna@styretmitt.no Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 574 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedovn.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  11480

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 2 790,- (2023) Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere.  Dette kan medføre økning i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  880740

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3170664

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  95/8576

  Felleskostnader pr. mnd
  2943

  Felleskostnader inkluderer
  Felles drift, fremtidig vedlikehold (garasjelokket), TV/ internett fra Altibox, felles bygningsforsikring og vaktmesterordning.

  Om sameiet
  - Sameiet består av 66 boligseksjoner, fordelt på 5 bygninger - Avtale om vaktmestertjenester - Kollektiv avtale for TV og internett via Altibox/Lyse. Kontakt selger for mer informasjon - Tilrettelagt for el-bil lading på biloppstillingsplassene i garasjeanlegget. Det er vedtatt lader fra Zaptec som bekostes av andelseier og installeres av Solland Elektro. Styret må kontaktes for bestilling og informasjon. - Eierseksjonsloven §30: For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameierbrøk. Dette innebærer at sameieren har såkalt proratarisk ansvar for sameiets forpliktelser - Lånefinansiert oppgradering av bølgebryter planlagt i 2022. Felleskostnadene er justert for dette Informasjon fra styret om båtplasser: Det er 28 båtplasser i sameiet Grasholmhavna som eies og drives av sameiet. Brukerne av plassene kjøper en leierett som har variert noe under tiden. Vi har ikke noen ventelister for salg eller kjøp av leieretter, alle leierettighetene er p.t. solgt til beboere innen sameiet Grasholmhavna. Fellesutgiften for hver båtplass er kr 125,- pr mnd fra 01.01.23. Hele anlegget ble oppdatert med nye utriggere og fortøyningsbommer i 2022. Bredden er normalt ca 3,40 målt senter senter fra Utrigger til fortøyningsbom, dvs max bredde på båt blir 3 m, avhengig av skrogformen. Dersom ny eier av 40B ønsker båtplass så kan det tas kontakt med styret på epost: grasholmhavna@styretmitt.no

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse, men styret skal underrettes om eierskifte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1103/51/634/44: 11.09.1995 - Dokumentnr: 12810 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Elektriske kraftlinjer
  Overført fra: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:634
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.12.2005 - Dokumentnr: 19997 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:21
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:22
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:23
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:24
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:25
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:26
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:27
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:28
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:29
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:31
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:32
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:34
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:35
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:36
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:37
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:38
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:39
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:40
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:41
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:42
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:43
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:44
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:45
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:46
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:47
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:48
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:49
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:50
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:51
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:52
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:53
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:54
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:55
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:56
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:57
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:58
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:59
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:60
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:61
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:62
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:63
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:64
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:65
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:66
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:67
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:68
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:69
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:70
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:71
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:72
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:73
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:74
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:75
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:76
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:77
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:78
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:79
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:80
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:81
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:82
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:83
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:84
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:85
  Bestemmelse om båt/bryggeplass
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.09.1995 - Dokumentnr: 12889 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 44
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 95/8576
  01.12.2005 - Dokumentnr: 19997 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:2
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:3
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:4
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:6
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:7
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:8
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:9
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:10
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:11
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:12
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:13
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:14
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:15
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:16
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:18
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:19
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:20
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:21
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:22
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:23
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:24
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:25
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:26
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:27
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:28
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:29
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:31
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:32
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:34
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:35
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:36
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:37
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:38
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:39
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:40
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:41
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:42
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:43
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:44
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:45
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:46
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:47
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:48
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:49
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:50
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:51
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:52
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:53
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:54
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:55
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:56
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:57
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:58
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:59
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:60
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:61
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:62
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:63
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:64
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:65
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:66
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:67
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:68
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:69
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:70
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:71
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:72
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:73
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:74
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:75
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:76
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:77
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:78
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:79
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:80
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:81
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:82
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:83
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:84
  Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:51 Bnr:637 Snr:85
  Bestemmelse om båt/bryggeplass
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen datert 12.06.95.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 574 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  124292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges via fullmektig. Fullmektig har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  45.000 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14.900,- oppgjørshonorar kr 5 900 ,- Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg iht. oppdragsavtalen.  Alle beløp er inkl. mva. 

Målfrid Tjora

Megler

Målfrid Tjora

90 55 75 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev