aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gjødingssetervegen 321! En koselig frittliggende fritidsbolig i Hurdal.
Velkommen til Gjødingssetervegen 321! En koselig frittliggende fritidsbolig i Hurdal.

HURDAL Gjødingssætervegen 321

Koselig fritidsbolig med terrasse i naturskjønt område i Hurdal med tomt på ca. 1169 kvm!

  • kr 790 000
  • BRA-i 35 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 790 000
  • Omkostningerkr 35 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 825 990
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår1955
  • Soverom1
  • Tomt1 169 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 19 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000,00))   35 990,- (Omkostninger totalt)   825 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Gjødingssætervegen 321! Dette er en koselig fritidsbolig med skjermet beliggenhet omgitt av flott natur og gode rekreasjonsmuligheter. I Hurdal finner du flere bade-og fiskevann som bla. Fjellsjøen som ikke er langt unna og Hurdalsjøen som er den største i kommunen. Fine turstier til Fjellsjøkampen i nærområdet. På vinterstid kan Hurdal skisenter friste med godt preparerte nedfarter og oppkjørte skiløyper. Fritidsboligen inneholder vindfang, gang med garderobeskap, soverom, sanitærrom med cinderella forbrenningstoalett, stue med vedovn og koselig kjøkken. Det er utgang fra stuen til en fin terrasse på ca. 19 kvm med god utsikt. Det er ikke innlagt vann eller avløp på hytta. Stor eiendom på ca. 1169 kvm med noe hage, og biloppstillingsmuligheter nederst på eiendommen.
Fin utsikt fra terrassen.

Gjødingssætervegen 321, Akershus

  • Tomt
    1169m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er naturlig kupert og ligger i ligger i skrånende terreng. På eiendommen er det vegetasjon og noe plen. Det er lagt sti med steinheller.

    Beliggenhet
    Fritidsboligen ligger landlig til i Hurdal ca. 10 km unna Hurdal sentrum hvor du finner dagligvarebutikker. Det er svært gode rekreasjonsmuligheter i Hurdal kommune. For deg som er glad i vintersport kan Hurdal skisenter friste med godt preparerte nedfarter som passer perfekt for en dagstur med familien. Det er også godt med oppkjørte skiløyper flere steder på vinterstid for deg som heller foretrekker det. I sommerhalvåret kan Hurdalssjøen friste med bla. badestrender, båtmuligheter og fiske. Hurdalssjøen er den største og en av flere innsjøer i Hurdal. Gjødingssætra ligger ikke langt fra hytta og er et vanlig utgangspunkt for turer til Fjellsjøkampen, spesielt om sommeren. Sommerløypa tar av etter 400-500 meter fra parkeringsplassen og det er merket sti til toppen. Fjellsjøen og Skrukkelisjøen er også fine steder dersom du liker å fiske. Dersom du ønsker en sykkel- eller gåtur kan du velge mellom blant annet Pilegrimsvegen, Brenntoppen eller Mistberget. Alle er flotte turer i vakker natur. Det tar ca. 30 minutter med bil til Råholt/Eidsvoll verk der du finner ytterligere servicetilbud som bla. Amfi kjøpesenter med flere butikker og serveringssteder, idrettshall og svømmehall, samt togstasjon med gode kollektivforbindelser til Gardermoen og Oslo. Avstander med bil: Hurdal torg ca. 15 min Råholt ca. 30 min Gardermoen ca. 45 min Jessheim ca. 45 min Oslo ca. 1 time og 15 min For ytterligere info om Hurdal se www.hurdal.kommune.no

    Adkomst
    Se vedlagte kartskisse i Finn annonsen.

    Bebyggelse
    Området består av spredt boligbebyggelse og fritidseiendommer.

    Offentlig kommunikasjon
    Nærmeste bussholdeplass er "Kjerkekretsen" i Vestsidevegen , hvor linjene 445 til Eidsvoll verk og 446 til Nannestad vgs og Jessheim vgs, går noen ganger om dagen. Se ruter.no for rutetider.

    Byggemåte
    Fritidsboligen er punktfundamentert på påler i betong og noe tre. Taket er tekket med shingel. Takrenner og beslag i lakkert metall. Tradisjonelt bindingsverk bygd etter byggeårets krav og norm. Antatt isolert og med vind/dampsperre. Utvendig kledd med panel som er overflatebehandlet. Saltak med sperrer i trekonstruksjon. 2-lags isolerglass med malte karmer. Fra stue er det utgang til terrasse på ca 19 kvm. Trykkimpregnert terrassebord og rekkverk i malt treverk. Ved inngangspartiet er det en platting på ca 4 kvm. Plattingen er laget i treverk med trykkimpregnert terrassebord. Uteboden er punktfundamentert og oppført i treverk. Utvendig kledd med trekledning. Saltak med platetekking. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Nytt komplett el anlegg. Utført av Dal elektriske. - Ny terrasse ved egeninnsats.

    Innhold
    Koselig hytte med flott utsikt. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. Overflater: Gulv: Tregulv og belegg. Vegger: Malt panel og mdf-plater. Himlinger: Panel. Kjøkken: Kjøkken med god skapplass. Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte fronter og heltre benkeplate med panel over. Det er ikke innlagt vann til kjøkkenet. Sanitærrom: Cinderella forbrenningstoalett og skapinnredning med vask i hjørnet med speil over. Kort fortalt: - Fritidsbolig i naturskjønt område. - Vindfang. - Gang med garderobeskap. - Kjøkken med god skapplass. - Koselig stue med vedovn. - Soverom. - Sanitærrom med forbrenningstoalett. - Terrasse på ca. 19 kvm med god utsikt. - Utebod med gode lagringsmuligheter. - Stor tomt på over 1,1 mål. - Biloppstillingsmulighet. - Fin og landlig beliggenhet i Hurdal.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Utvendig > Nedløp og beslag: Utvendige beslag har utettheter. Stedvis bulker i takrenner. Skader i beslag. Trolig som følge av snø. - Utvendig > Utvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Konstruksjonene har skjevheter. Det er registrert skjevheter på terrassen. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. - Spesialrom > 1 Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Det må fremskaffes samsvarserklæring. - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Noe skjevheter registrert på påler. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak og taktekking. Det er bulker på tekkingen i overgang takutstikk. - Innvendig > Overflater: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Normal elde og brukslitasje på stuegulv. - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. - Kjøkken > 1 Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning: Noe slitasje på benk. - Tomteforhold > Drenering: Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. - Tomteforhold > Terrengforhold: Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. Et hjørne av fritidsboligen er noe utsatt for snø/vann. Følgende konstruksjoner er ikke undersøkt av takstmann: - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Jon Brede Jensen, datert 12.07.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Det er bilvei helt frem til hytta, og parkeringsmuligheter på egen eiendom.

    Forsikringsselskap
    IF Skadeforsikring.

    Polisenummer
    7834676

    Radonmåling
    Eiendommen ligger i et område med høy forekomst av radon. Det bør gjennomføres radonmålinger.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 19 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000,00))   35 990,- (Omkostninger totalt)   825 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Hytta varmes opp med vedovn.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    4165

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere årlig. De kommunale avgiftene på eiendommen inkl. renovasjon og feiing. Kommunen opplyser om at feiing av skorstein i fritidsbolig må bestilles av eier.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Hurdal kommune, pt. på eiendomstype fritid på kroner 735.

    Formuesverdi sekundær
    1324475

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, veiavgifter, strømforbruk, forsikringer, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv eiendomsmegling Jessheim samarbeider med Aurskog Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3242/33/34: 01.12.1925 - Dokumentnr: 900138 - Erklæring/avtale PLIKT TIL FORSVARLIG GÅRDSDRIFT. ELLERS KAN FIRMAET, EV. HERREDET, OVERTA ETTER TAKST. SALG, BORTLEIE, ANVENDELSE TIL VILLA-, SPORTS-, JAKT-,HYTTE- BYGG EL.L. FORBUDT. KAN KREVES FJERNET. VEIHOLD, GJERDEPLIKT. JAKTFORBUD PÅ MATHIESENS EIENDOMMER. VEIRETT TIL TØMMER, VED ETC. 07.07.1965 - Dokumentnr: 2899 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3242 Gnr:33 Bnr:12 01.01.2020 - Dokumentnr: 1686013 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0239 Gnr:33 Bnr:39 01.01.2024 - Dokumentnr: 252110 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3037 Gnr:33 Bnr:39 25.11.1969 - Dokumentnr: 8284 - Bestemmelse om gjerde 05.11.1969 - Dokumentnr: 7669 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3242 Gnr:33 Bnr:12 Heftelsene omhandler registering av eiendommene, plikt til å ha gjerde rundt eiendommen, rett til å hente vann på grunneiers eiendom og omnummering av kommunenummer.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Da eiendommen gbnr. 33/34 er etablert i 1963, er dermed sannsynlig bygget før plan- og bygningsloven i 1965 for hytte og uthus. Kommunen opplyser om at det ikke finnes byggetegninger i kommunens arkiv.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen ligger til privat vei som driftes av Gjødingsetervegen vegforening. Avgiften ligger på ca. kr 1200,- pr. år som også inkluderer årskort og vedlikehold. Beløpet innbetales etter årsmøte i veiforeningen. Det avholdes normalt i mars hvert år. Når beløpet er betalt, får man tilsendt årskort. Fritidsboligen er ikke tilknyttet vann eller avløp. Kommunen opplyser om at eiendommen ble befart den 15.07.2016 ved kartlegging av alle private vann- og avløspranlegg. Konklusjonen av denne befaringen var at eiendommen har felles drikkevannsforsyning med 2 andre fritidseiendommer og kilden er borebrønn. I henhold til informasjon fra eier er brønnen etablert i 1965. Eiendommen hadde biologisk toalett og godkjent renseanlegg for gråvann. Renseanlegg etablert i 2014 og oppfyller dagens krav til rensing.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er del av kommuneplan "Kommuneplanens arealdel 2018 - 2040", og er avsatt til nåværende fritidsbebyggelse med områdenavn "AFB_". Ikrafttredelse 13.06.2018.

    Adgang til utleie
    Hele hytta kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 19 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000,00))   35 990,- (Omkostninger totalt)   825 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    35990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 30.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 3.000,- per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9.700,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og tinglysningsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev