aktiv-eiendomsmegling
Hurdal områdebilde

Hurdal Alvestigen 1

Lekkert boligprosjekt i Økolandsbyen. Flott standard, miljøøkonomiske materialer, smarte energiløsninger og fin utsikt.

 • 4 990 000
 • BRA 107 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 990 000
 • OMKOSTNINGER10 092
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 000 092
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT449 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  8 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 350 000,-))
  --------------------------------------------------------
  10 092,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 000 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
RAMMETILLATELSE FORELIGGER FRA 12.09.2021.

1. etasje: Entrè, bod/teknisk rom med toalett, stue/kjøkken og trappegang.
2. etasje: Trappegang, loftstue, 3 soverom og bad.
Sportsbod.

I Norges første økolandsby har vi med stor glede designet huset for deg som er opptatt å bo og leve bærekraftig, Alvestigen 1. Sentralt plassert i økolandsbyen med fantastisk utsikt over Hurdal kommer en bærekraftig enebolig, som har effektiv plassutnyttelse med 3 soverom, praktisk stue og kjøkkenløsning, vaskerom, romslig bad - og en flott loftstue, for salg.

Økolandsbyen i Hurdal er blitt et inkluderende lokalsamfunn med 68 familier som kombinerers en miljømessig og sosial bærekraftig livsstil med moderne boliger du har råd til å bo i.

Alvestigen 1 er en prosjektert enebolig med gjennomgående flott, miljøøkonomisk og energieffekt standard i henhold til TEK17. Boligen går over to plan og leveres i miljøvennlige materialer som "puster". Taket er dimensjonert for solceller, som er tilvalg, og vil kunne kombineres med flere smarte energiløsninger.

Eneboligen blir oppført i treverk med miljøvennlig isolasjon, og det blir balansert ventilasjon som gir høyeffektiv varmegjenvinning av inneluft. De fleste rom får enstavs eikegulv fra Golvabia, samt granpanel på vegg og himling. Du får stue og kjøkken i åpen løsning, hyggelig loftstue, stort bad, vaskerom og tre romslige soverom. Ute blir det sportsbod

Eiendommen ligger i et familievennlig og meget hyggelig boligområde i Økolandsbyen, en kort kjøretur fra Hurdal sentrum. Hele området er et eldorado for både små og store - med utallige turmuligheter, sommer som vinter. I sentrum er det barne- og ungdomsskole, dagligvarebutikker og idrettsanlegg m.m.

Boligen vil være fint plassert i landskapet, og har tomteareal på 449 kvm. Her har du fin utsikt til det naturskjønne nærområdet, som blant annet Hurdalsjøen og skogkledde åser. Det er gode solforhold på tomt og uteplasser, og i forkant blir det parkeringsmuligheter.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger for et "pustende" hus med sunt inneklima.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
Hurdal utsiktsbilde
 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Byggematerialet leveres i tre og trefiberisolasjon. Elementene er svært miljøvennlige og har teknisk godkjenning uten bruk av innvendig plast - såkalt diffusjonssperre. Systemet sikrer en diffusjonsåpen, pustende konstruksjon som gir et opplevd friskere og sunnere inneklima. Tre har i tillegg mange helsebringende egenskaper som balansering av luftens fuktinnhold, varmelagringsevne og lyd. Dette er med andre ord et virkelig kortreist og miljøvennlig hus for den kresne boligkjøper.

  Entré
  Boligen får overbygd inngangsparti hvor du vil kunne ha en hyggelig uteplass i lune omgivelser. Inne får du en innbydende entré som ønsker deg velkommen inn.
  Rommet er prosjektert med mørke fliser på gulv, granpanel på vegg og mørk ytterdør.

  Stue
  Eneboligen er prosjektert med en stor og flott stue i første etasje, som skal ligge i åpen løsning til kjøkkenet. Rommet vil ha god plass til både spisebord og sofaløsning, og den åpne løsningen vil gjøre det ekstra luftig og fint.

  Stuen får gode vindusflater som gir rikelig med naturlig lys, og det vil også være glassfelt i dør til uteplass. Videre vil rommet ha en moderne peisovn fra Schiedel tilkoblet stålpipe - med høy virkningsgrad og stort frontglass. Stuen får for øvrig enstavs eikegulv fra Golvabia, samt granpanel på vegg.

  Kjøkken
  Kjøkkenet leveres med vedlagt kjøkken, som vil ha blandebatteri fra Tapwell, opplegg for oppvaskmaskin og komfyrvakt. Det er også mulig å velge valgfri kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal til en sum for 150 000,-. Utvidelse som tilvalg er mulig.

  Loftstue
  I tillegg vil du ha en hyggelig loftstue i andre etasje, noe som gir ekstra spillerom til liten og stor. Rommet får enstavs eikegulv av type Maxwood på gulv, og på veggene blir det granpanel.

  Bad/wc/vaskerom
  Av våtrom vil boligen ha et stort og pent bad i andre etasje, samt separat vaskerom i første. Badet leveres med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Innredningen vil ha bred porselensservant, hvit skuffeseksjon eller lignende og speil med lys over. Rommet vil også ha veggmontert toalett med softclose sete, dusjhjørne og balansert ventilasjon.

  Vaskerommet leveres med grå fliser på gulv og hvite baderomsplater på vegg. Rommet er prosjektert med skyllekar i stål, varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og balansert ventilasjon.

  Soverom og garderobe
  Eneboligen er prosjektert med tre romslige og fine soverom som alle vil ligge i andre etasje. Rommene vil ha god plass til møblement utover seng, og det er mulig å bestille garderobeskap fra Sigdal som tilvalg. Soverommene blir levert med enstavs eikegulv fra Golvabia, og vegger/himlinger blir kledd i granpanel. Boligen vil også ha gode lagringsmuligheter i utvendig, uisolert bod.

  Energiløsninger:
  Det er muligheter å ha solceller, smart varmtvannsbereder og smart energistyring som tilvalg. Dette vil heve energieffektiviteten og gir et lavutslipps hus.

  Enova har støtteordninger for alle disse løsningene som kan utløse opptil 62.500 kr i støtte.
  Solceller:
  Enova støtter solceller med inntil 47.500 kr. Selve installasjonen av anlegget støttes med 7.500 kr, mens hver kWp installert effekt gir 2.000 kr opptil 20 kW.

  Smart energistyring:
  Enova støtter smarte styringssystemer for energi med inntil 10.000 kr.

  Smart varmtvannsbereder:
  Enova støtter smart varmtvannsbereder med inntil 5.000 kr ved installasjon.

  Kort fortalt
  - Prosjektert enebolig over to plan.
  - Flott, høy standard etter TEK17.
  - Med miljøøkonomiske materialer.
  - Ferdigstilles ca. ett år etter salg.
  - I et meget hyggelig boligområde.
  - Eldorado for den som er glad i tur.
  - Kort kjørevei til skole og butikker.
  - Fin utsikt til bl.a. Hurdalssjøen.
  - Solrik tomt på omtrent 449 kvm.
  - Åpen stue og kjøkkenløsning.
  - Mulighet for Sigdal innredning.
  - Peisovn fra Schiedel i stuen.
  - Hyggelig loftstue i andre etasje.
  - Stort bad og separat vaskerom.
  - Tre romslige og fine soverom.
  - Mulighet for garderobe fra Sigdal.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.
  - Maxwood eikegulv fra Golvabia.
 • Eiendommen ligger i et familievennlig og meget hyggelig boligområde i Økolandsbyen i Hurdal, ca. 4 km fra sentrum. I sentrum har du barne- og ungdomsskole med kulturhus og idrettshall i samme bygning. I tillegg bys det på kino, folkebibliotek, lydstudio, allrom og flerbrukshall. I tilknytning til skolen ligger også Hurdal stadion med fotballbaner.

  Hele området er et eldorado for både små og store - med utallige turmuligheter, sommer som vinter. På sommeren kan du gå de mange oppmerkede stiene og turene som ligger i nærheten. Du kan bade i Hurdalssjøen, padle, ro og fiske i et av de mange tjernene, ta deg en sykkeltur eller plukke bær og sopp. Båtforening i Hurdal har sin marina i gåavstand fra Økolandsbyen. Hurdal byr på over 40 sjøer og vann som innbyr til rekreasjon, og vannkvaliteten er svært god med mulig for ørret, abbor og gjedde på kroken.

  På vinterstid kan Skihurdal friste med fine, lange skiløyper og et flott, solrikt skianlegg. Anlegget ligger ca. 9,3 km unna og har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser. Her er det egne barnebakker, akebakker, skicross og terrengpark, samt en skistue hvor det er muligheter for å kjøpe varm mat. Skisenteret tilbyr også kveldskjøring hvor tre nedfarter og terrengparken er flombelyst.

  Hurdalsjøen Hotell & Konferansesenter ligger ca. 2,7 km unna. Her kan du boltre deg i badebassenget, badstuen og utendørs boblebad etter en dag i bakken. Hurdal Hestesenter ligger 9 min unna med bil, og tilbyr rideskole, rideleir, oppstalling og privat undervisning. Det er også skytebane i Hurdal hvor Hurdal Skytterlag blant annet tilbyr uformelle kurs for jegere.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar Hurdal. Prix-butikken har post i butikk, mens Spar-butikken har lange tradisjoner og en innbydende ferskvaredisk. Her bør det være noe for enhver smak. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eidsvoll flere butikker. Amfi Eidsvoll ligger på Råholt med over 50 butikker, og det er ca. 40 min med bil til Jessheim Storsenter som har over 150 butikker.

  Området har offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste bussholdeplass er Hurdal kirke som ligger i underkant av 1 km unna. Nærmeste jernbanestasjon er Eidsvoll stasjon som ligger ca. 30 min unna med bil/buss og har avgang mot Oslo to ganger i timen. Med bil tar det ca. 20 min til Minnesund, 30 min til Råholt, 30 min til Oslo lufthavn Gardermoen og ca. 60 min til Oslo S.

  I Hurdal sentrum ligger Hurdal barne- og ungdomsskole, med kulturhus og idrettshall i samme bygning. Skolen har omtrent 300 elever fordelt på 1. - 10. trinn. I gangavstand fra Økolandsbyen finner man Hurdal Steinerskole som ble startet opp høsten 2021 og tilbyr i dag 1.-6. trinn i fådelte klasser. Skolen har godkjenning for både barne- og ungdomsskole og det er planer om å utvide tilbudet til å dekke alle klassetrinnene. Forøvrig er det bussavganger til videregående skoler i Eidsvoll og Nannestad. Kommunen har både private og kommunale barnehager, med bl.a. Læringsverkstedet naturbarnehage og Hoppensprett barnehage.

  Regenerativ livsstil i Hurdal
  Idyllisk beliggende i en sørvendt skråning med fantastisk utsikt over Hurdalssjøen ligger Hurdal Økolandsby. Ferdigbygd vil grenda være et forbilde på et lokalsamfunn som er bevisst på hvordan man kan bo og leve i pakt med naturen. En planlagt utbygging godkjent for fire nye boligtun vil gi 120 nye miljøboliger. Her kommer det eneboliger, rekkehus og flermannboliger med både små og store leiligheter.

  Økolandsbyen er bygget ut på utmarken til det som i 1777 ble prestegården i Hurdal, Gjøding gård (www.gjodinggard.no). Gården er Debio-godkjent og drives av Katrine og Alex med fullt fokus på regenerativt økologisk landbruk. Her kan alle engasjere seg i økologisk matproduksjon med gårdsdrift gjennom både andelslandbruk, parsellhager, og frivillighet. Gjøding gård produserer også matkasser med økologisk mat som grønnsaker, bær og frukt i sesong, kjøtt fra frittgående storfe og griser eller egg fra gårdens frittgående høner

  Den vakre og historiske presteboligen fra 1830 er overtatt av Malin som Hurdal Gjestegård (www.hurdalgjestegard.no). Hurdal Gjestegård er et yoga og retreatsenter som tilbyr ukentlige kurser innenfor yoga og qigong og tilbyr ulike behandlingsformer hver uke. Hurdal Gjestegård tilbyr overnatting i store lyse soverom i den vakre presteboligen fra 1830. Den historiske prestegårdshagen og den nære forbindelsen med Hurdal Økolandsby og det økologiske landbruket på Gjøding gård tilrettelegger også for aktiviteter rettet til barnefamilier eller andre som vil utforske livet i en økologisk landsby.
 • Området består av lignende miljøvennlige og energieffektive eneboliger, rekkehus og andre småhus i Økolandsbyen.
  Svært koselig og imøtekommende område.

  To forskjellige huseierforeninger å velge i mellom, pliktig i en av de.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Standardleveransen omfatter hus over grunnmur.
  Grunnarbeid, plate på mark og grunnmur er ikke en del av standardleveransen.

  Isolasjon og energi:
  VestlandsHusene er prosjektert etter byggforskriften TEK17.
  Det innebærer følgende:
  Trefiberisolasjon i yttervegg iht. energiberegning TEK17.
  Trefiberisolasjon i himling iht. energiberegning TEK17.
  Innervegger og etasjeskiller er isolert med 70mm/150mm mineralull
  Høyeffektiv varmegjenvinning av inneluft

  God vindtetting:
  Dette bygget føres opp med massivt treverk innvendig, trefiberisolasjon og massivt treverk på yttersidene. For å oppnå høy tetthet er det brukt vindsperre utenpå elementet med god forsegling i hjørner og skjøter på yttervegg. Bygget blir trykktestet for å dokumentere tetthet iht. energiberegning i TEK17.

  Sportsbod:
  Sportsbod skal være uisolert.

  Tak og pipe:
  Det leveres ventilert stålpipe.
  Ventileringen fungerer som lufttilførsel for ildsted.
  Det leveres takpapp på taket.
  Det leveres sort takbeslag, takrenne og nedløp.

  Yttertak:
  Stigesikring: Enkel stigesikring, farge svart
  Takstige for feier: Takstige i henhold til lokalt feiervesen. Eventuelt med stigtrinn ved pipe, sort farge.

  Utvendig kledning:
  Utvendig kledning skal utføres med jernvitrolbehandlet, stående, luftet trekledning.
  Kledning for eneboliger skal utføres som vertikal spaltekledning /låvekledning".
  Kledning skal monteres på kryssventilert lektelag. Det skal sørges for tilstrekkelig lufting i hjørner og i overganger ved tak og rundt vinduer for å sikre at kledning får tørke ut. Synlig syrefast innfesting.
  Utvendig hjørne utføres uten hjørnekasser. Kledning skal gå helt ut og møtes ved hjørne.
  Musebånd skal monteres sammenhengende i underkant av kledning og i alle åpninger som er større enn 5 mm.
  Stående klending monteres med 3-5 mm spalte mellom hvert bord.
  Kledning skal monteres med minimum 300 mm avstand til tilbakefyllt terreng. Der det er anvist mindre skal det legges morenegrus langs vegg av tiltakshaver.

  Vinduer
  Trevinduer leveres innvendig og utvendig i farge RAL 7043.
  Vinduene har en total energiklasse for hele boligen.
  Dette innebærer at det er noen 2-lagsglass og noen 3-lagsglass.
  Beslag over og under vinduer leveres i lakkert stål, RAL 7043.
  Balkongdør leveres i samme utførsel som vinduene.

  Ytterdører
  Dør mot boligrom og eventuelle uteboddører leveres i fargen RAL 7043, dør og karm.

  Generell informasjon:
  Alle dekker skal utføres slik at gulv med forskjellig oppbygning, overflate og/eller oppforing får samme høyde. Dette er særlig viktig å ta hensyn til mellom entré og vaskerom/wc i 1.etg. samt gang og bad i 2. etasje.
 • 1.et: 56,6 Bra (inkl. bod)
  2.et: 50,4 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Følgende rom er inkludert i P-rom:
  Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, trapperom, Tvstue,
  soverom 1, soverom 2, soverom 3.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det installeres balansert ventilasjon med roterende varmeveksler.
  Utvendig ventildel leveres sort eller metallfarget, slik at den går estetisk sammen med utvendig uttrykk på huset.
  Innvendig ventildel er i hvit farge.

  Oppvarming/teknisk:
  I stuen leveres det peisovn og gulvvarme som strekker seg til gangen.
  Det vil bli balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmeveksler.
  Videre vil boligen ha en 200 liters varmtvannsbereder på vaskerom, smart robotstøvsuger og frostsikker utekran.

  El-leveranse:
  Sikringsskap og skjult anlegg i beboelsesrom er med i leveransen.
  Antall punkt som er inkludert varierer med størrelsen på boligen.
  Her blir det fulgt gjeldende lovverk NEK:400.
  Komfyrvakt og brannvarslere er inkludert.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.
 • Eiendommen får god beliggenhet i landskapet, og har tomteareal på 449 kvm. Her har du fin utsikt til det naturskjønne nærområdet, som blant annet Hurdalsjøen og skogkledde åser. Det vil også være gode solforhold på tomten og uteplass.
  Det er bilfritt boligmiljø inne blant husene.
 • Parkering på felles gårdsplass, da det er bilfritt boligtun i gaten.
  Beboerforeningene har et prosjekt for å etablere et felles anlegg for elbillading.
  Forretningsfører i Huldra boligeierforening informerer om følgende vedrørende elbil lading:
  "Vi diskuterte framtidig ladeopplegg. Hvis dette blir vedtatt på et framtidig årsmøte (enten ordinær neste vår, men det KAN allerede komme opp ekstraordinært i år) så kan det bli vedtatt en engangsinvestering for infrastruktur for elbil-lading på 12.000 -16.000 kr pr husstand.
  Dette kan bli uavhengig om man har elbil og ønsker lading, eller ikke."
 • Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
  Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
 • Ikke fastsatt pr. d. d.
 • Ikke fastsatt enda.
  Disse er ikke fastsatt enda.
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
 • Årlige kommunale avgifter inkl. vannforbruk.
  Eiendomsskatt.
  Boligforsikring.
  Strømforbruk.
  Generelt vedlikehold.
  Huseierforening årskontigent
  Frivillig:
  Boligalarm.
  Tv-/Internettabonnement.
  Listen er ikke uttømmende.
 • Ferdigattest vil bli utstedt før overtagelse.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 32 Bnr. 230 i Hurdal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende i følge betalingsplan. Beløpet innbetales meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Eiendommen er forventet ferdigstilt Q1 2023 som utgangspunkt og basert på tidspunkt for bortfall av forbehold. Eiendommen skal dog være ferdig senest 15 måneder etter at forbehold er bortfalt. Det gjøres oppmerksom på at skissert overtagelsestidspunkt ikke er endelig og en oversittelse av denne fristen vil ikke gi rett til dagmulkt. Endelig overtagelsestidspunkt vil bli varslet nærmere og i henhold til kontrakt.

  Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. For å sikre kjøpers interesser kan det holdes tilbake midler på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Ferdigattest vil bli fremskaffet av selger så snart alle arbeider er fullført.
 • Det tas forbehold om at kommunal godkjenning/IG blir gitt.
  Dersom det i verste fall ikke blir gitt IG så vil partene være frie til å avslutte/trekke tilbake handelen uten økonomiske konsekvenser eller andre forpliktelser ovenfor hverandre.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Igangsettelse av prosjektet forutsetter 100% forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fastpris for gjennomføring av salgsoppdraget på kr. 75885,-. Herunder provisjon, vederlag og direkte utlegg. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 42 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale pkt. 6.2.1 og 6.2.2.

  Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, og eventuelt et vederlag for påløpt tid, begrenset oppad til kr. 24 000,-. Kostnad for tilstandsrapport og eierskifteforsikring kommer i tillegg til overnevnte. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Hurdal Landsbyene AS
Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev