aktiv-eiendomsmegling

HVAM Kjølen 13

Attraktiv enebolig fra 2014 med carport på populære Neskollen| Moderne| 3 soverom| 2 bad - Solrik uteplass

 • kr 4 590 000
 • BRA 166 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 590 000
 • Omkostningerkr 130 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 720 892
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom3
 • ArealP-rom 126 m²
 • Tomt555.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) 130 892,- (Omkostninger totalt) 4 720 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling ved Anne Fernandes har gleden av å presentere eiendommen i Kjølen 13. Velkommen inn til en romslig og attraktiv enebolig som ligger på populære Neskollen. Dette er en strålende beliggenhet for deg som ønsker en enklere familiehverdag og perfekt for deg som har en aktiv hverdag! Sentralt og solrikt med kort avstand til både buss og togstasjon. Fra boligen er det også kort vei til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Kun 1,6km unna ligger den omtalte Romerike International School. Eneboligen har en familievennlig og praktisk planløsning som fordeles over 2 plan og består av entré, trappegang, åpent kjøkken, spisestue/stue med peis, 2 bad, 3 soverom, 2 balkonger, markterrasse med hage, asfaltert innkjørsel og carport. Vel møtt til visning!

Kjølen 13, Viken

 • Tomt
  555.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Asfaltert innkjøring og biloppstillingsplass. Romslig markterrase og noe opparbeidet plen. Det er bygd hundegård i tilknytning til utebod.

  Beliggenhet
  Boligen ligger på populære Neskollen boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Boligfeltet består av alle typer boliger, fra eneboliger til rekkehus og leiligheter. Neskollen ligger i naturskjønne omgivelser og er perfekt for barnefamilier. I umiddelbar nærhet til sentrumsområde med barnehager, skole, butikker, idrettshall, nye Nes Arena flerbrukshall, svømmehall, samt et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner, tennisbane, BMX-løyper, hinderløype m.m.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Neskollens nærhet til natur, skog og stier tilbyr meget gode tur- og treningsmuligheter både sommer og vinter. Det er flere skogsløyper og turstier med bl.a. oppkjørte lysløyper på vinterstid, og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet på populære Hvamsetra ligger i umiddelbar nærhet. Her er det aktiviteter, bade - og grillmuligheter på sommeren og et populært treffpunkt for familieskøyting i vintersesongen. Det lokale idrettslaget HVAM IL arrangerer flere aktiviteter i nærmiljøet og har lagt til rette et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner og skatepark. Populære Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg m. m. Ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter er også populære tilbud på Nes. Sommersporten golf blomstrer i Nes takket være nærheten til Rommen Golfpark og Hvam Golfbane i tillegg til flotte Miklagard Golf som har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design.

  Skolekrets
  Norlandia Neskollen barnehage, Tellusvegen 2: 1,3 km fra eiendommen Norlandia Neskollen barnehage, Melkevegen 23: 1,1 km fra eiendommen Læringsverkstedet Øvre Neskollen naturbarnehage - 600 m fra eiendommen Romerike International School (1-10kl.)- 1,6 km fra eiendommen Neskollen skole (1-7 kl.) - 1,2 km fra eiendommen Vormsund ungdomsskole (8-10 kl.) - 8,4 km cirka 10 min med bil Hvam videregående skole - 4,5 km cirka 7 minutter med bil

  Offentlig kommunikasjon
  Det er god offentlig kommunikasjon med bl.a. Buss fra Neskollen. Togstasjon på Årnes, Jessheim og Kløfta. Med bil tar det ca. 22 min til Gardermoen, 12 min. til Årnes, 15 min. til Jessheim og 40 min. til Oslo.

  Byggemåte
  UTVENDIG: - Taktekkingen er av tegltakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. - Metallrenner, beslag, rennekroker, nedløp og tilbehør i metall. - Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. - Takkonstruksjonen har takstoler i tre. - Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. - Malt, glatt ytterdør sidefelt med glassfelt. - To fløyet terrassedør med 3-lags energiglass fra stue i 1. etg og fra soverom i 2. etg. - Std. balkongdør med isolerglass fra trapperom i 2. etg. INNVENDIG: - Gulv: Vesentlig parkett. - Vegger: Vesentlig malte sparklede flater. - Himlinger: Malts sparklede flater. - Støpt gulv på grunn. Etasjeskiller er av tre bjelkelag. - Bygget er opplyst utført med radonsperre men ingen dokumentasjon foreligger. - Boligen har elementpipe og vedovn. - Tretrapp med sving mellom etasjene. - Innvendig har boligen malte fyllingsdører. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: Utvendig > Nedløp og beslag Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er avvik: Deformert takrenne. Utvendig > Dører Det er avvik: Skade etter husdyr på terrassedør. Husdyrluk Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Konstruksjonene har skjevheter. Terrasseplatting på grunn utenfor stue har skjevheter og stedvis svikt i gulvet. Innvendig > Overflater Det er påvist fuktskader på overflater. Skadet parkett i stue. Bom i (hulrom under noen fliser i entre). Innvendig > Radon Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Innvendig > Innvendige trapper Det er avvik: Bruksmerker i trappen. Stedvis noe knirk. Innvendig > Innvendige dører Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Våtrom > Overflater Gulv > Bad /vaskerom Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist sprekker i fliser. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad /vaskerom Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tomteforhold > Andre tomteforhold Det er avvik: Skjevheter Forhold som har fått TG3: Ingen forhold. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Innhold
  Romslig og attraktiv enebolig fra 2014. Her bor du sentralt til i et barnevennlig område, midt mellom Jessheim og Årnes. Boligen har en praktisk og familievennlig planløsning som fordeles over 2 etasjer. Innvendig: 1. etasje: Entré, trappegang, kjøkken, spisestue/stue, baderom/vaskerom 2. etasje: 3 soverom, baderom og bod Entré: Hoveddøren fører til boligens innbydende entré og trappegang. Her er det downlights, fliser på gulv og skyvedørsgarderobe med god plass til både sko og klesoppbevaring. Kjøkken: Lyst og praktisk kjøkken i åpen løsning. Kjøkkeninnredningen med integrerte hvitevarer, er lys med glatte fronter og byr på rikelig oppbevaringsmuligheter og gode soner å kokkelere på. Stue: Den romslige og åpne stue/kjøkkenløsningen er boligens sosiale samlingspunkt. Stuen har en møbleringsvennlig utforming med flere soner med god plass for både sofagruppe, spisebord og tilhørende møblement. Rommet har en koselig peisovn som bidrar til stuens trivelige atmosfære. Denne åpne løsningen oppleves som lys og luftig med gode vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Herfra er det utgang til romslig markterrasse med adkomst til hage på cirka 22kvm, der man kan nyte lange sommerkvelder. Boligen har 2 romslige bad. Flislagt bad/vaskerom i boligens første etasje med gulvvarme, vegghengt toalett, servant med underskap og speil, dusjhjørne med svingbare glassdører, varmtvannsbereder på 200 liter og opplegg for vaskemaskin. Badet i andre etasje har gulvfliser med gulvvarme og flislagte vegger. Rommet er romslig og innredningen består av servant med underskap, overskap med speil, veg hengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Soverom: Soverommene ligger i boligens 2. etasje. Det er totalt 3 soverom av god størrelse, der to har garderobeløsning og den tredje har god plass til både dobbeltseng og garderobe om dette er ønskelig. Boligen har en bod/teknisk rom i 2 etasje, med god lagringsplass. Denne kan enkelt gjøres om til walk-in-closet for hoved soverommet om dette er ønskelig. Det er 2 koselige balkonger med cirka 10 kvm hver. Den ene balkongen har utgang fra et soverom og den andre fra trappegangen i boligens 2. etasje. Carport med lys og strøm med god plass til 2 biler og ellers parkering på asfaltert gårdsplass. Boligen har i tillegg en utebod og ellers godt med lagringsplass i carporten.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: Utvendig > Nedløp og beslag Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er avvik: Deformert takrenne. Utvendig > Dører Det er avvik: Skade etter husdyr på terrassedør. Husdyrluk Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Konstruksjonene har skjevheter. Terrasseplatting på grunn utenfor stue har skjevheter og stedvis svikt i gulvet. Innvendig > Overflater Det er påvist fuktskader på overflater. Skadet parkett i stue. Bom i (hulrom under noen fliser i entre). Innvendig > Radon Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Innvendig > Innvendige trapper Det er avvik: Bruksmerker i trappen. Stedvis noe knirk. Innvendig > Innvendige dører Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Våtrom > Overflater Gulv > Bad /vaskerom Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist sprekker i fliser. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad /vaskerom Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tomteforhold > Andre tomteforhold Det er avvik: Skjevheter Forhold som har fått TG3: Ingen forhold.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Oppstillingsplass på egen tomt, samt dobbel carport.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) 130 892,- (Omkostninger totalt) 4 720 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner, varmekabler og peisovn.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  17431

  Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  Avløp 5 837,51 kr Eiendomsskatt 4 760,00 kr Feiing 423,52 kr Renovasjon 4 477,72 kr Vann 1 932,50 kr Sum 17 431,25 kr for 2021

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 4760,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1080845

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  3891041

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, strøm, innboforsikring, medlemskapskontingent i Velforening. Listen er ikke uttømmende

  Årlig velavgift
  2800

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Neskollen Velforening. (se www.neskollen.no).

  Vannavgift
  1932

  Vannavgift år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/79/306/7: 12.01.2015 - Dokumentnr: 25101 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  30.04.2014 - Dokumentnr: 342052 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 1/11


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger innenfor område regulert av reguleringsplan for Neskollen felt B4 og B5, trådt i kraft 13.3.2007. Bestemmelsene tillater 20 % bebygd areal på eiendommen

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) 130 892,- (Omkostninger totalt) 4 720 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  130892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.16 000 -, oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 2 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Anne Leithe Fernandes

Megler

Anne Leithe Fernandes

41 48 94 28

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev