aktiv-eiendomsmegling

HVAM Mila 48

TOMTERÅSEN - Ny pris! - Delikat 1/2 part av tomannsbolig - Innerst i blindvei - Barnevennlig - Nyere - Carport - Hage

 • kr 4 390 000
 • BRA 120 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 390 000
 • Omkostningerkr 126 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 516 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2015
 • Soverom3
 • ArealP-rom 116 m²
 • Tomt370.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,00))   126 792,- (Omkostninger totalt)   4 516 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning - 1. etasje
Velkommen til Mila 48, en barnevennlig 1/2 part av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet på hyggelige Tomteråsen. Boligen er oppført i 2015 i god standard, og fremstår delikat med gode material- og fargevalg. 1. etasje: Entrè, stue, kjøkken, soverom, bad og bod. 2. etasje: Stue, bad, 2 soverom og bod. - Carport (17 kvm) med elbil-lader - 26 kvm solrik og skjermet markterrasse - Pent opparbeidet hage - Utvendig bod - Pent opparbeidet hage med gode solforhold - Nytt kjøkken fra 2021 Den gode planløsningen, kombinert med den attraktive beliggenheten innerst i blindvei, gjør dette til en familiebolig som skulle passe de fleste barnefamilier. Velkommen til visning!

Mila 48, Viken

 • Tomt
  370.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat og solrik tomt med asfaltert adkomst og pent opparbeidet hage med markterrasse, beplantninger og hage.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Halvpart 2-mannsbolig er oppført i to etasjer. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags isolerglass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport. 

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Stue, kjøkken, soverom, entre, bad. Loft: Stue, bad, 2 soverom. Sekundærrom: 1. etasje: Bod. Loft: Bod.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG3: Ingen  Forhold som har fått TG2: Terrasse: Det anbefales overflatebehandling. Taktekking: Det anbefales å rense taket for mose. Elektrisk: Det anbefales kontroll av det elektriske anlegget. Bad i 2. etasje: Fuktsvelling nederst på foring montert på dør mot stue. Oppgraderinger: - Nytt kjøkken i 2021. - Montert våtromsplater på bad i 1. etasje i 2016. - Installert varmepumpe i 2020. - Installert elbil-lader i 2021. - Montert solskjerming på vestveggen i 2023. 1. etasje: Stue: Parkett på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn. Utgang til terrasse. Kjøkken: Parkett på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøleskap, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Soverom: Parkett på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. Entre: Flis på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Trapp. Bod: Belegg på gulv og Panelplater. Takess i himling. Bereder, sikringsskap, stoppekran og rørfordelingsskap. Bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med badekar, wc, servantskap og opplegg for vaskemaskin. Loft: Stue: Parkett på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn og varmepumpe. Bod: Parkett på gulv og panelplater. Takess i himling. Bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, innfellbare dusjdører, wc, servantskap og mekanisk avtrekk. Soverom 1: Parkett på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. Soverom 2: Parkett på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn. Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i carport eller på eiendommens tomt.

  Diverse
  Taklamper i gang og stue, samt vegghengte lamper følger ikke med eiendommen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,00))   126 792,- (Omkostninger totalt)   4 516 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske oppvarming med panelovner, varmekabler og varmepumpe. Eier har tidligere hatt peis, men har fjernet denne. Ny eier kan fint installert ny peisovn i stue om ønskelig.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  15716

  Kommunale avgifter år
  2022

  Formuesverdi primær
  1025308

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3691107

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Veibrøyting / strøing av felles privat vei ca kr 4000 pr år.

  Velforening
  Tomteråsen Velforening

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/220/59: 16.04.2015 - Dokumentnr: 330577 - Best. om vann/kloakkledn. Solidarisk fellesansvar for fellesdelen av private kabler, vann- og avløpsledninger. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om plassering av infrastruktur Gjelder denne registerenheten med flere 16.04.2015 - Dokumentnr: 330789 - Best. om adkomstrett Gjensidig bestemmelse om adkomstrett og vedlikhold for felles privat adkomstvei. Gjelder denne registerenheten med flere 16.04.2015 - Dokumentnr: 330789 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett. Eiendommen er tilknyttet Årnes vannverk. Det er installert vannmåler. Eiendommen er tilknyttet privat vei. Veibrøyting / strøing av felles privat vei ca kr 4000 pr år.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,00))   126 792,- (Omkostninger totalt)   4 516 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  126792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev