aktiv-eiendomsmegling
Solgt

HVAM Karlsvogna 7

Moderne og godt velholdt rekkehus fra 2021 - carport med elbil lader og terrasse. Rett ved marka og kun 20 min fra OSL

 • kr 3 990 000
 • BRA 106 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 118 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 108 042
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 104 m²
 • Tomt3 311 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning 1.etasje
Aktiv Eiendomsmegling ved Vibeke Voksøy har gleden av å presentere eiendommen i Karlsvogna 7. Velkommen inn til en moderne og innholdsrik bolig som ligger på populære Neskollen. Boligen har en strålende beliggenhet for deg som ønsker en enklere familie hverdag og perfekt for deg som kombinerer famileliv med en aktiv hverdag! Sentralt og solrikt med kort avstand til både buss og togstasjon. Fra boligen er det også kort vei til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Kun 1,5km unna ligger den omtalte Romerike International School. Rekkehuset har en familievennlig og praktisk planløsning som fordeles over 2 plan med lekker og åpen kjøkken mot stue med peisovn, 2 bad, 3 soverom og vaskerom. Boligen har carport med elbil lader i felles rekke samt utvending sportsbod. Vel møtt til visning!

Karlsvogna 7, Viken

 • Arealbeskrivelse
  1. etasje
  Bruksareal
  1. etasje: 53 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 51 kvm Entrè/gang, toalett rom, stue med åpen kjøkkenløsning
  Sekundærrom
  1. etasje: 2 kvm Bod

  2. etasje
  Bruksareal
  1. etasje: 53 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 53 kvm Gang med trapp, bad, vaskerom og 3 soverom  Tomt
  3311m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og gruset internveier.

  Beliggenhet
  Boligen ligger på populære Neskollen boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker. Herfra er det kort vei til Jessheim og Årnes samt til store rekreasjonsarealer med fine tur- og sykkelstier, badeplasser, skiløyper, fotballbane og lekeplass. Boligfeltet består av alle typer boliger, fra eneboliger til rekkehus og leiligheter. Neskollen ligger i naturskjønne omgivelser og er perfekt for barnefamilier. I umiddelbar nærhet til sentrumsområde med barnehager, skole, butikker, idrettshall, nye Nes Arena flerbrukshall, svømmehall, samt et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner, tennisbane, BMX-løyper, hinderløype m.m.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Neskollens nærhet til natur, skog og stier tilbyr meget gode tur- og treningsmuligheter både sommer og vinter. Det er flere skogsløyper og turstier med bl.a. oppkjørte lysløyper på vinterstid, og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet på populære Hvamsetra ligger i umiddelbar nærhet. Her er det aktiviteter, bade - og grillmuligheter på sommeren og et populært treffpunkt for familieskøyting i vintersesongen. Det lokale idrettslaget HVAM IL arrangerer flere aktiviteter i nærmiljøet og har lagt til rette et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner og skatepark. Populære Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg m. m. Ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter er også populære tilbud på Nes. Sommersporten golf blomstrer i Nes takket være nærheten til Rommen Golfpark og Hvam Golfbane i tillegg til flotte Miklagard Golf som har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design.

  Skolekrets
  Norlandia Neskollen barnehage, Tellusvegen 2: 1,3 km fra eiendommen Norlandia Neskollen barnehage, Melkevegen 23: 1,1 km fra eiendommen Læringsverkstedet Øvre Neskollen naturbarnehage - 500 m fra eiendommen Romerike International School (1-10kl.)- 1,7 km fra eiendommen Neskollen skole (1-7 kl.) - 1,2 km fra eiendommen Vormsund ungdomsskole (8-10 kl.) - 8,6 km cirka 10 min med bil Hvam videregående skole - 3,9 km cirka 5 minutter med bil Nes videregående skole - 11,2km cirka 14 minutter med bil

  Offentlig kommunikasjon
  Det er god offentlig kommunikasjon med bl.a. Buss fra Neskollen. Togstasjon på Årnes, Jessheim og Kløfta. Med bil tar det ca. 22 min til Gardermoen, 12 min. til Årnes, 15 min. til Jessheim og 40 min. til Oslo.

  Byggemåte
  Rekkehus oppført i 2021 i tradisjonell bindingsverkkonstruksjon på ett støpt betongdekke. Flatt tak tekket med asfalttakbelegg. Stående beiset/malt spilepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater/MDF med varierende overflater. Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt.

  Innhold
  Entré: Boligen ønsker deg velkommen inn via et overbygd inngangsparti og en innbydende entré med flislagt gulv og stor skyvedørs garderobe med speil. Entreen har gulvvarme, downlights og adgang til et praktisk gjestetoalett. Kjøkken: Boligen er utstyrt med et flott og moderne kjøkken med kvalitets kjøkkeninnredning i fine og lune fargevalg som byr på rikelig oppbevarings muligheter og gode soner å kokkelere på. Kjøkkenet har integrert stekeovn, mikrobølgeovn, injeksjonskoketopp og oppvaskmaskin. Det er opplegg for dobbel-kjøleskap og over kokesonen er det montert en kjøkken ventilator. Stue: Stue og kjøkken i praktisk åpen løsning utgjør boligens sosiale samlingspunkt. Her er det peisovn og store vindusflater som slipper inn rikelig med lys samt utgang til egen terrasse. Stuen har en møbleringsvennlig utforming med flere soner med god plass for både sofagruppe, spisebord og tilhørende møblement. Baderom ? vaskerom og gjestetoalett: Totalt byr denne boligen på et gjestetoalett i 1. etasjen og et flott baderom og separat vaskerom i boligens 2. etasje. Flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme, vegghengt dusjhjørne med svingbare glassdører, servant med underskap og vegghengt speil med integrert belysning, toalett og downlights i himlingen. Vaskerommet har adkomst via badet med flislagt gulv, varmekabler og panelplater på veggene. Vaskerommet har veggmontert utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vask- og tørkemaskin. På gjestetoalettet i 1. etasjen er det toalett, servant med hvite skuffer og et vegghengt speil. Soverom: Soverommene ligger i boligens 2. etasje. Det er totalt 3 soverom av god størrelse, der to har garderobe løsning. Bod: Praktisk lagringsplass i bod i boligens 1. etasje på cirka 2kvm. Utvendig: Carport med elbil lader i felles rekke samt utvending sportsbod på 5kvm følger eierseksjonen.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Balkonger, verandaer og lignende: Markterrassen har tørrsprekker og har behov for behandling og vedlikehold. Støpt betongdekke har noe avflassing av betong. Det kan være at støpt dekke ligger direkte på grunn uten fuktsperre (plast). Ingen forhold har fått TG3.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og Fibernett fra Telenor.

  Parkering
  Boligen disponerer 1 biloppstillingsplass med elbil lader i carport på felles rekke med utvendig bod på 5kvm.

  Forsikringsselskap
  Profinans

  Polisenummer
  2875343-1.1

  Radonmåling
  Samsvarserklæring for ringmur og plate inkludert radonsikring, membran/fuktsikring og flis våte og tørre rom. Utført av EIDSVOLL MUR OG FLIS AS.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Sentralvarmeanlegg var nytt i 2021. Boligen blir oppvarmet av gulvvarme i entré, toalettrom, stue og kjøkken. Varmekabler på bad og vaskerom. Panelovner på soverom og peisovn i stue. Boligene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  12555

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det vil bli innført eiendomsskatt i kommune. Eiendomsskatten vil utgjøre 3% promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.  I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere. Dette kan medføre økning i felleskostnadene.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Årlig velavgift
  2800

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Neskollen Velforening. (se ww.neskollen.no). Kontingenten fastsettes av styret.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/79/490/4: 15.12.2008 - Dokumentnr: 1006439 - Bestemmelse om veg Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:79 Bnr:490
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.12.2008 - Dokumentnr: 1006439 - Best. om vann/kloakkledn. Overført fra: Knr:3034 Gnr:79 Bnr:490
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.12.2008 - Dokumentnr: 1006439 - Elektriske kraftlinjer Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:79 Bnr:490
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.02.2017 - Dokumentnr: 141339 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk) (stedsevarig rett)
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:79 Bnr:490
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.10.2020 - Dokumentnr: 3209844 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:79 Bnr:490
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.07.2021 - Dokumentnr: 904314 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 1/13


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 12.07.2022.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett og offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål og består hovedsakelig av småhusbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  118042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr. 30.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.000,- , markedspakke kr. 20.000,-, oppgjørshonorar kr 6.500,-, inneståelsesgebyr kr. 3.000,- og visninger kr 2.500, -. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev