aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Espen Slorafoss og Øyvind Sægrov presenterer Bogvegen 8 - En flott hytte fra 2017

Hurdal Bogvegen 8

Hytte fra 2017 med 4 soverom, 2 bad og dobbelgarasje m/lader. 50 min fra Oslo. Nærhet til sjøen, langrenn og alpint.

 • 4 740 000
 • BRA 98 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING4 740 000
 • OMKOSTNINGER134 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 874 642
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 017
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 95 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT868 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 4 740 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  118 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 740 000,-))
  --------------------------------------------------------
  134 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 874 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, badstue, bad/vaskerom og bod.

Hems: Stue og 2 soverom.

Annet: Dobbelgarasje med etablert uisolert lagringsloft (gulvareal ca. 35 kvm).
Her kan man nyte fine dager både sommmer som vinter

Bogvegen 8, Viken

 • Kort fortalt
  - Flott og velholdt familiehytte
  - Dobbelgarasje med lagringsloft
  - Installert elbil-lader i garasjen
  - Uteområder med belegningsstein
  - Flislagt markterrasse utenfor stuen
  - Gode solforhold og pen utsikt
  - Gulvvarme i våtrom, entré, hall og stue/kjøkken
  - Kjøkken med intgrerte hvitevarer
  - Pen stue med åpen himling
  - Koselig peisovn for ekstra hygge
  - Innredet hems med bl.a. loftestue
  - 2 gode bad, hvorav ett med badstue
  - Opplegg for vaskemaskin på ett bad
  - Totalt fire soverom
  - Lagringsplass i bod og garasje
  - Downlights i mange tak

  Entré
  Hytta har et pent, overbygd og flislagt inngangsparti. Her er det plass til for eksempel en sittebenk eller et kafésett. Innenfør inngangsdøren er det et fint vindfang med flislagt gulv og gulvvarme. Det er god plass til oppbevaringsmøbler, og i tilknytning til vindfanget er det en oppbevaringsbod. Det ene badet/vaskerommet er praktisk plassert rett innenfor inngangsdøren.

  Videre kommer man inn i en luftig hall med trapp opp til hemsen. Også her er det gulvvarme. Fra hallen går man videre til stue/kjøkken og til soveromsavdeling med bad.

  Kjøkken
  Et pent kjøkken har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Kjøkkenet har en flott, mørk innredning med profilerte fronter og noen vitrineskap, og det er god skap- og benkeplass. Det er laminat benkeplate og over kokesonen er det flislagt på veggen. Ellers er det integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt induksjonstopp. Over oppvaskkummen er det er vindu som slipper inn dagslys og som gir utsikt når man står på kjøkkenet.

  Stue
  Stuen er meget pen og romslig, med gode vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys, samtidig som de bidrar til å bringe naturen inn i rommet. En tofløyet glassdør fører ut til den solrike, flislagte terrassen. Det er åpen himling i stuen, noe som bidrar til en luftig atmosfære. Stuen har god plass til sofagruppe og spisestue. Det er varme i gulvet i stuen/kjøkkenet, og på kjøligere dager kan peisovnen tennes opp for ekstra varme og hygge.

  På hemsen er det en loftstue som gir ekstra spillerom for barnefamilier.

  Bad/wc/vaskerom
  Hytta har 2 bad. Det ene badet ligger praktisk plassert ved vindfanget, og dette fungerer også som vaskerom. Gulvet er flislagt og har elektriske varmekabler, og det er fliser på veggene og panel i taket. Det er stålservant med underskap, samt overskap for oppbevaring. Ellers er det vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

  Det andre badet ligger plassert ved soveromsavdelingen i 1. etasje. Rommet har flislagt gulv med varmekabler, fliser på veggene og panel med downlights i taket. Det er en pen, hvit innredning med profilerte fronter og nedfelt servant, samt speilskap med belysning. Ellers er det vegghengt toalett og dusjkabinett. Det er badstue i tilknytning badet.

  Badstue
  Tilliggende det ene badet er det en badstue med glassdør, panel på veggene, benk og badstueovn. På gulvet er det fliser.

  Soverom og garderobe
  Hytta har totalt fire soverom, hvorav to ligger i første etasje og to på hemsen. Soverommene i første etasje har garderobeskap. Ellers er det godt med lagringsplass i innvendig bod, samt i garasjen som har etablert uisolert lagringsloft med ca. 35 kmv gulvareal.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Hytta har en idyllisk og naturskjønn beliggenhet rett ved Hurdalssjøen. Med under en times kjøring fra Oslo ligger hytta sentralt til, så her er det kort vei til fantastiske naturopplevelser. Hytta ligger kun 100 meter fra sjøkanten, noe som legger godt til rette for både båtliv, fiske- og bademuligheter. Rett nedenfor hytta er det et koselig bryggeanlegg med sommeråpent serveringssted. Barnestranda ligger innen kort gangavstand og har uteaktiviteter for barn både på land og på vann. Her er det i tillegg en trivelig café som er åpen på sommerstid.

  Hurdalsområdet byr på rikelig med naturopplevelser, og har flere herlige turområder som innbyr til friluftsliv året gjennom. Det er mengder med merkede turløyper i området. Blant annet anbefales en tur på Fjellsjøkampen, den høyeste fjelltoppen i Akershus. Her kan du glede deg over en fantastisk utsikt helt til Gaustatoppen, Jotunheimen og Rondane. I skogsområdene er det i tillegg gode forekomster av sopp og bær.

  Vinterstid kjøres det en rekke skiløyper i nærområdet, og det er kun en liten tur med bil til Skihurdal, et stort skianlegg med blant annet 10 nedfarter, 4 heiser, servering og familiepark. Ved hyttefeltet starter skiløype tilknyttet et stort løypenettverk. Det bygges også et nytt tomtefelt med 35 hytter i nærområdet, hvor det legges vekt på å ivareta omgivelsene, noe som betyr at området er sikret å bli vedlikeholdt i fremtiden.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar og Coop Prix i Hurdal. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eidsvoll et trivelig sentrum med gode servicetilbud der både Sundet og nye AMFI Eidsvoll byr på et variert utvalg fra kjente leverandører og en rekke butikker med lokalt særpreg. Hurdal har også kort vei til flere gode handelssentrum som f. eks. Jessheim, Kløfta, Eidsvoll, Lillestrøm og Strømmen.
 • Nærområdet består hovedsaklig av fritidsboligbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Fritidsbolig over 1 plan med hems. Taktekkingen er av betongtakstein. Nedløp og beslag av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og stående bordkledning. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Bygningen har aluminiumsbelagte vinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør med glassfelt. Etablert flislagt terrasse ved inngangsparti og utgang fra stue. Terrasser er etablert på støpt såle. Det er byggegrunn av sprengsteinsfylling. Drenering er av sprensteinsfylling og drenrør. Støpt såle på beskrevet grunnforhold. Forstøtningsmurer er av naturstein.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 02.07.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på eventuelle tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende fremkommer av selgers egenerklæring:

  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Vann og avløp. Arbeid utført av Hemnes Rør AS.

  Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Nybygg.

  Er arbeidet byggemeldt? Ja. Dokumentert.

  Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Kontrollert av Hafslund 2017/18.

  Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja, i garasje.

  Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Selvbygger. Arbeid utført av Øystein Lillehol.

  Vi har ikke bodd her fast. Dette er en hytte og fikk midlertidig brukstillatelse i 2017 og ferdigattest. Vi har vært selvbyggere og Øystein har fagbrev som tømrer.
 • 1.etg: Bra 98 kvm, P-rom 95 kvm.

  Hems er under 1,90 m målt fra topp laminat og vurdert å ikke være måleverdig. Målt gulvareal på ca. 45 kvm.

  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Bod på hems er fjernet og etablert hems stue.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, soverom, soverom 2, bad, badstue, bad/vaskerom.
  Hems: Stue, soverom, soverom 2.

  Garasje: Bra 45 kvm. Etablert uisolert lagringsloft (gulvareal ca. 35 kvm)
 • Boligen har naturlig ventilasjon. Mekanisk avtrekk på våtrom. Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Sikringsskap plassert i gang med automatsikringer og jordfeilbryter.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Etablert varmefolie i stue/kjøkken og gang. Varmekabel i entré og på våtrom. Ellers supplert med panelovner.
 • Eiendommen har en pent opparbeidet tomt belegningsstein, flislagte markterrasser og gruslagt oppkjørsel. Ellers naturtomt og noe etablert med plen. Det er enkel adkomst via bilvei helt frem.

  Omgivelsene er naturskjønne, med umiddelbar nærhet til flott turterreng i skog og mark, samt Hurdalssjøen med båtliv, fiske- og bademuligheter.
 • Det er gode parkeringsmuligheter i dobbelgarasje og på gårdsplassen.

  Det er etablert elbil-lader i garasjen.
 • Vei: Eiendommen har adkomst via privat vei.

  Vann: Vannforsyningen er fra det private vannverket Bogen vannverk. Vannforsyningen er basert på lokale grunnvannsbrønner og forsyner nå ca. 35 enheter.

  Avløp: Avløpsanlegget er utformet med slamavskiller og støtbelastet infiltrasjonsanlegg. Avløpsanlegget betjener ca. 20 enheter innenfor planområdet.
 • Formuesverdi kr per
  Ikke opplyst.
 • Kommunale avgifter kr. 5 825,- pr. år. Inkluderer eiendomsskatt og renovasjon.

  I tillegg kommer:
  Vann og avløp til Bogen VA AS kr. 5 944,- pr år.
  Snøbrøyting og strøing kr. 4 563,- pr år.
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, gebyr vann, gebyr avløp, strøm, forsikring, tv/internett, m.m.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Lampe over spisebordet medfølger ikke i salget.

  Garasje: Det opplyses om noe motfall til en side inne på dekke. Avretting må foretas for riktig fall.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2014/205353-1/200 Best. om vann/kloakkledn.
  12.03.2014
  Rettighetshaver:BOGEN VA AS
  Org.nr: 998269261
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om adkomstrett
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2014/205366-1/200 Best. om vann/kloakkledn.
  12.03.2014
  Rettighetshaver:BOGEN VA AS
  Org.nr: 998269261
  Bestemmelse om at Bogen VA AS forplikter seg til å levere drikkevann fra egen etablert pumpestasjon
  Bestemmels om vedlikehold og drift av hovedledning for vann, pumpestasjoner og septikløsninger
  Bestemmelse om etablering og tømming av septiktanker
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse.
 • Gnr. 21 Bnr. 33 i Hurdal kommune.

  Gnr. 21 Bnr. 84 er tilleggsareal til Gnr. 21 Bnr. 33. Gnr. 21 Bnr. 84 har et areal på 175 kvm og følger med i salget.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast pris kr. 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17.500,- og visninger kr. 2.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 27.000,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mona Lillehol
  Øystein Lillehol
Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev