aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bogvegen 51!
Velkommen til Bogvegen 51!

HURDAL Bogvegen 51

Sjelden perle! Idyllisk, stor og nyere fritidsbolig rett ved Hurdalssjøen. Fantastisk utsikt. 5 soverom og 2 bad!

 • kr 7 290 000
 • BRA 166 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 7 290 000
 • Omkostningerkr 183 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 473 592
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2017
 • Soverom5
 • ArealP-rom 161 m²
 • Tomt867.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   199 292,- (Omkostninger totalt)   7 489 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Vi har gleden av å presentere en perle ved Hurdalsjøen i et populært, barnevennlig og hyggelig hyttefelt. Fritidsboligen ligger i første rekke inntil sjøen og har dermed fantastisk og uhindret utsikt! Hytta er oppført i 2017 og holder dermed en moderne og høy standard og er svært romslig med blant annet 5 soverom, stor stue og kjøkken + loftstue samt 2 bad + sep. vaskerom og toalettrom i 2.etasje. Utvendig er det store terrasser på 3 sider med meget gode solforhold og utsikt over sjøen. Fra hyttefeltet er det umiddelbar nærhet til flott turterreng og Hurdalssjøen med båtliv og bademuligheter ved badestrand rett ved hytta. Vinterstid kjøres det skiløyper i nærområdet, og det er kun en liten tur med bil til skianlegg. Bare 50 min. fra Oslo! Kontakt megler på 97526138 for å avtale visning
Stor og lys stue med meget god takhøyde og fantastisk utsikt

Bogvegen 51, Viken

 • Tomt
  867.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet uteområde med grus og støttemur i stein.

  Beliggenhet
  Hytta har en meget flott og naturskjønn beliggenhet rett ved Hurdalssjøen. Her er det under en times kjøring fra Oslo så her er det kort vei til fantastiske naturopplevelser. Hytta ligger kun få meter (i første rekke) fra sjøkanten, noe som legger godt til rette for både båtliv, fiske- og bademuligheter. Rett nedenfor hytta er det et koselig bryggeanlegg med sommeråpent serveringssted. Badestranda ligger innen kort gangavstand og har uteaktiviteter for barn både på land og på vann. Hurdalsområdet byr på rikelig med naturopplevelser, og har flere herlige turområder som innbyr til friluftsliv året gjennom. Det er mengder med merkede turløyper i området. Blant annet anbefales en tur på Fjellsjøkampen, den høyeste fjelltoppen i Akershus. Her kan du glede deg over en fantastisk utsikt helt til Gaustatoppen, Jotunheimen og Rondane. I skogsområdene er det i tillegg gode forekomster av sopp og bær. Vinterstid kjøres det en rekke skiløyper i nærområdet, og det er kun en liten tur med bil til Skihurdal, et stort skianlegg med blant annet 10 nedfarter, 4 heiser, servering og familiepark. Ved hyttefeltet starter skiløype tilknyttet et stort løypenettverk. Det bygges også et nytt tomtefelt med 35 hytter i nærområdet, hvor det legges vekt på å ivareta omgivelsene, noe som betyr at området er sikret å bli vedlikeholdt i fremtiden. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar og Coop Prix i Hurdal. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eidsvoll et trivelig sentrum med gode servicetilbud der både Sundet og nye AMFI Eidsvoll byr på et variert utvalg fra kjente leverandører og en rekke butikker med lokalt særpreg. Hurdal har også kort vei til flere gode handelssentrum som f. eks. Jessheim, Kløfta, Eidsvoll, Lillestrøm og Strømmen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved påmeldte visninger

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsaklig av fritidsboligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fritidsbolig fra 2017. Utvendig: Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner og nedløpsrør av metall i lakkert utførelse. Helbeslått pipe over tak. Gradrenner/vinkelrenner av metall i lakkert utførelse. Veggene har isolert bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Utvendig kledning med malt/beiset panel. Saltak med prefabrikerte takstoler. Fritidsboligen har Nordan fabrikkmalte trevinduer med 3-lags energiglass. Innvendige persienner på takhøye vinduer ut mot hurdalsjøen. Bygningen har fabrikkmalte ytterdører, hoveddør med glassfelt og 2 stk fabrikkmalte terrassedører i tre med 3 lags glass. Terrasseplatting på ca 88 m2 med impregnerte gulvbord. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport i salgsoppgaven

  Innhold
  Entré Boligen har et overbygget inngangsparti med betongplatting. Entreen har fliser på gulv og tømmerpanel på vegger. Fra entréen kommer man videre til gang som leder mot soverom og dobbeltdør med glass mot stuen. Stue Stuen har store vindusflater mot sjøen som gir fantastisk utsikt samt at det slippes inn rikelig med naturlig lys. Rommet har parkett på gulv tømmerpanel på vegger. Takhøyde på over 4 meter i stuens hoveddel. Stuen byr på flere møbleringsmuligheter med lunt stuehjørne på ene enden, salong mot vinduene ut mot terrassen og spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Kjøkken Kjøkkeninnredningen med profilerte fronter med rikelig både benke- og skapplass. Det er integrerte hvitevarer som stekeovn, mikro, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- / fryseskap. Bad/wc Boligen har 2 moderne bad i 1.etasje hvorav ett i tillegg har vaskeromsinnredning og praktisk utgang ut. Begge bad er flislagt og har varme i gulv. I tillegg til 2 bad/wc er det et eget separat toalettrom i 2.etasje. Soverom og garderobe Boligen har hele 5 soverom, hvorav 3 i hovedetasjen og 2 store/ gode soverom i hemsetasjen. Hovedsoverommet har en praktisk nisje hvor man kan ha skyvedørsgarderobe. Hems I hemsetasjen har man i tillegg til to soverom en praktisk loftstue, bod og et eget toalettrom. Takhøyde på hemsen er 1.92. Utvendig er det stor terrasse på siden og mot sjøen. På boligens forside er det gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

  Standard
  INNVENDIG Overflater på gulv består av parkett og, keramiske fliser. Vinylbelegg på wc-rom i 2.etasje. Overflater på vegger består av tømmerpanel og skygge skrå panel. Overflater på innvendig tak består av takpanel og mdf panel. All innvendig trepanel er overflatebehandlet fra fabrikk. Innvendig har fritidsboligen 4-speils fyllingsdører fra swedoor, dobbel dør med glassfelt inn til stue. Det er montert dempelister på alle innvendig dører. Bad ved entre - Keramiske fliser på gulv og vegg. - Malt panel i innvendig tak. - Dusj med blandebatteri og dusjgarnityr på vegg. Vegghengt toalett. Servant i innredning. Opplegg for vaskemaskin. Bad - Keramiske fliser på vegger og gulv. Malt panel i innvendig tak. - Dusjvegger med dusjarmatur og blandebatteri på vegg. - Vegghengt toalett. - Servant i innredning med ett greps blandebatteri. KJØKKEN Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, micro, komfyr og platetopp. Lekkasjestopper ved oppvaskmaskin. Komfyrvakt. Det er avtrekk via balansert anlegg. SPESIALROM Toalettrom med gulvstående toalett og enkel servant i innredning. Panel på vegger og vinylbelegg på gulv. TEKNISKE INSTALLASJONER - Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). - Det er besiktiget i rørskap. Fordelerskap og stoppekran er plassert på teknisk rom. Det er avløpsrør av plast. - Fritidsboligen har balansert ventilasjon. - Varmtvannstanken er på ca 300 liter og er plassert på teknisk rom. - Fritidsboligen har utstrakt bruk av downlights. - Varmekabler på gulv i hele 1 etasje. - Fritidsboligen har sentralstøvsuger. - El-skap med automatsikringer og skjult anlegg. - Radonsperre i hele 1.etasje Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad ved entre Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Bad/?wc rom har forøvrig fått TG1 Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport for fullstendig beskrivelse.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Det er integrerte hvitevarer på kjøkkenet som medfølger. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass

  Forsikringsselskap
  If

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   199 292,- (Omkostninger totalt)   7 489 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming med strøm og peisovn i stue

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  4059

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter renovasjonsgebyr og feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Vannavgift kommer i tillegg.

  Formuesverdi sekundær
  544000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Gebyr for vann og avløp til Bogen VA AS og snøbrøyting og strøing

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3037/21/19: 12.03.2014 - Dokumentnr: 205353 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Bogen Va AS Org.nr: 998 269 261 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Gjelder denne registerenheten med flere 12.03.2014 - Dokumentnr: 205366 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Bogen Va AS Org.nr: 998 269 261 Bestemmelse om at Bogen VA AS forplikter seg til å levere drikkevann fra egen etablert pumpestasjon Bestemmels om vedlikehold og drift av hovedledning for vann, pumpestasjoner og septikløsninger Bestemmelse om etablering og tømming av septiktanker Gjelder denne registerenheten med flere 03.07.2012 - Dokumentnr: 535982 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3037 Gnr:21 Bnr:7 01.01.2020 - Dokumentnr: 319956 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0239 Gnr:21 Bnr:19

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via privat vei. Vannforsyningen er fra det private vannverket Bogen vannverk. Vannforsyningen er basert på lokale grunnvannsbrønner og forsyner nå ca. 35 enheter. Avløpsanlegget er utformet med slamavskiller og støtbelastet infiltrasjonsanlegg. Avløpsanlegget betjener ca. 20 enheter innenfor planområdet.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Hytta kan i sin helhet fritt leies ut

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   199 292,- (Omkostninger totalt)   7 489 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  183592

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr. 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.000,-, markedsføringspakke kr. 17.000,-, oppgjørshonorar kr  6.500,- og visninger kr 2.500, -. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev