aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Krepsen 6!
Velkommen til Krepsen 6!

HVAM Krepsen 6

Herskapelig enebolig med to fulle etasjer- Ferdigstilt i 2023- Solrik hjørnetomt innerst i blindvei med flott utsikt!

 • kr 7 900 000
 • BRA 182 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 7 900 000
 • Omkostningerkr 74 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 974 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom4
 • Areal -
 • Tomt871.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift 2,5% av 2 300 000,00 TOMTEVERDI))   74 542,- (Omkostninger totalt)   7 974 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Aktiv Eiendomsmegling ved Iris Asak har gleden av å presentere Krepsen 6! Dette er en stor og herskapelig enebolig over to etasjer med hjørnebeliggenhet i et hyggelig og barnevennlig boligområde på Neskollen. 1.etasje inneholder en stor hall med god plass til garderobeskap og fliser på gulv. Fra hallen har man gjennomgang til den lysmalte og romslige stuen hvor man har flere møbleringsmuligheter og en moderne peisovn. Fra stuen er det utgang til vinkelterrasse på hele 70 kvm! Kjøkkenet er i åpen løsning med stue og har takhøy innredning med integrerte hvitevarer. I 1.etasje finner man videre et toalettrom, bad/vaskerom og tekniskrom/bod. 2.etasje byr på en trivelig loftstue med utgang til balkong, 3 soverom av god størrelse og et lekkert, flislagt baderom. Velkommen!
Plantegning 1.etasje.

Krepsen 6, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 96 kvm Inkl. utvendig sportsbod.
  2. etasje: 86 kvm  Tomt
  871.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Huset er oppført på flott hjørnetomt på ca. 871 kvm, innerst i blindvei. Tomten leveres med gruset innkjøring og gårdsplass. Resterende tomt og fellesområde er opparbeidet med stedlige masser. Det leveres platting ved inngangsparti og utenfor stue. Matjord og tilsåing av gress er ikke medregnet. Det er avsatt plass til dobbelgarasje. Tomten nedenfor eiendommen er et fornminne, så her vil det ikke bli bygget noe.

  Beliggenhet
  Neskollen er et tettsted i Nes kommune i Viken fylke. Boligområdet ligger fint til i rolige og naturskjønne omgivelser. Her er det etablert et eget sentrumsområde med barnehager, skoler, dagligvareforretninger, kiosk, systue, dyreklinikk, idrettsanlegg m.m. I tillegg til de to lokale dagligvareforretningene er det kort vei med bil til Eurosenteret på Vormsund (ca. 8 min), BB senteret på Årnes (ca. 12 min) eller Jessheim storsenter (ca. 16 min). Neskollen har et fantastisk idrettsanlegg som består av Nes Arena med bl.a. løpebane, klatrevegg og treningsstudio, Neskollen-hallen, flotte gress- og kunstgressbaner hvorav en med tribune, volleyballbane, basketballbane, skatepark og siste etablerte anlegg "Tufteparken" som sto ferdig høsten 2022. Her finnes det et godt og variert aktivitetstilbud for barn og voksne i alle aldre. Meget barnevennlig med flere barnehager: -Norlandia Neskollen Melkevegen Bhg -Norlandia Neskollen Tellusvegen Bhg -Læringsverkstedet Øvre Neskollen bhg Og skoler: -Neskollen barneskole -Romerike International School Ungdomsskole og videregående skole ligger henholdsvis i Vormsund og på Årnes. På varme sommerdager minner bryggeområdene ved Glomma og Vorma om vakre sørlandsidyller, mens vinteren gjerne inviterer til aktiv utfoldelse i ishallen eller de mange løypetraseer som finnes kommunens store og uberørte naturområder. Tursti er etablert fra boligfeltet og helt inn til vakre Hvamsetra hvor man kan grille, fiske og bade. Sommersporten golf blomstrer i Nes med to golfbaner, Rommen Golfpark (18 hull) og Hvam golfbane (9 hull). I Nes finner du også ridesenter, ishall, opplevelsesmuseer, kunstforening og ikke minst en fantastisk natur med 168 sjøer og vann. Landets best bevarte kirkeruiner fra 1100-tallet finner du nettopp i Nes. Nes kommune står foran en positiv utvikling i en tid med kraftig vekst i folketallet. Mange nye innbyggere og etablerere skal ytes gode tjenester. Derfor arbeider Nes kommune kontinuerlig med å kanalisere sine ressurser inn mot direkte tjenesteproduksjon, uten tungvinte byråkratiske løsninger. God offentlig kommunikasjon med flybuss, skolebuss og øvrige bussruter fra feltet. Togstasjon på Kløfta, Jessheim og Årnes. Se www.nes-ak.kommune.no for mer informasjon.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Flere barnehager ligger i nærheten av eiendommen, bl.a. Norlandia Neskollen Melkevegen, Norlandia Neskollen Tellusvegen og Læringsverkstedet Øvre Neskollen. Neskollen har Neskollen barneskole og Romerike International School. Ungdomsskole ligger henholdsvis i Vormsund og Årnes, og videregående har du bl.a. Jessheim, Nes og Hvam.

  Innhold
  Hvorfor kjøpe nytt? Å bygge nytt kan være lønnsomt og et ferdighus kan for mange være selve nøkkelen til å komme seg inn på eneboligmarkedet. Øvrige fordeler: - Du betaler kun dokumentavgift av tomteverdien og fast pris for nøkkelferdig hus. - Meget energieffektive Tek17 hus som gir betraktelig billigerestrømutgifter! - En ny bolig har ikke behov for oppussing i nærmeste fremtid,slik at du kan bruke fritiden på noe annet enn oppussing. Tid =Penger. - Lave driftskostnader; alt er nytt og boligen vil være"selvgående" i mange år fremover. - Strenge krav til inneklima og energiforbruk gir optimale luft,varme og klimaforhold i boligen. Høy teknisk standard. - Lovfestet garanti i hele 5 år etter overtakelsen.

  Standard
  Entré Eneboligen har et trivelig, overbygd inngangsparti i første etasje. Entreen/hallen er romslig og innbydende med store, mørke fliser på gulvet, lun gulvvarme og lysmalte veggflater. Det er god plass for skap, kommode og/eller annet møblement, og det er også trapp opp til andre etasje. Stue og kjøkken Boligen har stue og kjøkken i åpen løsning i første etasje - et nydelig rom på hele 60,7 kvm. Deler av rommet kan enkelt gjøres om til et ekstra soverom, om ønskelig. Slik det er nå har rommet flere soner med god plass for både sofagruppe og spisebord. Det er store vinduer på tre sider, noe som gir et flott gjennomlys, og det er i tillegg utgang til en stor og solrik terrasse på 70 kvm! Stue og kjøkken har enstavs eikeparkett og veggene har malt flater i en lys fargepalett. Det er montert en stemningsfull peisovn i stuen. Kjøkkenet har stilren, takhøy innredning fra Sigdal type Scala. Innredningen har lyse, profilerte fronter og laminert benkeplate i fargen grå marmor med nedfelt oppvaskkum. Det er montert matchende kitchenboard på veggen mellom benk og overskap, og det er ventilator over kokesonen. Hvitevarene er integrert og består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Loftstue I tillegg til stuen i første etasje har boligen også en koselig loftstue. Loftstuen er på 14,5 kvm og har enstavs parkett og god plass for møblement. Rommet ligger praktisk plassert mellom de fire soverommene i andre etasje. Fra loftstuen er det doble balkongdører ut til en overbygd balkong. Bad/wc/vaskerom Boligen har bad i andre etasje, vaskerom/dusj i første etasje og eget wc-rom. Wc-rommet ligger i forbindelse med entreen og har fliser på gulvet, servantinnredning og veggmontert toalett. Innredningen har hvite underskuffer, og over er det montert speilskap. Vaskerom/dusj i første etasje har fliser på gulvet, våtromsplater på veggene, gulvvarme, utslagsvask og varmtvannsbereder. Rommet har også et dusjhjørne med innfellbare glassdører. I tillegg er det selvfølgelig opplegg for vaskemaskin. Badet i andre etasje har lyse fliser på gulve og veggene, gulvvarme, veggmontert toalett og et deilig badekar. Rommet har også dusjhjørne med innfellbare glassdører. Innredningen består av en heldekkende servant med grå underskuffer, og over servanten er det speil med belysning. Soverom og garderobe Boligen har fire fine soverom i andre etasje på henholdsvis 9,8, 11,7, 12,6 og 15,3 kvm. I tillegg er det mulighet for etablering av et ekstra soverom på 12,5 kvm i deler av stuen i første etasje. Alle soverommene har enstavs parkett på gulvet, og veggene er lysmalt. Rommene har 5 hvite garderobeskap fra Sigdal, og det er ellers gode lagringsmuligheter på loft og i utvendig bod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering gjøres på egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Storebrand Prosjektforsikring

  Polisenummer
  2028659

  Diverse
  Boligene leveres ikke byggvasket, kun støvsuget og ryddet. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift 2,5% av 2 300 000,00 TOMTEVERDI))   74 542,- (Omkostninger totalt)   7 974 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulv i hall, wc, og vask/teknisk rom 1.etasje. Varmekabler i gulv i bad 2.etasje. Balansert ventilasjon.

  Energiklasse
  B

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er ikke fastsatt da eiendommen er ferdigstilt i 2023.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Årlig velavgift
  2800

  Velforening
  Alle som eier bolig eller tomt på Neskollen har plikt (og rett) til medlemskap i Neskollen Velforening. Det er tinglyst på alle eiendommer. Samtlige tomter som er delt ut av hovedbøl har dette tinglyst i grunnbok. Den som ev ønsker å kontrollere dette kan gjøre dette på seeiendom.no. Kontingenten dekker vedlikehold av Velforeningens infrastruktur. Herunder veier , gatlys, gangstier og drenering. Men også idrettsanlegg, lekeplasser og fellesarealer driftes av Velforeningen.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/79/414: 25.08.2014 - Dokumentnr: 707244 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3034 Gnr:79 Bnr:3 01.01.2020 - Dokumentnr: 773082 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:79 Bnr:414

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og avløp. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift 2,5% av 2 300 000,00 TOMTEVERDI))   74 542,- (Omkostninger totalt)   7 974 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  74542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 42 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 5 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger er inkludert. Alle beløp er inkl. mva. 

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev