aktiv-eiendomsmegling
GEMINIVEGEN 99 ca tomtegrense

Bygg drømmeboligen i familievennlig og landlig strøk - Solrik utsiktstomt nær skole - Arkitekttegnet bolig med IG

  • 2 290 000
  • PRISANTYDNING2 290 000
  • OMKOSTNINGER73 392
  • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 363 392
  • EIENDOMSTYPETomt
  • EIERFORMSelveier
  • BYGGEÅR-
  • FELLESKOST./MND-
  • TOMT1 381 m²
  • EIERFORM TOMTEiet tomt
  • 2 290 000,- (Prisantydning)

    Omkostninger
    57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-))
    12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
    2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
    172,- (Panteattest kjøper)
    585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
    585,- (Tingl.gebyr skjøte)
    --------------------------------------------------------
    73 392,- (Omkostninger totalt)
    --------------------------------------------------------
    2 363 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Tomt med dataanimerte boliger av IG godkjente tegninger.

Geminivegen 99, Viken

  • Gemininveien 99 er en stor, solrik tomt i et etablert og familievennlig strøk. Beliggenheten er fin, omtrent øverst på feltet hvor marka starter, og det bys på god utsikt utover området. Her kan man realisere boligdrømmen i solrike omgivelser med alt man trenger i det daglige i nærheten. Matbutikker, barnehage, barneskole, idrettsanlegg og busstopp ligger i gangavstand.

    Det er for øvrig drøyt 10 min kjørevei til togstasjon på Årnes, noe som forenkler pendling, og det er omtrent samme avstand til Amfi Årnes, som har et større utvalg av butikker.

    Tomten er på godt over 1,3 mål og regulert for en enebolig med leilighet og garasje. Det er foreligger IG godkjente tegninger. Eiendommen strekker seg fra vest til øst og har BYA på 15 %, med BRA hovedbolig på 215 kvm og leilighet på 38 kvm.

    Hvorfor bygge nytt?
    - Du får tilpasset boligen etter eget behov.
    - Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
    - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
    - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
    - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i et naturskjønt og barnevennlig boligområde på Hvam i Nes kommune. Fra boligen er det kort vei til barnehage, barneskole, busstopp og matbutikker. Hvam ligger omgitt av store rekreasjonsarealer med fine tur- og sykkelstier, badeplasser og skiløyper i nærliggende områder. Videre er det kort vei til lekeplass og fotballbane.

    På agendaen til Hvam idrettslag står friidrett, håndball, fotball, bordtennis, klatring, barneidrett, samt mosjon og folkehelse, så her er noe for enhver. Hvam idrettspark er et flott anlegg med tur- og joggeløyper, og her ligger en flerbrukshall der Nes Arena treningssenter holder hus. Hallen har også klasserom og lokaler for private arrangementer.

    For golfentusiaster anbefales nærområdets golfanlegg som ligger i vakre omgivelser. I tillegg holder Nes Golfklubb til på Rommen Golfpark ved Vormsund. I tilknytning til Nes videregående skole er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. På Årnes ligger Nes Kulturhus, som er et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter.

    Servicetilbud
    Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Rema 1000, Coop Prix og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eurosenteret i Vormsund og Amfi Årnes et variert utvalg av butikker. Jessheim Storsenter, Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger for øvrig godt innen rekkevidde.

    Det går busser fra Hvam, og nærmeste holdeplass er Neskollen som ligger ca. 10 min gange fra boligen. Det er togstasjon på Årnes som betjener alle togene på Kongsvingerbanen. Med bil fra Hvam tar det ca. 8 min til Årnes, 10 min til Vormsund, 15 min til Jessheim, 27 min til Lillestrøm og 36 min til Oslo S.

    Fra eiendommen er det gangavstand til Neskollen barneskole og det er bussordning til Vormsund ungdomsskole. Det finnes også et godt utvalg av barnehager i området. Hvam videregående skole er landets største innenfor studieretning for "Naturbruk", med topp moderne avdelinger bl.a. for husdyr. Studieretninger som "Medier og kommunikasjon" og "Idrettsfag" skaper ytterligere bredde.
  • Tomten er på 1381 kvm og strekker seg fra vest til øst med en høydeforskjell på 9 m, og det et regulert adkomst fra Løvebakken i vest. Det er opparbeidet med trær, busker, gress og noe synlig fjell. Her vil man bo i solrike og barnevennlige omgivelser, tett på marka, med god utsikt til omgivelsene.
  • Formuesverdi for tomten er ikke fastsatt. Ved førstegangs verdsetting skal formuesverdi verken overstige 80 prosent av eiendommens kostpris eller 80 prosent av eiendommens markedsverdi.
  • Eiendomsskatt kr 1 111,- fra 2020.
    Ved oppføring av bygg vil eiendomsskatten øke.
  • Eiendommen er konsesjonsfri.
  • Det er ikke odel på eiendommen.
  • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  • Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

    Grunndata
    2009/460546-1/200 Registrering av grunn
    25.06.2009
    Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3034 Gnr:79 Bnr:3

    2020/548442-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
    01.01.2020 00:00

    Rettigheter på andre eiendommer
    Rettigheter på 3034-79/3
    Rettigheter i eiendomsrett
    2016/1165838-1/200 Bestemmelse om veg
    15.12.2016
    rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:79 Bnr:285
    rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:79 Bnr:295

    Rettigheter på 3034-79/23
    Rettigheter i eiendomsrett

    2016/1165853-1/200 Bestemmelse om veg
    15.12.2016
    rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:79 Bnr:285
    rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:79 Bnr:295
  • Tomten er regulert for en enebolig med leilighet og garasje, med maks BYA på 15%. Hovedboligen har BRA på 215 kvm og leiligheten BRA på 38 kvm, totalt 254 kvm. Det foreligger IG godkjente tegninger.
  • Gnr. 79 Bnr. 285 i Nes kommune
  • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
  • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
  • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.
  • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
  • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
  • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
  • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
  • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.

    Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet
  • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
  • Det er avtalt fastpris kr 35.000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.900, -, Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 5.585,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
  • Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.
  • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
  • Stig Nyengen
Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev